پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
خیلی خیلی راضی هستم
اول از پشتیبانی
بعد خدمات و کیفیت!
3تا سرور کلفت گرفتیم ازشون ایشالا ببینیم تا آخر ماه این رضایت ما چقدر ادامه داره!
اگر عالی بود بازم میام میگم
خیلی با حوصله جواب میده و ....
ایول!
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samanil
خیلی خیلی راضی هستم
اول از پشتیبانی
بعد خدمات و کیفیت!
3تا سرور کلفت گرفتیم ازشون ایشالا ببینیم تا آخر ماه این رضایت ما چقدر ادامه داره!
اگر عالی بود بازم میام میگم
خیلی با حوصله جواب میده و ....
ایول!
انشالله که راضی باشی و مطمئنن شما هم جزو مشتری های دائمی ما خواهید شد .
برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید .
هنوزم فروش دارین ؟ یه سرور از هلند میخوام 512 اما نمیتونم ثبت نام کنم تو سایت اون وریفای ایمیج تو هیچ مرورگری باز نمیشه :( لطفا بررسی بفرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbnusServer.Com
هنوزم فروش دارین ؟ یه سرور از هلند میخوام 512 اما نمیتونم ثبت نام کنم تو سایت اون وریفای ایمیج تو هیچ مرورگری باز نمیشه :( لطفا بررسی بفرمایید.
بله هنوز فروش ادامه داره از آمریکا و هلند می تونم در خدمتتون باشم .
دیتاسنتر آمریکا: singlehop
دیتا سنتر هلند : Dediserv (هارد RAID)
اگر برای ثبت نام مشکلی دارید Browser خودتونو تغییر دهید
سپاس فراوان از آقا حمید گل بخاطر کیفیت بالای سرورشون و تو نیم ساعت هم تحویل دادن
1 فایل پیوست
سلام خدمت تمام دوستان
یه اسکرین شات از سرعت دانلود سروری که از اقای بهلولی گرفتم رو برای شما میذارم
پشتیبانی و کیفیت سرور های اقای بهلولی تضمین میشه من 1سال میشه با اقای بهلولی کار میکنم که همیشه بهترین بودن
یک سوال
از زمانی که سایت انتقال داده شد به این سرور
بعضی از دوستان با server not fond مواجه میشند
مشکل از چیه؟
سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
se9en
یک سوال
از زمانی که سایت انتقال داده شد به این سرور
بعضی از دوستان با server not fond مواجه میشند
مشکل از چیه؟
اینجا پشتیبانی نیست به قسمت ارسال درخواست در سایت در پانل کاربری خودتون میتونید با پشتیبانی در تماس باشید
در ضمن سرویس ها UNmanage هست