پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
مجموع سرویس های منتقل شده: 34 عدد
توجه بفرمایید دوستانی که 4 هزار تومان پرداخت کرده اند سرویس خودشون و به مدت 1 ماه تمدید فرمودن
رم تمام سرویس ها نیز در حال حاضر نامحدود می باشد( حد مصرف تا 10 گیگ)
شاد باشید
جناب عبید
تکلیف بندرو روشن کنید
هرچی پیام میدم جواب نمیدید
پی چی شد عزیز من ؟ بند به پول سرور نیاز دارم
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
جناب عبید
تکلیف بندرو روشن کنید
هرچی پیام میدم جواب نمیدید
پی چی شد عزیز من ؟ بند به پول سرور نیاز دارم
عزیزم من از ایشون اصلا خبر ندارم
به بنده هم گفتا که شخصا پیگیری میکنن
دوستان سرویسهای شما فعاله ؟
مال من دو روزه از کار افتاده . دو روز پیش بهشون گفتم , جواب دادن در حال انتقالیم تا آخر شب درست میشه . حالا دو روز گذشته هرچی هم تیکت میزنم جواب نمیدن . معلوم نیست کجا رفتن
ظاهرأ جفتشون مثل هم هستن
برای بنده روشن هست اما فرق خاصی با خاموشش نمیکنه.
سرور در حد انفجار.حتی یک بروز ساده در هارد چندین دقیقه وقت اطلاف میکنه.
سرعت پورتش هم از ای دی اس ال ایران هم بدتره.
تیکت هم دادیم.پاسخ نداند.
من موندم اینایی که میاد توی تاپیکهای فروش تأیید میکنند و تعریف رشوه میگیرند میان اینحرفارو میززن یا نه از دوستان نزدیکشونن.
با سلام باز خوبه در اين حد سرويس شما كار ميكنه !!
سرويس من كه از همون ٣-٤ روز اول به فنا رفت و قطع شد ....
ويندوز مجدد ريختن و بعد ١ روز از دسترس خارج شد و بنده هم عطايش را به لقايش بخشيدم ....
تازه ديروز برام نوتيفكشن تمديد هم امده !!!
واقعا جا داره به اين اعتماد بنفس دوستان تبريك بگم !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MostafaBestMan
ظاهرأ جفتشون مثل هم هستن
برای بنده روشن هست اما فرق خاصی با خاموشش نمیکنه.
سرور در حد انفجار.حتی یک بروز ساده در هارد چندین دقیقه وقت اطلاف میکنه.
سرعت پورتش هم از ای دی اس ال ایران هم بدتره.
تیکت هم دادیم.پاسخ نداند.
من موندم اینایی که میاد توی تاپیکهای فروش تأیید میکنند و تعریف رشوه میگیرند میان اینحرفارو میززن یا نه از دوستان نزدیکشونن.
تایید میشه دو روز پیش مال من هم انتقال دادن ولی الان همین شرایط بالا رو داره و متاسفانه بهشون دسترسی ندارم
قضیه چیه نمیدونم
آٔقا من 2 هفتس به viasky میگم سرور منو انتقال بده ایشون اصلا اهمیت نمیده !
حالا هم سرورم خاموش شده ! ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا ! آخه چرا این کارو با ما میکنین ؟ بابا بخدا ما هم آدمیم دلشوره و استرس میگیریم ! بخدا که حرومه این کاراتون !!!!!! :((
برای منم همین طور شده و کسی جواب گو نیست!!
باسلام و درود
حقیقتش من هم با اقای عبید کار کردم و هم با اقا حامد.
هر دو انسان های بسیار شریفی هستند.
با اقا حامد من 2 ساله کار میکنم. با ایشون چند دقیقه قبل صحبت کردم و گفتن که من تمام کارایی که لازم بوده و پول هایی که مسئولیت اونها با من بوده رو دادم به مشتریان. تو تاپیک هم دیدم چند نفر گفتن که دادن.
جناب عبید هم انسان بسیار شریفی هستند و حتما مشکلی پیش اومده براشون. این ای دی دیشون هست: irvsk - باهاشون تماس بگیرن دوستان و مشکلاتشون رو حل کنن. حتما مشکلی برای اقای عبید پیش اومده که پاسخی نمی دهند.
باتشکر
ایزدپناه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adenaweb
باسلام و درود
حقیقتش من هم با اقای عبید کار کردم و هم با اقا حامد.
هر دو انسان های بسیار شریفی هستند.
با اقا حامد من 2 ساله کار میکنم. با ایشون چند دقیقه قبل صحبت کردم و گفتن که من تمام کارایی که لازم بوده و پول هایی که مسئولیت اونها با من بوده رو دادم به مشتریان. تو تاپیک هم دیدم چند نفر گفتن که دادن.
جناب عبید هم انسان بسیار شریفی هستند و حتما مشکلی پیش اومده براشون. این ای دی دیشون هست: irvsk - باهاشون تماس بگیرن دوستان و مشکلاتشون رو حل کنن. حتما مشکلی برای اقای عبید پیش اومده که پاسخی نمی دهند.
باتشکر
ایزدپناه
شما اول خودتو بزار جای ما که سرورمون خاموش شده بعد از شرافت حرف بزن ! بنده حدود 200 گیگ فایل آپلود کردم روی سرورم اونم با سرع ایران که سرعت آپلود زیاده زیاد 50kb هست ! حالا فکر کن با زحمت شبانه روزیت یه همچین بازی بکنن ! تازه من میگم آقا پولشم میدم فقط کار منو گیر نندازین بازم این کارارو میکنن ! هم آقا عبید هم آقا حامد جفتشون انسانای مسئولیت پذیری نیستن ! به جای تسکین حال مشتری ها موبایلشونو خاموش میکنن ! اونم نه فقط امروز بلکه 2 هفتس هر وقت زنگ میزنم سر بوق سوم گوشی آف میشه ! به این آدم میگین شریف ؟ تازه من شک ندارم اینا هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده ! فقط مشتری هارو دایورت کردن دارن واسه خودشون خوش میگزرونن ! چون این مشکل واسه امروزو دیرو نیست ! جند هفتس که پیچیدن به بازی ! ( من که سر نماز از خدا میخوام اگه دارن میپیچونن خود خدا تقاصشون رو بده )