سلام، من یه vps می خوام برای مستقیم کردن فایل هام و دانلود شخصی خودم و هارد 30 گیگ باشه در یک درایو و رم هم 1 باشه قیمت ماهیانه چقر میشه ؟ و اینکه برای تست میدین چند ساعت ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، من یه vps می خوام برای مستقیم کردن فایل هام و دانلود شخصی خودم و هارد 30 گیگ باشه در یک درایو و رم هم 1 باشه قیمت ماهیانه چقر میشه ؟ و اینکه برای تست میدین چند ساعت ؟
هنوز دیتاسنتر به ما آبپی تحویل نداده
وفتی آیپی نباشه من چی روی وی پی اس ست کنم بدم به شما؟
فقط باید صبر کنید و دعا کنید آیپیتون زودتر بیاد
و اینجتاهم پشتیبانی نیست
سایت بالا اومده و فقط از سایت پشتیبانی میدم
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
سلام
ماهیانه 17000 تومان هست
خیر امکان تست نیست
من رنج ایپیم به اونا می خوره که قرار بود سرور ارتقا بدید
سایت ماله من که بالا نمیاد
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
چی شد ؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
من میرم تو وی پی اس اینقدر داغونه دی سی میشم !!!
سلام
وقتی تو سایت میزنه 3-4 ساعت باید انتقال داده بشه نه اینکه 2 روز
من خودم قبلا اکانت میفروختم حال این دوستمون هم hack2hacker میفهمم چون الان چپ و راست دارند مشتری هاشون بهش زنگ میزند ایمیل میزنند تو یاهو پی ام میدن ووووووووو
این دوستمون چه قدر از این ها رو میتونه تو این 2 روز به حرف شایان باشه بهشون بگه 4 ساعت قطعی داره بعد بشه 2 روز نمیشه که اینجوری الان این دوستمون درست بشه سرورش همه مشتری هاش میپره و همه درخواست وجه میکنند پس من بهش حق میدم
وی پی اس ایشون خودشون میگند قطع نیست و جزو انتقالی ها نیست
کلا دیروز ساعت 4 بعد از ظهر اطلاعیه ارسال شده
24 ساعت هم به زور شده
میشه بگید چجوری شده 2روز؟
وی پی اس ها هم داره تحویل داده میشه
این مشکلات بدلیل گند کاری کسایی بوده که ازشون سرور تهییه کردیم
فکر میکنید خودم اعصاب راحتی دارم؟
78.47.31.38
ای پی من اینه جزو ارتقایی ها هست
حالا چی شد کی درست میشه
در حال حاضر اینقدر ترکیده هیچ کاری نمی تونم بکنم با هاش
سایتتون ماله هیچکس بالا نمیاد...
در جواب تیکت گفتید این سرور منتقل نمیشه.
اول اینکه چرا بعد از یکروز این پاسخ رو میدید؟در حالیکه من فعالیتم روی اون سیستم رو یکروز تعلیق کردم روی حساب حرف شما و همچنین همه پسوردهاشون رو در اختیار شما گذاشتن. چرا بعد از یکروز که پسوردها رو در اختیار داشتید این رو میگید؟
دوم اینکه در حال حاضر سرعت وی پی اس بنظر خیلی پایینتر اومده دلیلش چیه؟
سایتتون بالا نمیاد وگرنه تیکت میزدم.
همیشه و در هر صنفی لطفا به مشتری از روبرو نگاه کنید نه از بالا و شخصیت و شعور مشتری رو جدی بگیرید!!