پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام.یه ساعتی میشه که سرورو تحویل دادن ولی هرچی تیکت میزنم پاسخ نمیدن!
دوست عزیز مگه اینجا اخبار هواشناسیه ؟!
اصولا در ایران همه چیز باید فرهنگ سازی بشه یا اینکه کلا خراب کنند از اول بسازند !
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سه روزه میخواییم بکاپ سایتمون رو ریستور کنیم سرعت سرور کنده
من کلکسو نصب کردم صفحه لوگین برام بعضی وقتها سریع باز میشه بعضی وقتام باید 10 دقیقه وایسم
پینگ پایینی داره ولی دستور که میدم پاسخ دهی خیلی کنده
میخواستم سایتم رو لود کنم که پست بزنم شما قضاوت کنید ولی چیکار کنم نمیشه و کنده سرعت
تیکتم زده خود مدیرت ریستور کنند که جواب تیکت از دیروز ندادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
only-only
سه روزه میخواییم بکاپ سایتمون رو ریستور کنیم سرعت سرور کنده
من کلکسو نصب کردم صفحه لوگین برام بعضی وقتها سریع باز میشه بعضی وقتام باید 10 دقیقه وایسم
پینگ پایینی داره ولی دستور که میدم پاسخ دهی خیلی کنده
میخواستم سایتم رو لود کنم که پست بزنم شما قضاوت کنید ولی چیکار کنم نمیشه و کنده سرعت
تیکتم زده خود مدیرت ریستور کنند که جواب تیکت از دیروز ندادن
جناب SV24.CO بفرمایید.اونوقت میان میگن مگه اینجا اخبار هواشناسیه!!!
تاپیک من با شما فرق میکنه شما سرورتون رو دادن که دادن چرا دقیقه به دقیقه داری شرح میدی
من مشکلموبیان کردم که اگه کاربری سرور از ایشون گرفته و تونسته مشکل کند بودن رو رفع کنه راهنمایی کنه
من تیکتم رو جواب ندادن از دیروز مجبور شدم اینجا پست بزنم کاربرا راهنمایی کنند
سلام.عزیز دل من دقیقه دقیقه کجا بوده . اگه توجه کنی گفتم 1 روزو نیم میشه که جواب تیکت منو ندادن!
عزیزان روزی 50 تیکیت دارید باز میکنید ، تیکت هایی که 45 تاش به مشکلات سرور مربوط نمیشه و فقط درخواست کمک و راهنمایی میکنید که گاها تا 10 15 پاسخ پیش میره . کار ساده ای نیست اونم تو شرایطی که همکار بنده چند روزیه نیست و دست تنها هستم . بعضی از دوستان فکر میکنند 20 نفر نشستند که فقط پاسخ تیکت ایشون رو بدند .
قبول دارم باید تیم رو خیلی قوی تر کنیم اما واقعا بعضی کاربرها واسه هر کار بیخودی تیکت میزنند تا ما انجام بدیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
عزیزان روزی 50 تیکیت دارید باز میکنید ، تیکت هایی که 45 تاش به مشکلات سرور مربوط نمیشه و فقط درخواست کمک و راهنمایی میکنید که گاها تا 10 15 پاسخ پیش میره . کار ساده ای نیست اونم تو شرایطی که همکار بنده چند روزیه نیست و دست تنها هستم . بعضی از دوستان فکر میکنند 20 نفر نشستند که فقط پاسخ تیکت ایشون رو بدند .
قبول دارم باید تیم رو خیلی قوی تر کنیم اما واقعا بعضی کاربرها واسه هر کار بیخودی تیکت میزنند تا ما انجام بدیم .
سلام.از تلاشهای بی وقفه شما برای راضی نگه داشتن مشتریان ممنونم.ولی چه میشه کرد.مشتریان حق دارن.روی این درگیری ها و شلوغ بازی ها چرا همکارتونو ول کردین.بهتره یک گرون حد اقل 4-5 نفری تشکیل بدین.امید وارم موفق باشید...
این یکی از تیکت هاست ببینید :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
این یکی از تیکت هاست ببینید :
خدا صبر بده :d
چه تحملی داری شما !!