پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
ما هم كه اينجا مو هستيم نه مشورتي نه چيزي يهو از اين ديتا سنتر ميره اون ديتا سنتر !
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
دوست عزیز پیشگیری بهتر از درمان هست
مشکلات زیادی با این دیتاسنتر بوده که کار مارو بی کیفیت کرده
نمیخوایم مشکل بزرگتری برخورد کنیم
مجبوریم منتقل کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dm800pvr
سلام
من پرداخت کردم سرویسم فعال کنید 5 دقیقه بعد این اطلاعیه رو دادین لطفاً سرویس آلمان منو راه اندازی کنید همچنان منتظرم
امشب مشکل سرور ها حل میشه و انلاین میشه (یکی از سرور هامون قطع شده )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
امشب مشکل سرور ها حل میشه و انلاین میشه (یکی از سرور هامون قطع شده )
ممنون پس توروخدا امشب درست بشه
دیشبم درست نشد همچنان down
امکان نصب نرم افزار های اکانتی... و ... وجود دارد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dm800pvr
دیشبم درست نشد همچنان down
تا وقفتی اینجا بخواهید مشکلتون رو بگید هیچوقت درست نمیشه!
ما داریم درست میکنیم
لطفا صبرکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
medianet
امکان نصب نرم افزار های اکانتی... و ... وجود دارد ؟
بله وجود دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
تا وقفتی اینجا بخواهید مشکلتون رو بگید هیچوقت درست نمیشه!
ما داریم درست میکنیم
لطفا صبرکنید
نه عزيزم زرنگي؟ ميخواي تايپيك ترو تميز بمونه كسي نفهمه چه بدبختي داريم ميكشيم به قرآن اين يك ماه بيچارمون كردي نه جواب تيكت و نه ايميل نه تلفن سرورها همش داون همش استرس ورشكستگي ، فقط دارم دعا ميكنم اين يك ماه بگذره من فرار كنم واقعا مثل .. پشيمونم كه بهت اعتماد كردم ، بازم ميگم اينجا هركي اشتباه من رو بكنه و به ايشون اعتماد كنه قسم ميخورم پشيمون ميشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
نه عزيزم زرنگي؟ ميخواي تايپيك ترو تميز بمونه كسي نفهمه چه بدبختي داريم ميكشيم به قرآن اين يك ماه بيچارمون كردي نه جواب تيكت و نه ايميل نه تلفن سرورها همش داون همش استرس ورشكستگي ، فقط دارم دعا ميكنم اين يك ماه بگذره من فرار كنم واقعا مثل .. پشيمونم كه بهت اعتماد كردم ، بازم ميگم اينجا هركي اشتباه من رو بكنه و به ايشون اعتماد كنه قسم ميخورم پشيمون ميشه
ببینید من هم دوست ندارم مشکلات باشه!
من هم دارم مشکلات رو حل میکنم روی سرور های آلمان
۲۲۰ تا تیکت هست که ۲روزه دارمجواب میدمنصف هم نشده
با پست دادن اینجا به هیچ نتیجهای نمیرسید و فقط وقت مارو میگیرید که بیایم جواب بدیم