پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
man7tomani
من الان دقیقا 24 ساعت هست که منتظر جواب تیکت هستم
همه چی عالی هست . کیفیت , سرعت , .....
اما متاسفانه فقط پشتیبانی کمی کند عمل میکنه
کد:
http://www.vpsfars.net/viewticket.php?tid=882093&c=pluGr1ko
سلام
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید
با سپاس
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید
با سپاس
پی ام شد براتون
سرعت هاردهای ایشون خیلی افتضاح پایینه ! یک برنامه ۲۰۰کیلوبایتی بعد از ۲ دقیقه باز میشه ! در مورد آپتایم هم باید بگم که شما به ۵ روز قطعی ظرف ۲۵ روز میگید ۹۹.۹ در صد آپتایم؟؟؟!! در مورد پشتیبانی هم چیزی نگم بهتره بعد با عکس همینجا نحوه پشتیبانی ایشون رو نشون میدم !
سرعت هاردهای ایشون خیلی افتضاح پایینه ! یک برنامه ۲۰۰کیلوبایتی بعد از ۲ دقیقه باز میشه ! در مورد آپتایم هم باید بگم که شما به ۵ روز قطعی ظرف ۲۵ روز میگید ۹۹.۹ در صد آپتایم؟؟؟!! در مورد پشتیبانی هم چیزی نگم بهتره بعد با عکس همینجا نحوه پشتیبانی ایشون رو نشون میدم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
روی کدوم سرویس من هستید؟
چون تیکتی در مورد سرعت هارد نداشنم
تیکت کنید مشکلتون رو برطرف کنم
۲۵ روز قطعی؟!!!
یکم زیادی گاف زدید دوست عزیز
درست بخونید بعد بگید گاف زدید دوست عزیز ! گفتم ۵ روز قطعی ظرف ۲۵ روز ! یعنی ۲۵ روز گذشته ۵ روزش قطع بوده ! شما به جا اینکه اینجا تند تند گاف بگیرید جواب بدید کار مشتریا رو تند راه بندازین ! تیکت مشتریا رو بخونید ! سرورتون داون میشه پاسخگو باشین ! الان اینجا میگی تیکت بزنید بعد تو تیکت میگی تیکت نزنید خودمون داریم تلاشمون رو میکنیم ! بعد ۴ روز هنوز سرور فرانسه داون آقای محترم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
درست بخونید بعد بگید گاف زدید دوست عزیز ! گفتم ۵ روز قطعی ظرف ۲۵ روز ! یعنی ۲۵ روز گذشته ۵ روزش قطع بوده ! شما به جا اینکه اینجا تند تند گاف بگیرید جواب بدید کار مشتریا رو تند راه بندازین ! تیکت مشتریا رو بخونید ! سرورتون داون میشه پاسخگو باشین ! الان اینجا میگی تیکت بزنید بعد تو تیکت میگی تیکت نزنید خودمون داریم تلاشمون رو میکنیم ! بعد ۴ روز هنوز سرور فرانسه داون آقای محترم !
سرور فرانسه توی توضیحات هم گزاشتم مشکلش رو
متاسفانه ساپورت این دیتاسنتر مزخرف هست
هر ۲۴ ساعت جواب یک تیکت رو میده!
تیکت بدید بهتون سرویس جدید میدم
این چندروز قطعی + ۵روز اضافه تر براتون میزنم تا راضی باشید
توی توضیحات هم نوشتم ممکنه با تاخیر جواب بدیم چون باید ۷۰ تا سرویس اماده کنم + سرور جدید به دستم برسه
تیکت بدید نهایت ۲۴ ساعته بهتون سرویس جدید رو میدم و سرور فرانسه هم باز شد میتونید بکاپتون رو وردارید
من که تیکت زدم و گفتم انتقال بدید به سرور آمریکا اما شما چی جواب دادین ؟ گفتین تیکت نزنید ۲۴ ساعت بعد اینکه آاپ شد بگید انتقال میدم ! الان شما به جای ما دیتا بس ۳تا سیتتون ۵ روز داون چیکار میکنید ؟ الان چه کار کنیم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
من که تیکت زدم و گفتم انتقال بدید به سرور آمریکا اما شما چی جواب دادین ؟ گفتین تیکت نزنید ۲۴ ساعت بعد اینکه آاپ شد بگید انتقال میدم ! الان شما به جای ما دیتا بس ۳تا سیتتون ۵ روز داون چیکار میکنید ؟ الان چه کار کنیم ؟
نهایت ۲۴ ساعت بهتون میدم
سرور هم بزودی فعال میشه بکاپتون رو میتونید انتقال بدید
باشه این ۲۴ ساعت هم منتظر میمونیم