پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
هزینه لایسنس سی پنل برای آفر SP Offer 4096 ماهیانه 10 هزار تومان? در حال حاضر چنده؟:63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h_jal
هزینه لایسنس سی پنل برای آفر SP Offer 4096 ماهیانه 10 هزار تومان? در حال حاضر چنده؟:63:
خیر 25000 تومان هست
سلام
جا داره اینجا از اقای احسان پوررضایی مسئول بخش پشتیبانی جوان سرور تشکری ویژه کنم که با گشاده رویی بدون هیچ گلایه و اعتراض به مشکل کاربران رسیدگی میکنن ..
به امید موفقیت بیشتر
سلام.جا داره از عزیزان Javan Server تشکر ویژه کنم.من تو این یک ماه واقعا از سرویسم راضی بودم که اونم فقط چند روز اول مشکل داشتم که با راهنمایی هایی که کردند کاملا حل شد...
از همه نظر :113:
ضمنا ساپورتشون واقعا عالیه سریع پاسخ میدهند و ...
ضمنا چه زود 1 ماه تموم شد! :71:
چرا من با سرور هاشون مشکل خوردم ؟
2 تا گرفتم 2 تا 512 شما هم همین رو داری یا 1 داری؟
ولی انصافا راضی نبودم تنظیمات خاصی داره یا نه با همون کانفیگ خودشون درست کار می کنه ؟
اگه تنظیم خاصی داره بگید
من برای **** استفاده می کنم برای همین همش دی سی می ندازه همون خطهای قرمز
کسی می تونه کمک کنه مجبور شدم یوزر هامو منتقل کنم به یه حای دیگه چون همه شاکی شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
ولی انصافا راضی نبودم تنظیمات خاصی داره یا نه با همون کانفیگ خودشون درست کار می کنه ؟
اگه تنظیم خاصی داره بگید
کسی می تونه کمک کنه مجبور شدم یوزر هامو منتقل کنم به یه حای دیگه چون همه شاکی شدن
فکر نکنم مشکل از سرور داشته باشه
چون من دارم ازشون سرور خط قرمز داره ولی افت سرعت نداره
راستش دوست ندارم اینجا مطلب بزنم اما گویا تا اینجا تاپیک زده نشه کسی حرف ما رو گوش نمیکنه. از دیشب ساعت حدود ۱۲ دسترسی به VPS ندارم (یعنی دسترسی ssh من قطع شده) و توی تیکتی هم که به پشتیبانی زدم مشکلم رو بیان کردم، با اینکه در ابتدا پاسخهایی به من دادن اما بعدش دیگه هیچ خبری نشد. الان ۷ ساعته که سایت ما داون شده و این برای من خیلی بده. راستش اگه دسترسی ssh و یا پنلی چیزی واسه درست کردنش داشتم اصلا شاکی و ناراحت نبودم اما من واقعا هیچ دسترسیای به سرویس که بهم دادن در حال حاضر ندارم. امیدوار بودم که مشکل سریع حل بشه ولی تا به حال که نشده.
البته تا اینجای کار سرویسی که دادن واقعا خوب بوده و من راضی هستم. منتهی باید دید توی مشکلاتی که برای کاربران ایجاد میشه چطور عمل خواهند کرد. بازم از آقای مسعودی تشکر میکنم امیدوارم این پیام رو دیدن یه خرده سریعتر کار ما رو راه بندازن.
شماره تیکت رو هم میگذارم: 316365
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
uisoftware
راستش دوست ندارم اینجا مطلب بزنم اما گویا تا اینجا تاپیک زده نشه کسی حرف ما رو گوش نمیکنه. از دیشب ساعت حدود ۱۲ دسترسی به VPS ندارم (یعنی دسترسی ssh من قطع شده) و توی تیکتی هم که به پشتیبانی زدم مشکلم رو بیان کردم، با اینکه در ابتدا پاسخهایی به من دادن اما بعدش دیگه هیچ خبری نشد. الان ۷ ساعته که سایت ما داون شده و این برای من خیلی بده. راستش اگه دسترسی ssh و یا پنلی چیزی واسه درست کردنش داشتم اصلا شاکی و ناراحت نبودم اما من واقعا هیچ دسترسیای به سرویس که بهم دادن در حال حاضر ندارم. امیدوار بودم که مشکل سریع حل بشه ولی تا به حال که نشده.
البته تا اینجای کار سرویسی که دادن واقعا خوب بوده و من راضی هستم. منتهی باید دید توی مشکلاتی که برای کاربران ایجاد میشه چطور عمل خواهند کرد. بازم از آقای مسعودی تشکر میکنم امیدوارم این پیام رو دیدن یه خرده سریعتر کار ما رو راه بندازن.
شماره تیکت رو هم میگذارم: 316365
بله البته یادتون رفت قید بفرمایید چه ساعتی تیکت زدید که پاسخ گرفتید و تا سه نصفه شب پیگیر کارتون بودیم ، فقط به هر حال کاربران دوست دارند جوری وانمود بکنند که مشکل همیشه از سمت سرویس دهنده هست ، اینجا پست دادن هیچ تسریعی در کار نداره با همیشه بر اساس نوبت تیکت ها و اولویت ها کارمیکنیم ، تماس تلفنی گرفته بودید پاسختون هم در تماس گرفتید
روز خوبی داشته باشید.
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SatSat
اگه تنظیم خاصی داره بگید
راهنمایی لازم جهت استفاده بهینه از سرویس به تیکت ارسالی شما ارسال شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
بله البته یادتون رفت قید بفرمایید چه ساعتی تیکت زدید که پاسخ گرفتید و تا سه نصفه شب پیگیر کارتون بودیم ، فقط به هر حال کاربران دوست دارند جوری وانمود بکنند که مشکل همیشه از سمت سرویس دهنده هست ، اینجا پست دادن هیچ تسریعی در کار نداره با همیشه بر اساس نوبت تیکت ها و اولویت ها کارمیکنیم ، تماس تلفنی گرفته بودید پاسختون هم در تماس گرفتید
روز خوبی داشته باشید.
من همیشه از سرویستون تعریف کردم. تو مطلبی هم که نوشتم توضیح دادم که چه اتفاقی افتاده. ساعت ۰۰:۳۳ تیکت زدم که پاسخ دادین، بقیه مطالب هم که تلفنی مطرح کردیم. ان شا الله مشکل حل بشه.
راستش ترافیک سایتمون بالاست و از بابت داون بودن سیستم دچار ضرر میشیم. همونطور که گفتم دسترسی ssh ندارم و تنها کاری که میتونم بکنم همین تیکت زدن به شماست!!