پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
ممنون از عزیز هم زحمت نصبش هم آموزشش رو رایگان دادن ایشالا خدا همیشه راضی باشه ازشون.
:53::53::53::53:
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
بزودی لیست تایید شدگان جدید ارسال خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mihandesign
ممنون از
عزیز هم زحمت نصبش هم آموزشش رو رایگان دادن ایشالا خدا همیشه راضی باشه ازشون.
:53::53::53::53:
نصب با موفقیت به پایان رسید می تونید به راحتی استفاده بفرمایید
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
باور کن این راه بهترینه :)
عبید جان چشم و امیدمون به شماست
این واقعا از بدشانسی بندست که تو روز آخر سرورو پرداخت کردم و جلب این شرکت شدم
اینها به کنار شما بندرو قبول نکردید تو سرورتون به خاطر فعالیت اسپم تو سرورتون :(
با توجه به اینکه من در لحظه ی خرید اولویتم ارسال اسپم بود که جناب حامد قبول کردند
عزیز جان طبق قوانین از من دراوردی خودشون پول منو بالا کشیدن اگر طبق قوانینشون باشه شما دچار یکی از گناهای کبیره شدی و فکر نکنم پول شما برگشت بخوره عزیزم ارسال اسپم همینجوری اسمشو اوردی گناه کردی خدا خواست مرتکب گناه نشی برو برو از خدا طلب بخشش کن شاید خداوند شما رو مورد لطف و عنایتش قرار داد از فکر گرفتن پولتم بیا بیرون این پول بخاطر این گناهت پس داده نمیشه و تعلق میگیره به ...
بعضی از آدما به مال حروم خوردن عادت کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
باور کن این راه بهترینه :)
عبید جان چشم و امیدمون به شماست
این واقعا از بدشانسی بندست که تو روز آخر سرورو پرداخت کردم و جلب این شرکت شدم
اینها به کنار شما بندرو قبول نکردید تو سرورتون به خاطر فعالیت اسپم تو سرورتون :(
با توجه به اینکه من در لحظه ی خرید اولویتم ارسال اسپم بود که جناب حامد قبول کردند
نگران نباشید عزیزم
هزینه های پرداختی و بفرمایید
بنده بررسی میکنم
فردا برگشت میزنم خدمت شما
بعدا با ایشون حساب میکنم - فقط با بنده هماهنگ بفرمایید تا پرداخت ها بررسی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
:)
عزیزم اگر شما سرویس داشتید از ایشون
بنده هیچ ابیوزی مبنی بر ارسال اسپم طی زمانی که سرور فعال بوده مشاهده نکردم
اگر این چنین بود حتما اطلاع داده میشد
با بنده در ارتباط باشید
سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
todaybazar
آقا الان تکلیف من چی هست؟
من دیروز از سایت کلون مبلغ 15 تومن برای رم 1 گیگ سفارش و پرداخت کردم
و چون شما طی چند روز گذشته سایت رو از او شخص خریدید . من با شما طرف هستم الان و دیگه این قضیه به اون شخص مربوط نمیشه
و با توجه به پلان های سایتی که متعلق به شما بوده خریداری کردم.
الان یا هزینه من رو پس بدید یا سرویس با رم یک گیگ بدید
این جواب نداره من 20 ساعته اینو زدم انگار نه انگار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
todaybazar
این جواب نداره من 20 ساعته اینو زدم انگار نه انگار
عزیزم تنها راه حل موجود اینکه که سرور و به رم یک ما تغییر بدید یا رم 512 و یا اینکه سرور برای 24 ساعت باز بشه به جهت تهیه بک آپ
سپاس از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
عزیزم تنها راه حل موجود اینکه که سرور و به رم یک ما تغییر بدید یا رم 512 و یا اینکه سرور برای 24 ساعت باز بشه به جهت تهیه بک آپ
سپاس از شما
چه بکاپی؟؟؟ من هنوز سرویسی تحویل نگرفتم
تاریخ سفارش و واریز بنده بعد از خرید سایت کلون توسط شما از اون شخص بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
todaybazar
چه بکاپی؟؟؟ من هنوز سرویسی تحویل نگرفتم
تاریخ سفارش و واریز بنده بعد از خرید سایت کلون توسط شما از اون شخص بوده
قبل از تحویل گرفتن کلون سرور توسط بنده درگاه سایت کاملا پاک شده بود و امکان پرداخت سفارش اصلا وجود نداشته
هزینه شما هم باید برگشت داده بشه توسط ایشون که بررسی خواهد شد