فعلا برای پشتیبانی به این ادرس ایمیل بدید
dr.shayan1995@gmail.com
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا برای پشتیبانی به این ادرس ایمیل بدید
dr.shayan1995@gmail.com
مشکل سایت برطرف شد
سفارش ها هم فردا تحویل داده میشه با ۱هفته هدیه
تیکت ها فردا همگی جواب داده میشه که برای پنل زده شده
موفق باشید
مشکل دیگه ی ما با آقای اصغرپور....
بعد از مشکلاتی که ایشون موقع پرداختاشون داشتن و سرور ها دان بود حالا مشکل تازه ما با ایشون اینه که به ما سرور از رد استیشن دادن اما با ای پی امارات!!!
هر چی بهشون می گم من ای پی انگلیس می خوام ایشون میگه اینا ماله خود دیتا سنتر...
لطفا در انتخاب سایتی که ازش خرید می کنید دقت کنید که به مشکلاتی که من و بقیه دوستان با ایشون داریم بر نخورید...
----------
سروری که از ایشون گرفتیم: 5.152.195.126
سروری که از یه شرکت دیگه گرفتیم: 37.220.23.166
(هر دو سرور رد استشن هست)
با این سایتا هم می تونید هویز بگیرید:
IP Address Locator: IP Tracker, Search IP, Find IP, Trace IP Lookup, What Is My IP Address Location
http://whatismyipaddress.com/ip-lookup/
این مورد حیلی عجیبه ما هم از رد سرور احتصاصی داریم ولی ایپی هلند میزنه بعضی وقتا نمدونم چرا
View my IP information: 5.152.195.126 - Geo IP Tool
به حرف هایی که سایت ها میزنند دلتون رو خوش نکنید
میتونید ماه دیگه شارژ تکنید تا انقدر با ما به مشکل نخورید !
درضمن عسگرپور هستم
رسما گرفتارمون كردي رفت
عجب اشتباهي كردم 4-5 تا سرور گرفتم ازت
اقای عسگرپور من همین امروز حاضرم کنسل کنم، من سالانه شارژ کردم پول من رو بر گردونید میرم از یه جایه معتبر خرید می کنم!
باز هم مثل همیشه سرور امریکا دانه!!! عزیزم وقتی نمی تونی سرور ها رو آپ نگه داری نفروش خوب ما که مسخره شما نیستیم پول بدیم اما همش دان باشیم!!!!
من تقریبا یک سال هست با آقای عسگرپور دارم کار می کنم و سرویس های مختلفی از ایشون داشتم.
آقا شایان همیشه کار منو راه انداختن و تا بحال با هم مشکلی نداشتیم.
نمیدونم این چه اخلاق بدی هست که ما ایرانیا داریم! وقتی یک سرویسی خوب هست همه جا ازش تعریف می کنیم ولی کافیه این سرویس یا شرکت 1 روز به مشکل بر بخوره. تو همه فروم ها و تاپیک ها میریم و تعریف بد می کنیم.
در حال حاضر من مشتری ایشون نیستم و متاسفانه پولی که اشون لازم دارم هم ندارم وگرنه این پول حتما در اختیارشون میذاشتم ولی این نکته توجه داشته باشید که مشکل برای همه پیش میاد!!! بجای قر زدن در تاپیک ها باید دنبال راهی باشیم تا اعتبار و آبروی ایشون حفظ بشه.