پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
:) فکر ميکنم کسی که به html و css آشنائی داره تو چند دقيقه ميتونه اين موضوع رو درست کنه :)
به هر حال اگر مايل هستيد تاپيک در حاشيه باشه و من پاسخ بدم در خدمتتون هستم :)
و اگر دوست داريد تاپيک در مسير اصلی خودش باشه ابتدا خودتون هستيد که بايد اين خواسته رو محقق کنيد و بعد ازون مديران انجمن هستند که بايد موارد متفرقه رو حذف کنن.
شما داريد روی html و css بحث ميکنيد در حالی که من برای شما موارد خارج شدن از تاپيک از دو روز قبل تا امروز رو ضميمه کردم ;)
فکر ميکنم بهتره يکمقدار حرفه ای تر و البته بزرگونه تر موضوع رو پيگيری کنيد.
من یک نگاه که کردم کد ها به نظر نمیومد که دستکاری شده باشن
به هر در انجمن ساز ویبولتین پیام ها پاک نمیشه و تو دیتابیس باقی میمونند.
اگر شما میفرمایید خمچین چیزی رو ارسال نکردید و این یوزر های شما نیستند کافی هست یکی از مدیران ضحمت بکشن چک کنن و پیام های پاک شده رو بازگردانی کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
من یک نگاه که کردم کد ها به نظر نمیومد که دستکاری شده باشن
به هر در انجمن ساز ویبولتین پیام ها پاک نمیشه و تو دیتابیس باقی میمونند.
اگر شما میفرمایید خمچین چیزی رو ارسال نکردید و این یوزر های شما نیستند کافی هست یکی از مدیران ضحمت بکشن چک کنن و پیام های پاک شده رو بازگردانی کنند.
با توجه به اينکه موضوع داره ادامه پيدا ميکنه سعی ميکنم به جای پاسخ به موارد مطرح شده (که در حيطه وظائف ما نيست و مديران بايد برسی کنن) موارد شبه سازی که از دو روز گذشته در خصوص زرين کارت مطرح شده رو پاسخ بدم و به عزيزان اين تضمين رو ميدم که هر زمان مايل بوديد تاپيک به مسير خودش برگرده ما هم از پاسخ به شبهات مطرح شده در همين تاپيک خودداری ميکنيم. دقت کنيد تنها به مواردی که در اين تاپيک در خصوص زرين کارت مطرح شده پاسخ خواهيم داد. مواردی که از دو روز گذشته ميبايست از ادامه اون جلوگيری ميشده و نشده.
- - - Updated - - -
اين پست اولين شبه ای بود که از دو روز گذشته در مورد کارت مطرح شده بود. (البته پيش ازين هم در همين تاپيک مواردی برای زير سوال بردن کارت مطرح شده بود که ان شاء الله در صورت ادامه تاپيک پاسخ داده ميشن.)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asdadsdxz
دقیقا سود و کاربرد همچین کارتی برای شما که کاربر هستید چی هست؟
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
با توجه به اينکه موضوع داره ادامه پيدا ميکنه سعی ميکنم به جای پاسخ به موارد مطرح شده (که در حيطه وظائف ما نيست و مديران بايد برسی کنن) موارد شبه سازی که از دو روز گذشته در خصوص زرين کارت مطرح شده رو پاسخ بدم و به عزيزان اين تضمين رو ميدم که هر زمان مايل بوديد تاپيک به مسير خودش برگرده ما هم از پاسخ به شبهات مطرح شده در همين تاپيک خودداری ميکنيم. دقت کنيد تنها به مواردی که در اين تاپيک در خصوص زرين کارت مطرح شده پاسخ خواهيم داد. مواردی که از دو روز گذشته ميبايست از ادامه اون جلوگيری ميشده و نشده.
- - - Updated - - -
اين پست اولين شبه ای بود که از دو روز گذشته در مورد کارت مطرح شده بود. (البته پيش ازين هم در همين تاپيک مواردی برای زير سوال بردن کارت مطرح شده بود که ان شاء الله در صورت ادامه تاپيک پاسخ داده ميشن.)
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده ;)
من نظرم رو تو تایپک http://www.webhostingtalk.ir/f216/124330/index4.html
بیان کردم که اگر مایل باشید اونجا ادامه بحث و تبادل نظر رو ادامه بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
:) فکر ميکنم کسی که به html و css آشنائی داره تو چند دقيقه ميتونه اين موضوع رو درست کنه :)
به هر حال اگر مايل هستيد تاپيک در حاشيه باشه و من پاسخ بدم در خدمتتون هستم :)
و اگر دوست داريد تاپيک در مسير اصلی خودش باشه ابتدا خودتون هستيد که بايد اين خواسته رو محقق کنيد و بعد ازون مديران انجمن هستند که بايد موارد متفرقه رو حذف کنن.
شما داريد روی html و css بحث ميکنيد در حالی که من برای شما موارد خارج شدن از تاپيک از دو روز قبل تا امروز رو ضميمه کردم ;)
فکر ميکنم بهتره يکمقدار حرفه ای تر و البته بزرگونه تر موضوع رو پيگيری کنيد.
دوست عزیز از قدیم گفتند تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
یعنی همه ما اشتباه میکنیم و شما درست میگی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hotler
دوست عزیز از قدیم گفتند تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.
یعنی همه ما اشتباه میکنیم و شما درست میگی ؟
نه شما درست ميگيد :)
هر ابهامی در خصوص زرين کارت، تسويه آنی، بدون کارمزد داريد در تاپيک
http://www.webhostingtalk.ir/f216/124330/index4.html
در خدمتتون هستيم.
از کلیه کاربران گرامی خواهشمندم مباحث بیهوده و بی فایده انجام ندهند .
ما کوردها یه ضرب المثلی داریم که هیچ کسی روزی اون یکی رو نمیخوره .
چه زرین پال چه جهان پی و چه همه سایتهای دیگه هر کدوم کاربران خاص خودشون رو دارند و بلطبع دلایل منطقی خودشون رو دارند برای استفاده از سیستمشون .
لذا این بحث وجدل های بیهوده جز اعصاب خوردی و ناراحتی آخر سالی ، چیزی برای همدیگه نمیذاره
آخر سالی همه به هم یه لبخند عیدی بدیم :)
پیشاپیش عیدتون مبارک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
خود کاربران خوشبختانه دارن تپیک رو میخونن :) من از صبح داشتم دنبال میکردم اما پاسخی ندادم و این آخرین پاسخی هست که میدم مخاطبش هم شما و سیستم شماست ...
اگر شما از کیفیت و کاربرد هیمن زرین کارتتون باخبر هستین چرا مولتی یوزر میسازید و بچه بازی در میارید !! اگر این بحث ها به قول خودتون نشانه اینه که شما دارین پیشرفت میکنید پس چرا بهشون توجه نشون میدین ! و چیز های زیاد دیگری که نیازی نمیبینم با شما در این رابطه صحبت کنم ...
دست بی هنر، کفچه ی گدایی است
شمایی که تفاوت کارت بانکی با خلال دندون رو نميدونيد بهتره در مورد موضوعی که اطلاعی نداريد اظهار نظر نکنيد :)
قطعا اين مباحث باعث افزايش درخواست کارت ها شد و ابهامی که برای بساری از کاربران در مورد عدم دريافت کارمزد و تسويه آنی بود رفع شد.
عزيزانی مثل شما هم که قصد تخريب داشتند فقط خودشون جلو ديگران تخريب شدن و ما خوشحاليم بحث به اينجا رسيد که تونستيم ابهامات رو رفع کنيم.
دوست عزيز مودی که مطرح ميکنيد رو به مديران بگيد. بی دليل هی تاپيک رو ادامه نديد.
گدا گشنه ديگران رو مثل خودش گدا ميبينه ;)
و یه سوال ار جهان پی دارم ...
ممنون میشم در باره سیستم ussd توضیحاتی بدین تو چند صفحه قبل هم سوالاتی شده بود اما فک کنم سوالات رو ندید ...
برای فعال سازی این امکان چه شرایطی نیاز هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
- - - Updated - - -
باسلام خدمت شما.
به نظرم اصلا درست نیست در تاپیک دیگران اینگونه مباحثی باشه مخصوصا
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده
متاسفانه مجددا مجبور هستيم پاسخ يکی ديگه از ابهامات اين تاپيک رو بديم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
منم همچین چیزی رو درک نمیکنم ! به نظرم یک کارت بیخودی هست که زرین پال داده بیرون و فقط حدفی جز افزایش سود نداشته !!
اولا هدف درست هست نه حدف :)
دوما با ارائه اين کارت ما برای افزايش سود کاربران خودمون و عدم دريافت کارمزد های اضافه، بی دليل و بيهوده اقدام کرديم.
ضمن اينکه روش های تسويه قبلی نظير درخواست واريز به حساب بانکی هم مشابه همه سايت های ديگه وجود داره و اگر کسی از کارت خوشش نياد ميتونه مشابه همه سايت ها پول رو به حساب بانکی خودش انتقال بده.
اين انتخاب با خود کاربر هست که تصميم بگيره پول رو به زرين کارت منتقل کنه و کارمزدی ازش کسر نشه يا انتقال به حساب بانکی خودش تصميم بگيره. بنابراين هم روش تسويه حساب عادی وجود داره و هم انتقال به زرين کارت.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
باسلام خدمت شما.
به نظرم اصلا درست نیست در تاپیک دیگران اینگونه مباحثی باشه مخصوصا
بزرگترين مزيت اين کارت تسويه آنی و بدون کارمزد هست که زرين پال به کاربران خودش ميده
باور کنيد ما هم دوست نداريم اين بحث رو مطرح کنيم ولی عزيزان خودشون به صورت جهت دار تاپيک رو به اين سمت بردن که زرين کارت رو زير سوال ببرن و ما مجبور هستيم الان اين موارد رو شفاف سازی کنيم.
ضمن اينکه از مديران درخواست داريم موارد اضافه مطرح شده در مورد تسويه حساب آنی و بدون کارمزد زرين پال و زرين کارت رو از اين تاپيک حذف کنن.