پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
من کلاً از زمانی که لیمیت شدم، هیچ مدرکی ندادم. یک گواهینامه بین المللی سفارش دادم که معلوم نیست تو پست گم شد(!)، برای تعویض کشور هم هنوز درخواستی نداده بودم، تازه می خواستم اقدام کنم برای وریفای و ... که اکانتم ساسپند شد...
پشتبانی نگفته دلیل ساسپند شدن شما رو ؟ پول هم تو حساب بود ؟ پروژه در حال انجام چی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverfire
پشتبانی نگفته دلیل ساسپند شدن شما رو ؟ پول هم تو حساب بود ؟ پروژه در حال انجام چی ؟
نه، از پشتیبانی سوالی نپرسیدم که جواب بدن. پول بـــــود، ولی هر چی بود تی شرت خریدم (که فک کنم اون رو هم نفرستادن، الکی بهم گفتن فرستادیم) پروژه درحال انجام فقط یه پروژه 100 دلاری بود که 40 دلارش رو گرفته بودم. یعنی 60 دلار از دست دادم.
هفته پیش ایمیل زدن گفتن با شماره پیگیری فلان براتون فرستادیم، می تونید تو سایت نگاه کنید پیگیری کنید که تی شرت ها کجاست. یه هفته بعد بهشون ایمیل زدم که سایت به من میگه اصلاً چنین بسته ی پستی وجود نداره، ایمیل زدن که ما عذر خواهی می کنیم، چند روز دیگه صبر کنید تا سیستم هامون آپدیت بشه(!) حالا نزدیک 1 هفته هست که فهمیدم حتی تی شرت هم نمیفرستن ایران. این قدر اعصابم به هم ریخته میخوام مدیر عامل فری لنسر رو خفه کنم... :109: منم بی اعصاب...:d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
نه، از پشتیبانی سوالی نپرسیدم که جواب بدن. پول بـــــود، ولی هر چی بود تی شرت خریدم (که فک کنم اون رو هم نفرستادن، الکی بهم گفتن فرستادیم) پروژه درحال انجام فقط یه پروژه 100 دلاری بود که 40 دلارش رو گرفته بودم. یعنی 60 دلار از دست دادم.
هفته پیش ایمیل زدن گفتن با شماره پیگیری فلان براتون فرستادیم، می تونید تو سایت نگاه کنید پیگیری کنید که تی شرت ها کجاست. یه هفته بعد بهشون ایمیل زدم که سایت به من میگه اصلاً چنین بسته ی پستی وجود نداره، ایمیل زدن که ما عذر خواهی می کنیم، چند روز دیگه صبر کنید تا سیستم هامون آپدیت بشه(!) حالا نزدیک 1 هفته هست که فهمیدم حتی تی شرت هم نمیفرستن ایران. این قدر اعصابم به هم ریخته میخوام مدیر عامل فری لنسر رو خفه کنم... :109: منم بی اعصاب...:d
چیزی که من متوجه شدم اینکه به دلیل اینکه تلاش کردید سیستم مالیشون رو دور بزنید ساسپند شدید ، به پرسید شاید این دلیل رو بهتون بگن .
اکانت شما تو موقعی که درخواست خرید تیشرت رو داید حالت لیمیت بوده ، درسته که تو خرید تی شرت نگفتن به شما که نمی تونی بخری ، ولی متوجه شدن شما میخوایی یکجوری پول هارو زنده کنی ، حالا به هر دلیلی شما لیمیت شدی ، خوب مسئله که هست با پشتیبانی حرف بزن و بگو جریان چی بوده ، به احتمال زیاد مشکلت رو حل میکنن
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
کد پیگیری پستی دادن؟ اگر بله تو همین سایت رهگیری پست ایران هم بزنی میگه کجاست چون به سیستم بین المللی وصله.
در ضمن بسته از استرالیا حدودا ۳هفته ای میرسه ایران.
نه فک نکنم، این رو به من دادن:
کد:
Hi Mostafa,
Your t-shirt was already sent, your tracking number is RA023933031SG. Please allow 6-10 days for the delivery. You may track your item at http://www.posten.se/en/Pages/Track-and-trace.aspx
Best regards
پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tehranshahr
کد پیگیری پستی دادن؟ اگر بله تو همین سایت رهگیری پست ایران هم بزنی میگه کجاست چون به سیستم بین المللی وصله.
در ضمن بسته از استرالیا حدودا ۳هفته ای میرسه ایران.
اِ ! راس میگی! اومده! الان تو سایت رهگیری مرسوله پستی | صفحه جستجو زدم، دیدم اومده ایران! چه خوب! پس مشکلی نیست، انشاءالله میرسه...
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mst_ab
به سلامتی :)
اقا من از کجا بفهمم اکانتم لیمیت شده همونطور که قبلا گفتم با یک نفر تو فری لنسر حرف زدم ایشون پروژه منو قبول کردن وبعد از پرداخت هزینه رو به پی پال یکی از دوستام انتقال دادن امروز هم ازش سوال کردم گفت منم از فری لنسر پولو گرفتم مشکلی نبوده
دوستانی که اکانتشون رفع لیمیت شده آیا بعد از رفع لیمیت توانسته اند از حساب برداشت کنند؟
دوستان اکانت من به شکل بسیار جالبی رفع لیمیت شده، در ضمن سیستم اکسچنج ارزش هم تغییر کرده و پیپالش هم فی نمی گیره، من به اکانت پی پال خودم که دفعات پیش نیز بهش پول واریز کرده بودم، درخواست خارج کردن پول دادم، تا ببینیم چی میشه. در ضمن قبلش هم یک تی-شرت سفارش دادم. ما که از کار این فریلنسر سر در نیاوردیم! ولی به هر حال به همه شما توصیه می کنم که بیش تر از 100 دلار در این حساب نگه ندارید که اگر یک وقت هم دری به تخته خورد و پرید زیاد ناراحت نشید. در مورد پی پال هم من از سیستم epay.ir استفاده می کنم که خیلی سرویس خوبی می دن خودشون هم دلار رو نقد می کنن. به همه پیشنهاد می کنم.