پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
من نمیخام وارد بحث بشم و سروری هم که گرفتم داره مثل شیر کار میکنه کارمم به پشتیبانی و تیکت و این چیزا نکشیده ولی اگه این مشکل پشتیبانی رو به یه طریقی حلش کنی 95 درصد مشکلات حل میشه و مشتری ها هم چند برابر میشن چون از حق نگذریم کیفیتها عالیه تنها مشکل دیر جواب دادن تیکتهاست که امیدوارم حل بشه
سلام
فعلا یک نفر برای بخش مالی اضافه کردم
البته جواب تیکت نمیده فقط به فاکتور ها رسیدگی میکنه و سرویس های دارای بدهی رو میبنده
تا ماه اینده هم سعی میکنم کسی هم برای بخش پشتیبانی اضافه کنم
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
دارم مشکلات رو پیگری میکنم
ممنون از شما
آقا شایان
سرور ما مشکل خاصی نداره ها فقط یه روز با تاخیر واریز کردیم واسه همین در دسترس نیست
من واریز اینا رو انجام دادم فقط کافیه فعالش کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
آقا شایان
سرور ما مشکل خاصی نداره ها فقط یه روز با تاخیر واریز کردیم واسه همین در دسترس نیست
من واریز اینا رو انجام دادم فقط کافیه فعالش کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
تیکت بدید براتون فعال میکنم
آقا سرور فرانسه ما 3 روز کامله قطع هست. داریم وارد روز چهارم میشیم. شما تو این 3 روز چه اقدام هایی کردید؟ هزینه اش رو میشه گذشت ولی آخر اطلاعات رو سرورمون دستمون رو میگیره یا خیر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
آقا سرور فرانسه ما 3 روز کامله قطع هست. داریم وارد روز چهارم میشیم. شما تو این 3 روز چه اقدام هایی کردید؟ هزینه اش رو میشه گذشت ولی آخر اطلاعات رو سرورمون دستمون رو میگیره یا خیر؟
اولا ۳روز قطع نیست رو ۲روز هست قطع شده
توی تیکت هم گفتم بهتون دارم پیگیری میکنم
اینجا هم پشتیبانی نیست
دیتاسنتر بهمون یک اف تی پی داده تا فایل هارو منتقل کنیم
منم دارم بکاپ میگیرم
بعدانتقال فایل ها باید دوباره سیستم عامل نصب کنم
نهایت ۲۴ ساعت اینده مشکل برطزف میشه
حجم دیتاها زیاد هست
شایان جان!
سرور مجازی هم داری دست مارو بگیره ؟ :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
برطرف شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bootable
شایان جان!
سرور مجازی هم داری دست مارو بگیره ؟ :d
اره موجود دارم
میتونید سفارش بدید
ولی تحویل حداقل ۲۴ ساعته :دی
اینقدرام زود نمیخوام تحویلش باشه
تهش 1 ساعت ;)