پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saymon
عزيزم شما برو اول اون سرور آلمان رو درست كن كه يك روزه قطعه بعد بيا آفر بده!!!
سرور المان ها و همه سرور ها از دیشب درسته
شما هم یاد بگیر کجا بیای درخواست پشتیبانی بدی
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penoil
سرورفرانسه تا پایان امشب سالانه فقط 100 هزارتومان رم 1گیگ
اگر با قیمت مناسب ماهانه ارائه کنید من سرویس سومم رو هم از شما میگیرم در غیر این صورت قیمت 1 گیگ ماهانه زیاده و من با 256 ماهانه با قیمت 12 تومن ماه به ماه تمدید میکنم و اگر در جریان باشید متاسفانه دیتاسنتر ovh زده همه سرویس های ایرانیارو بعدز چند ماه قطع کرده و آفر سالانه به نظر من توی این مملکت که فرداش مشخص نیست چه اتفاقی میفته قابل اطمینان نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dm800pvr
اگر با قیمت مناسب ماهانه ارائه کنید من سرویس سومم رو هم از شما میگیرم در غیر این صورت قیمت 1 گیگ ماهانه زیاده و من با 256 ماهانه با قیمت 12 تومن ماه به ماه تمدید میکنم و اگر در جریان باشید متاسفانه دیتاسنتر ovh زده همه سرویس های ایرانیارو بعدز چند ماه قطع کرده و آفر سالانه به نظر من توی این مملکت که فرداش مشخص نیست چه اتفاقی میفته قابل اطمینان نیست!
سلام
این آفر فقط برای سالانه هست و تا امشب معتبر هست
ماهانه توی سایت زده
میتونید از توی سایت مشاهده کنید و سفارش بدید
چقدر هم که شما به درخواست های پشتیبانی در سایت پاسخ میدید!
سرویس ما بالای 12 روزه قطعه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranizi
چقدر هم که شما به درخواست های پشتیبانی در سایت پاسخ میدید!
سرویس ما بالای 12 روزه قطعه!
تیکتی نداریم که بیشتر از 23ساعت پاسخ داده باشیم
با مدرک حرف بزنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
تیکتی نداریم که بیشتر از 23ساعت پاسخ داده باشیم
با مدرک حرف بزنید
درسته. جواب میدید اما جواب سربالا!
دقیقا به چه دلیلی درخواست های من رو برای ارسال Abuse های رسیده جواب ندادید؟ ابیوز هایی که به استناد اونها سرویس من رو ساسپند کرده بودید! سه روز بعد جواب دادید که اون موقع هم به گفته خودتون دسترسی به ابیوز ها ندارید.
مدرک هم هر کدوم از کاربران و یا مدیران خواستند ارائه میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranizi
درسته. جواب میدید اما جواب سربالا!
دقیقا به چه دلیلی درخواست های من رو برای ارسال Abuse های رسیده جواب ندادید؟ ابیوز هایی که به استناد اونها سرویس من رو ساسپند کرده بودید! سه روز بعد جواب دادید که اون موقع هم به گفته خودتون دسترسی به ابیوز ها ندارید.
مدرک هم هر کدوم از کاربران و یا مدیران خواستند ارائه میکنم.
http://www.webhostingtalk.ir/f129/
لازم نیست مدیران بخوان
برید اینجا تاپیک بزنید یا برای مدیران مدارک ارسال کنید
هروقت من اینجا تاپیکتون رو دیدم میام جواب اینکه براتون ارسال نکردم رو توضیح میدم ( البته چندین بار توضیح دادم ولی کی هست که بفهمه)
پست شما هم ریپورت دادم با پست دادن در اینجا فقط وقت خودتون رو میگیرید
جای درست انتقاد کنید
موفق باشید
اینجا تاپیک فروش شماست. ما هم از همین تاپیک از شما خرید کردیم. توی تیکت که جواب نمیدید. حداقل اینجا سوال میکنیم شاید جواب بدید. اما کیه که جواب مشتری رو بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iranizi
اینجا تاپیک فروش شماست. ما هم از همین تاپیک از شما خرید کردیم. توی تیکت که جواب نمیدید. حداقل اینجا سوال میکنیم شاید جواب بدید. اما کیه که جواب مشتری رو بده.
خودتون میگید تاپیک فروش نه تاپیک پشتیبانی و انتقاد
هیچ تیکت جواب داده نشده ای از شما ندارم
لطفا دروغ نگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خودتون میگید تاپیک فروش نه تاپیک پشتیبانی و انتقاد
هیچ تیکت جواب داده نشده ای از شما ندارم
لطفا دروغ نگید
بله. از نظر شما فقط فروش کافیه و تکلیف پشتیبانی و مشتری بعد از فروش با خداست.
شما کی به درخواست من برای ارسال abuse ها جواب دادید؟ اون هم بعد از اینکه چند بار درخواست کردم تنها جوابی که گرفتم این بود که دسترسی به ابیوز ها ممکن نیست. من مشتری حق دارم بدونم چرا سرویسم قطع شده و کسی هم جوابگو نیست. ابیوز قابل دسترسی نیست برای من جواب نمیشه. من بلافاصله بعد از اعلام درخواست کردم و شما ارسال نکردید.
قبلا هم گفتم برای دوزار احتیاج به دروغ گفتن نیست. تمام مواردی که گفتم و گذشته رو خودت هم میدونی جناب عسگرپور.