پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saber69
debit card قابل شارژ هست؟
میزان شارژ اولیه ، تاریخ اعتبار کارت و همچنین میزان کار مزد ماهانه چقدر هست؟
بله،
کارت ها قابل شارژ هستند.
تراول ها که بی نام هستند تا 2014 و دبیت ها که نام آنها روی آن درج میشه تا یک سال اعتبار داره. شارژ اولیه ندشته و بسته به میزانی که می خواهید شارژ خواهند شد. کارمزد از 0.5 الی 2.5 درصد هست. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا موارد بیشتر و امتیازات رو عرض کنم.
ارادتمند / بیگی
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
پرداخت 327 یورویی بنده بدون مشکل و با سرعت توسط آقای بیگی انجام شد.
با سپاس
پرداخت 50 یورویی برای خرید نرم افزار با حفظ امانت سریعا پرداخت شد / ممنون از اقای بیگی
امکان شارژ webmoney هستش؟
سلام
من میخوام پرداختی با وب مانی بین 1000تا 2000دلار انجام بدم . لطفا قیمت بدید . تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...ALI...
امکان شارژ webmoney هستش؟
با سلام،
بله.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
newserver
سلام
من میخوام پرداختی با وب مانی بین 1000تا 2000دلار انجام بدم . لطفا قیمت بدید . تشکر
با سلام، ساعت 12:30 قیمت امروز به عرض خواهد رسید.
لطفا یک شماره همراه پیغام خصوصی کنید تا تماس بگیریم.
ارادتمند / بیگی
واریز 200 دلار پی پال به حساب بنده سریع انجام دادند توسط آقای روزبه آقابیگی هریس
تایید می شوند.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام، ساعت 12:30 قیمت امروز به عرض خواهد رسید.
لطفا یک شماره همراه پیغام خصوصی کنید تا تماس بگیریم.
ارادتمند / بیگی
قیمت هارو اعلام نمیکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
قیمت هارو اعلام نمیکنید؟
با سلام،
هر دلار 1865 تومان.