پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
ظاهرا سیبا پال داره استیبل میشه وضعیتش
و این یعنی دارن همه تلاششون رو می کنند
از تغییرات سرور تا پایداری وب سایت از دیروز
و ایشالا طی ساعات آینده خبرها خوبی به کاربران بدن
در تیکت و پشتیبانی تلفنی هم با این حجم کاری خوب عمل کردند انصافا
فقط در این تاپیک با احتیاط و گزیده خبر رسانی کردند
من چند جا نقد کردم عملکرد رو اما این بار وظیفه تشکر هست چون میدونم که پیگیر هستند.
خدا قوت، این نیز بگذرد
پاسخ : هم اکنون سیبا پال ! کاملترین اسکریپت درگاه پرداخت الکترونیکی با امکانات جدید !
درود
تنها راه چاره درگاه مستقيم از بانك هست !
سلام
الان وضعیت کدوم درگاه بانکی داخل سیباپال اوکی هست ؟
با کدوم آدرس داخل ماژول ؟
http://www.sibapal.ir ؟!
من اینها رو تنظیم میکنم بهم خطای زیر رو میده :
HTTP Error: socket read of headers timed out
درگاه پارسیان از دیروز اوکی شد. اما همین ۲۰ دقیقه پیش انگار کلا سیباپال رو ترکوندن. دیگه سایتشم بالا نمیاد.
نمیدونم آخه چقدر آدما میتونن مریض باشن که بجا رقابت اینجوری با دی داس بازار رقیبو خراب کنن
This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
این ارور چی هست؟
Error 401 آی پی شما مسدود شد . شما مجاز به لاگین نیستید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ace_gishniz
درگاه پارسیان از دیروز اوکی شد. اما همین ۲۰ دقیقه پیش انگار کلا سیباپال رو ترکوندن. دیگه سایتشم بالا نمیاد.
نمیدونم آخه چقدر آدما میتونن مریض باشن که بجا رقابت اینجوری با دی داس بازار رقیبو خراب کنن
لینک ماژول بدید تست کنیم ما هم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
This IP is being shared among many domains.
To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
این ارور چی هست؟
Error 401 آی پی شما مسدود شد . شما مجاز به لاگین نیستید !
احتمالآ یا بیش از اندازه صفحه رفرش کردید یا پسورد رو چند بار اشتباه زدید و کانفیگ امنیتی سرور (هاست) ای.پی شما رو بلاک کرده .
مودم خاموش روشن کنید تا ای.پی عوض شه و مشکلتون برطرف بشه .
درود
نه مشکل از سوی کاربران نیست متاسفانه بازم زیر داس هستند
چرا سایت باز نمیشه؟؟؟؟
Error: Server is unavailable
فکر میکنم مشکل دوباره پیش امده !
ایشالله که زودتر بر طرف میشه