پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
درجواب ادم بی وجدان و پررویی مثل شما فهش هم کمه !!!
مدرک خودتون چی هست؟
خودتون چی از ما دارید که شاکی هستید؟
توی اون شاکی هست توی همه تاپیک هام شاکی هست ولی در عوضش ادمی که از سرویس های ما راضی باشه خیلی بیشتر از ناراضی ها هست
توی هرکاری کسی هست که شاکی باشه نمیگم بهترینم!
ولی من مدرک شمارو میخوام کو؟! نشون بده؟!
من در خصوص شما به بانک ملت ایمیل زدم تا درگاهتون رو تعلیق کنن!
به َپلیس فتا به عنوان کلاه بردار هم معرفیتون کردم.(ببین به کسی که دکتر نباشه بره مطب بزنه و طبابت کنه مگن کلاهبردار، به شما هم که نه سواد این کار رو داری نه ادب و شعور حرف زدن با ارباب رجوع و نه کمترین صلاحیت برای ارتباط با مردم و نه شرافت کاری و نه کمترین تخصص باید گفت کلاهبردارر!!!)
شما اگه بری تو چهارراه کاسه گدایی دست بگیری خیلی شرافتمندانه تر از این حقه بازیی هست که این جا راه انداختی!
من با اسم و ایمیل سوری از تو خرید کردم همه مدارکش هم موجوده! اولا این که سرویس که تحویل نمیدادی بعد 3 روز معطلی توی تیک اراجیف بلغور میکردی!
من نمیدنم چند کلاس سواد داری ولی یادته وقتی خیلی محرمانه بهت تیکت زدم و گفتم که توی هیدر سایت غلط دیکته داری چی گفتی؟ فحش و نوشتی فهش!!! معذرت رو نوشتی معظرت!! شتاب رو نوشتی شتاپ....چر رو منم یاتو که از رو نمیری؟!!!
تو ساییت هم حتی لایسنس نداره و نسخه کرک شده هست!
پول ما رو گرفتی بالای یه هفته بزی مون دادی!! خجالت بکش.حیا کن!
برو خدا رو شکر کن که از گلوت کشدم بیرون وگرنه میومدم ده متل قوی توابع سلمانشهر تنکابن نقدی باهات حساب میکردم.الانم که میبینی باهات زیاد کاری ندارم علتش اینه که چند نفر از اونایی که پولشون رو خوردی پیام خصوصی دادم و شماره موبایلشون رو گرفتم تا دادخواست براشون بنویسم تا احضاریه دادگاه بیاد دمه خونتون!!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
niko-niko
سلام
من اولین باره که دارم ازش سفارش میگیرم
همین الان ساعت 2:30 بامداد به حسابش پول واریز کردم
تا الان که خیلی خوب جواب دادن و راهنمائی کردن که سرور انگلیس برداشتم
تمام صفحات این تایپیک رو تقریبا مطالعه کردم
تا الان صحبتهایی که بر علیه این آقا زده شده صحت نداشته بجز اینکه مقداری با تاخیر پاسخ دادن که اونم در حد کمتر از 6ساعت به تمام تیکت ها پاسخگو بودن ولو خیلی مختصر ولی پاسخ دادن.
اگر موردی داشتن من حتما انتقادم رو میگم ولی تا الان ایشون تائید هستن و مشکلی نداشتن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahs
دوست عزیز من نه قصد تایید این آقا رو دارم و نه تخریبشون رو. و فقط دلیل پستم تعجم از حرفهای شما بود!
شما با 2 ساعت مشتری این آقا بودن و خوندن چند صفحه تاپیک چطور میتونید تایید کنید ایشون رو؟؟ میشه گفت پستتون اسپمه.
من از ایشون سرور داشتم بعد 25 روز سرورم خاموش شد و الان 3 روزه خاموشه و ممکنه هیچ وقت هم به اطلاعاتم نرسم. باز نیومدم جار و جنجال راه بندازم و تخریب کنم بعد پست شما!!! جالبه...
دوست عزیز اسپم کجا بود ! من گفتم تا الان موردی نبوده و اگر باشه حتما میگم.
درضمن 2ساعت نیست و 3روزه که من دارم پیگیری و از ایشون راهنمائی گرفتم برای خرید سرور که بازم گفتم تا الان موردی نبوده و اگر باشه حتما اعلام میکنم.
لطفا دقت کنید به کلمات و به هر شکلی از هر چیزی ایراد و ابراز مشکل نکنید !
جواب تیکت رو که نمیدید
حداقل اینجا میگم شاید کارم راه بیفته
آقا چهار روزه میخواین سرویسی که خریدم رو روش یه centos نصب کنید ! این دیگه چه جورشه !
حداقل یه جواب معقول بدید
هر دو سه ساعت میام تو سایت هنوز تیکت روی پاسخ مشتریه
اگر سرور آمادست کاری نداره که یه سیستم عامل نصب کردن چرا انقدر طول میدید خسته شدیم . اگر مشکلی دارید پول رو پس بدید ! الان ۱۰ ۱۲ روزه پول واریز شده ! نصف ماه رفت !!
یوزر ali mirhashemi
هستم
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
قرار بود دیشب حتما نصب کنید !
بدجور منتظرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
من در خصوص شما به بانک ملت ایمیل زدم تا درگاهتون رو تعلیق کنن!
به َپلیس فتا به عنوان کلاه بردار هم معرفیتون کردم.(ببین به کسی که دکتر نباشه بره مطب بزنه و طبابت کنه مگن کلاهبردار، به شما هم که نه سواد این کار رو داری نه ادب و شعور حرف زدن با ارباب رجوع و نه کمترین صلاحیت برای ارتباط با مردم و نه شرافت کاری و نه کمترین تخصص باید گفت کلاهبردارر!!!)
شما اگه بری تو چهارراه کاسه گدایی دست بگیری خیلی شرافتمندانه تر از این حقه بازیی هست که این جا راه انداختی!
من با اسم و ایمیل سوری از تو خرید کردم همه مدارکش هم موجوده! اولا این که سرویس که تحویل نمیدادی بعد 3 روز معطلی توی تیک اراجیف بلغور میکردی!
من نمیدنم چند کلاس سواد داری ولی یادته وقتی خیلی محرمانه بهت تیکت زدم و گفتم که توی هیدر سایت غلط دیکته داری چی گفتی؟ فحش و نوشتی فهش!!! معذرت رو نوشتی معظرت!! شتاب رو نوشتی شتاپ....چر رو منم یاتو که از رو نمیری؟!!!
تو ساییت هم حتی لایسنس نداره و نسخه کرک شده هست!
پول ما رو گرفتی بالای یه هفته بزی مون دادی!! خجالت بکش.حیا کن!
برو خدا رو شکر کن که از گلوت کشدم بیرون وگرنه میومدم ده متل قوی توابع سلمانشهر تنکابن نقدی باهات حساب میکردم.الانم که میبینی باهات زیاد کاری ندارم علتش اینه که چند نفر از اونایی که پولشون رو خوردی پیام خصوصی دادم و شماره موبایلشون رو گرفتم تا دادخواست براشون بنویسم تا احضاریه دادگاه بیاد دمه خونتون!!
همونطور که قبلا گفتم هیچ ترسی از شکایت های شما ندارم هرکجا دوست دارید شکایت کنید
من کاری به هیچ کدوم حرف هاتون ندرام ادم بی لیاقتی هستید و این شکی توش نیست
میخوام مدرک پول واریزی رو نشونم بدید کو؟ توسایت هم مسدود نیستید اگر تراکنشی داشتید لطفا نشون بدید ! ولی هیچی ندارید چون دروغ گو هستید
لطفا مدارکت رو نشونم بده
نشون بده که ۱هفته بهت سرویس ندادم و با زور تهدید برگردوندم
چون واسه خودم سواله من کی همچین کاری کردم
لطفا مدارکتون رو نشون بدید
لطفا مزخرف نگید whmcs من بیشتر از ۱ساله دارم لایسنس میگیرم براش
میتونید دامین من رو چک کنید
Verify a Domain is Licensed - WHMCS
دامین : vpsfars.net
شما باید خجالت بکشید با این دروغ هاتون
اولا متل قو ده نیست خشگله متل قو همون سلمانشهر هست میومدی اینجا که واست صورت خشگلت رو واست جراحی میکردم
همونطور که گفتم هرکاری دوست دارید انجام بدید
برید شکایت کنید
برید هر غلطی دوست دارید کنید
چون من کار اشتباهی نکردم که از شما ترسی داشته باشم
پست هاتون هم گزارش دادم منتظرم مدیریت رسیدگی کنه
خدا خودش کریم هست جواب دروغ های شمارو جای دیگه میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iamsecret
جواب تیکت رو که نمیدید
حداقل اینجا میگم شاید کارم راه بیفته
آقا چهار روزه میخواین سرویسی که خریدم رو روش یه centos نصب کنید ! این دیگه چه جورشه !
حداقل یه جواب معقول بدید
هر دو سه ساعت میام تو سایت هنوز تیکت روی پاسخ مشتریه
اگر سرور آمادست کاری نداره که یه سیستم عامل نصب کردن چرا انقدر طول میدید خسته شدیم . اگر مشکلی دارید پول رو پس بدید ! الان ۱۰ ۱۲ روزه پول واریز شده ! نصف ماه رفت !!
یوزر
ali mirhashemi
هستم
وی پی اس فارس - مشاهده درخواست
قرار بود دیشب حتما نصب کنید !
بدجور منتظرم
چشم دارم اماده میکنم سرویس هارو
بزودی همه رو تحویل میدم
با سلام و احترام
دو ماهه از ایشون سرویس دارم راضی هستم هر چند فکر می کنم در کل نسبت به حجم کاریشون نفر کم دارن و این باعث تاخیر در پاسخگویی میشه
یه درخواستی هم داشتم که کوتاهی از سمت من بوده و خواهشم این بوده که سریعتر حلش کنین فک نمی کنم بیش از یکی دو دقیقه وقت بگیره براتون آدرس تیکت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
با سلام و احترام
دو ماهه از ایشون سرویس دارم
راضی هستم هر چند فکر می کنم در کل نسبت به حجم کاریشون نفر کم دارن و این باعث
تاخیر در پاسخگویی میشه
یه درخواستی هم داشتم که کوتاهی از سمت من بوده و خواهشم این بوده که سریعتر حلش کنین فک نمی کنم بیش از یکی دو دقیقه وقت بگیره براتون
آدرس تیکت
دارم مشکلات رو پیگری میکنم
ممنون از شما
درود
آقا شایان اینو فعال نمیکنی؟ ما که پول ناقابلش رو دادیم
https://robot.your-server.ir:9443/vsphere-client/
آخه هربار سرور مشکل کوچکی پیدا می کنه نمیشه مزاحم شما بشیم، اینو فعال کنید خودمون انجام بدیم کارمونم سریعتر راه میفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
تحت وب فعلا مشکل داره و تیگت ها انقدر زیاد هست نمیرسم درست کنم
تیکت بدید براتون تحت وی اس فر فعال میکنم
سلام
من نمیخام وارد بحث بشم و سروری هم که گرفتم داره مثل شیر کار میکنه کارمم به پشتیبانی و تیکت و این چیزا نکشیده ولی اگه این مشکل پشتیبانی رو به یه طریقی حلش کنی 95 درصد مشکلات حل میشه و مشتری ها هم چند برابر میشن چون از حق نگذریم کیفیتها عالیه تنها مشکل دیر جواب دادن تیکتهاست که امیدوارم حل بشه