پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خوب شماهایی که مدرک هاتون انقدر معتبر هست چرا تایپک انتقاد باز نمیکنید؟
پس یعنی دارین دروغ میگین
هرکجا دوست دارید گزارش بدید کار اشتباهیی انجام ندادم که بخوام از کسی بترسم
----------------------------------------
لطفا سوالی راجب سرور ها دارید تیکت کنید
ارزش داري مگه؟ آدمي مگه؟
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yanj
ارزش داري مگه؟ آدمي مگه؟
من حرفی نمیزنم میزارم بقیه نظر بدن
بقیه دو هزار بار گفتن و نظر دادن! هزار تاشو مدیرهای webhostingtalk پاک کردن ولی هزارتاشون هنوز باقی مونده!!
این تاپیک رو ببینید از همون اول 70% شاکی هستن : http://www.webhostingtalk.ir/f15/49935/index63.html
جالب اینه که از رو هم نمیری!!!
این طرز جواب دادنه این آدمه!!!
نقل قول:
پست هاتون گزارش شد اقای پوفیوس یاشار!
هروقت مدرک از مشکل دار بودن ما نشون دادید بیاید خرف بزنید
میلیون ها بار گفتم ومدرک دارید تی بخش انتقاد تاپیک باز کنید ولی با باز نکردن فقط دروغ عاتون ثابت میشه
اقایون و خانم ها هرکی هر مدرکی داره تیو بخش انتقاد تاپیک باز کنه من خودم بهش بابت اثبات اینکه ما مشکل داریم بهش ۱۰ هزارتومان کارت شارژ میدم
ولی یاشار پوفیوس انقدر پر رو هستید که اینکار هم نمیکنید
با مدیریت تماس گرفتم و بزودی رسیدگی میکنند
----------------
مشکل سرور فرانسه هم درحال بررسی هستید و داریم تلاش میکنیم تا دیتاسنتر رو راضی کتین سرور رو باز کنند
این سرور فرانسه چی شد ؟ کی درست میشه ?
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-ehsan
این سرور فرانسه چی شد ؟ کی درست میشه ?
درحال صحبت با دیتاسنتر هستم
منتظر جوابشون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
بقیه دو هزار بار گفتن و نظر دادن! هزار تاشو مدیرهای webhostingtalk پاک کردن ولی هزارتاشون هنوز باقی مونده!!
این تاپیک رو ببینید از همون اول 70% شاکی هستن :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/49935/index63.html
جالب اینه که از رو هم نمیری!!!
این طرز جواب دادنه این آدمه!!!
درجواب ادم بی وجدان و پررویی مثل شما فهش هم کمه !!!
مدرک خودتون چی هست؟
خودتون چی از ما دارید که شاکی هستید؟
توی اون شاکی هست توی همه تاپیک هام شاکی هست ولی در عوضش ادمی که از سرویس های ما راضی باشه خیلی بیشتر از ناراضی ها هست
توی هرکاری کسی هست که شاکی باشه نمیگم بهترینم!
ولی من مدرک شمارو میخوام کو؟! نشون بده؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yashar313
این پست پرینت شد و به پلیس فتا گزارش خواهد شد!
من از تو خرید کردم و بعد از چهار روز که تحویل ندادی پولم رو با زور و تهدید از حلقومت کشیدم بیرون که البته پس گرفتن چول هم 2-3 روز طول کشید!!! مدرک میخوای باشه میزارم.
مدیرهای وب هاستینگ تالک این کاربر سلمان شهری رو به اندازه شعورش ban کنید!
سلام
کاری به انتقاد شما و بحثتون ندارم
اما ! منظورتون چیه کاربر سلمان شهری؟ /:)
خیلی زشته ادم اینطوری بنویسه !
شمال
جنوب
غرب
شرق
وسط !
همه ایرانی هستیم !
سلام من از ایشون چند تا سرویس داشتم نمی گم بهترین هستند ولی سرویس هاشون خوبه ، تو هر کاری مشکلات هستند انشاالله ایشون هم با کمی تدبیر از این مشکلات عبور خواهند کرد
سلام
من اولین باره که دارم ازش سفارش میگیرم
همین الان ساعت 2:30 بامداد به حسابش پول واریز کردم
تا الان که خیلی خوب جواب دادن و راهنمائی کردن که سرور انگلیس برداشتم
تمام صفحات این تایپیک رو تقریبا مطالعه کردم
تا الان صحبتهایی که بر علیه این آقا زده شده صحت نداشته بجز اینکه مقداری با تاخیر پاسخ دادن که اونم در حد کمتر از 6ساعت به تمام تیکت ها پاسخگو بودن ولو خیلی مختصر ولی پاسخ دادن.
اگر موردی داشتن من حتما انتقادم رو میگم ولی تا الان ایشون تائید هستن و مشکلی نداشتن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
niko-niko
سلام
من اولین باره که دارم ازش سفارش میگیرم
همین الان ساعت 2:30 بامداد به حسابش پول واریز کردم
تا الان که خیلی خوب جواب دادن و راهنمائی کردن که سرور انگلیس برداشتم
تمام صفحات این تایپیک رو تقریبا مطالعه کردم
تا الان صحبتهایی که بر علیه این آقا زده شده صحت نداشته بجز اینکه مقداری با تاخیر پاسخ دادن که اونم در حد کمتر از 6ساعت به تمام تیکت ها پاسخگو بودن ولو خیلی مختصر ولی پاسخ دادن.
اگر موردی داشتن من حتما انتقادم رو میگم ولی تا الان ایشون تائید هستن و مشکلی نداشتن.
دوست عزیز من نه قصد تایید این آقا رو دارم و نه تخریبشون رو. و فقط دلیل پستم تعجم از حرفهای شما بود!
شما با 2 ساعت مشتری این آقا بودن و خوندن چند صفحه تاپیک چطور میتونید تایید کنید ایشون رو؟؟ میشه گفت پستتون اسپمه.
من از ایشون سرور داشتم بعد 25 روز سرورم خاموش شد و الان 3 روزه خاموشه و ممکنه هیچ وقت هم به اطلاعاتم نرسم. باز نیومدم جار و جنجال راه بندازم و تخریب کنم بعد پست شما!!! جالبه...