پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
برای من تا حالا توی 5 ماه که خرید داشتم و مبتدی بودم انقدر کمکم کردن بهم آموزش دادن تا الان خیلی چیزها یاد گرفتم
یک بار که زدم سرور رو ترکوندم یک روزه واسم ویندوز عوض کردن بدون 1 ریال هزینه
یه بارم اتک زدن بی شرفا سرومو داغون کردن باز دوباره بدون هزینه برام اوکی کرد ساعت 2 نصفه شب
الانم سرورهامو قوی تر کردم
من که راضیم خیلییییییییی چون انقدر مهربان و با سواد هستن ....
خسته نباشید به همه تیم loginvps
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
برای من تا حالا توی 5 ماه که خرید داشتم و مبتدی بودم انقدر کمکم کردن بهم آموزش دادن تا الان خیلی چیزها یاد گرفتم
یک بار که زدم سرور رو ترکوندم یک روزه واسم ویندوز عوض کردن بدون 1 ریال هزینه
یه بارم اتک زدن بی شرفا سرومو داغون کردن باز دوباره بدون هزینه برام اوکی کرد ساعت 2 نصفه شب
الانم سرورهامو قوی تر کردم
من که راضیم خیلییییییییی چون انقدر مهربان و با سواد هستن ....
خسته نباشید به همه تیم loginvps
مرسی از شما - مطمئنن رضایت شما بیشتر از هر چیزی برای ما اهمیت دارد و خوشحالیم که توانسته ایم رضایت شما را داشته باشیم :53:
برای خرید می توانید با آی دی یاهو loginvps در تماس باشید
فروش همچنان ادامه دارد .. .
بعد از خرید یک تیکت باز شود و سیستم عامل اعلام شود
سیستم عامل های linux/mikrotik/windows نصب می شوند
موجودی:
1 پلن از فرانسه
هلند و آمریکا موجود است برای ارتباط با ما اطلاعات در امضاء وجود دارد .
با سلام
از تاریخ 04/05/2012 که اولین خریدم رو از جناب بهلولی انجام دادم انصافا پشتیبانی قوی تر از ایشون ندیدم.
از چند جای دیگه هم سرور تهیه کردم
اما هیچ کسی به خوش قولی ایشون نبود
از لحاظ پشتبانی بازم تاکید میکنم بسیار عالی هستن ایشون همه جوره راهنمایی رو دریغ نمی کنن از شما.
از لحاظ برخورد و رفتار هم که تایید شده هستن 100 %.
انشالله که همیشه به همین صورت باقی بمونه.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina.click
با سلام
از تاریخ 04/05/2012 که اولین خریدم رو از جناب بهلولی انجام دادم انصافا پشتیبانی قوی تر از ایشون ندیدم.
از چند جای دیگه هم سرور تهیه کردم
اما هیچ کسی به خوش قولی ایشون نبود
از لحاظ پشتبانی بازم تاکید میکنم بسیار عالی هستن ایشون همه جوره راهنمایی رو دریغ نمی کنن از شما.
از لحاظ برخورد و رفتار هم که تایید شده هستن 100 %.
انشالله که همیشه به همین صورت باقی بمونه.
موفق باشید
خوشحالیم که توانسته ایم رضایت شما را داشته باشیم . پیروز و موفق باشید .
فروش از هلند و آمریکا ادامه دارد
سرور های هلند دارای هارد RAID می باشند و برای دانلود آپلود و سایتهای موزیک و فیلم بسیار مناسب هستند
آپتایم 99.99 سرور گارانتی می شود
پورت سرور 1 گیگابیت می باشد
پهنای باند بصورت نامحدود رائه می شود (fair usage)
فروش همچنان ادامه دارد .. .
مشترکین عزیز در نظر داشته باشند استفاده از تورنت روی سرور های آمریکا(singlehop) به دلیل قانون کپی رایت مجاز نمی باشد