با سلام
تحویل سرویس چه ربطی به پشتیبانی داره؟!
پشتیبانی ما در همان ساعات مقرر کار میکنه!
تحویل سرویس مربوط به پشتیبانی نمیشه
سرور باید توسط کاربری کنسل و به کاربر دیگری واگذار گردد. در این حین حجم سفارشات نیز بالاست.
نمایش نسخه قابل چاپ
آماده کردن سرور 15 دقیقه زمان نمیبره! بیشتر هست!
در ضمن 24 ساعت که ما تحویل سرویس نمیدیم باید در طول روز پشتیبانی بدیم به کاربران!
تحویل تمامی سرویس ها از ساعت 9 شب هست الی 12 شب! البته در صورت موجود بودن سرور و آغاز سرورهای جدید در دو نوبت در روز سرویس ها رو تحویل میدیم!
ساعت تحویل رو به کاربران میگیم! حال فردی که بخواد میخره و فردی که نتونه صبر کنه میتونه از همکاران دیگه خریداری کنه.
مدت زمان تحویل سرویس که اعلام شده 24 الی 72 ساعت آن است که سرور بعضی کشورها بدلیل تراکم سفارش و همینطور کم بودن میزان کنسلی ها باید کاربر منتظر باشد تا سرویسی کنسل بشه در این بازه زمانی تا سرور جدیدی بتونیم بهشون بدیم!
ضمن خسته نباشید به جناب itjavani
قصد دیگری نیست اما چندین بار اقدام به تهیه سرویس از جناب itjavani کردیم ولی
به خاطر همین زمان تحویل بیشتر از 24 ساعت و همچنین چند مورد دیگر سعادت همکاری با ایشون رو نداشتیم!
از جمله پیشنهاد سرور مجازی 1 گیگ برای یک سرور دانلود شخصی خیلی کوچک !
سلام ممنون
بنده هم واقف بر آن هستم که مدت زمان بیش از 24 ساعت ممکنه برای کاربرانی که کمی عجله دارن خب خیلی دیر باشه ولی باید اینور حق بدید حجم تراکم سفارشات بالاست و ما یک vcenter که بیشتر نداریم و نمیتونیم 3نفر روش باشیم مجبوریم برای سفارشات فقط یک نفر با آن کارکنه و خب مسلما اگر سروری نیاز به ریست داشته باشه یا مشکل فنی نیز داشته باشه توسط همان فرد در همان بازه باید انجام بشه خب این ها جز عقب افتادن و زمان بر بودن چیز دیگه ای نیست! گاها برخی افراد فکر میکنند ما از روی تنبلی دیر تحویل میدیم باید بگم خدمتشون که من اصلا و ابدا از پول بدم نمیاد و من و همکارام بیش از 18 ساعت در روز آنلاین هستیم منتها از این سریعتر فعلا مقدور نیست تا خبرهای خوب بعدی .... :دی
امروز یک سرور مجازی دیگه هم از آقای مسعودی تهیه کردیم. 6 ساعته بهمون تحویل دادن ( محض اطلاع دوستانی که میگن 48 تا 72 ساعت طول میکشه ! )
در ضمن جا داره از همکار محترم ایشون یعنی آقای احسان پوررضایی هم تشکر ویژه بکنم. آخه ایشون تو پشتیبانی کم نمیذارن !
حدود 8-9 ماه هست که مشتری جناب مسعودی هستم و از سرویسدهیشون رضایت کامل رو دارم. متاسفانه اکثر مواقع من یادم میره تاریخ سررسید سرویسم کی بوده اما ایشون لطف میکنن و سرویسم رو کنسل نمیکنن.
بنده یه سرور با آی پی آمریکا از ایشون گرفتم و خیلی هم راضی هستم. پشتیبانی هم خوبه.
بالاخره پکیج پشتیبانی 24 ساعته کاملا واقعیـــــــ به سرویس های جوان سرور برای کاربران که به دنبال پشتیبانی 24 ساعته واقعی هستند اضافه شد.
در این پکیج شما با پرداخت ماهیانه به شما یک عدد شماره موبایل پشتیبانی اختصاصی ارائه شده که در هر ساعت شبانه روز میتوانید با پشتیبان مخصوص به خود تماس داشته باشید و مشکلات خود را مطرح سازید.علاوه بر شماره تماس یک عدد آی دی جهت برقراری ارتباط از طریق مسنجر های مربوطه نیز به شما ارائه خواهد شد.مدت زمان فعال سازی پکیج حداکثر 72 ساعت بعد از پرداخت میباشد.با فعال سازی این پکیج ،پشتیبانی برای اکانت شما منظور میشود و نیازی نیست برای هر اکانت جداگانه هزینه پرداخت نمایید.
جوان سرور - پشتیبانی 24 ساعته - مدیریت و کانفیگ سرورهای لینوکسی و ویندوزی
# تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده سرویس به میزان نامحدود رایگان
با گسترش فعالیت و تعدد کاربران و ریسلر های جوان سرور برآن شدیم که پکیج تعویض سیستم عامل نامحدود ماهیانه و سالیانه را آماده نماییم.با فعال سازی این پکیج به صورت ماهیانه و یا سالیانه در بازه زمانی که پکیج فعال میباشد بی نهایت درخواست تعویض سیستم عامل میتوانید به شرکت ارسال نمایید.این پکیج برای افرادی که تعداد زیادی تعویض سیستم عامل در ماه و سال دارند مناسب میباشد.با فعال سازی این پکیج ، تعویض سیستم عامل و ریست پسورد گم شده برای تمامی سرویس های شما نامحدود رایگان خواهد بود.
جوان سرور - پشتیبانی 24 ساعته - مدیریت و کانفیگ سرورهای لینوکسی و ویندوزی
سوالی پیرامون پکیج ها بود در خدمتم.
لطفا بفرمایید در حال چه سرویس هایی رو ارائه میدید و ازکجا؟