از ورژن جدید استفاده میکنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
این اسکریپت مشکلی دارد که استفاده از آن را تقریبا سخت یا غیر ممکن میکند !!
اگر دو نفر همزمان در حال خرید یک نوع پین کد باشند به نفر اول تحویل داده میشود اما به نفر دوم چیزی داده نمیشود!!!!!
توجه کنید این مشکل همیشه وجود دارد .
یعنی شما 20 تا شارژ 2000 تومنی دارید و دو نفر میحواند شارژ 2000 تومنی بخرند برای نفر اول و دوم یک پین کد در نظر گرفته خواهد شد !!!! که به نفر اول تحویل داده میشود و نفر دوم هم .....!!!!
این مشکل حل شدنی هست ؟؟؟؟!!!!!
بله چند وقتی که آمار بازدید بالا رفت این مشکل نمایان شد. چون خریدار ها تماس میگرفتند و اعتراض میگردند !!
بنده شخصا خودم تست کردم و مشکل را خودم دیدم .
دوستان دیگه هم میتونند تست کنند. امتحانش ضرر نداره
برای تست :
اول یک کارت شارژ را انتخاب کنید و به درگاه بانک وصل بشید
حالا یک کارت شارژ دیگه هم انتخاب کنید و به درگاه وصل بشید
اولی را پرداخت کنید میبینید که رمز را تحویل میده اما دومی خیر !!! فقط شناسه پرداخت را میده و هیچ چیز دیگه ای نمیده
راستش من نمیدونم که این اشکال قابل رفع هست یا خیر . شاید با یک برنامه نویسی ساده درست بشه.
اما اسکریپتی را سراغ دارم که سازنده ادعا کرده کد های در حال خرید فقل میشوند که این مشکل بزرگی که برای من پیش اومده پیش نیاد.
البته هزینه خیلی بالایی داره !!
اگه شما میخوای بگو تا آدرس سایت فروشنده را برات ارسال کنم.
اره....من هم با این مشکل برخورد کردم.....ولی نمی دونستم چرا این اتفاق میفته!!!!!!!!!!!!! بعضی وقتا پرداخت انجام میشه و ش پرداخت میده ولی رمزی نشون نمیده.....از دوستان برنامه نویس و یا این که پشتیبانی خود فریر ممنون میشیم اگر مشکل رو بتونن حل کنند.
سلام. منم همین مشکل ورود به پنل رو دارم! تقریبا یک ماه پیش با همین ذیتابیس فعلی این اسکریپت رو نصب کردم ولی امروز چندبارم نصب کردم بازم میگه یوزر پسوورد اشتباه