پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
پست هاتون گزارش شد اقای پوفیوس یاشار!
هروقت مدرک از مشکل دار بودن ما نشون دادید بیاید خرف بزنید
میلیون ها بار گفتم ومدرک دارید تی بخش انتقاد تاپیک باز کنید ولی با باز نکردن فقط دروغ عاتون ثابت میشه
اقایون و خانم ها هرکی هر مدرکی داره تیو بخش انتقاد تاپیک باز کنه من خودم بهش بابت اثبات اینکه ما مشکل داریم بهش ۱۰ هزارتومان کارت شارژ میدم
ولی یاشار پوفیوس انقدر پر رو هستید که اینکار هم نمیکنید
با مدیریت تماس گرفتم و بزودی رسیدگی میکنند
----------------
مشکل سرور فرانسه هم درحال بررسی هستید و داریم تلاش میکنیم تا دیتاسنتر رو راضی کتین سرور رو باز کنند
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
شایان جان انصافا" تیکت ها رو بررسی کن اگه هم وقت نداری پنل تحت وب رو فعال کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
شایان جان انصافا" تیکت ها رو بررسی کن اگه هم وقت نداری پنل تحت وب رو فعال کن
دارم چک میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
پست هاتون گزارش شد اقای پوفیوس یاشار!
هروقت مدرک از مشکل دار بودن ما نشون دادید بیاید خرف بزنید
میلیون ها بار گفتم ومدرک دارید تی بخش انتقاد تاپیک باز کنید ولی با باز نکردن فقط دروغ عاتون ثابت میشه
اقایون و خانم ها هرکی هر مدرکی داره تیو بخش انتقاد تاپیک باز کنه من خودم بهش بابت اثبات اینکه ما مشکل داریم بهش ۱۰ هزارتومان کارت شارژ میدم
ولی یاشار پوفیوس انقدر پر رو هستید که اینکار هم نمیکنید
با مدیریت تماس گرفتم و بزودی رسیدگی میکنند
----------------
مشکل سرور فرانسه هم درحال بررسی هستید و داریم تلاش میکنیم تا دیتاسنتر رو راضی کتین سرور رو باز کنند
این پست پرینت شد و به پلیس فتا گزارش خواهد شد!
من از تو خرید کردم و بعد از چهار روز که تحویل ندادی پولم رو با زور و تهدید از حلقومت کشیدم بیرون که البته پس گرفتن چول هم 2-3 روز طول کشید!!! مدرک میخوای باشه میزارم.
مدیرهای وب هاستینگ تالک این کاربر سلمان شهری رو به اندازه شعورش ban کنید!
جالب اينجاست يكي رو من ديونه معرفي كرده بودم به vpsfars با نام آقاي سيد علي مصفا بيچاره ميگه پول سرور داده و فاكتور دوم هم اومده ولي سرور دستش نرسيده اونم ميگه شكايت كرده فتا گفتم بياد اينجا اونم بگه چي به چيه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
niko-niko
سلام
آقا کدام سرور شما ابیوس تورنت نداره؟ و مشکلات کمتری پیش میاره؟
کسی جواب مارو که نداد فقط اینجا جواب دعوا و تهمت هارو میدن !! چه جالب !
لطفا قبل از خرید از این تاپیک رو هم یه نگاه بندازید:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/49935/index63.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
niko-niko
کسی جواب مارو که نداد فقط اینجا جواب دعوا و تهمت هارو میدن !! چه جالب !
دوست عزیز من از سرورهای انگلیس ایشون فقط برای تورنت استفاده می کنم و اگر بعد از دانلود سید رو ببندید هیچ مشکلی پیش نمی یاد همونطور که من تا به حال نداشتم !
من نه هاستینگ دارم نه فروش vps و ... که بخوام جانب داری کنم ولی واقعا زشته برخورد بعضی از آقایون ! اگه ایشون کلاه برداره بزارید اونی که کلاه رفته سرش پیگیری کنه شما چه کاره اید این وسط ؟
کلی پست دادید فقط باعث شده اونایی که واقعا مشکل دارن هم به جواب نرسن با این شلوغ کاری ها !
خوب شماهایی که مدرک هاتون انقدر معتبر هست چرا تایپک انتقاد باز نمیکنید؟
پس یعنی دارین دروغ میگین
هرکجا دوست دارید گزارش بدید کار اشتباهیی انجام ندادم که بخوام از کسی بترسم
----------------------------------------
لطفا سوالی راجب سرور ها دارید تیکت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
دارم چک میکنم
پس چی شد این چک کردن؟؟؟