دوست عزیز خبر تازه ای از زمان تحویل نیست؟
همون چهارشنبه (فردا) حله؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز خبر تازه ای از زمان تحویل نیست؟
همون چهارشنبه (فردا) حله؟
اخرین خبر از دیتاسنتر که امروز تیکت زدم ایا ایپی هنوز اماده نشده هست
نقل قول:
Unfortunately, we cannot guarantee that we will have IP's available tomorrow to allocate to your server.
As soon as there are IP's available you will be notified.
Sorry for the inconvenience this may cause.
حرف شما در صورتی درسته که طرف فقط بخواد برای اکانتینگ استفاده کنه!
آیا سایت چت روم مصرفش زیره 1500 مگاهرتز است؟
ایا سایت جامع مجازی مصرفش زیر 1200 مگاهرتز است؟
آیا سایت دانلود مصرف کمی داره؟
آیا سرور با ویندوز 2008 با 100مگاهرتز جواب میده؟؟!
و ...
سرور های شما برای چه کاری استفاده میشه که معمولا 100 مگاهرتز استفاده می کنند؟ (می تونید این رو جواب ندین)
اگر من منظورتون رو درست متوجه شده باشم، منظورتون اینه که کاربر حق استفاده از 100مگاهرتز رو در حالت نرمال داره اگر مصرف نرمالش زیادتر بشه لیمیت میشه!!
دوست عزیز من با ۲سال تحربه دارم این حرف رو میزنم
سایت اریا دانلود الان روی سرور های من هست با ۳ترابایت اطلاعات وکلی دانلود کلا ۵۰۰ مگاهرتز مصرف سی پی یو داره
سی پنل خودم روی ان سرور ها هست با ۳۰۰ تا هاست میزبانی کلا ۲گیگاهرتز مصرف داره
وضیفه میدریت سرور ها و وی پی اس ها با بنده هست و حرفی که میزنم از تحربه بنده هست
اگر هم اورسل بود الان کلی کیفیت پایین اومده بود مخصوصا سی پی یو که روی کل سرعت سرور تاثیر میزاره و به جای این همه نطرات دوستان که میگن سرویس خوبه و راصی هستند باید اینجا میشد کلی انتقاد
شماهم اگر خیلی شگ دارید که اورسل میکنم میتونید سرویس خریداری کنید و تست هاتون رو انجام بدید و نظرتون رو اینجا اعلام کنید
با تشکر
ببخشید من نمیخوام دخالت کنم،
من چند ماهی هست از شما سرور دارم کیفیت سرور های شما تعریفی هم نیست!!
حداقل ماهی یه بار و بعضی ماه ها چند بار برای چند ساعت دان میشه و بعضی وقتا هم بیش از چند ساعت!
دلیل اینم که انتقال نمیدم اینکه یک ساله پیش شما پرداخت کردم!
نمونه تیکت هایی هم که از قطعی سرور شما بهتون زدم توی پنل کاربری موجوده...!
این سرورهای جدیدشون کیفیت قابل قبولی داره و قیمت هم که بسیار ارزونه.
من خودم از چند تا از سرور های ایشون داشتم از فرانسه گرفته تا آمریکا و انگلیس ... من فقط با فرانسه مشکل داشتم اونم زود حل شد به غیر یک شب که دیر گفتم دیگه پشتیبانی نبود تا ظهر فرداش ولی در کل هر موقعه میگم پی گیری میشه ....
سرور uk الان فوقولاده هست بدون مشکل از همه لحاظ تایید میشه ولی فرانسه که داشتم قبلا اش خوب بود آخرش که دیگه اومدم رو uk ها lمشکل دار شده بود و یه کندیه خفیفی داشت .
خلاصه کاره آقا شایان درسته .
خیر، از سرور هایه انگلیسه!