پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naser43050
میشه یع id یاهو بدید
من مشتری تون هستم می خوام سروسم تمدید کنم نمیشه سایت بالا نمیاد
shayan.asgarpour
اگر نبودم با من تماس بگیرید
۰۹۱۱۱۹۵۷۹۸۵
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
سلام،
من از جایی که سرویس میگیرم اخیرا خیلی مشکل داره یعنی 2-3 روز یک بار سرور هنگ میکنه. ترافیک ماهانه هم فعلا حدود 30 گیگ بیشتر نیست. به نطر شما سرورتون جواب کار مارو میده؟ ممنون:77:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanco
سلام،
من از جایی که سرویس میگیرم اخیرا خیلی مشکل داره یعنی 2-3 روز یک بار سرور هنگ میکنه. ترافیک ماهانه هم فعلا حدود 30 گیگ بیشتر نیست. به نطر شما سرورتون جواب کار مارو میده؟ ممنون:77:
اگر سرعت پورت و پایداری سرور مهمه براتون از سرور های انگلیس استفاده کنید
مرسی یک گزینه مناسب دیدم توی سایتتون.
مسئله مهم دیگه اینه که دیشب (وقتی خواب بودم) بیشتر از 8 ساعت سرور کار نمیکرده صبح متوجه شدم تیکت زدم پشتیبانی تازه ریست بشه. شما سیستم کنترلی دارید که آپتایم رو گارانتی کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
foumanco
مرسی یک گزینه مناسب دیدم توی سایتتون.
مسئله مهم دیگه اینه که دیشب (وقتی خواب بودم) بیشتر از 8 ساعت سرور کار نمیکرده صبح متوجه شدم تیکت زدم پشتیبانی تازه ریست بشه. شما سیستم کنترلی دارید که آپتایم رو گارانتی کنه؟
برای ریست و خاموش و روشن کردن پنل تحت وب هست
کد فروش ویژه اتگلیس فقط تا فردا اعتبار دارد
این هفته سرور های آمریکا فروش ویژه گزاشته شده اند
کد تخفیف :
usa
قیمت ها تغییری نکرده ؟!
همونیه که تو صفحه اول درج شده 1؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir.prs
قیمت ها تغییری نکرده ؟!
همونیه که تو صفحه اول درج شده 1؟!
بله همونی هستکه توی صفحه اول مشاهده میکنید