پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
یک ماه گذشت ، یک ماه بدون دردسر ، بدون مشکل ، بدون هیچ اعصاب خوردی
یک ماه دیگه تمدید شد ... امیدوارم به سال ها و سال ها برسه ... عالی بود همه چی ممنون از دوست عزیزمون
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
به خدا از همه بهتر هست لوگین وی پی اس من بارها تجربه کردم .
پشتیباننننننننننننننننننن نننننننننن 200000000000000000000000000
فقط من با یه مشکل بر خورد کردم که مثل اینکه کاره هک انجام میده یکی از کاربرهای سرور abus شده یکی از سرورهام
نمیدونم چی کار کنم ؟! خدا کنه باز بشه بتونم بک آپ بگیرم
ولی پشیمون نمیشید از این شرکت خرید کنید .قول شرف
یه چیز دیگه آیا دیتا سنتر uk به این abus حساسیتش کم هست ؟
یا نه ؟ و کدوم دیتا سنتر واسه اکانتینگ پشنهاد میکنید ؟ آمریکا دارم مشکلی نخوردم فعلا
اون فرانسه هست block شده .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pooriavps
الان 2 شب هست و پشتیبانی مشکل سرورمو داره حل میکنه
دیگه پشتیبان و کیفیت و همه چی perfect
واقعا راضی هستم .
تشکر ویژه و خسته نباشید.
loginvps
تنکیو .
انشالله رضایت شمارو همیشه داشته باشیم -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Helpme
از کجا سرور تهیه کردی؟؟
پشتیبانی سرور من زورش میاد کار آدمو راه بندازه
دیروز سایت 11 صبح تیکت زدم ساعت 5 غروب حواب داد که چی خودت باید درست کنی
منم هیچ چیز از این کار اطلاعات نداشتم
باهاشون تماسم گرفتم که اگه میشه سایتمو زودتر بیارین بالا با بی ادبی و داد و بیداد جواب آدمو میده که چرا هی زنگ میزنین
واقعا آدم می مونه چی بگه
سرور رو از بنده تهیه کرده اند . شما هم سرویسهای مارو امتحان کنید مثل بقیه مشتری دائم میشید
سوالی بود در خدمتم ، پیروز و موفق باشید
من سروری میخوام که بتونه 100 تا کاربر آنلاین رو با هم ساپورت کنه ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Helpme
من سر وری میخوام که بتونه 100 تا کاربر آنلاین رو با هم ساپرت کنه ؟؟
آیا Cpanel لازم دارید ؟
اگر برای این کار میخواهید سرور مجازی از هلند بهترین پیشنهاد میتونه برای شما باشه چون از هارد RAID استفاده شده
و هم چنین داری سی پی یو قوی از نوع Xeon بهره می برد
کلیه منابع بصورت اختصاصی به VPS تعلق میگیرد که در این ضمینه کمبود منابع احساس نمی شود
پورت سرور 1 گیگابیت بوده و آپتایم 99.99 گارانتی می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansoor6005
یک ماه گذشت ، یک ماه بدون دردسر ، بدون مشکل ، بدون هیچ اعصاب خوردی
یک ماه دیگه تمدید شد ... امیدوارم به سال ها و سال ها برسه ... عالی بود همه چی ممنون از دوست عزیزمون
انشالله که به همین روال ادامه بدید و ما رضایت شما رو داشته باشیم
پیروز و موفق باشید .
فروش همچنان ادامه دارد برای خرید و مشاوره می تواید با یاهو آی دی loginvps در تماس باشید
سلام دوست عزیزم
وقت بخیر
من یک حساب پیپال از امارات دارم حالا برای امنیت بیشتر و تغییر آی پی ام میخوام وی پی اس بخرم.ویندوزم 7 است و خیلی کارم سنگین نیست.هزینه ی نصب رایگانه؟خودتون انجام میدید؟.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_12
سلام دوست عزیزم
وقت بخیر
من یک حساب پیپال از امارات دارم حالا برای امنیت بیشتر و تغییر آی پی ام میخوام وی پی اس بخرم.ویندوزم 7 است و خیلی کارم سنگین نیست.هزینه ی نصب رایگانه؟خودتون انجام میدید؟.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
iهزینه نصب رایگانه
با قیمت 22 هزار تومان از singlehop آمریکا میتونم میزبانی شما رو داشته باشم .
فروش همچنان ادامه دارد .. .
سرور جدید از هلند خریداری شد
دوستان می توانید سفارشهای خود را ثبت کنید