پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی 256مگابایت رم فقط 6900 تومان ماهیانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
کیفیت مناسب بود یه زمانی!!!
الان به قدری یکی از سرور ها شلوغ شده که سهمیه ما با دانلود منجر به حداکثر سرعت 5 مگابایت میرسیم!
لینک دانلود هم تست شده با سرعت 80 مگابایت از سرور دیگه دانلود می داد.
به هر صورت پورت شلوغی دارن سرعت مثل قبلا نیست.
پاسخ شما داده شده که فکرنمیکنم درست باشه قبل از تست همه چیز بیاید همینطوری اظهار نظر کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
متاسفانه سرعت هارد به شدت پایین آمده.سرورم رو ریستارت کردم بالا نیومده.پنل ندارم.تلفن هم جواب نمیدن.چه وضعشه آخه؟؟:102::71:
فکر میکنم تیکت ارسال کردید و پاسختون هم گرفتید
دوباره تیکت ارسال کردید و در دست بررسی قرار گرفته!
ما نمیتونیم هر ثانیه شما تیکت بدید یک جواب رو تکرار کنیم!این کار فقط وقت بررسی سرویس خودتون رو میگیره و کار خودتون رو عقب میندازه!تیکت ، چت نیست که انتظار داشته باشید هر ثانیه یکی به شما جواب بده!
در تیکت خودتون گفتید سرویس بعد چند دقیقه بالا اومده! خوب اینجا مگه سیستم پشتیبانی هست که همینطوری هر چی از دهنتون در میاد تو تیکت و اینجا نثار ما میکنید!
تلفن هم در ساعت اداری که در سایت قید کردیم هر کسی تماس بگیره پاسخ داده شده مگر آنکه پشت خط بوده باشید.از کسی نمیترسیم که تلفن جواب ندیم!مواظب نگارشتون در تیکت هاتون باشید.انتقاد پیشنهاد و... در بخش انتقادات و پیشنهادات!
فقط اینو جهت اطلاع کسانی که قصد خرید دارن و websazha که در مورد پایین بودن کیفیت سرورها صحبت کردن
مدت زیادی نسیت مشتری آقای مسعودی هستم حدود 3- 4 ماهی میشه روی همین سرورها هستم کاملا هم از کیفیت سرورهاشون راضی هستم
اگه راضی نبودم همین 2 ساعت پیش تیکت نمیزدم واسه خرید سرور جدید :53:
عزیز من زمانی که سرور رو گرفتم کلی تعریف کردم.چرا نمیخواهید کمی انتقاد پذیر باشید؟؟ سرور من بعد 40 دقیقه بالا اومد که یک تیکت رو بستم و جوابی هم بهم نرسیده!
در مورد تلفن هم عرض کردم زنگ زدم بین همون ساعات گفته شده ولی کسی پاسخ گو نبوده.خوب انتظار دارید وقتی تو تنگنا هستم و یکی از دوستام قول چیزی دادم اینجوری بشه چه واکنشی نشون بدم؟؟
در مورد طرز صحبتم هم اگر بد صحبت کردم معذرت میخوام ولی شما هم اصلا درست نیست با مشتری اینطوری رفتار میکنید.ضمنا اگر علاقه دارید تاپیکتون از این بحث پر بشه ادامه بدهید وگرنه بنده برای همه سوال هاتون جواب دارم.#-o
باتشکر
سلام..
این آفرها هنوز موجود هستند؟
سرویس یک گیگ رم میخوام. (از یه گیگ میپره 4 گیگ و دو گیگ نداشت..!!:دی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
عزیز من زمانی که سرور رو گرفتم کلی تعریف کردم.چرا نمیخواهید کمی انتقاد پذیر باشید؟؟ سرور من بعد 40 دقیقه بالا اومد که یک تیکت رو بستم و جوابی هم بهم نرسیده!
در مورد تلفن هم عرض کردم زنگ زدم بین همون ساعات گفته شده ولی کسی پاسخ گو نبوده.خوب انتظار دارید وقتی تو تنگنا هستم و یکی از دوستام قول چیزی دادم اینجوری بشه چه واکنشی نشون بدم؟؟
در مورد طرز صحبتم هم اگر بد صحبت کردم معذرت میخوام ولی شما هم اصلا درست نیست با مشتری اینطوری رفتار میکنید.ضمنا اگر علاقه دارید تاپیکتون از این بحث پر بشه ادامه بدهید وگرنه بنده برای همه سوال هاتون جواب دارم.#-o
باتشکر
رفتار شما اصلا درست نیست! اگر یک روز از تیکتتون گذشت کسی به شما پاسخ نداد بیاید اینجا بلندگو دستتون بگیرید!مطمئن باشید یا پشت خط بودید یا زمانی تماس گرفته بودید که ما شرکت نبودیم و خارج ساعات بود!
تیکتی که خودتون بستید دوست دارید چه جوابی بهتون بدیم؟!تیکتی که بسته شده یعنی مشکل حل شده یا قصد ادامه به اون مبحث رو ندارید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
سلام..
این آفرها هنوز موجود هستند؟
سرویس یک گیگ رم میخوام. (از یه گیگ میپره 4 گیگ و دو گیگ نداشت..!!:دی)
سلام
اگر با دقت مطالعه نموده باشید سرویس 1گیگ میتونیم بهتون ویندوز هم ارائه بدیم ولی 4گیگ خیر! مخصوص هاستینگ هست!
دوگیگ هم داریم به بخش فروش تیکت کنید و اطلاعات زیر را ارسال نمایید تا آفر به شما داده شود.
رم درخواستی؟!
میزان مصرف سی پی یو؟!
تعداد هسته پردازشگر مورد نیاز؟!
سرورتون میخواید از چه کشوری باشه؟!
هارد مورد نیاز؟!
سیستم عامل؟
نوع کاربری از وی پی اس؟!
بنده نزدیک ساعت 6 تماس گرفتم.تیکت رو که بستم ، تیکت جدیدی همون جا دادم و گفتم قبلی رو بستم.تو این مورد سو تفاهم شده ولی در مورد تلفن هیچ شکی نیست!!
ممنون از پیگیری تون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
سلام
اگر با دقت مطالعه نموده باشید سرویس 1گیگ میتونیم بهتون ویندوز هم ارائه بدیم
سلام مجدد.
من با دقت مطالعه کردم اما ندیم که بگید فقط 1 گیگ مونده..!
من -- SP Offer 1024 -- را میخوام.
متاسفانه در سایتتون قیمت چیز دیگه ایه.. :d
چیکار باید بکنم و چطور سفارش بدم..
دیتا سنتر هم آمریکا بهتره.
با سلام
مدت زمان تحویل سرور بعد از درخواست چند ساعت است؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
carbon7
با سلام
مدت زمان تحویل سرور بعد از درخواست چند ساعت است؟؟
در صورت موجودبودن 24 الی 72 ساعت
با بخش فروش در تماس باشید بازه زمانی تحویل را خدمتتان اعلام میکنند
فکر کنم با این پشتبانی اگر پیش برید زمان تحویل سرور 2 الی 3 سال میشه از موقعی که شروع به کار کردید پشتیبانی خوب بود الان واقعا خیلی بده
ابتدا میگفتین 2 الی 24 ساعت بعدش شد 24 الی 48 الان هم 24 الی 72
لطفا پشتبانی را یکم بهتر کنید