-
پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟
سلام
1-
پرداخت الکترونیک جهان پی برنده مردمی گروه پرداخت آنلاین در جشنواره وب ایران شد.
2-
نظر شما در مورد حذف گزینه حواله شتاب و اضافه کردن حواله اتومات چیست؟
حواله اتومات بعد از 2-3 ساعت از طرف بانک تایید و براساس ساعات اعلام شده از طرف بانک مرکزی واریز می شود
شرایط حواله اتومات مانند حواله پایاست.
در این نوع حواله سیستم به صورت کاملا اتومات همه درخواست ها را بررسی و به بانک ارسال می کند و دیگری نیازی به تایید دستی نمی باشد
3-
شرکت رسا پژواک جهان (پرداخت الکترونیک جهان پی) به شماره ثبت 2320 به عنوان یکی از شرکت های فعال در حوزه خدمات بانکی و تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات,جهت تکمیل کادر نیروی انسانی خود از واجدین شرایط به شرح زیر استخدام می نماید: ادامه مطلب
-
خیلی هم عالی (پرداخت الکترونیک جهان پی برنده مردمی گروه پرداخت آنلاین در جشنواره وب ایران شد.) خوشحال شدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
درگاه پرداخت کاملا اختصاصی در حال حاضر یک هزینه فعال سازی جزیی داره ولی درگاه های دیگه رایگان بوده و هیچ هزینه ای ندارد
بزودی هزینه مربوطه کاهش یا به صورت کامل ورداشته خواهد شد
شرکت آسان پرداخت پرشین نیز به لیست درگاه های بانکی طرف قرارداد اضافه شد
باسپاس
هزینه درگاه اختصاصی چقدره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
هزینه درگاه اختصاصی چقدره؟
هزینه درگاه اختصاصی با نام جهان پی: رایگان
درگاه کاملا اختصاصی بدون نمایش جهان پی در رفت و برگشت و نمایش نام و لوگوی شما :20.000 ت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
هزینه درگاه اختصاصی با نام جهان پی: رایگان
درگاه کاملا اختصاصی بدون نمایش جهان پی در رفت و برگشت و نمایش نام و لوگوی شما :20.000 ت
؟
در درگاه کاملا اختصاصی صفحه پرداخت باتک نام صاحب حساب کیه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BESTTECH
؟
در درگاه کاملا اختصاصی صفحه پرداخت باتک نام صاحب حساب کیه !
تسویه حساب زیر نظر ما انجام می شود ولی کلا نام نمایشی و لوگوی شما را درج می کنیم
-
باز هم جا داره تشکر کنیم از جهان پی
خیلی وقت بود که نیاز نبود تیکت ارسال کنیم امروز یه مشکل فنی کوچیک بود و تیکت زدم و دیدم زیر 2 دقیقه پاسخ دادن و حیرت زده شدم!
واقعا ممنون
انشالله همیشه پایدار باشید
-
درود
سیستم جدیدی که در نظر گرفتن بسیار شگفت است.... { درگاه اختصاصی بانک با نام لوگوی شما! }
باید گفت پیشرفت خیلی خوبی داشتن...
آرزوی موفقیت...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
درود
سیستم جدیدی که در نظر گرفتن بسیار شگفت است.... { درگاه اختصاصی بانک با نام لوگوی شما! }
باید گفت پیشرفت خیلی خوبی داشتن...
آرزوی موفقیت...
سلام
ممنون
همچنین.
-
پشتیبانیشون زیر دو دقیقه هست ماشالله :D ولی کاش تو ظاهر سایت یه تغییراتی بدهند. نمی گم بده ها خوبه ولی مثلا payline.ir ظاهرش بهتره.
موفق باشید.
-
با سلام
چند پيشنهاد داشتم
1- اين كه جهان پي ليست پذيرندگان خود را
بصورت طبقه بندي موضوعي حاوي نام سايت ، آدرس سايت و شماره حساب پذيرنده را در سايت نمايش بدهد
اين كار چند مزيت دارد
1-1- معرفي سايت ها و پذيرندگان خود
2-1- شناختن پذيرندگان توسط كاربران
3-1- شناختن پرتال ها توسط كاربران و امكان همكاري و تراكنش هاي داخلي بين كاربري براي خريد سفارشات مورد نياز از همكاران
2- اگر امکانش هست ، گزینه خروج خودکار ( تایم خروج خودكار ) در پنل کاربری سایت را گزینه ای در تنظیمات قرار دهید و به صورت اختیاری باشد
3- با توجه به اينكه درگاه آسان پرداخت پرشين را به سيستم اضافه كرديد
اگر اين امكان هم باشد كه براي كاربر فاكتور صادر بشه و بهش شماره فاكتور ارائه باشه و از طريق كد ussd و از طريق موبايل پرداخت بشود ( *733# )
مثلا : *733*4*شماره پذيرنده*شماره فاكتور#
و يا اينكه مبلغ پرداخت شود و با ثبت شماره پيگيري و شماره موبايل كاربر مبلغ به حساب كاربري ما منظور گردد
( مناسب براي عدم دسترسي كاربر به اينترنت يا جهت امنيت و اطمينان تراكنش براي خريدار )
با تشكر
با تقديم شاد باش و تبريك صميمانه ،
در آستانه فرا رسيدن روزهاي نويد بخش بهار ،
نوروزي سرشار از سربلندي و پيروزي را براي شما دوستان آرزو دارم.
هر سختي ، مثل زمستان رفتني است.
برايت روزهاي گرم و پر اميد آرزو ميكنم
-
بنده استفاده نکردم زیاد
چند بار استفاده کردم
خوب بوده
انشالله روز به روز بهتر هم بشه
موفق باشید و پیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saitebartar
با سلام
چند پيشنهاد داشتم
1- اين كه جهان پي ليست پذيرندگان خود را
بصورت طبقه بندي موضوعي حاوي نام سايت ، آدرس سايت و شماره حساب پذيرنده را در سايت نمايش بدهد
اين كار چند مزيت دارد
1-1- معرفي سايت ها و پذيرندگان خود
2-1- شناختن پذيرندگان توسط كاربران
3-1- شناختن پرتال ها توسط كاربران و امكان همكاري و تراكنش هاي داخلي بين كاربري براي خريد سفارشات مورد نياز از همكاران
2- اگر امکانش هست ، گزینه خروج خودکار ( تایم خروج خودكار ) در پنل کاربری سایت را گزینه ای در تنظیمات قرار دهید و به صورت اختیاری باشد
3- با توجه به اينكه درگاه آسان پرداخت پرشين را به سيستم اضافه كرديد
اگر اين امكان هم باشد كه براي كاربر فاكتور صادر بشه و بهش شماره فاكتور ارائه باشه و از طريق كد ussd و از طريق موبايل پرداخت بشود ( *733# )
و يا اينكه مبلغ پرداخت شود و با ثبت شماره پيگيري و شماره موبايل كاربر مبلغ به حساب كاربري ما منظور گردد
( مناسب براي عدم دسترسي كاربر به اينترنت يا جهت امنيت و اطمينان تراكنش براي خريدار )
با تشكر
با تقديم شاد باش و تبريك صميمانه ،
در آستانه فرا رسيدن روزهاي نويد بخش بهار ،
نوروزي سرشار از سربلندي و پيروزي را براي شما دوستان آرزو دارم.
هر سختي ، مثل زمستان رفتني است.
برايت روزهاي گرم و پر اميد آرزو ميكنم
سلام
ضمن تشکر,کل پیشنهادات شما بررسی و در صورت تایید در بروز رسانی بعدی- حتما- اعمال می شود
موفق باشید
-
کاربر saitebartar بهترین پیشنهاد شون به نظر من
3- با توجه به اينكه درگاه آسان پرداخت پرشين را به سيستم اضافه كرديد اگر اين امكان هم باشد كه براي كاربر فاكتور صادر بشه و بهش شماره فاكتور ارائه باشه و از طريق كد ussd و از طريق موبايل پرداخت بشود ( *733# )
-
واقعا عالیه. من یه مدتی هست استفاده می کنم خیلی خوبه همه امکاناتی داره و هزینه ها رو کمتر از 1 روز همیشه برام پرداخت کرده کلا بخوام بگم
بی نظیرهههه
-
با سلام درگاه خوبی هست و پشتیبانی بالا دارید من که راضی هستم
موفق باشید
-
با سلام...
عزیز در رابطه با درخواست تسویه سوال داشتم اینکه چقد زمان میبره تا شما تایید کنید مبلغ پرداختی رو؟؟؟
و واریز پایا حداکثر چقد زمان میبره؟ و برعکس درصورتی که شما تایید کنید در پرداخت شتاب همون لحظه انجام میشه؟؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید تا بنده روشن بشه سوالاتم...
-
درگاخه خوبی هست اما مثل پی لاین نمیشه مثل اونها حرفه ای نیستن و خیلی از حرفاشون تبلیغ هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.host
درگاخه خوبی هست اما مثل پی لاین نمیشه مثل اونها حرفه ای نیستن و خیلی از حرفاشون تبلیغ هست
ببخشید
مثلا چه حرفی زدند و انجام ندادند؟
و به چه دلیلی میگید حرفه ای نیستن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behi0021
با سلام...
عزیز در رابطه با درخواست تسویه سوال داشتم اینکه چقد زمان میبره تا شما تایید کنید مبلغ پرداختی رو؟؟؟
و واریز پایا حداکثر چقد زمان میبره؟ و برعکس درصورتی که شما تایید کنید در پرداخت شتاب همون لحظه انجام میشه؟؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید تا بنده روشن بشه سوالاتم...
سلام
تمامی درخواست در کمتر از 24 ساعت تایید و انجام می شود اینکه شما درخواستتون پایا یا شتاب باشد هیچ فرقی برای جهان پی نداشته و هر دو مورد در یک بازه زمانی تایید می شود.حال آنکه پایا با اندکی تاخیر از طرف بانک به حساب شما واریز خواهد شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.host
درگاخه خوبی هست اما ..
مراجعه کنید به پست اول
http://www.webhostingtalk.ir/f216/99110/
عرض شد فقط نظر خود را در مورد جهان پی ارسال فرمایید نه سیستم های همکار!
-
تا الآن خوب بوده ولی زمانی که من وارد میشم و روی یکی از منوها کلیک می کنم به صورت اتوماتیک خارج میشه و باید دوباره یوزر و پس رو بزنم تا وارد شم و روی منوی مربوطه کلیک کنم و اون موقع میاره
در مورد سیستم میخواستم ببینم چقدر طول میکشه تا درگاه اختصاصی توسط بانک تأیید بشه؟ چون درخواست دادم تا قبل از عید تأیید میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
تا الآن خوب بوده ولی زمانی که من وارد میشم و روی یکی از منوها کلیک می کنم به صورت اتوماتیک خارج میشه و باید دوباره یوزر و پس رو بزنم تا وارد شم و روی منوی مربوطه کلیک کنم و اون موقع میاره
در مورد سیستم میخواستم ببینم چقدر طول میکشه تا درگاه اختصاصی توسط بانک تأیید بشه؟ چون درخواست دادم تا قبل از عید تأیید میشه؟
سلام
در این مورد قبلا عرض شده فقط از آدرس سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay لاگین کنید در صورت لاگین از سایر ادرس ها مجد به صفحه لاگین هدایت خواهید شد.
نام نمایشی اعلام تا وضعیت خدمت شما اعلام می شود
-
از همین آدرس لاگین می کنم
لاگین میشه ولی روی یکی از منوهای موجود که میزنم خارج میشه و باید دوباره وارد بشم، روی منوی مربوطه بزنم تا بیاره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سرزمین
از همین آدرس لاگین می کنم
لاگین میشه ولی روی یکی از منوهای موجود که میزنم خارج میشه و باید دوباره وارد بشم، روی منوی مربوطه بزنم تا بیاره
سلام
نه!
شما احتمالا از آدرس بدون www لاگین می کنید در هر صورت باید از آدرس دارای www لاگین فرمایید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Jahan Pay Co
سلام
در این مورد قبلا عرض شده فقط از آدرس
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay لاگین کنید در صورت لاگین از سایر ادرس ها مجد به صفحه لاگین هدایت خواهید شد.
نام نمایشی اعلام تا وضعیت خدمت شما اعلام می شود
اطلاعات درگاه اختصاصی شما ارسال شد
-
سلام دوست عزیز itm7.com
به پست اول توجه کنید این تاپیک فقط برای جهان پی است! و فقط کاربران جهان پی نظرشون را در مورد سیستم اعلام می کنن
-
ممنون موفق باشید حتما عضو شما میشم
Sent from my Xperia E dual using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoseinit
ممنون موفق باشید حتما عضو شما میشم
Sent from my Xperia E dual using Tapatalk
انشالله
-
اگه می تونستید این سیستمی که برای فعال سازی نیاز به مدارک داره رو بردارید عالی میشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farfamily
اگه می تونستید این سیستمی که برای فعال سازی نیاز به مدارک داره رو بردارید عالی میشد
سلام
مورد اعلام شده بررسی خواهد شد
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farfamily
سلام این نظر منه به هرحال باید شما مدارک خودتون رو ارایه بدید تا درصورت مشکل بشه کاری کرد
-
یک پرسش برای من پیش اومده و اونم اینه که الان شما بانک سامان رو به عنوان درگاه اختصاصی ارایه میدید اگر چند روز دیگه یک بانک دیگه مثل ملت رو هم اضافه کردید و کسی که درگاه سامان رو داره ملت رو هم بخواد باید چیکار کنه؟
یک پیشنهاد هم داشتم اینطور که من فهمیدم جهان پی درگاه رو به طور واسطه پنهان ارایه میده نمیشه این درگاه رو کاری کرد که کاربری که به یک درگاه اختصاصی نیاز داره بتونه اونو همه جا استفاده کنه منظور من اینه که جهان پی درگاه اختصاصی رو به طور مستقیم که کاربر هم پین درگاه و هم رمز رو دریافت کنه بگیره و بتونه از این درگاه به غیر از ماژول های جهان پی و ماژول مستقیم بانک هم استفاده کنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chaleshtor
یک پرسش برای من پیش اومده و اونم اینه که الان شما بانک سامان رو به عنوان درگاه اختصاصی ارایه میدید اگر چند روز دیگه یک بانک دیگه مثل ملت رو هم اضافه کردید و کسی که درگاه سامان رو داره ملت رو هم بخواد باید چیکار کنه؟
یک پیشنهاد هم داشتم اینطور که من فهمیدم جهان پی درگاه رو به طور واسطه پنهان ارایه میده نمیشه این درگاه رو کاری کرد که کاربری که به یک درگاه اختصاصی نیاز داره بتونه اونو همه جا استفاده کنه منظور من اینه که جهان پی درگاه اختصاصی رو به طور مستقیم که کاربر هم پین درگاه و هم رمز رو دریافت کنه بگیره و بتونه از این درگاه به غیر از ماژول های جهان پی و ماژول مستقیم بانک هم استفاده کنه
سلام
محدودیتی در دریافت درگاه از psp های مختلف وجود ندارد درحال مکاتبه با چند شرکت دیگر هستیم هرکاربری میتواند هر تعداد درگاه از هر شرکتی درخواست دهد
به دلایلی خیر باید همه موارد توسط جهان پی پردازش شود.
موفق باشید
-
یک پیشنهاد دیگه داشتم کما اینکه یکی دیگه از دوستان داده بودن
اگر امکانش هست البته به کاربرانتون از طریق ussd هم درگاه بدید البته نه از *733# درصورت امکان یک کد دستوری جدید که کاربر بعد از وارد سازی کد شما ، کد پذیرنده رو وارد کنه البته بازم اگر امکانش هست همون کد ussd امکانات جهان پی رو هم قرار بدید
-
سلام با تبریک سال نو میتونم بپرسم بروز رسانی بعدی جهان پی رو کی انجام میدید و اینکه آیا کد مخصوص ussd جهان پی رو اضافه می کنید؟
این کد در این صورت برای اولین بار فکر کنم توسط شما انجام بشه اگر انجام بدید
-
زیاد اهل تعریف نیستم اما در این مورد باید بگم بهترین ، کامل ترین و بدون نقص ترین درگاه واسط ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
expres
زیاد اهل تعریف نیستم اما در این مورد باید بگم بهترین ، کامل ترین و بدون نقص ترین درگاه واسط ;)
توهم زدی داداش
-
با سلام و احترام,
** بروز رسانی جهان پی (بزودی)
جهان پی متعلق به شماست ,تا چند روز دیگر تغییراتی در وب سایت انجام خواهد شد لذا از شما پذیرنده عزیز درخواست می کنیم هر نوع پیشنهاد یا انتقادی دارید از طریق تیکت یا ایمیل برای بخش پشتیبانی ارسال تا در بروز رسانی جدید اعمال شود(درخواست شما میتواند شامل صفحات وب سایت -پلاگینها -پنل کاربری -قالب وب سایت - درگاه ها -نحوه پشتیبانی -شرایط تسویه و....باشد)
** تمامی درخواستها در اسرع وقت بررسی و نتیجه از طریق تیکت خدمت شما اعلام می گردد لذا خواهشمندیم حتما در این امر مهم ما را یاری فرمایید.
**طراحی پلاگینهای جدید برای درگاه عادی و اختصاصی
در صورتی که در طراحی پلاگین (ماژول) خاصی تخصص دارید یا پلاگینی قبلا طراحی کرده و درحال حاضر استفاده می کنید میتوانید پلاگین مذکور را برای ما ارسال تا در وب سایت با نام شما منتشر کنیم.
هزینه طراحی پلاگین از طریق بخش مالی برای شما واریز خواهد شد.
** ارائه درگاه اختصاصی سامان
به مناسبت نوروز 93 این درگاه با هزینه 10.000 تومان ارائه می شود توضیحات بیشتر
ضمن تشکر مجدد از همراهی شما ,خواهشمندیم پیشنهادات خود را تا تاریخ 1393/01/20 برای ما ارسال فرمایید.
*** جهان پی سالی سرشار از موفقیت را برای شما آرزو می نماید.***
-
سلام چند انتقاد اینجا بهتون بگم یاداوری شاید قبلا گفته باشم نمیدونم
1: پلاگین ها را در سایت اپدیت کنید ( یعنی قدیمی ها و دیگه استفاده و یا بسته شده را وردارید و اصلی ها که فعال هستند باشند )
2: در صفحه سایت اصلی پنل کاربری قسمت موجودی گردش حساب امروز زیرش اظافه شود ( خلاصه حساب کاربری هست اما در اونجا صفحه اصلی بشه راحت تر برامون هست )
3:لینک پرداخت اختصاصی مبالغ دلخاه اظافه شود ( یعنی ما در پنلمون مبلغ دلخاه بزنیم و سایت لینک اختصاصی بده و ما اون را به مشتری بذیم پرداخت کند )
4: پنل کاربری گزینه ها و غیره تا جایی که راه داره پاک و تمیز شود بلکه خلاصه مفید سبک و یا ساده تر باشد مورد پسند راحت کار کردن بیشتری دارد
موفق باشید انتقاد های من بود تا جایی که امکان داره عملی بشه .