احتمالا فایروال مشکل ساز شده
در صورتی که csf نصب شده دستور زیر را وارد کنید
csf -x
در صورتی که فایروال نصب نشده دستور زیر
service iptables stop
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من یه آماتور آماتورم یه چندتا سوال دارم لطفا اگه در توانتون هست پاسخ بدید.
فرق بین اصول صفحات وب و
PHP ,MySQL,HTML,CSS,JavaScript چیه برای راه اندازی سایت باید حتما همه اینهارو وارد باشیم لطفا در این زمینه به خاختصار توضیح بدید.اگه بخایم مثلا یه برنامه بنویسیم و از عضویت دوباره از یک آی پی جلوگیری کنیم باید از چه مباحث استفاده کنیم مربوط به مباحث فوق میشود کلا برنامه نویسی PC با موارد فوق فرق داره؟؟؟؟
برای مثلا راه اندازی یه سایت فیلم و عکس و موزیک که فروم هم داشته باشه اگه 10-20 ترابایتم اطلاعات بخایم بریزیم توش باید چه چیزایی بگیریم حتما باید سرور اختصاصی بگیریم،قضیه سرور اختصاصی چیه و هارد سرور با هاستینگ در ارتباطه؟؟؟ اصن کار سرور اختصاصی چیه؟؟؟
آیا تو ایران میشه این سرور و هاست رو گرفت یا حتما باید از خارج از ایران باشه(شنیدم مسافت طولانی تری داره پس باسه ما نمیچربه) هزینه اش چطوریاست؟؟؟
آیا با آی پی ایرانی ها مشکل دارن یعنی تحریم هستیم یا نه؟؟؟(راستی این سایت رو برای ایرانی ها اگه بخایم بزنیم فقط اگه با آی پی ایرانی ها مشکل داشته باشن که دگ هیچی)
با سلام
من سی پنل رو نصب کردم و وارد whm شدم و همون جور که توی آموزش های تحت وب خوندم پیش رفتم اما وقتی مراحلی که بعد از اولین ورود به سی پنل رو انجام دادم ارور لایسنس اومده (Thank You for installing cPanel & WHM.
)
ممنون میشم یکی کمک کنه.
در ضمن ؛ شما میتونید از لینک زیر آی پی خودتون رو وارد کنید و چک کنید و مطمئن بشید :
License Verification - cPanel Inc.
راه دومم:
- Make sure running this command as root on the server gives the IP that you expect: lynx -dump http://www.cpanel.net/showip.cgi.
- Run the following as root on the server: /usr/local/cpanel/cpkeyclt.
با سلام به دوستان.
خواستم بدونم کسی میتونه utorrent برای سرورم نصب کنه قبلا نصب بوده اما به دلایلی مشکلاتی پیدا کرد و الان هم هرکاری میکنم نصب نمیشه.
من تازه دارم کار با سرور مجازی را شروع میکنم و در ضمن یه سرور مجازی هم خریداری کردم
یه سوال دارم اینه که من میخواهم این سرور مجازی را به چند بخش تقسیم کنم مانند سایت های فروش هاست(البته خودم 5 تا سایت دارم که همگی را میخواهم به سرور مجازی انتقال بدم) یعنی به هر کار بر یه کنترل پنل بدهم من میخواهم برای این منظور از Cpanel استفاده کنم من اگه Cpanel نسخه سرور مجازی را نصب کنم باید برای هر سایت دوباره Cpanel را نصب کنم اصلا این Cpanel که روی سرور مجازی نصب میشه مخصوص یه کاربر هست و باید جهت هر کاربر لایسنس بخرم؟
من خودم با پنل Cpanel کارکردم ولی میخواهم بدونم این پنلی که روی سرور مجازی نصب میشه چه فرقی داره مثلا میشه با آن فضای سرور را تیکه تیکه کرد و به هر کاربر سطح دسترسی داد و پنلی مانند همین پنل های که مانند طراحان سایت استفاده میکنند هست دیگه؟
یعنی الان اگه من 5 تا سایت به خواهم روی سرور مجازی با کنترل پنل Cpanel داشته باشم باید 5 تا لایسنس بخرم؟
باتشکر
با سلام
در ابتدا شما نیاز به سرور مجازی با سیستم عامل لینوکس دارین که معمولا نسخه سنت او اس را نصب می کنند و سعی کنید که نسخه 6 را تهیه کنید.
سپس می توانید سی پنل را نصب کنید و از روی سی پنل برای هر کاربر هاست و دامین انها را به هاست متصل کنید همچنین نیاز است که برای هر سایت دامین انها را به روی دی ان اس هایی که سرور سی پنل داره و شما آنها را در سی پنل ساخته اید ست کنید .
نیاز نیست که برای هر کاربر به طور جداگانه سی پنل را نصب کنید و شما یک لایسنس ویژه سرور مجازی نهیه می کنید در صورتی که سرورتون مجازی هست و یا لایسنس ویژه سرور اختصاصی در صورتی که سرورتون اختصاصی هست و همچنین برای نصب سی پنل نیاز هست که رم حداقل 1 گیگ باشه در غیر اینصورت سی پنل نصب نمیشه و یا خوب کار نمی کنه بعد شما می توانید به ان تعداد سایت بر روی ان سرور تعریف کنید.
سی پنل فرقی نداره با همان پنلی که با ان کار کردین تنها تفاوت این هست که شما دارای امکنات بیشتر برای مدیریت هاست و سرور و همچنین پنل دبلیو اچ ام هستید که بر روی پورت معمولا 2087 هست و شما می توانید با ورود به ان با همان رمز ورود به سرور لینوکستون به مدیریت بپردازید و هاست جدید تعریف کنید ، دسترسی ها را تغییر بدهید و یا .....
در صورتی که این اموزش من برای شما کافی نبود با کمال میل پذیرای سوالات بعدی شما هستم ولی توصیه میشه که خودتون برید و یه سرچ بکنید در اینترنت مخصوصا سایت سازنده یعنی سایت سی پنل به نشانی cPanel Inc
سلام
ممنون از راهنمای کاملی که کردین.
هزینه لایسنس سی پنل سرور مجازی ماهانه 55 تومان هست که با توجه هزینه ماهانه اجاره سرور مجازی 30 تومان.باید ماهی 85000 تومان ماهانه پرداخت کنم که این برای من با صرفه نیست دوستان به جای سی پنل چیزه دیگه ای سراغ ندارید؟(نسخه نال شده میشه استفاده کرد)
باتشکر
با سلام میتونید از دایرکت ادمین استفاده کنید که لایسینسش رو با 15 تومن میتونین سفارش بدین. موفق باشید سبد خرید - همارا سرور
با من هستین؟
بله قیمت لایسینس دایرکت ادمین که تومن عرض کردم ماهانه هست.
در صورت درخواست سرو مجازی و کانفیگ رایگان دایرکت ادمین پذیرفته میشود.:x
18 صفحه خوندیم و دقیقا از زمان پایان آموزش پستهای اسپم همانند پست خودم تا صفحه 18 دیده میشه و افراد فاقد صلاحیتی دیده میشوند که بدیهی ترین اطلاهات هاستینگ رو ندارند و اقدام به ارسال پست کردند
از مدیران محترم شدیدانه تقاضا میکنم کلیه ی پستهای بعد از آموزش رو حذف و تاپیک رو قفل کنند تا وقت دوستان من جمله خودم گرفته نشه و مجبور نباشن تا صفحه ی 18 رو بخونن
آرش جان
همونطور که بزرگان ما فرمودند ذکات علم بازنشر آن است صمیمانه از شما تشکر میکنم و اگر سرکار بودم یا حداقل بیکار نبودم 30000 تومن بهت هدیه و هبه میکردم این لطف شما قابل قیاس نیست گرچه فعلا قادر به خرید سرور نیستم و از آخرین باری که کار هاستینگ کردم 12 سال میگذره و این آموزش شما بسیار خاطره زنده کرد و بسیار نکته به یادم انداخت
الان گرفتار یکی از دوستان هستم که بسیار بنده رو سر مسایلی مبرهن اذیت میکنند
دعا بفرمایید دوستان روزی ما زیاد شه
منهم اینجا در مشهد برای برکت در کارتون دعا میکنم
یا علی امیرالمومنین حیدر (ع) مددنا
روح الله هروی نژاد
16 اسفند 1392
3:07 صبح
سعی کنید به هیچ وجه از کلوکسو استفاده نکنید
سلام کسی است کمکم کنه .
من طبق این اموزش پیش رفتم :
اقداماتی برای افزایش امنیت سرور مجازی لینوکس
میخواستم یوزر پیشفرض رو غیرفعال کنم و بجاش یک یوزر دیگه برای مدیریت سرور درست کنم . همه کارو انجام دادم . نمیدونم رمز و اشتباه زدم چی شده .
حالا وارد نمیشه با این کاربری جدید که درست کردم . ( با کاربری قبلی پیشفرض هم ارد نمیشه چون غیر فعال کردم .)
کسی بلده چطوری رمز کاربریمو ریست کنم ؟ یا قسمتی برای فورگت نداره ؟
متاسفان به کنترل پنل هم وارد نمیشه .:-s
( فقط با یوزر ادمین دایرکت ادمین وارد میشه تو ssh که اونم فقط به پوشه /home/user دسترسی داره و بس )
شرمنده این تاپیک رو بالا میارم !
shell access داره داریکت ادمینتون ؟
به نظرم باید بدید دوباره سیستم عامل بریزن براتون
تا اونجایی که من حدس میزنم ! شما یوزر ROOT رو غیر فعال کردید
و یک یوزر ساختید که دسترسی کامل به سرور نداره
قبل این کار باید برای یوزر مورد نظر دسترسی اعمال میکردید بعد یوزر ROOT رو غیر فعال و مسدود میکردین
اون قسمت که نوشته این سوال ...نقل قول:
این سوال که فقط در سرور های سی پنل میاد جوابش y هست
ELS can have an alert email sent to you each time someone logs in as root
مربوط به متن بالایشش هست
و اینکه ELS میتونه الرت بده وقتی کسی لاگین میده به ssh توی تمام ورژنای سنت او اس کار میکنه و ربطی به پنل نداره
Pdf کی داره؟ دانلود نمیشه
ممنون میشم کسی در اختیارم قرار بده
تو صفحه 4 هستش می تونی دانلود کنی
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/paperclip.png فایل های پیوست شده
- http://www.webhostingtalk.ir/images/attach/zip.gif 0gbqz69sc83uzvm98kp.zip (979.8 کیلو بایت, 4630 نمایش)
با عرض سلام و خسته نباشید .و در صورت امکان منبع و کتاب فارسی آموزش راه اندازی و نگهداری و مدیریت سرور معرفی کنید . که پنل مدیریتش هم directadmin باشه . ممنون
کتاب فارسی فکر نکنم داشته باشه
سلام اقایون انشالله حالتون خوب باشه یه سوال داشتم اونم اینکه که میخوام هاست های که از سرور میدم مخصوص دی چت باشه نمیدونم اسم دی چت رو شندید یا نه یه بک اپ چت روم است نیاز به هاست کانفینک شده داره باید چطوری سرور رو کانفینک کنم تا اون بک اپ جواب بده خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
مقاله خیلی خوب و کار آمدی بود
موفق باشید
سلام دوستان ما تمام آموزش های مربوط به لینوکس و دایرکت ادمین، همه مطالب در مورد Host و... را در سایت polserver.net مشاهده کنید
همچنین میتونین Host با نازل ترین قیمت رو خریداری کنید با بهترین پشتیبانی
برای ورود به سایت اینجا یا روی لینک بالا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سلام دوستان ما تمام آموزش های مربوط به لینوکس و دایرکت ادمین، همه مطالب در مورد Host و... را در سایت polserver.net مشاهده کنید
همچنین میتونین Host با نازل ترین قیمت رو خریداری کنید با بهترین پشتیبانی
برای ورود به سایت اینجا یا روی لینک بالا کلیک کنید
با سلام
دوستان برای نگهداری یک سرور اختصاصی (سخت افزارشو) چه چیزهایی باید بلد باشیم
میخوام یک سایت وردپرسی ایجاد کنم اما به فضای زیادی نیاز دارم..
میخوام اگر بشه نگهداری از سرور رو از پایه یاد بگیرم میشه منابعشو بهم بگید و باید از کجا شروع کنم
:53:
واقعا تاپیکی خوبی هست
چون خواستم همیشه راحت به این تاپیک دسترسی داشته باشه تاپیک رو دارم بالا میارم
سلام
اگه یه مطلبی هم در خصوص مجازی ساز های vmware , kvm و ... هم اینطوری کامل قرار بدن خیلی خوب میشه .
با سپاس
خیلی اموزش خوب و جامعی بود
ولی آیا نیاز نداره که به روز بشه؟
من میخوام یک وی پی اس نصب کنم
ما با پلسک کار میکنیم برای پنل
حتما اموزش پلسک رو میذار براتون
ولی کلا تاپیک فک کنم اپدیت نیاز داره
با تشکر از راهنمایی خوب و مفیدتان.بسیااررر کاربردی بود برای بنده
مدیریت سرور دقیقا به چه کار می آید؟
آموزش آنلاین هم دارین؟
خیلی عالی بود
آموزش آنلاین هم دارین؟
با عرض سلام خدمت همه عزیزان بنده در زمینه کابینتهای کلاسیک و صفحات کورین فعالیت دارم خوشحال میشم امری بود در خدمت باشم.باتشکر