حدسمون درست بود . از ریسلر کلاب بود
اینم متن مکالمه :
00:31Mayuri A: We will be going to be a part of US entity
00:31Mayuri A: Subsequently, we will not be able to support clients from from Cuba, Iran, North Korea, Sudan and Syria.
نمایش نسخه قابل چاپ
حدسمون درست بود . از ریسلر کلاب بود
اینم متن مکالمه :
00:31Mayuri A: We will be going to be a part of US entity
00:31Mayuri A: Subsequently, we will not be able to support clients from from Cuba, Iran, North Korea, Sudan and Syria.
قرار بود طبق این گفته برای ریسلرها ایمیل بیاد ولی نیومد
You will be signed up for a new Reseller account at Resello and provided with your login credentials by the 21st of October by the Resello team
چرا؟
در تماسی که دیروز با یکی از کارکنان این سایت (ResellerClub) داشتیم حتی ادعا میکرد که وب سایت ResellerClub پس از اجرای برنامه زمانبندی شون از طریق آی پی های ایران در دسترس نخواهد بود .
اون سایت جدیدی هم که معرفی کرده اند حتی قیمتها را نمیدونند چی بزنند چه برسه به اینکه بخواهند سرویس مناسب بدهند
یه چیزی شبیه Godaddy شد.
دوستان با توجه به تحقیقات که کردم
دوستان میگن صبر کنیم که انتقال رو خودشون انجام بدهند
من الان سر در گم هستم که آیا خودشون منتقل میکنند یا اینکه ما باید کاری انجام دهیم
میهن نیک امروز ایمیلی برای کاربرانش فرستاده با این مضمون
********* با توجه به تحریم ایران توسط شرکت دایرکت آی ، لذا اگر دامنه ای از طریق میهن نیک در دایرکت ای ثبت نموده اید هر چه سریعتر نسبت به انتقال آن اقدام نمایید. در صورتی که مایل به انتقال دامنه به رجیسترر آنلاین نیک هستید، می توانید از طریق واحد پشتیبانی در میهن نیک درخواست خود را مطرح نمایید تا دوستان ما در پشتیبانی شما را راهنمایی نمایند.با توجه به تحریم ایران توسط شرکت دایرکت آی ، لذا اگر دامنه ای از طریق میهن نیک در دایرکت ای ثبت نموده اید هر چه سریعتر نسبت به انتقال آن اقدام نمایید. در صورتی که مایل به انتقال دامنه به رجیسترر آنلاین نیک هستید، می توانید از طریق واحد پشتیبانی در میهن نیک درخواست خود را مطرح نمایید تا دوستان ما در پشتیبانی شما را راهنمایی نمایند.*********
به نظرتون ما چه کنیم ؟؟؟؟
ببخشید من وسط این بحثتون یه سوال داشتم.
الان که ریسلر کلاب ایران رو تحریم کرده خب تکلیف اونایی که ساب ریسلر دارن چی میشه؟
یه چیز دیگه آیا بعد از انتقال به شرکتی که خود ریسلر کلاب پیشنهاد داده همه امکانات پنل دامنه ریسلر کلاب را داریم مثلاً محافظت از اطلاعات دامنه یا تعیین ChildName Server برای DNS اختصاصی و یا سیستم ضد ***ی که ریسلر کلاب داشت؟
توی این لینک کامل و با مثال در مورد ساب ریسلرها توضیح داده و روش رو با مثال گفته
Important: Changes in ResellerClub’s Countries of Operation
چه جالب من فکر میکردم فقط ایران تحریمه نمی دونستم همه کشور های زیر تحریم شدن :
Cuba, Iran, North Korea, Sudan, Syria
کوبا، ایران، کره شمالی، سودان، سوریه
ریسلو هنوز whois guard نداره فعلا ولی قراره اضافه بشه به زودی ولی زمانش رو نگفت
دوستان برای ما الآن ابن اتفاق افتاده و بحث هم هیچ فایده ای نداره
بهتره ببینیم چی میشه
لطفا از کانت هاتون تو ریسلرکلاب حتما گزارش گیری کنید قبل از 28ام
احتمالا Domain Lock , ChildName Server هم داره
فقط تنها مشکلی که الآن دارن نداشتن webmoney هست که اونم چون یه نماینده توی روسیه دارن احتمالا اضافه میکنن
اگه وب مانی باشه خیلی خوب مشه
وب مانی چی هست؟
به من همین 5 دقیقه پیش یک ایمیل اومد از سمت resello
Welcome to Resello
With this e-mail, we welcome you to Resello in order to take the next step in your reseller business.
We are aware that ResellerClub has been providing an excellent service over the past few years, which we are honored to take up and continue upon. We will do our very best to make sure that the transition to our systems proceeds as smooth as possible and we are more than willing to assist you in every way we can.
Get ready
Please prepare for the upcoming migration of your domains, orders and customers. It is very important you log into our system, configure your storefront and basic settings and inform your resellers as soon as possible.
To give you a headstart with Resello, we have setup a migration portal on which we inform you about the migration of your account to Resello. Therefore it will be updated in rapid succession. We recommend you to check the portal frequently...........
و کلی چیزهای دیگه و مشخصات لاگین هم دادن با همین ایران لاگین بشم پس؟
سلام
فکر کنم روند انتقال رسما شروع شده
تعدادی از یوزرهای ما رو ممتقل کردند.
البته دامینی منتقل نشده.
اگر شروع شده پس مگه چقدر طول میکشه که طلاهاست به من گفته دو هفته بعد؟
دوستان من سالها پیش ریسلر اصلیم رو موقع ثبت نام کشور دیگری انتخاب کردم همینجوری ولی کاستومرهام و یوزر کاستومر اصلی خودم که بیش از 700 دومین هست ایران هست آیا مشکلی پیش میاد؟
و اینکه به کاستومرهام هم این ایمیل resello میاد؟
همین چند دقیقه پیش برای من هم از Resello ایمیل اومد. البته هنوز انتقال کامل انجام نشده بلکه اکانت ها رو منتقل کردن و دامنه ها تا آخر ماه اکتبر منتقل خواهند شد
البته در ایمیل نوشته که فعلا برای subreseller ها هیچ ایمیل ارسال نکرده ایم و خود reseller های اصلی می تونن به زیرمجموعه خودشون ایمیل بزنند
بچه ایمیل ها داره به همه ارسال میشه
همجور که گفتم
لطفا از کانت هاتون تو ریسلرکلاب حتما گزارش گیری کنید قبل از 28ام
همچنین لطفا با بخش پشتیبانی اونها بد صحبت نکنید و این رو هم بدونید که ما در چه وضعیتی هستیم
در مورد درخواستم webmoney هم بعد از 3 نوامبر درخواست بدید
باید اکثر ادرخواست بدیم تا اونها روش کار کنن و اضافش کنن و چون یه نماینده توی روسیه دارن احتمالا اضافه میکنن
درود به همه دوستان
محض اطلاع ایمیلی از resello ارسال شده و در سایت ثبت نام کردیم. هیچ دامنه ای در ریسلو نیست و همگی در ریسلر کلاب هستند و گفته شده در حال انتقال هستند. تا ببینیم خدا چی میخواد
دوستانی که نگران وب مانی بودن دیگه نگران نباشن، توی ایمیلی که از ریسلو اومده در قسمت امکانات زده که بزودی این امکان فراهم میشه :
Payment gateways (reseller level - Webmoney will follow later on)
اینها توی سایت کامل توضیح داد تا 23 اکتبر شروع می کنن به رفع مشکلات لاگین و ... 24 اکتبر ایمیل های ساب ریسلر ارسال میشه و از 28 اکتبر، انتقال دامنه ها شروع میشه
قیافه پنلش که بدک نیست ... امیدوارم امکانات و پشتیبانیشم مناسب باشه .
آیا اطلاعی دارید که سرویس های میزبانی و نمایندگی میزبانی و وی پی اس هم که در حال حاضر در ریسلرکلاب هست منتقل می شود یا خیر؟
فعلا فقط یوزر و پس دادن خبری از دامنه ها نیست
ماژول whmcs داره؟
در مورد privacy protetc چیزی نخوندین من ندیم چیزی در این مورد شما چیزی ندیدین که کی فعال میشه؟
از Resello کسی در مورد Child Name Server پرسیده ؟ یه وقت بعد از انتقال از کار نیفتن !
چون اینطور همه سایت ها هم از کار میفتن.
ایمیل resello امروز برای ما هم رسید، ظاهرا مشکلی نیست و حتی در مورد webmoney هم نوشته که در حال راه اندازی هست.
سلام به دوستان
بنا به گفته Resello ماژول WHMCS طی امروز و یا فردا آماده خواهد شد.
We will provide the WHMCS module today or tomorrow.
Slab در Resello مهیاست و Slab ها منتقل میشوند.
تمامی اطلاعات DNS و Child Name Server دامنه (های) شما بصورت کامل به رجیسترار جدید منتقل خواهد شد و نیازی به تنظیم مجدد نخواهد بود.
امکان فعال سازی "محافظت از شناسه" یا "Privacy Protection" تا پس از انتقال دامنه ها به رجیسترار جدید وجود نخواهد داشت.
تمامی سرویس های رایگان ارایه شده بر روی دامنه ها، در رجیسترار Resello نیز بصورت رایگان ارایه خواهند شد اما با توجه به مسائل فنی، امکان انتقال ایمیل ها و ریکورد های DNS وجود ندارد. در نتیجه کاربران شما لازم است نسبت به تهیه بک آپ از اطلاعات ایمیل ها و هاستینگ ها و ریکورد های DNS خود (در صورت استفاده از این سرویس ها) اقدام نمایند. (با این حال مذاکراتی در خصوص انتقال اطلاعات ریکورد های DNS در حال انجام است)
با توجه به قوانین بین المللی ICANN، اکیدا توصیه می شود در صورتی که مشخصات ارایه شده در زمان ثبت دامنه با مشخصات واقعی مالک دامنه مطابقت ندارد، سریعا نسبت به تصحیح آن اقدام فرمایید.
موفق باشید
سلام دوستان
دیشب ایمیل رسلو بهم رسید و پسورد رو تعیین کردم و داخل کنترل پنلشون شدم
اما امروز نمی تونم وارد بشم، مطمئنم که پسوردم درست هست و اصلاً خطای اشتباه بودن یوزر و پسورد نمیده
این خطارو میده
Error
Unknown email address or password.
ظاهراً اصلا اینجا من اکاونتی ندارم، فراموشی پسورد هم کاربردی نداره! یعنی اکاونتی با ایمیل من پیدا نمی کنه
Could not send an email to email@email.com
کسی از دوستان می تونه کمک کنه، آیا موقتا دارن یه کارایی می کنن اکاونتم رو غیر فعال کردن؟
از آدرس زیر لوگین کن:
https://backoffice.hostcontrol.com/r...gin/resello-r2
سلام دوستان من یه مدت نبودم
چه خبر از ریسلر کلاب ؟
کارا به کجا رسیده..؟
مرسی
من دیروز ایمیل رو دریافت کردم و رمز رو عوض کردم و لاگین هم شد.
ولی امروز با اون مشخصات لاگین نمیشه !! مشکل از چی هست ؟
ایمیل جدید از ریسلرکلاب:
نقل قول:
Hello ,
Your new Reseller Account at Resello has been created
As we announced in our previous email, due to changes in the legal jurisdiction applicable to us, we will no longer be able to support partners from Cuba, Iran, North Korea, Sudan and Syria from the end of October 2013. We have initiated steps to migrate the impacted accounts to Resello and here is an important update for you.
We hope you have already received the welcome email from Resello, who we have partnered with to help ensure that your business remains unaffected due to these changes at ResellerClub. Your Reseller Accounts have now been created and the sub-reseller chain (if any) under your account at ResellerClub has been replicated at Resello.
We suggest that you log in to your account at www.resello.com using the credentials provided by Resello on the welcome email, and get familiarized with the interface and account settings. To help you understand their platform better, you will be able to access to your Reseller Startup Guide as well as the Migraton Help Page at https://www.resello.com/migration.
As you login and explore the functions at your brand new Resello account, you will realize that Resello has a robust platform and wide product portfolio that can cater to the countries that we will be no longer be able to support. Their platform is very similar to ResellerClub’s platform, and prices comparable to ours. This makes Resello the perfect platform for you to continue operating your business with minimal changes to your processes. We strongly recommend you to transfer hosting packages to them to ensure the smooth functioning of your account and business. Your domains will be transferred to this account on the 5th of November, 2013.
You can also refer to our Transition Status Page, where we will be regularly updating any new developments as well as the status of this transition and timelines.
Status of Move to Resello
As of today only Reseller and sub-resellers chain accounts have been created at Resello
Accounts for your customers and customers of all sub-resellers in your chain will be created on 5th of November, 2013, 2013
We recommend that you renew domains that are in the Auto-Renewal Grace Period before 5th of November, 2013, you will not be able to manage them post the 5th of November, 2013 or you will have to manage them through Resello after the move
On 5th of November, 2013, fast-transfer process of domains under your sub-resellers and customers accounts will be started to your new account at Resello retaining the same parent-child structure as now; This means there will no addition of a domain year to the domain tenure and the transfer will be free; We are coordinating with registries, ICANN and all stakeholders to ensure we can do this for most TLDs
Hosting packages will be refunded pro-rata considering 28th of October as expiry date and packages will be suspended on 5th of November
No pricing settings have been ported over to your new Resello account yet. Your pricing as per your ResellerClub Account, will imported to your account at Resello by the end of this week
We recommend that you do not set/change prices until the end of this week as your prices may get overwritten during the import process.
I would like to reiterate that it has been a great experience doing business with you and it is unfortunate that we are unable to continue supporting your business. We assure you of our continued support during this migration process to Resello.
In case of any queries for ResellerClub, please contact clientrelations@resellerclub.com
پیام طلاهاست
نقل قول:
انتقال دامنه ها به شرکت جدید
با سلام
با توجه به تغییر مالکیت شرکت DirectI از (هندی - آمریکایی) به (آمریکایی) و تحریم های موجود آمریکا علیه ایران، تمام دامنه ها و پنل ها تا چند روز آینده به شرکت جدید (Resello.Com) منتقل خواهند شد
لطفا به موارد زیر توجه فرمائید:
تمامی دامنه های فعال در تاریخ 28 اکتبر به Resello منتقل خواهند شد.
اکانت های نمایندگی (Sub-Reseller) در Resello ایجاد شده و رمز ورود برای نمایندگان ارسال شده است. اکانت کاربران شما و اکانت کاربران طلاهاست (Customer) در روز 28 اکتبر در رجیسترار جدید ایجاد می شوند. مشخصات از طریق ایمیل خدمت شما و کاربرانتان ارسال خواهد شد.
تمامی اعتبار باقیمانده نمایندگی، اعتبار زیر نمایندگان و اعتبار کاربران به پنل جدید منتقل می شود.
در فاصله زمانی انتقال دامنه ها به رجیسترار جدید، امکان تمدید و تغییر در دامنه ها وجود نخواهد داشت. در نتیجه در صورتی که دامنه ای هم اینک منقضی شده یا طی این مدت منقضی می شود، همین حالا نسبت به تمدید آن اقدام فرمایید.
اگر تمایل به ایجاد تغییری در DNS یا Child Name Server دامنه های زیر مجموعه خود دارید لازم است حداکثر تا 26 اکتبر نسبت به اعمال تغییرات اقدام فرمایید.
تمامی اطلاعات DNS و Child Name Server دامنه (های) شما بصورت کامل به رجیسترار جدید منتقل خواهد شد و نیازی به تنظیم مجدد نخواهد بود. ولی بخش Free DNS Management منتقل نمی شود بنابراین اگر از بخش Free DNS Management استفاده می کنید از DNS های خود بکاپ بگیرید
"مخفی کردن اطلاعات هویز" یا "Privacy Protection" تا پس از انتقال دامنه ها به رجیسترار جدید غیرفعال خواهد بود
اگر از سرویس ایمیل ریسلرکلاب استفاده می کنید، تا قبل از انتقال و غیرفعال شدن پنل قبلی، نسبت به تهیه بکاپ از ایمیل های خود اقدام کنید. ایمیل ها منتقل نمی شوند.
نمایندگان محترم توجه داشته باشند پنل در 28 اکتبر قفل می شود، در صورت تمایل می توانید از تراکنش ها، لیست دامنه ها و ... در پنل خروجی CSV بگیرید. (در منوی Tools --> Report --> CSV Data Export)
دامنه ها در امنیت کامل هستند و هیچ نگرانی برای دامنه خود نداشته باشید