-
پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
فقط من اشتباه نکردم خود شماهم اشتباه کردی که فکر بکاپ نبودید
توی ضفجه قبل جواب من به شما هست !
خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن
با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته
پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت
پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه
پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..
و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید
من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن
مشکل من و ایشون حل شدش .
سپاس
کارگر
من 500 تومن به آقای فتحی پور دادم . پس باید 500 به من بدید :(
حالا خسارت رو هم اگر میتونین و بدین ممنونتون میشم :) یه 200 تومن برای پستر ( من میدم به یکی که پست بده قول میدم بهتون ) ولی خب این رو هم میزارم بر وجدانتون
ممنون بابت معذرت خواهی که کردید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
من 500 تومن به آقای فتحی پور دادم . پس باید 500 به من بدید :(
حالا خسارت رو هم اگر میتونین و بدین ممنونتون میشم :) یه 200 تومن برای پستر ( من میدم به یکی که پست بده قول میدم بهتون ) ولی خب این رو هم میزارم بر وجدانتون
ممنون بابت معذرت خواهی که کردید
مشکلی نیست پست میدم بهتون ۸۰۰ تومن میدم ولی قبلش بامن تماس بگیرید یک صحبتی دارم
09391574930
-
یک سوال برای من پیش امده!
شما میگید من کم کاری کردم توی انتقال سرور
پس میشه این عکس رو توضیح بدید؟
اگه من کم کاری کردم چرا دیتاسنتر تایید داده؟ چیرا گفته توی پنل اون طرف اوکی بدید من سرور رو انتقال بدم؟ مطمعن هستید کم کاری از من بوده؟ یا جایی که میخواستید متقل بشه هم کم کاری کرده؟
[http://upcity.ir/images2/67089745640021527852.jpg]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zakerweb
کسی که این تاپیک رو بخونه میفهمه حق با کیه! خواهشا خودتونو گول نزنید
دیگه توضیحی نمیمونه!
شما هم شاکی هستید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
مشکلی نیست پست میدم بهتون ۸۰۰ تومن میدم ولی قبلش بامن تماس بگیرید یک صحبتی دارم
09391574930
من دستم بشکنه به شما زنگ نمیزنم !
همه این ها رو میبنی میدونی چرا اینطور شدش؟! به خاطر تماس تلفنی قبلی هستش که با هم داشتیم :) اگر درست برخورد کرده بودین اینطور نشده بودش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
یک سوال برای من پیش امده!
شما میگید من کم کاری کردم توی انتقال سرور
پس میشه این عکس رو توضیح بدید؟
اگه من کم کاری کردم چرا دیتاسنتر تایید داده؟ چیرا گفته توی پنل اون طرف اوکی بدید من سرور رو انتقال بدم؟ مطمعن هستید کم کاری از من بوده؟ یا جایی که میخواستید متقل بشه هم کم کاری کرده؟
[
http://upcity.ir/images2/67089745640021527852.jpg]
میشه آخرش جواب بدید چرا شمار تیکت رو همون موقع ندادید؟!
-
نقل قول:
من دستم بشکنه به شما زنگ نمیزنم !
همه این ها رو میبنی میدونی چرا اینطور شدش؟! به خاطر تماس تلفنی قبلی هستش که با هم داشتیم اگر درست برخورد کرده بودین اینطور نشده بودش
لو لو خور خور ه هستم من؟
تو تلفن قبلی گفتم با هومن کار دارم نه شما که خود هومن تماس گرفت گفتم پولتون رو بگ میدم
برای برگشت وجه باید تماس بگیرید صحبتی کنم و فقط بعد از تماس بهتون مبلغ رو برگشت میدم
نقل قول:
میشه آخرش جواب بدید چرا شمار تیکت رو همون موقع ندادید؟!
با شماره اکانت اشتباه گرفته بودم
مهم اینه همکاری من با توجه به این عکس کامل هست و دیتاسنتر برای انتقال اوکی داده
دلی تاخیر های پاسخ گویی من به تیکت شما تاخیر دیتاستر به جواب تیکت بوده!
اگر دقت کنید ۳ساعت بعدش جواب داده!
-
خب این تاپیک چیزی حدود 17 صفحه جلو رفتش و ما هم آخر سر هم مشکل ما با ایشون حل شدش و تونستن ما رو راضی کنن
با کارهای که ایشون کردن من رو قانع کردن که میخوان کارشون رو درست بکنن امیدوارم این تجربه ای بشه که دیگه این اتفاق ها نی افته
پی نوشت شماره 1 : من با ایشون به توافق رسیدم و خسارت رو به دو قسمت تبدیل کردم که یکیش رو گرفتم اون یکیش رو هم به زودی خواهم گرفت
پی نوشت شماره 2 : از هر چیزی که بگذریم چندتا چیز رو باید در مورد ایشون توضیح بدم 1 - به کسی فحش ندادن 2 - زیر حرفشون نزدن و هزینه رو دادن 3 - به دنبال تغییر هستن امیدوارم که اینطور بشه
پی نوشت شماره 3 : توی این مدتی که از ایشون سرویس داشتم سرویس های خوبی بهم دادن ولی این مشکل باعث شدش که ازشون نا امید بشم اگر ایشون بدی داشتن خوبی هم داشتن که یکی از اون ها این هستش که سرورشون خوب کار کرد - همیشه آپتایمش 99.9 بودش و . ..
و این که من توی wht اکثر شکایت ها رو پیگیری کردم هیچ کدوم به نتیجه نرسیدن مال من و ایشون به نتیجه هایی رسید
من باز هم کار ایشون رو پیگیری میکنم امیدوارم هرچیزی که به وجود اومده بوده رو حل کنن
مشکل من و ایشون حل شدش .
سپاس
کارگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
لو لو خور خور ه هستم من؟
تو تلفن قبلی گفتم با هومن کار دارم نه شما که خود هومن تماس گرفت گفتم پولتون رو بگ میدم
برای برگشت وجه باید تماس بگیرید صحبتی کنم و فقط بعد از تماس بهتون مبلغ رو برگشت میدم
با شماره اکانت اشتباه گرفته بودم
مهم اینه همکاری من با توجه به این عکس کامل هست و دیتاسنتر برای انتقال اوکی داده
دلی تاخیر های پاسخ گویی من به تیکت شما تاخیر دیتاستر به جواب تیکت بوده!
اگر دقت کنید ۳ساعت بعدش جواب داده!
قبول میکنین تمامی مکالمات ضبط بشه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
قبول میکنین تمامی مکالمات ضبط بشه؟!
شاید بخوام یک چیز خصوصی بگم!
چیزی در مورد حریم خصوصی میدونید چی هست؟
-
مشکل من و ایشون حل شدش .
سپاس
کارگر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
شاید بخوام یک چیز خصوصی بگم!
چیزی در مورد حریم خصوصی میدونید چی هست؟
دوست عزیز من برای چی باید به شما زنگ بزنم واقعاً نمیدونم
چیز خصوصی پیغام خصوصی هستش
بله میدونم حریم خصوصی چی هستش که دارم اجازه میگیرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
دوست عزیز من برای چی باید به شما زنگ بزنم واقعاً نمیدونم
چیز خصوصی پیغام خصوصی هستش
بله میدونم حریم خصوصی چی هستش که دارم اجازه میگیرم
تماس بگیرید میخوام از طریق صحبت بهتون بگم
اگر هزینه بر هست بگید خودم تماس بگیرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
تماس بگیرید میخوام از طریق صحبت بهتون بگم
اگر هزینه بر هست بگید خودم تماس بگیرم
تماس گرفتم مشکل ها در حال حل شدن هستش
پی نوشت : یه چیزهایی دیدم که امیدوار شدم .
مشکل من و ایشون حل شدش .
سپاس
کارگر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
تماس گرفتم مشکل ها در حال حل شدن هستش
پی نوشت : یه چیزهایی دیدم که امیدوار شدم .
درخواست اول انجام شد
-
http://www.webhostingtalk.ir/images/icons/icon1.png پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط PENOIL http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png
شما نمیخواد به املای من گیر بدی عزیزم
ادرس هم بهتون دادم برید شکایت کنید اگر کار اشتباهی انجام دادم من رو دادگاهی کنید
کو ادرس ؟
من شکایت کردم دنبال ادرست هستن
کجا ادرس گذاشتی؟
و من هم این هارو توی دادگاه میارم و اگر نتونستید ثابت کنید ازتون شکایت میکنم
الان هم اگر پولت رو میخوای توسایت تیکت بده معظرت خواهی کن تا کامل برات برگشت بزنم وگرنه تا ۱۰ سال دیگه هم اینجا یا هرجای دیگه در مورد من هرچی بگی هیج اهمتی برام نداره و هیچ پولی بهت نمیدم تا وقتی ومعظرت خواهی نکنی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کلاهبردار دروغگو ادرس رو کجا دادی؟
اگه جرات داری ادرست رو بده تا با پلیس بیام سراغت
بچه خیلی دروغگویی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
http://www.webhostingtalk.ir/images/icons/icon1.png پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط
PENOIL http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png
شما نمیخواد به املای من گیر بدی عزیزم
ادرس هم بهتون دادم برید شکایت کنید اگر کار اشتباهی انجام دادم من رو دادگاهی کنید
کو ادرس ؟
من شکایت کردم دنبال ادرست هستن
کجا ادرس گذاشتی؟
و من هم این هارو توی دادگاه میارم و اگر نتونستید ثابت کنید ازتون شکایت میکنم
الان هم اگر پولت رو میخوای توسایت تیکت بده معظرت خواهی کن تا کامل برات برگشت بزنم وگرنه تا ۱۰ سال دیگه هم اینجا یا هرجای دیگه در مورد من هرچی بگی هیج اهمتی برام نداره و هیچ پولی بهت نمیدم تا وقتی ومعظرت خواهی نکنی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کلاهبردار دروغگو ادرس رو کجا دادی؟
اگه جرات داری ادرست رو بده تا با پلیس بیام سراغت
بچه خیلی دروغگویی
ادرس من : مازندران - سلمانشهر - تازه اباد - خیابان شالیزار
امیدوارم این بار دیده باشید
-
او شمالی هستی....
باید به پلیس فتای مازندران رجوع شود
البته اگه دروغ نگفته باشی مهم هم نیست بهر حال پلیس پیدات میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
او شمالی هستی....
باید به پلیس فتای مازندران رجوع شود
البته اگه دروغ نگفته باشی مهم هم نیست بهر حال پلیس پیدات میکنه
منتظرتون هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
منتظرتون هستیم
l
میان سراغت ادرستو هم پیدا میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
l
میان سراغت ادرستو هم پیدا میکنن
گفتم که منتظرم
-
خوشم میاد با این همه رسوایی هنوز پر رویی ببینم وقتی گرفتنت هم بازم پر رویی میکنی
:))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
خوشم میاد با این همه رسوایی هنوز پر رویی ببینم وقتی گرفتنت هم بازم پر رویی میکنی
:))
با توجه به این مدارک هیچ ترسی از شما نیست
-
حالا میبینی کلاهبردار شیاد هیچ وقت قسر در نمی ره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
حالا میبینی کلاهبردار شیاد هیچ وقت فسر در نمی ره
خواهیم دید
تا پایان عمرتون هروقت خواستید بابت حرف هاتون معذرت خواهی کنید بهتون سرویس یا پول برگشت داده میشه
-
شایان موقعی که باید پشتیبانی میکردی نکردی و تا لنگ ظهر میخوابیدی عصر هم با زور یک تیکت جواب میدادی اونم جواب چرتو پرت الان دیگه خیلی دیر شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30
شایان موقعی که باید پشتیبانی میکردی نکردی و تا لنگ ظهر میخوابیدی عصر هم با زور یک تیکت جواب میدادی اونم جواب چرتو پرت الان دیگه خیلی دیر شده
من تا ۴ صبح بیدارم که تا لنگ ظهر میخوابم!
شما هم امتحان کن!
الان چی دیر شده میشه بگید؟
[http://upcity.ir/images2/01623763829432060838.jpg]
این امار پاسخ گویی به تیکت ها هست
هیچ کمکاری توش نیست ( برای همین هفته توی ۳روز )
-
نقل قول:
من تا ۴ صبح بیدارم که تا لنگ ظهر میخوابم!
شما هم امتحان کن!
الان چی دیر شده میشه بگید؟
مردم شب پشتیبانی نمیخوان ساعت کاری پشتیبانی میخوان
همون شب هم جواب نمیدادی شاید تا صبح بیدار باشی ولی واسه پشتیبانی نبوده
واسه دلجویی دیره دیگه! مرد مومن طرف 1000 گیگ فایلش از دست داده میایی با 10 تومن دلجویی کنی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30
مردم شب پشتیبانی نمیخوان ساعت کاری پشتیبانی میخوان
همون شب هم جواب نمیدادی شاید تا صبح بیدار باشی ولی واسه پشتیبانی نبوده
واسه دلجویی دیره دیگه! مرد مومن طرف 1000 گیگ فایلش از دست داده میایی با 10 تومن دلجویی کنی؟
شما نمیخواد در مورد بقیه نظر بدی
مشکل بقیه فلا رفع شده
شما مشکلی دارید مدرک بدید
مشکلی هم ندارید لطفا دخالت نکنید و پست الکی ندید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خواهیم دید
تا پایان عمرتون هروقت خواستید بابت حرف هاتون معذرت خواهی کنید بهتون سرویس یا پول برگشت داده میشه
تو انگار واقعا نفهمی تقصیر هم نداری
بچه من نه پول میخوام نه سرویس فقط میخوام ادم بشی همین باید تنبیه بشی بچه ،من سرور خودم رو گرفتم از جای دیگه ولی تو باید ادم بشی و بفهمی با کلاهبرداری نمیشه به جایی رسید و بخوایی عقدهای خودتو با پول حروم خالی کنی و من درستت میکنم
-
مشکل من و ایشون حل شدش .
تاکیید میکنم ایشون کلاهبردار نیستن , بی ادب نیستن , به دنبال حل مشکلات هستن , امیدوارم که اینجوری پیش برن اگر واقعاً اینجوری پیش برن و دیگه این مشکلات پیش نیاد خیلی خوب میشه
و این که واقعاً و #جدی آپتایم سرویس هاشون بالا بود
من از ایشون طلب حلالیت میکنم و خیلی هم معذرت میخوام .
سپاس
کارگر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
تو انگار واقعا نفهمی تقصیر هم نداری
بچه من نه پول میخوام نه سرویس فقط میخوام ادم بشی همین باید تنبیه بشی بچه ،من سرور خودم رو گرفتم از جای دیگه ولی تو باید ادم بشی و بفهمی با کلاهبرداری نمیشه به جایی رسید و بخوایی عقدهای خودتو با پول حروم خالی کنی و من درستت میکنم
هر غ... دوست دارید انجام بدید
شما با رفتارتون توی این عکس ها سنتون خیلی کوتاه مشخص میشه
خدا شماهم ....بده :113:
-
مدیران عزیز و محترم پستای این کاربرomid.m رو نمیبیننید
توهین هاش رو داره ادامه میده شما تایید میکنید این توهین هارو؟؟؟
یه همچین کاربری که به یکی میگه حروم زاده و بعدش میاد اینجا باز بی ادبی میکنه و توهین نباید اجازه داده بشه به توهین هاش ادامه بده ....شاد باشید..انتقاد دارید درست انتقاد کنید نه اینکه یه سر حرف زشت بزنید
-
1 فایل پیوست
همچنین این رو هم بگم که ماباقی هزینه رو که گرفتم برای این که حروم و حلال نشه مقداریش به محک میدم
باشد که ایشون هم از ما راضی باشه
و
حالا
فایل پیوست 15062
صرفاً جهت شوخی :دی رو بوسی کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
مشکل من و ایشون حل شدش .
تاکیید میکنم ایشون کلاهبردار نیستن , بی ادب نیستن , به دنبال حل مشکلات هستن , امیدوارم که اینجوری پیش برن اگر واقعاً اینجوری پیش برن و دیگه این مشکلات پیش نیاد خیلی خوب میشه
و این که واقعاً و #جدی آپتایم سرویس هاشون بالا بود
من از ایشون طلب حلالیت میکنم و خیلی هم معذرت میخوام .
سپاس
کارگر
سلام
خوشحالم که شما از ما راضی هستید و تونستیم این مشکل رو رفع کنیم
من هم از شما معذرت میخواهم اگر بد حرف زدم
امیدوارم شاهد پیشرفت شما در دنیای اینترنت باشیم و به امید دوستی بیشتر
:111:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
هر غ... دوست دارید انجام بدید
شما با رفتارتون توی این عکس ها سنتون خیلی کوتاه مشخص میشه
خدا شماهم ....بده :113:
تو فکر کن من 14 سالمه ولی تو رو ادب میکنم،ادمت میکنم که دیگه بفکر کلاهبرداری نیافتی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahar13699
مدیران عزیز و محترم پستای این کاربر
omid.m رو نمیبیننید
توهین هاش رو داره ادامه میده شما تایید میکنید این توهین هارو؟؟؟
یه همچین کاربری که به یکی میگه حروم زاده و بعدش میاد اینجا باز بی ادبی میکنه و توهین نباید اجازه داده بشه به توهین هاش ادامه بده ....شاد باشید..انتقاد دارید درست انتقاد کنید نه اینکه یه سر حرف زشت بزنید
کجای این سایت من این عبارت رو بکار بردم؟
از مدیران محترم خواهش میکنم خودشون قضاوت کنن
هر جای این سایت حرفی رو زدم با مدرک پاش می ایستم همه حرفام با مدرک بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
کجا به کار نبردید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid.m
فرافکنی نکنید مدیران اینجارو امیدوارم همش رو مطالعه کنند که میکنند
شما خودت میدونی کجا بکار بردی من کل تاپیک رو خوندم و ادبیات شما هم مشخصه ...ایوشن مدرک گذاشتند ...شما توهین کردی و سرویس هم مسدود کردن به خاطر قوانین ...و باز هم به توهین هات ادامه دادی...کلاه برداری ***ی این خودش بزرگترین توهین هستش ...ایشون اومده مثل مرد داره به تک تک همه جواب میده فرار نکرده مث بعضی دوستانی که فرار رو بر بقا ترجیح دادن و مال یکی رو خوردن ...شما توهین کردی در قبال توهینت ایشون میگه معذرت خواهی کن ولی باز پلیس فتا فتا میکنید خب پلیس فتا با این مدارک و توهین هایی که ایشون داره از شما اول از همه شما رو میگیره به خاطر حرفای زشتتون که حداقل میتونه حبس داشته باشه و....من ادامه نمیدم تا تاپیک منحرف نشه ولی امیدوارم اگر ناراحتی یا انتقادی دارین توهین به شخص یا خانوادش نکنیم...شاد باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahar13699
شما خودت میدونی کجا بکار بردی من کل تاپیک رو خوندم و ادبیات شما هم مشخصه ...ایوشن مدرک گذاشتند ...شما توهین کردی و سرویس هم مسدود کردن به خاطر قوانین ...و باز هم به توهین هات ادامه دادی...کلاه برداری ***ی این خودش بزرگترین توهین هستش ...ایشون اومده مثل مرد داره به تک تک همه جواب میده فرار نکرده مث بعضی دوستانی که فرار رو بر بقا ترجیح دادن و مال یکی رو خوردن ...شما توهین کردی در قبال توهینت ایشون میگه معذرت خواهی کن ولی باز پلیس فتا فتا میکنید خب پلیس فتا با این مدارک و توهین هایی که ایشون داره از شما اول از همه شما رو میگیره به خاطر حرفای زشتتون که حداقل میتونه حبس داشته باشه و....من ادامه نمیدم تا تاپیک منحرف نشه ولی امیدوارم اگر ناراحتی یا انتقادی دارین توهین به شخص یا خانوادش نکنیم...شاد باشید
پست هاشون رو گزارش کنید خود مدیریت پیگیری میکنه
دمتون گرم :115:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
کجا به کار نبردید!
من توی این سایت همچین حرفی نزدم
اگه هم عباراتی مثل کلاهبردار،شیادودروغگو و... گفتم درست گفتم چون هستی و براش هم مدرک هم دارم
مدیران محترم سایت هم توجه کنن که این داره توی این سایت حرفه ای چه توهین هایی میکنه
میدانم که شما مدیران حرفه ای هستین و میدونید جریان چیه و این کلاهبردار چکار کرده
-
شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور
کاربر omid.m
اگر به توهین هاتون ادامه بدید یوزرتون رو مسدود میکنم.
خواسته تون هم دقیقا مشخص کنید، خسارت میخواید؟ بازگشت وجه میخواید؟ سرور میخواید؟ میخواید شکایت کنید؟
اگر خواسته ای از ایشون دارید مودبانه مطرح کنید، اگر هم قصد شکایت دارید به فتا مراجعه کنید و جو این تاپیک رو بیشتر از این متشنج نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahar13699
ببخسید شما ؟!!!
یه دفه از کجا پیداتون شد ؟
من اگه گفتم این اقا کلاهبرداره توهین نکردم واقعیت رو گفتم مدرک هم دارم هیچ جای این سایت هم توهینی نکردم چون اینجا حرمت داره و این چیزهایی که مثل دروغگو و کلاهبردار گفتم توهین نبوده واقعیت با مدرک بدوه