-
پاسخ : تاخییر ovh در تحویل سرورهای سری جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
سرورهای کیم سوفی 2g از 3-4 هفته آینده دوباره قابل خرید میشن !
**: Limit to number of servers per natural or legal person.
منبع این خبری که فرمودید کجاست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tooba it
**: Limit to number of servers per natural or legal person.
منبع این خبری که فرمودید کجاست ؟
منبع این خبر صفحه توییتر شرکت ovh هستش . الان سرور کیم سوفی 2g تموم شده و قابل خرید نیست . از 3-4 هفته دیگه دوباره موجود میشه اما محدودیت های اعمال شده همچنان وجود داره !
-
با سلام
اصلی ترین دلیل تاخیر کمبود سخت افزار هستش
که تا جایی که بنده اطلاع دارم یکی دو هفته ی آینده این مشکل رو حل خواهند کرد
-
توی این دو روز کسی سرور تحویل گرفته ؟ یکی از سرورهای sbg ما 17 روزه هنوز تحویل ندادند!
-
-
ما تیکت زدیم بعد سه روز جواب دادن تا آخر این هفته تحویل میدن.
-
با سلام خدمت همه دوستان ... من یه سرور اختصاصی از ovh (نوع EG - 64 که پورت 500 مگ دارد)، خریداری کردم و {12 روز } از تارخ خرید و ثبت سرویس می گذره ... الان مجبور به انتقال سرویسم به چند تا هاست دانلود شدم و به پولش نیاز دارم ...
مشخصات کامل سرویس:
EG - 64 (پورت 500 مگ ، پهنای باند نامحدود و هارد 2*2 ترا) - این هم لینک مشخصات کاملش از سایت ovh :
EG 64G Reloaded - OVH
قیمت این سرویس 100 یورو می باشد که به امروز تقریبا 490 تومان می شود ولی من تخفیف هم میدم (با این که 2 تا 3 روز دیگه حداکثر سرور رو تحویلتون میدن) ، در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و هماهنگی جهت خرید به شماره تماس 09359470035 تماس بگیرید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوست عزیز متوجه منظورتون نمیشم . چی ساسپند شده ؟ سرور ؟
کلاً ovh پشتیبانی قوی نداره ، بهتر بگم اصلاً نداره ! آخرین تیکت من رو بعد 11 روز جواب دادن، الان دو روز جوابشون رو دادم هنوز جواب ندادن رفت تا 10-12 روز دیگه فکر کنم !
تقصیر همکاران نیست
نه داستان ساسپند چیزه دیگه ایه من سرورمو کنسل کردم و آفر جدید سفارش دادم تو این مدتم که سرورو تحویل بدن از سرور واستم که سرورو برام سفارش داده استفاده کردم
دامنه های آی آر ساسپند میکردن پشتیبانمم که 2روز یک بار تیکت جواب میداد و کار یک دقیقه ای رو تو 48 ساعت انجام میدادن
بعد قرار شد بریم رو سرور کانادای خودشون که الان 5-6 روز هست میخوان سی پنل به سی پنل 50 مگابایت انتقال بدن !!!!!!!
واقعا به من خسارت زیادی وارد شده بخدا گریم داره در میاد
نه تلفن جواب میدن نه تیکت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yassale
23 روز :)
23 روزه تحویل ندادن :102:
مستقیم خرید کردن یا واسته براتون خرید کرده ؟
قصد جسارت به شخص خواصی رو ندارم اما احتمالا اگه واسته دارین داره یکم شیطونی میکنه و شمارو تو اولویت آخر قرار داده !
-
سرور های kimsufi چقدر تغییر قیمیت داشته ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eneah
23 روزه تحویل ندادن :102: مستقیم خرید کردن یا واسته براتون خرید کرده ؟ قصد جسارت به شخص خواصی رو ندارم اما احتمالا اگه واسته دارین داره یکم شیطونی میکنه و شمارو تو اولویت آخر قرار داده !
هر کس این کارو بکنه کار بسیار زشتیه! لوکیشن شما sbg است یا rbx ? اخرین اطلاعیه ای که زدند اینه ممکنه فردا چند تا سرور بدند! We received 1G switches to deliver 2000-2200 / mSP/SP RBX. So some delay will be made up this week.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eneah
23 روزه تحویل ندادن :102:
مستقیم خرید کردن یا واسته براتون خرید کرده ؟
قصد جسارت به شخص خواصی رو ندارم اما احتمالا اگه واسته دارین داره یکم شیطونی میکنه و شمارو تو اولویت آخر قرار داده !
بله مستقيم بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yassale
بله مستقيم بوده
باید بگم که در حق شما کاملا ظلم شده ایشالاکه به زودی سرورتونو تحویل میگیری
راستی کدوم سرورو سفارش دادین ؟
-
با سلام خدمت همه دوستان ... من یه سرور اختصاصی از ovh (نوع EG - 64 که پورت 500 مگ دارد)، خریداری کردم و 12 روز {5/13} از تارخ خرید و ثبت سرویس می گذره ... الان مجبور به انتقال سرویسم به چند تا هاست دانلود شدم و به پولش نیاز دارم و می خوام بفروشمش ... اینم گفته باشم که سرور آماده تحویل هستش و دیگه دردسر های تاخیر کلافه کننده تحویل سرور رو ندارید...
مشخصات کامل سرویس:
EG - 64 (پورت 500 مگ ، پهنای باند نامحدود و هارد 2*2 ترا) - این هم لینک مشخصات کاملش از سایت ovh :
EG 64G Reloaded - OVH
قیمت این سرویس 100 یورو می باشد که به امروز تقریبا 490 تومان می شود، در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و هماهنگی جهت خرید به شماره تماس 09111175357 تماس بگیرید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eneah
باید بگم که در حق شما کاملا ظلم شده ایشالاکه به زودی سرورتونو تحویل میگیری
راستی کدوم سرورو سفارش دادین ؟
چي بگم، بهشونم ميگيم مي گن حجم سفارشامون بالاست :-؟
رو ٦٤ بوده
-
دوستان امروز کسی سرور تحویل گرفته ؟
-
امروز برای من بعد 6 روز از پرداخت برای سرور کیمسوفی 4g ایمیل اومد که نمیتونیم پرداخت شما رو قبول کنیم ! من نزدیک یک سال چندتا سرور دارم و پنل هم وریفای شدست ! عجیبه !
-
سلام
سرور رو که بعد از 14 زوز تحویل دادنذ الانم ای پی دادند
پنل تکنیکال دارم از کجا باید مک ادرسو پیدا کنم
-
سلام
من 8-9 روزه ای نسرورو سفارش دادم
Fiche serveur dédié Mini SP SSD - OVH
به شرکت آرتینا به آدرس شرکت توسعه ارتباطات آرتینا اما الان فهمیدم کسی که این شرکتو معرفی کرده و خودشو مدیرش جا زده هاست آی تی هست !!!
بعد اینکه پولو واریز کزدم فهمیدم که ای داد بیداد شدم یوزر hostit.ir در صورتی که اگه میدونستم به هیچ وجه خرید نمیکردم چرا که ازشوت تعریف درستی نشنیده بودم !
خلاصه گزشت و من پشیمون شدم از همکاری با ایشون حاضر شدم این 8-9 روز که منتظر موندمو بیخیال بشم و سرور کنسل کنم تا از کسه دیگه ای خرید کنم !
اما ایشون قبول نکردن و گقتن ما باید کنسل کنیم و بعد از اینکه هزینه برگشت دادن ما هم پولو برگردونیم ( این در خالی بود که اصلا سرورو برام سفارش ندادن از اول میخواستن پولو بالا بکشن)
خلاصه من قبول کردم گفتم نهایتا یک هفته بیشتر منتظر میمونم تا من باشم با این دسته آدم ها همکاری نکنم
اما الان ایشون مجدد دپه کردن و میگن نه سرور میدیم و ن پول میدیم هیچ کاری هم نمیتونی بکنی !
منم رفتم شکایت کردم شماره پرونده هم دادم خدمتشون اما ایشون توجه نکردن
خیلی جالب میشه که از شیراز به تهران بیان برای حضور در دادگاه و جلب رضایت من، چون تمام مدارک من قانونی میباشد البته در حال ایجاد تاپیک همراه با مدارم و دلایل و توضیحات کامل هستم
اینجا اطلاع رسانی کردم که بقیه هم بدونن و گرفتار نشن
بعد ازاینکه پستو ایجاد کردم لینکو میزارم تا شماهم قضاوت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bia2znd
سلام
سرور رو که بعد از 14 زوز تحویل دادنذ الانم ای پی دادند
پنل تکنیکال دارم از کجا باید مک ادرسو پیدا کنم
باید به managerv5 برین و در قسمت IP ، تعریف کنید و مک آدرس بسازین.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eneah
سلام
من 8-9 روزه ای نسرورو سفارش دادم
Fiche serveur dédié Mini SP SSD - OVH
به شرکت آرتینا به آدرس
شرکت توسعه ارتباطات آرتینا اما الان فهمیدم کسی که این شرکتو معرفی کرده و خودشو مدیرش جا زده هاست آی تی هست !!!
بعد اینکه پولو واریز کزدم فهمیدم که ای داد بیداد شدم یوزر hostit.ir در صورتی که اگه میدونستم به هیچ وجه خرید نمیکردم چرا که ازشوت تعریف درستی نشنیده بودم !
خلاصه گزشت و من پشیمون شدم از همکاری با ایشون حاضر شدم این 8-9 روز که منتظر موندمو بیخیال بشم و سرور کنسل کنم تا از کسه دیگه ای خرید کنم !
اما ایشون قبول نکردن و گقتن ما باید کنسل کنیم و بعد از اینکه هزینه برگشت دادن ما هم پولو برگردونیم ( این در خالی بود که اصلا سرورو برام سفارش ندادن از اول میخواستن پولو بالا بکشن)
خلاصه من قبول کردم گفتم نهایتا یک هفته بیشتر منتظر میمونم تا من باشم با این دسته آدم ها همکاری نکنم
اما الان ایشون مجدد دپه کردن و میگن نه سرور میدیم و ن پول میدیم هیچ کاری هم نمیتونی بکنی !
منم رفتم شکایت کردم شماره پرونده هم دادم خدمتشون اما ایشون توجه نکردن
خیلی جالب میشه که از شیراز به تهران بیان برای حضور در دادگاه و جلب رضایت من، چون تمام مدارک من قانونی میباشد البته در حال ایجاد تاپیک همراه با مدارم و دلایل و توضیحات کامل هستم
اینجا اطلاع رسانی کردم که بقیه هم بدونن و گرفتار نشن
بعد ازاینکه پستو ایجاد کردم لینکو میزارم تا شماهم قضاوت کنید
با سلام .
بیش از 4 سال در حال کار در این زمینه هستیم . تایید ما را دوستان زیادی کردن نیازی به تایید ندیدم .
همه دوستان در این تاپیک از مشکل دیتاسنتر خبر دارن و زمان تحویل سرور ها را میدانند .
ولی لازم دیدم چند نکته در مورد این کاربر که دروغ های در این پوست نوشته است مشخص کنم .
میفرمایند پس از واریز فهمیدم که در هاست ای.تی خرید کردم .
فایل پیوست 14971
2 ماه است مشتری ما هست و سرور که ماه پیش خرید کرده بود این ماه کنسل کرد و سرور جدید دوباره خرید کردن . عکس از فاکتور ها موجود میباشد و پرداخت آنلاین ها
شماره سفارش را برای دوستان ارسال میکنم که به این کاربر کمک کنند .
Dear Sir / Madam,
Welcome to OVH!
We confirm the receipt of your payment corresponding to
order number 21865137
Your order will be verified promptly by our team.
We would like to thank you for choosing OVH.
Regards,
لطفا در مورد کنسل کردن و پس گرفتن پول هم دوستانی که این کار را انجام دادن این کاربر را راهنمای کنند .
لطف کردن و برای پیگیری مشکل از ما شکایت کردن و برای ما شماره شکایت ارسال کردن
.خدمت ایشان گفته شد که در دادگاه اگر مشکل از ما باشد خسارت های شما را هم میدهیم . و مثل این که مشکل چیز دیگیری است و میخواهند از این راه و در این انجمن هدف دیگیری را دنبال کنند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.sniper666
با سلام خدمت همه دوستان ... من یه سرور اختصاصی از ovh (نوع EG - 64 که پورت 500 مگ دارد)، خریداری کردم و 13 روز از تارخ خرید و ثبت سرویس می گذره ... الان مجبور به انتقال سرویسم به چند تا هاست دانلود شدم و به پولش نیاز دارم و می خوام بفروشمش ... اینم گفته باشم که سرور آماده تحویل هستش و دیگه دردسر های تاخیر کلافه کننده تحویل سرور رو ندارید...
مشخصات کامل سرویس:
EG 64G Reloaded - OVH
قیمت این سرویس 100 یورو می باشد که به امروز تقریبا 490 تومان می شود (تخفیف هم می دهم)، در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر و هماهنگی جهت خرید به شماره تماس 09111175357 تماس بگیرید ...
عزیز 3 بار این متن رو پست کردی ها ...:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
با سلام .
بیش از 4 سال در حال کار در این زمینه هستیم . تایید ما را دوستان زیادی کردن نیازی به تایید ندیدم .
همه دوستان در این تاپیک از مشکل دیتاسنتر خبر دارن و زمان تحویل سرور ها را میدانند .
ولی لازم دیدم چند نکته در مورد این کاربر که دروغ های در این پوست نوشته است مشخص کنم .
میفرمایند پس از واریز فهمیدم که در هاست ای.تی خرید کردم .
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-16_051815-png
2 ماه است مشتری ما هست و سرور که ماه پیش خرید کرده بود این ماه کنسل کرد و سرور جدید دوباره خرید کردن . عکس از فاکتور ها موجود میباشد و پرداخت آنلاین ها
شماره سفارش را برای دوستان ارسال میکنم که به این کاربر کمک کنند .
Dear Sir / Madam,
Welcome to OVH!
We confirm the receipt of your payment corresponding to
order number 21865137
Your order will be verified promptly by our team.
We would like to thank you for choosing OVH.
Regards,
لطفا در مورد کنسل کردن و پس گرفتن پول هم دوستانی که این کار را انجام دادن این کاربر را راهنمای کنند .
لطف کردن و برای پیگیری مشکل از ما شکایت کردن و برای ما شماره شکایت ارسال کردن
.خدمت ایشان گفته شد که در دادگاه اگر مشکل از ما باشد خسارت های شما را هم میدهیم . و مثل این که مشکل چیز دیگیری است و میخواهند از این راه و در این انجمن هدف دیگیری را دنبال کنند .
ببینید دوست عزیز این عکس هایی که دادین هیچ ربطی نداره من هم پیام های خصوصی شمارو دارم که از شرکت آرتینا بهم پیشنهاد دادین
بعد از اینکه من پست دادم و مدارک و عکس ها رو قرار دادم بهتره دوستان قضاوت کنند
خودم میدونم که دیر تحویل میدن
ضمنا شما سرورو کنسل کن هروقت هزینه رو برای شما برگشت زدند برای من برگست بزنید
اینکه کایت کردم ربطی نداره شما پول منو ندی وظیقه شما هست که سرورو کنسل کنی و پول منو برگردونید مشکل ما و شکایت من سرجاش هست
شما به من خیلی خسارت زدین
-
دوستان من با آقای اکبری مدیر هاست آی تی صحبت کردم ظاهرا مشکل از سمت من بوده
مشکل اصلی من این بود که ازشون رسیلر تهیه کردم تا زمانی که سرورم تحویل داده بشه بخاطر همین رسیلر که فکر میکردم مشکل از سمت هاست آی تی هست مشکل داشتیم
اما الان فهمیدم که اولا اینکه مشکل آی پی نیم سرور ها بوده
در خصوص سفارش سرور هم بنده خدا سفارش رو 15 دقیقه بعد انجام داده بودند
از لحاظ کیفیت کاری در رابطه با خرید سرور خدایی خوب هستن
بازم شرمنده
-
تا الان 17 روز هست که منتظر این سرور هستیم! Mini sp.
پنج شنبه 2 هفته پیش اوردر دادیم...
-
با 2 سرور دریافت کردیم . در حال حاضر 4 روز هست سفارش ای.پی دادیم . تحویل نمیدن تیکت هم جواب نمیدن .
-
دوستانی که تعداد شفارشات بالا بوده در یک روز مشکل شابه ما دارند؟
بر فرض ما در تاریخ 30/07/2013 حدود 7 سرور سفارش دادیم فقط در همین 1 روز و تا الان فقط 4 تا از این سرور ها تحویل داده اند و یکی تحویل می دهند و 3-5 روز بعد یکی دیگه!همچین موردی دارید و یا سفارشات یک روزتون رو همه با هم در روز که یکی تحویل می دهند تحویل می شود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza9549
با 2 سرور دریافت کردیم . در حال حاضر 4 روز هست سفارش ای.پی دادیم . تحویل نمیدن تیکت هم جواب نمیدن .
آی پی رو یک ساعته تحویل میدن معمولاً Professional Use رو فعال کردین ؟
-
بعد از 15 روز سرور eg 64g رو ovh تحویل داد بهمون!
واقعا جای تاسف داره واسه این دیتاسنتر!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irpdf
بعد از 15 روز سرور eg 64g رو ovh تحویل داد بهمون!
واقعا جای تاسف داره واسه این دیتاسنتر!
در فرومشون نوشته بودن باید روزانه 400 تا سرور تحویل بدن تا همه سفارش ها به موقع تحویل داده بشه . اما در حال حاضر فقط 80 تا 120 سرور روزانه آماده میشه و قول دادن از هفته جاری یعنی دوشنبه سفارشات سریع تر ارسال بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
در فرومشون نوشته بودن باید روزانه 400 تا سرور تحویل بدن تا همه سفارش ها به موقع تحویل داده بشه . اما در حال حاضر فقط 80 تا 120 سرور روزانه آماده میشه و قول دادن از هفته جاری یعنی دوشنبه سفارشات سریع تر ارسال بشه.
خسته نباشن واقعا! وقتی امکانات ندارن چرا فروش سرور رو باز گذاشتن!
کسی که سرور order میده نیاز واجب داره، بعد از 15 روز بهش بدن طرف دیگه میخواد چیکارش کنه؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irpdf
خسته نباشن واقعا! وقتی امکانات ندارن چرا فروش سرور رو باز گذاشتن!
کسی که سرور order میده نیاز واجب داره، بعد از 15 روز بهش بدن طرف دیگه میخواد چیکارش کنه؟!
این رو هم اضافه کنم که گفتن 15 او در فرانسه تعطیل رسمی بود و این خودش باعث تاخییر تحویل در این روزها شد . الان هم که تعطیلات آخر هفتست . از دوشنبه فکر کنم منظم تر بشه تحویل ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
این رو هم اضافه کنم که گفتن 15 او در فرانسه تعطیل رسمی بود و این خودش باعث تاخییر تحویل در این روزها شد . الان هم که تعطیلات آخر هفتست . از دوشنبه فکر کنم منظم تر بشه تحویل ها
15 ام که همین 3 روز پیش هست!
سرور 15 روز پیش سفارش داده بودیم و الان تحویل دادن در صورتی که اعلام کرده بودن 72 ساعت بعد..
72 ساعت بعدشم میشد 6 ام این ماه، شما مثل اینکه حساب کتابت ضعیفه....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irpdf
15 ام که همین 3 روز پیش هست!
سرور 15 روز پیش سفارش داده بودیم و الان تحویل دادن در صورتی که اعلام کرده بودن 72 ساعت بعد..
72 ساعت بعدشم میشد 6 ام این ماه، شما مثل اینکه حساب کتابت ضعیفه....
میدونم 15 ام سه روز پیشه ، اعلام کردن چون در فرانسه تعطیل رسمی بود ، باز هم باعث تاخییر شد . اینا رو در صفحه توییتر ovh میتونین دنبال کنید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
میدونم 15 ام سه روز پیشه ، اعلام کردن چون در فرانسه تعطیل رسمی بود ، باز هم باعث تاخییر شد . اینا رو در صفحه توییتر ovh میتونین دنبال کنید !
سرور واسه مشتری خرید زدیم اینقدر که طول کشید بنده خدا منصرف شده و الان نصف قیمت میخواد ردش کنه!
-
سرانجام سرور رو بعد از 15 روز تحویل دادند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad8711
سرانجام سرور رو بعد از 15 روز تحویل دادند!
مال ما هنوز 20 روزه ندادند!
-
دوستان کسی هست 17 روز باشه که تحویل نگرفته باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
دوستان کسی هست 17 روز باشه که تحویل نگرفته باشه؟
پست قبلیتون رو چک کنید.
نوشتند که 20 روز...
اما به کل به زودی شاهد این خواهیم بود که همکاران با هزینه بیشتری سرور به فروش برسانند... (زودتر سفارش میدهند و ذخیره میکنند....!)
به نظر بنده این مورد هم ارزشمند خواهد بود......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-vazin
پست قبلیتون رو چک کنید.
نوشتند که 20 روز...
اما به کل به زودی شاهد این خواهیم بود که همکاران با هزینه بیشتری سرور به فروش برسانند... (زودتر سفارش میدهند و ذخیره میکنند....!)
به نظر بنده این مورد هم ارزشمند خواهد بود......
به غیر از اوشون :d منظورم بود...