باز میشه برا من
نمایش نسخه قابل چاپ
باز میشه برا من
دو روز شد و همچنان خراب! ما که رفتیم.
جناب صدرالدینی چی شد؟؟؟
سلام چی شد ؟
فکر نکنم انتقال انقدر طول بکشه ؟
ست شدن آی پی هم که توسط درگاه 24 ساعته ، الان 48 ساعت شد
یه زمانی دقیق بگید حداقل به فکر جایگزین درگاه باشیم
سلام
کمی صبور باشید ، آقای صدرالدینی شدیدا مشغول هستن و پیگیر هستن تا مشکل رو رفع کنند.
یکی از دلایلی که باعث شد از یه درگاه دیگه بیایم میهن پال همین پایداری بالا و موفقیت آمیز بودن اکثر تراکنش ها بود .
امیدوارم سرور جدید باعث به وجود آمدن اختلال نشه .
براتون آرزوی موفقیت میکنیم
سیستم بسیار خوب و جالبی هست
امیدورم هرچه سریعتر مشکل حل بشه
من 2 ساله با میهن پال دارم کار میکنم واقعا جزو بهترین درگاهاست
جناب صدرالدینی 3 روز بیشتر شد که سایت مشکل داره.قبلا هم این موارد وجود داشت
لطفا هرچه سریعتر وضعیت سایت رو اوکی کنید کم کم داریم بابت این مشکلات متضرر میشیم
یک ساعت قطعی هم اعتبار شما رو کم میکنه چه برسه به این وضعیت لطفا یک مقدار بیشتر حساسیت داشته باشید
شما مجبور نیستید که انقدر سوال میکنید برید جای دیگه درگاه استفاده کنید خوب حالا که این قطع هست همه میدونن دیگه کشش ندید جای دیگه فعال کنید رو سایتتون تا میهن پل درست بشه . مدیر میهن پل هم بیکار ننشسته داره خلاصه پیگیری درست میکنه اون از خداشه که زود درست بشه بیشتر از کاربر نگران هست حتما مشکل بزرگ یا زیبادی هست که 2.3روز طول کشید فعلا از درگاه جانبی استفاده کنید انقدرم تاپیک نزنید به من ربط نداره بخاطره خودتون میگم.
طبق آخرین اطلاعی که بنده دارم.
سرور جدید مجددا در حال کانفیگ هست ، به محض پایان شدن کانفیگ انتقال انجام میگیرد.
لطفا کمی صبور باشید . (در ضمن بنده پشتیبان میهن پال نیستم به دلیل تماسی که با ایشون دارم و درک میکنم که شما نگرانید این اطلاعات رو بهتون میدم ، لطفا از تماس تلفنی با بنده خودداری کنید)
میگم دوستان یک موقعه سناریو شتاب دات بیر و جی پال نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حواس جمع
من دلیلشواصلا متوجه نمیشم سایتی که از اول تاحالا مثل ساعت کارمیکرده یک دفعه کلا از مدار خارج بشه ایا حمله ای چیری به سرورتون شده یا مشکل دیگه ای هست تخمین رمان بازگشت به حالت اولیه چقدره به نظر شما
دوستان چقدر عجول هستید شما ؟!!!!
بنده تقریبا دوسال هست از میهن پال درگاه دارم
از همه نظر تایید میشن آقای صدرالدینی
یکم صبر کنید مشکل حل میشه!
بله مشکل حمله بوده.
هنوز که مشکل حل نشده با این کار مشتریاشونو از دست دادن
با سلام
آقا شرمنده اکی شد دمت جیز
با تشکر
مشکل سایت بر طرف شد.
تسویه ها تا ساعاتی دیگر به حساب کاربران واریز می شود.
ایول! مشکل سایت برطرف شده
ما که دوباره برگشتیم میهن پال:d
جناب اقای مجید خسته نباشید و انشالاه هرچی بلا و دشمنی حسودی از شما و سایتتون دور باشد زیرا ما شما رو قلبن دوست داریم روند خوب کاریتون و حلالیتی که در وجود کار شماست و درجا مشکل حل شد پول کاربرانتون را دادید . این مشکلات پیش میاد در همه نوع شغل ها و سایت ها چون یکسری افراد چشم دیدن پیشرفت کسی را ندارند اما شما با اعتباری که دارید نمیتونن سایت و شما را خراب کنند همیشه و انشالاه دیگه اینجور مشکله حمله پیش نیاد براتون :X ( اعنت به اون کسی که این حمله زدن را کشف کرد نابود بشه این برنامه و این حمله زند ddose چیه اینا منغرض بشه )
سلام
از وقتی سایت با مشکل مواجه شد من تو ماژول فریر مشکل دارم
میگه خطا در اتصال به میهن پال
ماژول رو چند دفعه پاک کردم و بعد دوباره آپ کردم اما باز همون ارور :-s
سایتتون با آی پی خارجی بالا نمیاد. نمیدونم خودتون بستینش یا همچنان مشکل وجود داره
برای من که دوباره درگاه وصل نمیشه
خدا لعنت کنه هرکی داره سنگ میندازه تو کاسبیه جناب صدرالدبنی.
این حملات فقط میتونه کار یک رقیب باشه که میخواد کاربرای میهن پال رو بیاره به سمت خودش!
ولی جناب صدرالدینی ما همیشه پشتتیم
انشالا بتونید جلوی حملات رو بگیرید.
موفق باشید
نمیدونم چرا درگاه مشکل داشت بهم یه کاری گفتن انجام دادم درست شد ولی حالا ایمیل نمیاد که خرید شده
بنده از میهن پال کاملا راضی هستم خیلی سیستم خوبی داره و محدودیت های کمی (برخلاف سایت های دیگه) داره...مثل اینکه بعد از چند روز خرابی و درست شدن باز هم امروز مشکل پیدا کرده..امیدوارم این مشکل تا امروز حل بشه تا نه ما ضرر کنیم نه اقای صدرالدینی
جناب صدرالدینی حداقل یک اطلاع رسانی بکنید .
لطفا یه اطلاع رسانی در رابطه با مشکلتون بکنید و یه تاریخ بدید که بدونیم کی حل میشه...اصلا حل میشه یا نه...چون ما فقط از شما درگاه میگیریم و وقتی برای شما مشکلی پیش میاد ما خیلی ضرر میکنیم...
امیدوارم هر چه زودتر درست بشه :39:
به من گفتن که
ماژولتون رو ادیت کرده
ادرس وب سرویستون رو از
http://www.mihanpal.com/index.php/payment/wsdl
به
http://mihanpal.net/index.php?wsdl
تغییر دهید.
درست شد فقط هواستون باشه اول ماژول رو غیرفعال کنید بعد ادیت کنید
فقط دوتا مشکل داره ایمیل پرداخت رو با تاخیر میفرسته و تو ایمیل و قسمت مشاهده تراکنشهای درگاه
» توضیحات : %D8%A8%DB%8C%D8%A7+%D8%AA%D9%88+%D8%B3%D8%B1%D9%88 %D8%B1+%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86
اینجوری میشه لطفا پیگیری کنید
فکر کنم مشکل حل شده باشه
در درستکاری شما تا الان که شکی نبوده ...
اما ظاهرا مشکلات تمومی نداره و تیکت ها هم که پاسخ داده نمیشن :-|