-
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
-
پاسخ : فروش سرور های مجازی امریکا * انگلستان xlhost-redstation هارد ssd |پرشیا سرور
فروش از انگلیستان امریکا المان کانادا ادامه دارد
-
3 سرور انگلیس دیگه هم سفارش دادیم سفارشون واقعا با کیفیت هست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
3 سرور انگلیس دیگه هم سفارش دادیم سفارشون واقعا با کیفیت هست .
سفارش هامون واقعا عالیه ؟؟:d
ممنون هر 3 تا سرور کانفینگ و ارسال شد.کمتر از 1 ساعت
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
سفارش هامون واقعا عالیه ؟؟:d
ممنون هر 3 تا سرور کانفینگ و ارسال شد.کمتر از 1 ساعت
موفق باشید
تایید می شه 3 سرور را با سرعت به قول دوستان " خارق العاده " تحویل دادن ممنون ازشون از کیفیت سرور ها راضی هستیم نسبت به وی پی اس فارسی و پشتیبانی خوبی هم دارن
-
سرور با رم 4 گیگ و سی پی یو قوی هم می دین ؟ 4 هسته 3ghz ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
سرور با رم 4 گیگ و سی پی یو قوی هم می دین ؟ 4 هسته 3ghz ؟
بله برای قیمت تیکت کنید ! یا پی ام بدید در یاهو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
تایید می شه 3 سرور را با سرعت به قول دوستان " خارق العاده " تحویل دادن ممنون ازشون از کیفیت سرور ها راضی هستیم نسبت به وی پی اس فارسی و پشتیبانی خوبی هم دارن
ممنون از سفارش شما .این شالله همیشه سرور های ما و پشتیبانی ما باعث رضایتمندی شما باشه و این رضایتمندی پایدار باشد
-
سلام دوست عزیز که افر دادی من نمیدونم به شما توهین میشه یا ن ولی مخواستم یک سوال بپرم تضنمی مکنید که من ان اقای که این تایپیک رو زده برای منم که سفارشمنم مشکلی پش نیاد:61:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/75179/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اصغر007
سلام دوست عزیز که افر دادی من نمیدونم به شما توهین میشه یا ن ولی مخواستم یک سوال بپرم تضنمی مکنید که من ان اقای که این تایپیک رو زده برای منم که سفارشمنم مشکلی پش نیاد:61:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/75179/
خودتون قضاوت کنید !!!
این همه نطر مثبت تو این تاپپیک !
این همه باز اومدن اونجا گفتند ولی 1 نفر بیاد همچین حرفی بزنه حق با ایشونه یا این همه کاربر با ما؟
ایشون لایسنس سفارش دادند همونطور که اونجا گفتند و چون ت عید و روز تعطیل بود و لایسنس هم معمولا دیر میدن دیر تحویل گرفتن شاکی بودن اون موقع همین.
بعدشم لایسنس رو دادیم سرورشون مشکل داشت داشتیم درست صحبت میکردیم باهاشون اومدند گفتند اقا کار نمیکنه و فلان چنان توئین کردن که ما تصمیم گرفتیم جواب ندیم بهتره.
خودشون بهتر میدونن
حق انتخاب با شماست.
-
ممنون از جواب رکتون =d>=d>
-
با اینکه جزو مشتریای جدید آقا رضا هستم ولی از کیفیت سرورشون واقعا راضیم
از ایشون وی پی اس جهت دانلود در سایت فیلم ، تهیه کردم
وی پی اس فرقی با سرور اختصاصی نداشته تا حالا!!
از طرفی پشتیبانیشون هم واقعا عالیه ، رفتارشون با مشتری هم که واقعا خوب و قابل قبول هستش
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشن
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اصغر007
ممنون از جواب رکتون =d>=d>
خواهش موفق باشید.!:x
-
منم جزو مشتریان جدید پرشیا سرور هستم.کیفیت سرورهاشون فوق العاده هست.اول یک سرور گرفتم و امروز هم دومیشو سفارش دادم.پشتیبانی هم حرف نداره.اگه از VPS عوض کردن خسته شدین حتما با آقای زارعی کار کنید .انشالله که همیشه کیفیتشون خوب باقی بمونه و با آرزوی موفقیت :x
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Afshin-sh
با اینکه جزو مشتریای جدید آقا رضا هستم ولی از کیفیت سرورشون واقعا راضیم
از ایشون وی پی اس جهت دانلود در سایت فیلم ، تهیه کردم
وی پی اس فرقی با سرور اختصاصی نداشته تا حالا!!
از طرفی پشتیبانیشون هم واقعا عالیه ، رفتارشون با مشتری هم که واقعا خوب و قابل قبول هستش
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشن
باتشکر
ممنون افشین جان .لطف دارید شما به بنده
-
من همین الان سفارش دادم:111::111:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
به نام خدا
اول از همه نکته بگم واسه نارس سرور که سوال دوستان هست که موردی پیش نیاد و اسپمی نداشته باشیم !!!
بنده به دلیل مشکلاتی از نارس سرور جدا شدم و دیگه با اونا کار ندارم مشتری های اونا هم تو تاپیک خودشون پست بدن ممنو میشم
این موضوع رو جدا رعایت کنید.با تشکر
این اولین افرهای پرشیا سرور هست که در اینجا قرار میگیرد .
نصب سیستم عامل های : ویندوز 2003، ویندوز 2008 ، لینوکس ، میکروتیک ،ibsng تمامی به صورت رایگان انجام میشود
سرور زیر از دیتا سنتر choopa امریکا میباشد در حالی که 70 % سرور فول میباشد.!
66.55.129.227 ip test:
سلام فقط موارد تخلف توی سرورارو بگین تا شمارو توی درد سر نندازیم خوبه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اصغر007
سلام فقط موارد تخلف توی سرورارو بگین تا شمارو توی درد سر نندازیم خوبه
عزیز لازم نیست کل متن رو نقل قول کنید !!!
تورنت .دیداس-اتک-اسپم-فایل محتوا کپی رایت
البته بعضی موارد گیر میدند بعضی ها نمیدن ولی رعایت کنی
حالا از رداستیشن میدمتون زیاد گیر ندن ابیوز نداشته باشید.موفق باشید
-
ممنون
سرور تحویل گرفتم سر وقت
-
سرور هایی بسیار خوبی است سرعت دانلود از اپلود باز روی 23 مگ است (بیار عالی)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lead3r
منم جزو مشتریان جدید پرشیا سرور هستم.کیفیت سرورهاشون فوق العاده هست.اول یک سرور گرفتم و امروز هم دومیشو سفارش دادم.پشتیبانی هم حرف نداره.اگه از VPS عوض کردن خسته شدین حتما با آقای زارعی کار کنید .انشالله که همیشه کیفیتشون خوب باقی بمونه و با آرزوی موفقیت :x
ممنون از سفاش شما و توجه به ما .این شالله کیفیت و رضایت مندی شما پایدار باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اصغر007
من همین الان سفارش دادم:111::111:
دیشب ارسال شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اصغر007
ممنون
سرور تحویل گرفتم سر وقت
این شالله راضی باشید
-
با سلام
من ماه پیش از نارس سرور سرور داشتم عالی بود مخصوصا پشتیبانیشون به دلایلی اومدم به پرشیا
ولی زیاد راضی نیستم میخوام برگردم به نارس سرور چون حتی پیام که واسشون میفرستم سریع رسیدگی میکنند
این ای دی شونه میتونید امتحان کنید narsserver@yahoo.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza 11
با سلام
من ماه پیش از نارس سرور سرور داشتم عالی بود مخصوصا پشتیبانیشون به دلایلی اومدم به پرشیا
ولی زیاد راضی نیستم میخوام برگردم به نارس سرور چون حتی پیام که واسشون میفرستم سریع رسیدگی میکنند
این ای دی شونه میتونید امتحان کنید
narsserver@yahoo.com
میشه خودتون رو معرفی کنید ؟دلیل نداره بگید از کی راضی بودید از کی نبودید مگه اینکه بخواید مشتری جمع کنید یا ..
:)
فکر نکنم از من سرویس داشته باشید داشتید دلیل نارضایتی رو بگید خودتون معرفی کنید و با مدرک حرفتون بزنید چون الان به عنوان اسپم و یوزر مولتی بودن میشناسن شما رو .و از بحث توی تاپیک ها که دیدم احتمالا مولتی هستید.موفق باشید
با این حرفا به جایی نمیرسید سایتتون درست کنید .سرور هاتون قوی کنید ازتون راضی باشند.
قبلا مدیران بهتر نطارت میکردن .حالا هرکی دلش میخواد میاد تو پست بقیه اسپم میده و تبلیغ کار خودش رو میکنه !لطفا مدیران این رو نطارت کنند.ممنون
-
من رضا هستم ماه قبل داشتم ولی سرورم چند با قطع شد تا اکی کردین چند تا از مشتری هام پریدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza 11
من رضا هستم ماه قبل داشتم ولی سرورم چند با قطع شد تا اکی کردین چند تا از مشتری هام پریدن
رضا کی ؟یورتون تا ناحیه کاربری ما چیه ؟با دلیل مدرک بگید قعط شده .عکس قعطی ها و عکس تیکت کردید و پی ام در یاهو اگه بوده.
با مدرک حرف بزن.و الکی تبلیغ سایت دیگه هم نکن
گزارشت ارسال شد .به زودی مثل یوزر های قبلیتون بن میشید.. =d>
در ضمن .مهندس تو تاپیک فروش هم پست بدید پستتون بالا نمیره ..
:D
محض اطلاع گفتم :))
سکوت رو ترجیح دادید اره ؟بیشتر از این ابروتون نره اره ؟خب بیا مدرک بیار دیگه الکی چرا اسپم میدی اخه !!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اصغر007
سرور هایی بسیار خوبی است سرعت دانلود از اپلود باز روی 23 مگ است (بیار عالی)
ممنون از نطر لطف شما
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza 11
با سلام
این ای دی شونه میتونید امتحان کنید
narsserver@yahoo.com
وقتی سرویس خوب ندن اعتراض می کنم و وقتی هم سرویس خوب می دن حمایت می کنم 4 تا سرور از ایشون داریم سرعت عالی پشتیبانی عالی ... من داستان های نارس وی پی اس و اینارا نمی دونم فقط می خوام بگم کسی را الکی خراب نکنید کسی را الکی حمایت نکنید بر اساس حقیقت نظر بدید تا کاربران دیگه هم بتونن اعتماد کنن به نظراتتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dj-big
وقتی سرویس خوب ندن اعتراض می کنم و وقتی هم سرویس خوب می دن حمایت می کنم 4 تا سرور از ایشون داریم سرعت عالی پشتیبانی عالی ... من داستان های نارس وی پی اس و اینارا نمی دونم فقط می خوام بگم کسی را الکی خراب نکنید کسی را الکی حمایت نکنید بر اساس حقیقت نظر بدید تا کاربران دیگه هم بتونن اعتماد کنن به نظراتتون
ممنون از حمایت شما.
بله ایشون یه چیزی الکی گفتند بعدشم رفتند مدرکی چیزی داشتند الان میپگفتند.الکی حرف نمیزدند.
به هر حال ممنون از لطف شما
-
-
5 عدد سرور دیگر باقیمانده است از این افرها:55::53:
-
سلام
من یک سرور اختصاصی ازشون خریداری کردم
سر موقع تحویل دادن
پشتیبانیشون خیلی خوبه هم از طریق تاپیک و هم از طریق تلفن
سر هر ماه در این تاپیک شرکت میکنم تا نظرمو در رابطه با آقای زراعی و نوه مارشون اعلام کنم
-
تمامی سرور ها پر شدند از دوستانی که تا به این لحظه مارا همراهی کردند سپاسگذاریم
منتطر افر های جدید پرشیا سرور باشید.با تشکر
موفق باشید:x:53:
-
با سلام
آقا شما دسترسی کنسول وی ام هم رو سرویس هاتون می دید ؟
چون اکثر مشکلات سرور مجازی با دسترسی داشتن به کنسول توسط خود کاربر رفع میشه و نیاز به پشتیبانی نیست
مثل مواقعی که بنا به تنظیماتی خاصی یا نصب برنامه خاصی اینترنت سرور قطع میشه و دیگه نمیشه با ریموت دسکتاپ بهش وصل شد
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aie_saber
با سلام
آقا شما دسترسی کنسول وی ام هم رو سرویس هاتون می دید ؟
چون اکثر مشکلات سرور مجازی با دسترسی داشتن به کنسول توسط خود کاربر رفع میشه و نیاز به پشتیبانی نیست
مثل مواقعی که بنا به تنظیماتی خاصی یا نصب برنامه خاصی اینترنت سرور قطع میشه و دیگه نمیشه با ریموت دسکتاپ بهش وصل شد
با تشکر
اگر بخواید اره میدیم کنسول وی ام ور هم.توی سفارشتون درخواست بدید.
-
دوستان افر ویژه تمام شده است.ولی میتوانید پلن های معمولی را از سایت خرید کنید.
-
سرویس جدید از دیتا سنتر فونیکس امریکا تهیه شده با کیفیت فوق العاده قابل ارائه میباشد
-
درود از همه دوستان میخوام توجه نمایند
من 30 ساعته که به ایشون پول زدم هنوز سرورمو اماده نکرده من جای دیگری تهیه کردم الان میخوام همه توجه داشته باشند ایشون بسیار ضعیف و پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند من یه تیکت دادم ایشون 10 ساعت بعد جواب دادن در شرایظی که میدونستند من عجله دارم الان هم میخوام پولمو هرچه سریعتر پس بدن چون دیگه بعد 30 ساعت سروری که میخوان بدن به درد من نمیخوره و من جای دیگری تهیه کردم
اگر پولم رو پس ندین همینجا از شما شکایت کرده و حتما با سایبری تماس خواهم گرفت مردم مسخره نیست نه تیکت جواب میدی نه به موقع کار مردم رو راه میندازی خدا شاهده هر جا پست بزنی تاپیک بزنی میام میگم این کاره نیستی پولم رو سریع پس بده تا برات مشکل پیش نیومده از هیچ کاری دریغ نخواهم کرد منبعد هم هر جا تاپیک بزنی مینویسم که شما درستکار نیستی اینایی که اینجا نوشتن همه اسپمر هستش نه واقعیت . . .
سریعا شماره حساب فرستادم پول رو پس یده ایشون مورد اعتماد نیست دوستان اصلا من از مدیریت محترم سایت میخوام یه بررسی به رفتار ایشون داشته باشند ایشون سایت رو زیر سوال میبره
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moradii
درود از همه دوستان میخوام توجه نمایند
من 30 ساعته که به ایشون پول زدم هنوز سرورمو اماده نکرده من جای دیگری تهیه کردم الان میخوام همه توجه داشته باشند ایشون بسیار ضعیف و پشتیبانی بسیار ضعیفی دارند من یه تیکت دادم ایشون 10 ساعت بعد جواب دادن در شرایظی که میدونستند من عجله دارم الان هم میخوام پولمو هرچه سریعتر پس بدن چون دیگه بعد 30 ساعت سروری که میخوان بدن به درد من نمیخوره و من جای دیگری تهیه کردم
اگر پولم رو پس ندین همینجا از شما شکایت کرده و حتما با سایبری تماس خواهم گرفت مردم مسخره نیست نه تیکت جواب میدی نه به موقع کار مردم رو راه میندازی خدا شاهده هر جا پست بزنی تاپیک بزنی میام میگم این کاره نیستی پولم رو سریع پس بده تا برات مشکل پیش نیومده از هیچ کاری دریغ نخواهم کرد منبعد هم هر جا تاپیک بزنی مینویسم که شما درستکار نیستی اینایی که اینجا نوشتن همه اسپمر هستش نه واقعیت . . .
سریعا شماره حساب فرستادم پول رو پس یده ایشون مورد اعتماد نیست دوستان اصلا من از مدیریت محترم سایت میخوام یه بررسی به رفتار ایشون داشته باشند ایشون سایت رو زیر سوال میبره
7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد .
دوست عزیز قوانین سایت مطالعه کنید !1 الی 24 ساعت در زمان کاری
روز جمعه زمان کاری هست ؟؟؟
تیکت شما کجا کردید ما جواب ندادیدم؟؟
شماره کارت لطف کنید واریز کنم نیازی به همچین مشتری نداریم
توئین یا حرف الکی بزنید به ضرر خودتون هست
سریع شماره کارتت رو از تو سایت تیکت میکنی تا بندازم جلوت نیازی به همجین مشتری نداریم
مدیران هم نمیدونم جدیدا تایید نباید کنن کاربران حذف میشه پستشون حالا انتقال کنند مشکلی نداره !!!جالبه !انتقاد الکی هم !!
واریز شد.
فایل پیوست 13994