-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
آفا شایان تایید میشن,تا به حال نشده به حرفی که زدن عمل نکنن :)
-
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلستان با پورت 10گیگ - رم 2گیگ ماهانه 16000 تومان فقط
سلام
تحویل زودتر از دوشنبه نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdisa
سلام
تحویل زودتر از دوشنبه نمیشه
سلام
سرور امشب سفارش داده میشه
با توجه به اینکه فردا جمعه هست و دیتاسنتر تا 2شنبه تعطیل هست فکر نکنم امکانش باشه
اگر دیتاسنتر سرور رو زودتر تحویل بده ماهم سفارش هارو زودتر تحویل میدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام
سرور امشب سفارش داده میشه
با توجه به اینکه فردا جمعه هست و دیتاسنتر تا 2شنبه تعطیل هست فکر نکنم امکانش باشه
اگر دیتاسنتر سرور رو زودتر تحویل بده ماهم سفارش هارو زودتر تحویل میدیم
دوست گرامی فکر کنم شما بهتر باشه یکم روی تقویم های روزهای تعطیل ایران و اروپا رو بیشتر مطالعه کنید...!
فردا روز جمعه ما هست نه اروپا.روز یکشنبه میشه روز جمعه دیتاسنتر نه فردا...!
نکنه شما فکر میکنید در انگلیس هم تاسوعا و عاشورا هست و تعطیل کردند؟!
واقعا که جای تعجب داره...!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
دوست گرامی فکر کنم شما بهتر باشه یکم روی تقویم های روزهای تعطیل ایران و اروپا رو بیشتر مطالعه کنید...!
دوست عزیز
من از شما بهتر میدونم چه روزی تعطیل هست و چه روزی تعطیل نیست توی اروپا
توی 1سالی که به صورت مستقیم دارم با این دیتاسنتر کار میکنم همیشه تحویل سرور ها به صورت زیر بوده
سفارش های 2شنبه تا 5شنبه قبل 12 صبح فردای ان روز تحویل داده میشه ( سفارش هایی که توی ساعت کاری اون روز دیتاسنتر باشه )
سفارش های جمعه به بعد همگی ساعت 12 صبح 2شنبه تحویل داده میشه
منبع : http://www.redstation.com/dedicated_servers_faq.html
لطفا سعی نکنید تاپیک رو به انحراف بکشید
با توجه به این که همکاران خیلی سعی دارند تاپیک رو به انحراف بکشند به 10 عدد سفارش که از الان بیاد 100 گیگ هارد رایگان داده میشود
در مجموع 160 گیگ خواهید داشت ( البته روی درایو های sas)
با تشکر
-
دوست عزیز با توجه به برنامه زمان بندیه سرورها در این دیتا سنتر حق با جناب عسگرپور هست :
Redstation UK - Dedicated Servers: FAQ
لطفا کمی توجه کنید.
-
قیمت ها بعد 6 ماه یعنی ماه 7 ام هم ثابته؟ یا اینکه تغییر سرور دارید به آفر جدید دیتاسنتر؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerSianSerVerS
قیمت ها بعد 6 ماه یعنی ماه 7 ام هم ثابته؟ یا اینکه تغییر سرور دارید به آفر جدید دیتاسنتر؟
سلام
به 1 چیز بستگی داره که ثابت میمونه یا نه
اونم این هست اگر ارز بیاد پایین و جوری باشه ضرر نداشته باشه قیمت ثابت هست
در غیر این صورت بعد 6ماه قیمت 2برابر میشود
تغییر نمیدیم سرور رو چون دیگه از این قوی تر به کار نمیاد :دی
-
بحث اضافی نکنید خداییش آقا شایان کارش درسته تایید میشنه و حرفی که میزنه همونه دیگه بحث الکی رو دنبال نکنید .
-
سلام.من الان سفارش دادم.هارد160 میشه؟اگه هارد ssdبخوایم چیکار باید کرد؟
هزینه ip اضافی چغدر هستش و از چند تا رنج میتونید ip بدید؟
هزینه و تعداد ریبویلد مجاز در هر ماه؟
-
درود رم پایینتر از این افر هم دارین این به کار من نمیاد من نهایتش 512 میخوام ولی با همین پورت:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MFOROOGHII
سلام.من الان سفارش دادم.هارد160 میشه؟اگه هارد ssdبخوایم چیکار باید کرد؟
هزینه ip اضافی چغدر هستش و از چند تا رنج میتونید ip بدید؟
هزینه و تعداد ریبویلد مجاز در هر ماه؟
سلام
هارد 160 گیگ روی درایو های ساس هستند
روی ssd نهایت 60 گیگ داده میشه
هر 1 ایپی 5000 تومان و فقط 1 ایپی اضافه داده میشه
تا 5 بار رایگان هست
بعدش هربار 7000 تومان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gigabyte2052
درود رم پایینتر از این افر هم دارین این به کار من نمیاد من نهایتش 512 میخوام ولی با همین پورت:)
سلام
متاسفانه بدلیل قیمت بالای ایپی رم پایینتر به صرفه نیست
-
قابل توجه دوستان:
امکان نصب ویندوز سرور 2012 روی ای ویپی اس ها وجود دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
حرکت بسیار زشتی انجام دادید!
خیلی متاسف شدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
قابل توجه دوستان:
امکان نصب ویندوز سرور 2012 روی ای ویپی اس ها وجود دارد
این افر هی بهتر میشه@-)
دو تا وی پی اس سفارش دادم :53:
-
پیش فروش تمام شد
سرور سفارش داده شد
حداکثر تا 2شنبه سرویس ها تحویل داده میشوند
-
سلام
آی دی یاهو دارید چنتا سوال دارم درباره فروش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
سلام
آی دی یاهو دارید چنتا سوال دارم درباره فروش
سلام
بفرمایید : shayan.asgarpour
-
دوستان فروش ادامه دارد و تمام نشده است
لطفا انقدر سوال نکنید :دی
فعلا سرویس موجود هست و فروش ادامه دارد
-
اپتایم یکی از سرورهامون که از همین دیتاسنتر هست
http://upcity.ir/images/30622342966643184650.jpg
با توجه به سوال های زیاد دوستان در رابطه با اپتایم
-
این آقا شایان تایید شده ما هستند ، ما هم منتظر سرور جدید هستیم ، همه جوره سرویس هاشون رو تایید میکنیم:65:
-
من از ایشون سرویس داشتم به یک مشکلی برخوردم که تاحا خود ایشون ندیده بود :) ولی بعد از اندی اشک ریختن :65: مشکل حل شد . تا اینجای کار تایید میشن ..
-
سلام گرانقدر
ممنون میشم سوالاتم رو در مورد این آفر 2 گیگ 16تومنی رو جواب بدید،
1. چرا اینقدر ارزونه؟
2. این قیمت ثابته یا ماه های بعد تغییر میکنه؟
3. منظورتون از دوشنبه تحویل میشه کدوم دوشنبه ست؟
4. مسلما" تعداد کاربرای زیادی ثبت نام کردن و می کنن(چون پستتون 19 صفحه ای شده) چندتا سرور برای این همه آدم گرفتید؟
با سپاس فراوان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
سلام گرانقدر
ممنون میشم سوالاتم رو در مورد این آفر 2 گیگ 16تومنی رو جواب بدید،
1. چرا اینقدر ارزونه؟
2. این قیمت ثابته یا ماه های بعد تغییر میکنه؟
3. منظورتون از دوشنبه تحویل میشه کدوم دوشنبه ست؟
4. مسلما" تعداد کاربرای زیادی ثبت نام کردن و می کنن(چون پستتون 19 صفحه ای شده) چندتا سرور برای این همه آدم گرفتید؟
با سپاس فراوان
سلام خدمت شما
1- چون دیتاسنتر افر داده قیمت سرور اصلی پایین هست و ماه نیز با توجه به قیمت سرور اصلی قیمت گزاشتیم
2- تا 6ماه این قیمت هست
3- همین 2شنبه یعنی 1روز بعد عاشورا
4- فعلا 2 سرور ثبت نام شده 40 عدد از این انجمن بودند و 100 نفر دیگر از بین کاربر های خودمون بودند که بهشون ایمیل زده بودیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
سلام خدمت شما
1- چون دیتاسنتر افر داده قیمت سرور اصلی پایین هست و ماه نیز با توجه به قیمت سرور اصلی قیمت گزاشتیم
2- تا 6ماه این قیمت هست
3- همین 2شنبه یعنی 1روز بعد عاشورا
4- فعلا 2 سرور ثبت نام شده 40 عدد از این انجمن بودند و 100 نفر دیگر از بین کاربر های خودمون بودند که بهشون ایمیل زده بودیم
متشکرم از پاسخ کاملتون یعنی به هر تعداد که کاربرا اضافه بشن شما سرور اضافه تهیه می کنین درسته؟ هر سرور تا چند کاربر (با رم 2گیگ و سی پی یو 2 ) رو ساپورت میکنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
متشکرم از پاسخ کاملتون یعنی به هر تعداد که کاربرا اضافه بشن شما سرور اضافه تهیه می کنین درسته؟ هر سرور تا چند کاربر (با رم 2گیگ و سی پی یو 2 ) رو ساپورت میکنه؟
خواهش میکنم
بله اضافه میشه
بین 90 تا 100 وی پی اس روی هر سرور در نظرگرفته شده است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penoil
خواهش میکنم
بله اضافه میشه
بین 90 تا 100 وی پی اس روی هر سرور در نظرگرفته شده است
پس ما نیز سفارش می دهیم :d ولی میشه هارد بیشتری داشت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
پس ما نیز سفارش می دهیم :d ولی میشه هارد بیشتری داشت؟
هر 10 گیگ اضافه ماهانه 2000 تومان هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
penoil
هر 10 گیگ اضافه ماهانه 2000 تومان هست
چه گرون!!! یعنی کسی به جای 60 گیگ 100 گیگ هارد بخواد باید 8تومن اضافه بده :p
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dicaprio_4244
چه گرون!!!
به این ارزونی :دی
-
سلام ؛
با p2p و پراکسی مشکلی نداره ؟
چندتا سرور دیگه مونده؟
اکانتینگ Cisco secure ACS هم روشون کانفیگ میکنید؟ :-?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
headshoter
سلام ؛
با p2p و پراکسی مشکلی نداره ؟
چندتا سرور دیگه مونده؟
اکانتینگ Cisco secure ACS هم روشون کانفیگ میکنید؟ :-?
سلام
تا الان مشکلی نبوده
به صورت نامحدود موجود هست
تا حالا انجام ندادم :دی
-
کلیه سفارش ها تا 2شنبه شب تحویل داده میشوند :55:
-
سرور اصلی تحویل داده شد
http://upcity.ir/images/35935205057616515246.jpg
تا فردا شب همه سفارش ها تحویل داده میشود
-
به به,اقا vps مارو سریع تر بدین بریم لذت ببریم :65:
196gig رم ؟ عجب ,یکمشو بدین به ما :65:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Lurker
به به,اقا vps مارو سریع تر بدین بریم لذت ببریم :65:
196gig رم ؟ عجب ,یکمشو بدین به ما :65:
اولین سفارش برای شما هست
:دی به قولیکه داده بودیم عمل کردیم البته 192 گیگ رم هست 192ضرب در 1024 کنید میشه 196 هزار مگابایت :دی
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yell
آی دی یاهو میدی ؟
shayan.asgarpour
بفرمایید
-
سلام.
خسته نباشید...
ببخشید در عکسی که گذاشتید نوع هاردها ssd نیست.. درسته؟