-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
مشکل رو پیگیری کردید ؟ هارد ها تغییر کرد ؟
هارد 2 و 3 رو به جای هارد 7 عوض کردند ، هارد 7 که دست بهش نخورده ... بعد شما از ما تاییده گرفتید ؟ من به شما اجازه دادم که هارد منو عوض کنید ؟ اونم ساعت 18:30 عصر ؟
کار به انتها رسید ؟ منظورتون از انتها تحویل سرور بوت نشده و با ارور فایل سیستم هست ؟
پسورد رو بعد از اینکه سرور رو تحویل دادید ، عوض کردیم و تا اخرین لحظه با همون پسورد کار می کردیم.
به نظر شما امکان نداره بعد از اینهمه بلایی که سر دیتا اومده ، پسورد احتمالا کار نمی کنه ؟ این چه دیتاسنتری هست که ساپورتش بلد نیست ظرف 5 دقیقه از طریق boot GRUB پسورد رو ریست کنه ؟
لاگ تیکت ، IDRAC و ... هست ؛ نه من می تونم دروغ بگم ، نه شما می تونید تکذیب کنید.
الانم منتظر جواب اخرین تیکتم هستم ... دنبال این نیستم با شما بحث کنم ... شما هم جواب غیرمنظقی به من ندید ، جواب تیکت های منو سریع بدید تا مشکل امروز حل بشه.
با احترام
سلام
عرض کردیم تیکت برای بار آخر
موفق وپیروز
-
پاسخ : فروش ویژه سرور اختصاصی انگلیس(RedStation) با 55 درصد تخفیف به همراه 10 درصد تخفیف ویژه برای 6 ماه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
عرض کردیم تیکت برای بار آخر
موفق وپیروز
اینجا پشتیبانی ما نیست و تاپیک فروش است از مدیران خواهشمندم رسیدگی کنند
موفق وپیروز
-
سلام
آفر جدید برای شش ماه
35% برای سرور های تک پردازنده
D7-210: Quad Core 2.66Ghz (X3450); 2 x 120GB SSD; 8GB RAM; 100Mbps (+ £57.99 per month) |
D7-330: Quad Core 3.20Ghz (E3-1230); 2 x 120GB SSD; 32GB RAM; 1Gbps (+ £89.99 per month) |
D7-430: Quad Core 2.93Ghz (X3470); 2 x 120GB SSD; 32GB RAM; 1Gbps (+ £129.99 per month) |
45% برای سرور دارای دو پردازنده
D7-790: 2 x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 96GB RAM; 10Gbps (+ £299.00 per month)
D7-990: 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670); 2 x 240GB SSD + 2 x 2TB; 96GB RAM; 10Gbps (+ £399.00 per month)
این آفر فقط تا روز سه شنبه معتبر است در صورت نیاز تیکت ارسال کنید و شامل کلیه سرور های دیتا سنتر RED میباشد
موفق وپیروز
-
من هم گله دارم . البته نه از الما بلکه از این دیتاسنتر .
ظاهرا این دیتاسنتر اینقدر سفارش گرفتن که اصلا نمیدونن دارن چکار میکنن . به ما گفتن هارد SSD تموم کردیم 28 نوامبر برامون میاد گفتیم اشکال نداره صبر میکنیم . حالا با یک روز تاخیر که اونم میدونم با فشار الما سرور رو دادن (چون در جریان جزییات بودم توسط یکی از دوستان) یکی از هاردها اصلا خراب بود . معلوم نیست از قطعات استوک استفاده میکنن ، از سرورهای قدیمی استفاده میکنن ، واقعا معلوم نیست دارند چکار میکنند !
سرور رو من 29 نوامبر تحویل گرفتم این لاگ iDRAC هست : Fri Sep 21 2012 20:20:42 Log cleared
-
این تخفیف شامل ایپی و ... هم میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sv24.co
من هم گله دارم . البته نه از الما بلکه از این دیتاسنتر .
ظاهرا این دیتاسنتر اینقدر سفارش گرفتن که اصلا نمیدونن دارن چکار میکنن . به ما گفتن هارد ssd تموم کردیم 28 نوامبر برامون میاد گفتیم اشکال نداره صبر میکنیم . حالا با یک روز تاخیر که اونم میدونم با فشار الما سرور رو دادن (چون در جریان جزییات بودم توسط یکی از دوستان) یکی از هاردها اصلا خراب بود . معلوم نیست از قطعات استوک استفاده میکنن ، از سرورهای قدیمی استفاده میکنن ، واقعا معلوم نیست دارند چکار میکنند !
سرور رو من 29 نوامبر تحویل گرفتم این لاگ idrac هست : Fri sep 21 2012 20:20:42 log cleared
سلام
هفت روز به خاطر این تاخیر به شما اضافه که همان لحظه به شما ابلاغ شد
هارد های ssd خریداری شده بوده و بین این همه سفارش این دو مورد بوده که البته ما تمام تلاش خود را کردیم و حدود یکصد سروری که در این آفر فروش رفت گواه این مسئله هست که مشکلی نبوده
این آفر جدید هم که قرار دادیم برای رفاه حال کاربران هست و قابل توجه دوستانی که فکر میکنند ما سود پارتنری دریافت میکنیم با وجودی که دیتا سنتر آفر در این لحظه ندارد
موفق وپیروز
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30shop
این تخفیف شامل ایپی و ... هم میشه ؟
سلام
بله تخفیف روی کل سفارش است
موفق وپیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
هفت روز به خاطر این تاخیر به شما اضافه که همان لحظه به شما ابلاغ شد
هارد های ssd خریداری شده بوده و بین این همه سفارش این دو مورد بوده که البته ما تمام تلاش خود را کردیم و حدود یکصد سروری که در این آفر فروش رفت گواه این مسئله هست که مشکلی نبوده
این آفر جدید هم که قرار دادیم برای رفاه حال کاربران هست و قابل توجه دوستانی که فکر میکنند ما سود پارتنری دریافت میکنیم با وجودی که دیتا سنتر آفر در این لحظه ندارد
موفق وپیروز
من هم شما رو مقصر ندونستم تو این قضیه . همون شبی که ساعت 3AM وسط کانفیگ دیتاسنتر داشتید داشتید تیکت میزدید واسه من و من از iDRAC داشتم میدیدم که دیتاسنتر همون لحظه داره کانفیگ میکنه به وجدان کاری شما پی بردم . شکایت من از دیتاسنتر بود و از شما هم تشکر میکنم .
به هر حال موفق باشید .
-
این تخفیف واسه چه مدت هست ؟ اینم مثل آفر قبلی6 ماهه هست ؟
-
با سلام هنوز هم افرتون پا بر جاست ؟
یه دونه میخام اگه میشه قیمت رو یورو رو هم بگید که حساب کنم
ممنون
-
منم میخوام یکی از این البته اینطور که شما آفر جدید دادین فکر میکنم بشه نزدیک 58 یورو من دومین آفر رو میخوام
How May I Order this Offer
-
سلام
آفر شش ماهه میباشد
قیمت ها به پوند است و این تخفیف شامل کل سرور های دیتا سنتر میشود
تا روز سه شنبه این آفر اعتبار دارد
موفق و پیروز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlmaHost
سلام
آفر شش ماهه میباشد
قیمت ها به پوند است و این تخفیف شامل کل سرور های دیتا سنتر میشود
تا روز سه شنبه این آفر اعتبار دارد
موفق و پیروز
شما اصلا d7-330 رو توی سفارشاتون ندارین ولی من برای پشتیبانی نوشتم که برام یکی بگیره چجوری میتونم order کنم خواهشا سریعتر تا offer تموم نشده به ما اطلاع بدید
-
1 فایل پیوست
سلام. من این سرور رو می خوام با همین مشحصات .
هر یورو چند هست ؟ هزینه این سرور با 35% تخفیف به تومان چند میشه ؟
فایل پیوست 10050
-
6 ماهه یعنی نمیشه 1 ماه 1 ماه تمدید کرد باید پول 6 ماهو یه جا داد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
سلام. من این سرور رو می خوام با همین مشحصات .
هر یورو چند هست ؟ هزینه این سرور با 35% تخفیف به تومان چند میشه ؟
فایل پیوست 10050
دوست عزیز بر اساس قیمت پوند هست قیمتهای این دیتا سنتر نه یورو
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariansafaei
6 ماهه یعنی نمیشه 1 ماه 1 ماه تمدید کرد باید پول 6 ماهو یه جا داد ؟
این 6 ماه که گفتتند یعنی تا 6 ماه بصورت ماهاینه هر ماه این قیمتها هست(بقولتون همون شارج 1 ماه به 1 ماه ) بعداز 6 ماه هم کالا قیمت شارج ماهاینه برمیگرده به قیمت اصلی
-
تاپیک اصلا
واضح نیست الان من افر 6 ماه بخوام چیزی مونده هست ارائه می دین
یا نه
با ید افر جدید گرفت
-
چرا تخفیف جدید کریسمس رد رو اعلام نمی کنید .
(Free CPU) 2 x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430); 2 x 240GB SSD; 48GB RAM; 1Gbps (+ £149.00 per month)
آیا روی این هم 35 درصد تخفیف رو دارید ؟؟؟
این تخفیف تا 25 ام دسامبر هست.
-
لطفا برای سال جدید میلادی افر بهرت بزارید 50 درصد خیلی گرون هستش
-
باسلام . دوستان سرور کنسلی ندارن که برای مجازی سازی خوب باشه؟
شرمنده اگه اینجا تاپیک زدم
-
سلام
امروز آخرین مهلت برای سفارش است تا ساعت دو بعد از ظهر
آفر برای کلیه سرور های محاسبه میشود
دوستان در صورت نیاز از طریق پرتال اقدام کنند
قیمت پوند
4900 به همراه 4% کارمزد حواله
35% سرورهای تک پردازنده
45% دو پردازنده
موفق و پیروز
-
با سلام
ناحیه کاربری شرکت چرا بالا نمی اد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
با سلام
ناحیه کاربری شرکت چرا بالا نمی اد ؟
سلام
ظاهرا ناحیه کاربری سایت ایشان بدون HTPPs لود می شود یعنی
پشتیبانی - AlmaHost Co & PWHost Ltd
-
عزیز قسمت پشتیبانی سایت www.almahost.co,uk باز نمیشه و مشکل داره
چطوری با شما در ارتباط باشیم ؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ardeshir-S
عزیز قسمت پشتیبانی سایت
www.almahost.co,uk باز نمیشه و مشکل داره
چطوری با شما در ارتباط باشیم ؟
این ادرس استفاده کنید
پشتیبانی - AlmaHost Co & PWHost Ltd
-
این دیتاسنتر دیگه پهنای باند محدود نمیده ؟
به نظر میرسه سرعت آپلود رو محدود کردند
-
فعلا که دیگه Premium Network ارایه نمیدن
-
درود
در حال حاضر چه آفری داره این دیتا سنتر ؟!!
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh-eghbali
درود
در حال حاضر چه آفری داره این دیتا سنتر ؟!!
http://www.redstation.com/images/xmasoffer.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
من دقیقا متوجه این آف نشدم یعنی چی آخر
-
روی این مدل سرور بصورت پیش فرض یک عدد سیپو قرار دارد که بصورت مجانی تبدیل به دو سیپو میشود یعنی دوال سیپو میشود سرور از حالت سینگل سیپو
-
آفر های جدیدی ندارید ؟ که از این تخفیف های 6 ماهه داشته باشه ؟
مخصوصا برای این سرور
d7-490
-
سلام
سرور بالای 150 پوند دارای ده درصد تخفیف برای 12 ماه دارد
موفق و پیروز
-
سلام
من یه سرور اختصاصی از رداستیشن دارم
پنل کاربریشو دارم
چطوری میتونم سیستم عامل رو ریبویلد کن
ممنون میشم راهنمایی کنید
نیاز ضروری دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AmirHosein
من همین طوری توی این بحث شرکت کردم چون برام جالب بود،و در جواب تست، لینک کش فلای تا 98mb و اینم تست دانلود از یه لینک معتبر که ضمیمه کردم برای شما:
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...3-test10gb-jpg
دَر کُل اگر مُشکلی دارید بهتر هست با پُشتیبانی جایی که خرید کردید در تماس باشید و مُطمئن باشید که فروشنده هم دوست داره به شما یه سرویس با کیفیت بده و تمام تلاشش رو جهت رضایت شما انجام میده،
وقت بخیر
امیرحسین ...
با سلام...
بنده این پست رو الان دیدم و لازم دیدم موردی رو توضیح بدم.
موقع ارسال این پست شما جزو پرسنل آلما هاست به صورت رسمی بودید ... پس شرکتتون در این تاپیک به صورت اتفاقی نبوده ! :)
لینک معتبری هم که ارسال کردید همونطور که از تصویر مشاهده میشه مربوط به سایت AS35662.NET | Global IP Transit Services هست
این سایت برای کمپانی RedStation هست و تست شما از شبکه داخلی دیتاسنتر هست. پس اگر غیر این بود جای تعجب داشت :)
تاپیک 1 هفته پیش هم قدیمی نیست که بخواهید پست رو پاک کنید و یا بنده رو Bann کنید. موضوع هم کاملا مربوط هست و spam حساب نخواهد شد.
بعد از ارسال این پست نیز screenshot تهیه خواهد شد تا در صورت لزوم مورد استفاده قرار بگیره!
موفق باشید.
-
4 فایل پیوست
باسلام
این هم تصاویری دیگر! :)
روی سرور مذکور طبق اعلام کاربر 54سرویس فعال وجود دارد! سرور دانلود از لینک مایکروسافت براتون گذاشتم که زیاد متعجب نشید! ;) تصاویر هم به صورت سری میباشند که نفرمایید در یک بازه این اتفاق رُخ داده است و همینطور تعداد کانکشنها بین 1 و 4 متغیربوندند! :)
فایل پیوست 10586فایل پیوست 10587فایل پیوست 10588فایل پیوست 10589
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
تصویر مصرف پورت ارسال شد.
45 مگ در پیک + 11 مگ...
میشه 56 مگ.
سرعت مناسب هست ؟
ذکر این مورد لازم هست که تست شما در کل مصرف سرور بنده محسوب میشه...بنده جدا در نظر گرفتم.
نظرتون چی هست ؟ :)