آفرین آفرین همیجور پیش بری تا غروب 100 پسته شدی.
بدون مدرک و سند حرف بی خود میزنی همش می خوای بگی خودت خوبی بقیه کلاهبردارن بدون سند و مدرک حرف نزن برای بار 1000 ام .
نمونه تاپیک دیگه از حرف های شما http://www.webhostingtalk.ir/f118/62457/
نمایش نسخه قابل چاپ
آفرین آفرین همیجور پیش بری تا غروب 100 پسته شدی.
بدون مدرک و سند حرف بی خود میزنی همش می خوای بگی خودت خوبی بقیه کلاهبردارن بدون سند و مدرک حرف نزن برای بار 1000 ام .
نمونه تاپیک دیگه از حرف های شما http://www.webhostingtalk.ir/f118/62457/
بعضی دوستان اینجا هستن که فقط به فکر گرفتن ماهی از آب گل آلوده هستن .
این بار ها اثبات شده که دوستانی که میگن زرین پال فحاشی کرده و یا پول مارو خورده مثل ( star25 ) چیز پی ان فروش هستن .
بهتره تاپیک بسته شود چون نتیجه اصلی آن گرفته شده و داره به حاشیه میره. مسئولین زرین پال هم اگر توضیحی داشتند تا حالا می توانستند بدهند ولی سکوت را ترجیح دادند.
در پایان امیدوارم امروز سقفشون پر نشه و درخواست های هم دوستان واریز بشه.
این هم پاسخ امروز ایشان در تیکت ها:
با سلام
تلاش شما برای تخريب زرين پال در اون تاپيک کاملا مشهود هستش خانوم زرندی.
لطفا قوانين سايت رو مطالعه کنيد چون الان عملکرد شما خلاف قوانين سايت هستش و موضوع به بخش حقوقی ارجاع داده شده.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
با سلام
خوشبختانه دوستان تو همون تاپيک هم به هدف شما پی بردن!
انشالا موفق باشيد.
موضوع به واحد حقوقی ارجاع داده شد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
جناب امیری به خاطر تاخیر شما بنده کلی ضرر کردم! حالا برید حقوقی اقدام کنید ببینید ندادن پول مردم سر وقت چه نتیجه ای دارد.
اگر منظورشون اسپم های star25 هست بهتره بهشون بگید دوباره یه سر به همین تاپیک بزنن 8-|نقل قول:
خوشبختانه دوستان تو همون تاپيک هم به هدف شما پی بردن!
با سلام
1. از بابت تاخير در واريز ها از ساير کاربران عذر خواهی شده و ميشه.
2. در مورد تلاش شما برای تخريب سايت زرين پال هم به طور جداگانه پيگيری خواهد شد.
3. لطفا از ادامه بی مورد تيکت خودداری کنيد. چون ظاهرا هدف شما به حاشيه کشيدن اين موضوع هستش.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
ما آدم نبودیم که قبل از باز شدن این تاپیک یک پاسخ بدهید و پوزش بخواهید!؟
دیگه زرین پال با این کارمزد بالایی که داره و تاخیر چند روزه در واریزی ها دیگه بنظرم خیلی خوشایند نمیتونه باشه براشون !
چه راحت به شعور دیگران توهین می کنند! پول ما با تاخیر خلاف قوانین خود می دهند! کلی ما را متضرر می کنند! بعد طلبکار هم می شوند! هر جای دنیا بود به راحتی می شد ازتون خسارت گرفت! اما اینجا کارمزد هم بهتون می دهیم!
اگه مدیران زرین پال این تایپک رو می بینند ، با این طلبکارای که تو تیک شیواهاست پاسخشونو دادید زرین پال مفت هم نمی ارزه،جای عذرخواهیتونه؟به بخش حقوقی ارجاع میدیم!ارجاع بدید!ما که از زرین پال کشیدیم بیرون
دوستان گرامی وقتی یک کاربر تو یک سایت حالا غیر از زرین پال عضو میشه و مدارک میفرسته و درگاه دریافت میکنه یعنی قوانین رو پذیرفته . حالا درسته که زرین پال تاخیر داشته به حر حال این تیم هم تیم انسانی هست و خودمون هم می دونیم وقتی که تو یک روز بیش از حد سرمون کار بریزه هنگ میکنیم زرین پال هم بعد از تعطیلات تسویه حساب کرد خداروشکر.
ولی باور کنید مقصر خودمون هم هستیم تمام جوانب رو در نظر نمیگیریم .
دوستان بهتره دیگه ادامه ندید . من خودم تا ایمیل میاد در رابطه با این موضوع بدو بدو میام اینجا ببینم بچه ها چی می گن :d:d
دوستان به خاطر مشکلات مالی که زرین پال به ما وارد کرد تمدید لایسنس cpanel و whmcs ما و همچنین شارژ لازم برای reseller club عقب افتاد و کلی خسارت خوردیم! کلی مشتری شاکی پیدا کردیم.
حالا من باید شکایت کنم یا ایشان!؟
دوست عزیز و گرامی . شما هم بهتره برای اینجور مواقع برنامه ریزی مالی کنی تا یه وقت مشکلی پیش نیاد . ادامه دادن این تاپیک هم مشکلی حل نمیش کنه بهتره مشکلاتی رو که پیش اومده رو رفع کنید و به روال عادی فعالیت برگردید . ایشالله که تو تمام مراحل کار و زندگی موفق باشی و دیگه همچین مشکلاتی برات پیش نیاد این که مشکلاتی که گفتی رخ بده واقعا خیلی بده این مشکلات که گفتید
اگر قراره با حل شدن مشکلات شما دوستان از من هم شکایت بشه مشکلی نیست .
فقط مشکلاتتون حل بشه که دیگه بیشتر از این تاپیک به حاشیه نفرستین .
زرین پال هزاری هم در حق همه خوبی کنه یک بار همچین اتفاقی بیوفته شما میاید اینجا فقط تخریب فقط تخریب .
یکم شرف کاری هم خوب چیزیه .
خدا وکیلی تا به حال چند دفعه زرین پال خروجیه به موقع و حتی زودتر داده ؟
من خودم همین الان مثل شمام 8 روز گذشته 900.000 تومن خروجی به حسابم اومده .
چرا نیومدم مثل شما اینجا تخریب کنم ؟
چون قبلا یک بار خروجی 1.000.000 تومنی من رو 2 روزه واریز کردن .
حالا باز هم تاپیک رو ادامه بدید =d> ما کاربرای ایرانی فقط بلدیم یک خطای کوچیک ببینیم تا بکنیمش توی بوق و کرنا .
دوست عزیز و گرامی . شما هم بهتره برای اینجور مواقع برنامه ریزی مالی کنی تا یه وقت مشکلی پیش نیاد . ادامه دادن این تاپیک هم مشکلی حل نمیش کنه بهتره مشکلاتی رو که پیش اومده رو رفع کنید و به روال عادی فعالیت برگردید . ایشالله که تو تمام مراحل کار و زندگی موفق باشی و دیگه همچین مشکلاتی برات پیش نیاد این که مشکلاتی که گفتی رخ بده واقعا خیلی بده این مشکلات که گفتید
شیواهاست واقعا قاطی داره یه بار میگه لایسنس سی پنل ما تحریم شده یه بار میگه پولشو به موقع نداده یه بار میگه لایسنس سالم هست برای بعضی کاربرا باز نمیشه اقا خدایی حالت خوبه؟
فکر کنم ایشون همون star25 باشند با ایدی قبلی بن شدننقل قول:
شما که از لایسنس نال شده برای سی پنل استفاده می کنید چطور میگید هزینه لایسنس را پرداخت می کنید
و با ایدی جدید تشریف اوردن
طبق معمول توجه نکنین به حرفاشون
پ.ن : لایسنس نال :71:
چند صفحه قبل درخواست بسته شدن تاپیک را دادم، حتی برای مدیران سایت هم گزارش دادم. اگر عمل می شد کابران صفر کیلومتر الان اسپم نمی دادند.
الان هم خواهش می کنم تاپیک قفل بشه.
با سلام
الان دو ساعت هست دارم کل تایپک رو مطالعه میکنم!
متاسفام برای این همه اعتماد به نفس کاذب زرین پال!
برای تست یکی از سرویس های پرداخت الکترونیک عضو شده بودم که امروز یه ایمیل جالب اومده بود که بعد از 15 روز عدم پرداخت تمام پرداخت ها انجام شده و یه جورایی جون مادرتون برگردید درگاه هاتون رو فعال کنید!
این قضیه برای زرین پال هم اتفاق خواهد افتاد به زودی زود....
خیلی خیلی دست بالا بگیریم زرین پال 500 تا کاربر اکتیو داشته ( که این هم نداره )باشه که اون ها هم سرویس های پرداخت الکترونیک دیگه رو نمیشناسن!
1. از بابت تاخير در واريز ها از ساير کاربران عذر خواهی شده و ميشه.
یعنی شیواهاست کاربر زرین پال نبوده؟!این یه بی احترامی هست!! 2. در مورد تلاش شما برای تخريب سايت زرين پال هم به طور جداگانه پيگيری خواهد شد.
مثلا چگونه پیگیری خواهد شد؟؟؟!( هیچ کاری نمیتونید بکنید! (خیلی محترمانه گفتم) )
از این گونه مشکلات زیاد بوده مثلا درخواست واریز وجه دادیم به حساب ملت بعد از 7 روز تاییدیه به شبای حساب ملی مشابه ملت اومده که واریز میشه!!!
جالبه تیکت میزنی میگن اخرین پایا ساعت 7 روز تایید درخواست واریز میشه ! بعد از سه روز هم تیکت ج میدن که اشتباه واریز شده و بانک هم برگشت نزده از بانک پیگیری کنید :)
در یک جمله مضخرف ترین سرویس پرداخت الکترونیک کشور = زرین پال
از یوزر شیواهاست گرامی پوزش میخوام که پستی ارسال کردم و پست دیگه ای ارسال نخواهم کرد...
با احترام.
اگر به جای اینکه تاپیک میزدید یه سر به دفتر شرکت سامان سیستم میزدید بهتر به نتیجه میرسیدید تا با زدن این تاپیک :) این تاپیک عملا یک پست مفید هم نداره ...
بهتر بسته باشه ...