مشکل همه همینه فکر کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم از ovh مستقیم خرید کردم و خوشبختانه تا حالا هم مشکلی نداشتم. نمیدونم شما چرا دارید دست دست میکنید. این رو از سایت پلیس فتا میذارم، شاید به درد دوستان بخوره :
نهایتاً عرض کنم که حق گرفتنی است، دادنی نیست!نقل قول:
خواهشمند است برای طرح شکایات خود از جرایم رایانهای و اینترنتی، ضمن مراجعه به دادسرا، طرح شکایت و دریافت مرجوعهی قضایی، به پلیس فتای استان متبوع خود مراجعه نمایید.
150 more server
به نظرم کاشکی 10 بود صحیح سالم و با مدیریت بهتر باشد تا اینکه 150 به کشتن داده شود
:)
شرمنده ها وقتي اين تايپيك رو مي خونم ياد اون يوزر هايي مي افتم كه مي گفتن از اين ديتاسنتر خودشون پنل دارن الان اينجا دارن اعتراض مي كنن كه فعلا شده.
خدا رو شكر كه نخريدم وگرنه الان گير مي افتادم.
خدا به داد اوني برسه كه كل سرمايه اش رو داده به سرور اينم الان اينطوري شده.
واسه يه عده عجب تجربه اي شده اين تايپيك.
پ.ن:راه حل مشكل راست گوي هر دو طرفين معترض هستش.
آقای پارسیان ما چند روز دیگه باید واسه برگشت زدن پول وایسیم ؟ ایمیل زدیم شماره کارت مبلغ بهت گفتم
نقل قول:
بخدا پول نمیخوام و پول بخوره وسط فرق سرم .
والا زندگیم بهم ریخت .
من فقط میخوام انتقال بدم به هاستینگ جدید و دوباره ادامه بدم .
دامنه هم درستش میکنم و اگه اون مشکل نداشته باشه میرم انتقال میدم و میرم سراغ زندگیم .
فقط بک آپ میخوام .
ایمیل هم دادم :
p30full.com@gmail.com
بک آپ سایت p30full.com رو میخوام بقرآن .
سایتم ، زندگیم ، همه چیزم به این بستگی داره و تا شب نرسه کارم به بیمارستان میکشه .
شکایت هم نمیکنم چون میدونم شما هم تقصیر کار نیستید اما خواهشا پیگیری کنید که ثواب داره .
نقل قول:
آقای پارسیان ایمیل زدیم -شماره کارتم دادیم مبلغ گفتیم این پول سرور که ار خودتان خریدیم تحویلم ندادین برگشت بزنید
ایمیل و نام کاربری :mohamad3218@gmail.com
نقل قول:
به خاطر پرداخت شما کلا پنل منو دیتا سنتر مسدود کرده ....
شما درست می گی ...
بنده تصادف کردم اونم نرسیده به شهر شما ...
شما لطف کردی و سرور رو با کارتی که مشکل داشته و یوروهای اون هکی بوده تمدید کردی ...
مگه روز بعد نگفتی هزینه و من برات نریختم ؟؟
پرداخت رو شما انجام دادی ...
سرورهای من همه مسدود شده ...
باید جوابگو باشی ...
مرد حسابی تو بعد از اینکه از واریز پول مطمئن شدی دیگه جواب تلفن های منو هم ندادی ....
فقط بگو هزینه ما رو کی عودت میدی همین ....
واقعا جناب پارسیان خجالت نمیکشین --این چه وضعیه درست کردین ---اینایی که اینجا شماداری بازی میدی چه میدونی چه شبایی که زحمت نکشیدن ---واقعا این همه تاپیک میخونی از خودت خجالت نمیکشی---الان همه امیدشون به یه مشت چرت پرت جناب عالی و توهم نمیدونم این حرفارو از کجا در میاری میگی ---شما کیارو داری هالو حساب میکنی---واقعا اونایی که اینجا نوشتی یه بار برگرد بخون ببین خندت نمیگیره---من از شما خدارو شکر هیچ سرویسی ندارم و الان شاید بگی تو چی میگی نه سر پیازی نه ....اما این تاپیک خوندم واقعا دلم به حال اینا سوخت که امیدشون شده شما شاید 200///300 پولی نباشه اما برای خیلی ها در این شرایط باز خوبه شاید بکاب فلان سایت برا شما اهمیتی نداشته باشه اما بابتش شب روز زحمت کشیده شده---تا دیروز میگفتی توی دیتاسنتر فامیل داری تو اینترپل عضو فعال هستینقل قول:
...
خیلی وقت بود میخواستم این حرف بزنم اما به دلایلی نگفتم شما جواب اینو بدهنقل قول:
قای پارسیان چرا داری چرت میگی پنل کوهی بسته شد درست اما هیچ کس نمیتونست سرور شو ببره روی یه پنل دیگه شما پنل تو بستن چه ربطی به ما داره شما که می دونستی سرور ها با دلار هکی هست چرا اومدی سرور های یکی دیگه رو اوردی رو پنلت که الان به خوای بابتش ضرر بدی شما پنل تو بستن مثل مرد دلیل شو بگو نه بیا یکی دیگرو مقصر کن .
و در اخر امیدوارم مشکل همه دوستان که به نوعی مشکل همه ماست و دست یکی که ..... گیر افتادن و نه راه پس دارن و نه راه پیش و اون طرف هم همه پل های پشتش خراب کرده حل بشه امیدوارم
و در اخر جناب پارسیان مدرکی مبنی بر اینکه شما 10000یورو جریمه به دیتاسنتر پرداخت کردین ارائه بدین
این تاپیک رو مدام چک میکنم و به تجربیات جالبی می رسم
فارغ از همه مسائل وقتی که آقای &&&&&& توی دیتاسنتر هتزنر واسشون مشکل پیش اومد
به کاربران احترام گذاشتند و تلفن ها رو جواب می دادند و بقیه مسائل ....
صادق بودن در هر امری انسان رو از هر گونه صحبتی مبرا میکنه
کاش بعضی همکاران صداقت بیشتری به خرج بدن.
مشکل در همه امور پیش میاد ولی سطح برخورد با مشکلات تفاوت فاحشی داره.
بعض از همکاران (!) از صداقت کم کردن به بلوف زدن خودشون افزودن.
خدا کنه این مشکل زودتر حل بشه تا خیلی از دوستان که میبینم فقط دارند ضرر میکنند
و مهم تر از همه فشار روانی تحمل میکنند زودتر به ادامه فعالیتشون بپردازند.
دوستان چرا این همه بحث میکنید و با هم کل کل میکنید اینجور که به جایی نمی رسید اینجور که من از صحبت بعضی ها خوندم یک شخصی این وسط داره دروغ میگه
دیگه شما یک بار با کسی که طرف حسابتون هست ایمیل بدید مثلا گفت فردا اگر فردا دیدید پیگیری نکرد یا کاری انجام داده نشد
از مراجع قانونی پیگیر بشید
دیگه مملکتم اینقدر گل و بلبل نیست که رسیدگی نشه به هیچ پارتی و اشنایی هم نیاز نداره
البته اولین کارتون این باشه که به شخص مقابل زمانی که احتیاج داره رو بدید اگر دیدید رسیدگی نشد بعد اقدام کنید
البته با این چیز هایی که من دیدم
100% یکی دروغ میگه
این تاپیکتون هم به جایی نمیرسه به نظر من راه رو بهتون گفتم
من سرویس ندارم از این دیتا سنتر فقط یک راه برای دوستان معرفی کردم
خدارو شکر ما ازین دیتاسنتر سرور نداشتیم ولی دلم واسه کسایی میسوزه کلی خرج کردن زحمت کشیدن اینجوری باید کل زحمتشون از بین بره
واقعا دلم میسوزه ...
امیدوارم مشکل هم فرانتورک هم دوستان حل بشه و سروراشون فرمت نشه
موفق باشید
مشکل ما 200 300 تومان پول نیست مشکل اینه که چرا خالی میبندن بعضی سرویس دهنده ها!!
آقای کوهی هفته پیش تماس گرفتم مادرشون برداشتند گفتند یک مشکل روحی داره بیمارستان بستریش کردیم!
گفتش از آقای پارسیان خواهش کنید مشکل مارو حل کنند که جای حل بد تر شد!!
حالا هم تلفنشون خاموشه
ای بخت برگشته!
ای دیتای از دست رفته!
ای اعتبار از دست رفته!
این 3 تا چیز رو توی این یک هفته از دست دادم و نابود شدم!
بعد میایم توی تاپیک میگیم بعضیا فکر میکنن من گشنه 125 تومان پولم!!
خوب دوستانی که پول طلب دارند راحت میتونند شکایت کنند اما ما چی؟ اطلاعات روی سرور مونده سرور 1 شبه بسته شده بدون اطلاع ! من ساعت 10 شب خبر دار شدم که باید سررو منتقل کنم فضای بک اپ که داده نشد.من هم رفتم از جایی سرور خریدم تا انتقال بدم اما سرورم بسته شد و این سرور جدید هم خالی رو دستم موند.
با شکایت این مشکل حل میشه؟فکر نمیکنم...پس بهتر هست خود اقای پارسیان بیان و بگند چطور اطلاعات رو برگردونیم
این وضع یکی از سایت ها هست : http://www.kingsdownload.com/
جواب مردم رو چی بدیم !!!
من فقط فول بک آپ میخوام .
بقرآن پول نمیخوام ....
بهم میل کنید و به چیا ایمیل بزنم ؟
آقای عزیز من 3سال پای این انجمن نخوابیدم و دقیقا چند روز بود که رونق گرفت که ...
فقط بک آپ ...
اگه نمیدی بازم بگو تا برم پی کارم و ...
یاعلی
شاید اینم یه حکمتیه که خدا برامون گذاشته ...
ولی .....
خدااااااااااااااااااااااا ااااا
موفق باشید .
یاعلی
من فکر می کنم یکی از دلایلی که این مشکلات پیش میاد
تمرکز نداشتن سرویس دهنده های ایرانی روی یک مورد خاص هست
مثلا شرکتی که تو کار سرور هست بهتره تمرکز را بگذاره روی یک دیتاسنتر خاص نه اینکه صد کار همزمان انجام بده
مثلا هم از هزتنر سرور بده هم از کیمسوفی هم از فلان دیتاسنتر بعد بیاد هاست نمایندگی هاست ، پنل اس ام اس و .....
اخه اینها با هم جور در نمیاد و یه مشکل که پیش میاد بقیه سرویس ها هم تحت تاثیر اون قرار می گیرند
مهم اینکه ایشون به بنده گفتن شنبه حتما برگشت می زنن و تا اینجا برگشت نزدن و فکر نمی کنم پول هیچ کس دیگه اس رو برگشت زده باشن
ایشون با این کارشون اسمی جزء کلا--هبر-داری نمیشه روشون گذاشت .
بخوان همکاری نکن حتما حق کاربرام رو یه طور دیگه می گیرم تا فکر نکن راحت میشه پول ملت رو خورد .
چی بگم که درد من پول نبود ........
اگه درست نشه اون دنیا باید جواب 3سال عمرم که حروم شد رو بدی .
یاعلی
من وقت نداشتم خوب مطالعه کنم
یعنی همه ی سرور ها پر؟
کسایی که از آقای کوهی داشتند؟
میش یکی روشن کنه؟
گفتند شنبه پول رو پس میدهند اما شنبه هم داره تموم میشه !
کسایی که از آقای کوهی داشتند چطور
همه رو سر کار گذاشته..
تا دیر نشده شکایت کنید!
اگر به حقتون رسیدید خبرشو بدید!! دوستان یکم بعید میدونم . آخه نامرد ....... یاعلی
چرا حتما نتیجه میده اگه با هم جمع شیم
منکه اگه تا فردا خبری از برگشت وجه نشه اقدام میکنم ............
من قبلا هم گفتم پستهام پاک شد. از اول با این اقا مشکل داشتیم. به ماه نرسیده بخی ال پولمون شدیم و از جای دیگه سرویس گرفتیم.
هر موقع هم جواب میدادند ارث و میزاث طلب داشتند
آخه یه هفتست داره هی بهونه های خنده دار در میاره حتی یک روزم نتونستم استفاده ایی کنم از سرور !
اگر از اول صادق بودن اصلا دنبال این کارا نمیرفتیم !
آقای پارسیان خیال نداری یه حرف جدید بزنی ؟؟؟
20 صفحه حرف تکراری و کپسول فکر میکنم بس باشه !!!
تاریخ و زمان آخرین فعالیت faranetwork http://www.webhostingtalk.ir/images/...er-offline.png
درسایت:
8 ساعت پیش
نمایش مشخصات: faranetwork - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
با سلام
فکر کنم به زودی یک خبر خیلی بد رو بشنویم .
به زودی ..........
ایشون که میگفتند تمام سرویس ها رو ماهی 330$ هزینه بیمه میکنند
چی شد پس؟
در این پست هم ذکر شده
http://www.webhostingtalk.ir/f129/55051/
به دیتاسنتر تیکت داده بودم که اگه ممکنه فقط برای چند ساعت سرور رو باز کنند تا بک آپ بگیرم
تیکت منو به Anis.B ارجاء دادند
1 دقیقه پیش این جواب رو به من داد
Greetings, Our administrators terminated your server.
شما چی فکر میکنید ؟
نباید به سرور های فرانسه زیاد اطمینان کنید متاسفانه دوست ما هم که سرویس داشتند ضربات اساسی از این دیتاسنتر خوردن ...
موفق باشید
انشاء الله مشکل تون سریعتر حل شود...