سلام - بله عزیز
به لینک
Discount Rack | Discounted Dedicated Servers
تشریف ببرید هر سروی که خواستید با کانفیگ مورد نظرتون انتخاب کنید و به من پیغام خصوصی بزنید یا تماس بگیرید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام - بله عزیز
به لینک
Discount Rack | Discounted Dedicated Servers
تشریف ببرید هر سروی که خواستید با کانفیگ مورد نظرتون انتخاب کنید و به من پیغام خصوصی بزنید یا تماس بگیرید.
سرور زیر از XLHOST موجود است آماده تحویل - فوری :
یک سرور
1) X3430 - 16G RAM - 500G sata3 + 2TB Sata3 - 22 IP usable
- ویژه وی پی اس باتوجه به بسته بودن پورت 25 فعلا برای هاستینگ ( ارسال ایمیل ) مناسب نیست - تا اینکه ببینیم مشتری چی میزاره رو سرور بگیم 25 رو باز کنند اگر مشتری خواست انجام بشه
339 هزار تومان
وی ام ور تازه نصب شده
قیمت سرور اصلاح شد ( اشتباه قیمت خورده بود )
- ویژه وی پی اس باتوجه به بسته بودن پورت 25 فعلا برای هاستینگ ( ارسال ایمیل ) مناسب نیست - تا اینکه ببینیم مشتری چی میزاره رو سرور بگیم 25 رو باز کنند اگر مشتری خواست انجام بشه
339 هزار تومان
وی ام ور تازه نصب شده
دوستان هر سروری نیاز داشتید قابل تهیه هستش -
دو سرور موجود است
1- Dell 2900 - دو سی پی یو e5420 - شانزده گیگ رم ( قابل ارتقاء به 24 گیگ رم - با 70 هزار تومان اضافتر ) - 5 هارد 2 ترابایت ( الان رید 5 ستاپ هست ) - یک هارد 80 گیگ اس اس دی ! ( 6 هارد در مجموع ) - 5 آی پی -
30 ترابایت پهنای باند% - فقط اگر میتونید ابیوز های ( بیت تورنت و اسپم ) رو مدیریت کنید و کنترل کنید پیشنهاد بدید و الا شرمندتون هستم.
قیمت پایه : 500 هزار تومان
قیمت : پیشنهاد های خود را اعلام کنید - به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد.
--------------------------------------==============--------------------------------------
2- سی پی یو x3360 - هشت گیگ رم ( رم قابل ارتقاء نیست ) - یک هارد 2 ترابایت - یک هارد 500 گیگ - 22 آی پی -
30 ترابایت پهنای باند% - فقط اگر میتونید ابیوز های ( بیت تورنت و اسپم ) رو مدیریت کنید و کنترل کنید پیشنهاد بدید و الا شرمندتون هستم.
قیمت پایه : 280 هزار تومان
سرور های پست بالا همچنان موجود هستند ( البته سرور دل 2900 - اولی - مشتری براش هست - )
عزیز اینجا فروش وی پی اس نیست که 512 قیمت بدم.
پستتون گزارش شد.
--------
سرور اولی ( دل 2900 ) به HOSSEIN1242000 فروخته شد و فقط دومی مونده - که هارد دیسکشم ارتقاء دادیم به 2 تا 2 ترابایت.
2- سی پی یو x3360 - هشت گیگ رم ( رم قابل ارتقاء نیست ) - دو هارد 2 ترابایت - 22 آی پی -
قیمت پایه : 280 هزار تومان
خیلی کارشون درسته. واقعا احساس راحتی میکنه آدم. 20 و مرسی مهندس
ایا افر های دیگه ای برای سرور اختصاصی از همین دیتاسنتر ایکس ال هاست دارید ؟
برای مجازی سازی میخواهم
سلام مجدد - خیر - ضمن اینکه ایکس ال هاست با توجه به اینکه ایرانی های عزیز بسیار ابیوز ایجاد کرده اند ( با سیستم عامل های ک ر ک شده و استفاده از کی جن هایی که ویروسی بوده و ... ) در ارائه آی پی به سفارشات جدید سخت گیر است و بعضا امتناء میکنند از ارائه آن. به هر حال در حال حاضر خیر آفر جدیدی نداریم - اما هر سروری در سایت xlhost.com نیاز داشتید میتونید براتون تهیه کنیم برای استعلام قیمت پیغام خصوصی بفرستید - تشکر
ببخشید که اینقدر سوال می کنم اگر من بخواهم که یک سرور بگیرم برای مجازی سازی ارایه نمیده ؟
آفر سرور اختصاصی از Xlhost ایکس ال هاست :
- ویژه وی پی اس دوستانی که میدونن در مورد بیت/تورن ت یا اسپم نمیتونن پاسخگو باشن و جلوی ابیوز ها رو بگیرن اعلام خرید نکنند لطفا - تشکر
349 هزار تومان
سلام
تحویل چند ساعته هست؟
پهنای باند به چه صورت محاسبه میشه؟
در صورت باز کردن پورت در سرور توسط کاربر و ارسال ابیوس به صورت اتفاقی چگونه برخورد می شود؟
آفر سرور اختصاصی از Xlhost ایکس ال هاست :
- ویژه وی پی اس دوستانی که میدونن در مورد بیت/تورن ت یا اسپم نمیتونن پاسخگو باشن و جلوی ابیوز ها رو بگیرن اعلام خرید نکنند لطفا - تشکر
349 هزار تومان
عجب آفری ، حیف سرورم هنوز پر نشده وگرنه میگرفتمش
موفق باشی حسین جان
هر دلار رو چند حساب می کنید. با توجه به تخفیف ویژه ارز که خود دیتاسنتر میده
سلام . سرور Supermicro X9SCL+-F 1 Xeon E3-1230v2 (4x3.3GHz) با 16 گیگ رم . xl رو الان چقدر میدید شما
آی پی به چه وضعیت هست ؟
من بجز آی پی هایی که ارائه میدن ، دست کم 16 تا آی پی دیگه هم نیاز دارم
ارائه میدن ؟
سلام - زیاد کاری به دلار نداریم - قیمتی که برای آفر میزنیم همون میمونه ( مگر اینکه دلار بالای 8900 و 4 تومن بره ) و الا 2000 تومن هم بشه همین قیمت میمونه. برای خرید های جدید ( آفر ما نباشه ) هم لطفا تیکت بزنید یا پیغام خصوصی اینجا بزارید عرض میکنم چقدر در میاد اما توی تاپیک نمیشه اعلام کرد - چ.ن بعضیا این قیمت رو ملاک کلیه معاملات ما با آنها قرار میدن.
سلام متاسفانه بیش از 5 آی پی دیفالت خودش آی پی نمیدن ( نه به ما - به هیچ کس ) و از این همه ابیوز ایرانی ها خسته شده اند - ی قانونی گذاشتن که سرور سفارش داده بشه باید چند ماهی بگذره بررسی کنند اگر مشکلی ابیوزی نداشت تو اون مدت آی پی بهش میدن و الا خیر.
آفر بالا رو اگر خواستید 22 تا آی پی روش هست.
اگر هم برای کلو میتونید هزینه کنید میتونم در خدمتتون باشم ... در تماس باشید تشکر
سلام پیغام دادم خدمتتون - تلفنی در تماس باشید تشکر
همچنان موجود است :
X3430 - 16G RAM - 500G sata3 + 2TB Sata3 - 22 IP usable
349 هزار تومان
سلام اگر پاسختون رو نگرفتید در زیر لطفا یا تماس بگیرید یا پیغام خصوصی که آفر ها دیده بشن همچنان - ممنونم :
پاسخ :
دیتاسنتر به ابیوز ها حساس هستش - اگر صاحب سرور بتونه برنامه ای پیاده کنه که جواب بده - ابیوز نداشته باشه بابت ( اسپم و بیت تورنت و هک سرور ها و ... ) مشکلی نخواهد بود. اما اگر چنین نباشه بعد از دو - سه بار ایمیل سرورتون ساسپند میشه و احتمالا بعد از 24 ساعت باز میکنند اونم با جریمه 35 دلاری - البته کسی داریم اگر نمیتونید جلوی ابیوز رو بگیرید تا برنامشو پیاده کنه ( البته نمیشه گفت 100 درصد انجام میشه اما تا حد خیلی زیادی چرا )
در کل نباید فکر کنید ایکس ال هاست از اونهاست که هر کاری کردید کرده باشید...
بابت دانلود مشکلی نیست.
همچنان موجود است :
X3430 - 16G RAM - 500G sata3 + 2TB Sata3 - 22 IP usable
349 هزار تومان
همچنان موجود است ... ( تماس بگیرید )
آفر جدید :
E1220 3.1GHZ (4) - 16G RAM - 500G+2TB - 17 IP usable
349 هزار تومان
سرور 8 گیگ هم موجود هست . ( تعداد آی پی لازم را دارند )
سلام - دو تا آفر فوری موجوده ...
1) x3360 2.83ghz (4) - 8g ram - 2x500g -
319 هزار تومان ( بسته به قیمت دلار - توضیحات داده میشه )
2) x3430 (4x2.4) - 16g ram - 2x2tb
369 هزار تومان ( بسته به قیمت دلار - توضیحات داده میشه )
پیغام خصوصی بفرستید یا به همراه من مسیج بدید تشکر ...
آفر بالا موجوده ....
سلام - آفر زیر موجوده ...
1) x3360 2.83ghz (4) - 8g ram - 2x500g -
270 هزار تومان
سلام
سرور زیر ویژه هست و کولو خودمون هست در کولو کراسینگ آمریکا
E1240v2 - 32G ram - 4X2TB sata3 Western Digital 6G/s - Hardware RAID controller LSI enterprise 4i + BBU - pack /27 IP by default - 1G uplink port , 50TB BW monthly
دقت کنید با وجود رید کنترلر و وجود کش آن دیسک ها بسیار بسیار سریع کار میکنند و لود روی سی پی یو هم بسیار پایین هست - از هر لحاظ کیفیت سرور تضمین میشه ( سرور 5 ماه پیش خریداری شده وکولو شده )
فقط ماهیانه 299 دلار اجاره داده میشه !
البته شما میتونید سرور رو خریداری کنید که معادل 7.5 میلیون تومان هست ( یعنی هزینه 7-8 ماه اجاره این سرور ) و ماهیانه 150 دلار تنها بابت اجاره و پهنای باند و آی پی و این مسائل هزینه میکنید.
موفق باشید
سرور زیر از XLHOST موجود است آماده تحویل :
یک سرور
1) X3460 2.83GHZ (8 core ) - 16G RAM - 500G sata3 + 2TB Sata3 - 22 IP usable
دقت کنید سی پی یو 8 هسته ای هست : X3460 - 4X2X2.83
- ویژه وی پی اس
385 هزار تومان ماهیانه
موجود است...
سرور زیر از XLHOST موجود است آماده تحویل :
یک سرور
1) X3460 2.83GHZ (8 core ) - 16G RAM - 500G sata3 + 2TB Sata3 - 9 IP usable
سی پی یو 8 هسته ای هست : X3460 - 4X2X2.83
300 هزار تومان ماهیانه
سلام
این سرور موجور هست؟ قیمت؟
Dell PowerEdge R710 http://www.xlhost.com/images/pdf.png Dual Xeon E5520 (8x2.26GHz) 2x1TB Raid-1 24GB 13 10000GB $219
فروش ادامه داره ...