-
پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
تنها اتفاقی که برای ای پی من افتاده از 2 تا پینگ صحیح به 4تا پینگ صحیح تغییر کرده
-
بله تایید میشه ای پی های ما همگی از مسدودی در اومدن ای ول ..مثل اینکه پاشون رو شیلنگ برداشتن خفه شدیم تو این چند روز
- - - Updated - - -
دوستان در سایر ispاعلام وضعیت کنند
-
برای ما که هنوز *****ه
شمایی که از مسدودی خارج شدید ایا ایمیلی زدید به جایی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bhdanathema
برای ما که هنوز *****ه
هیچ ای پی خارج نشده،
یک کانال تلگرام بزنید و ویت بزاریم داخلش،
***** هستین ، فلیتر نیستید
بسازید ما هم جوین بشید
-
من فكر ميكنم مشكل از اينجاست
محمدجواد آذری جهرمی در پیام توییتری خود اعلام کرده "رژیمی که سابقهی آن در بکارگیری سلاح سایبری در پروندههایی چون استاکس نت مشخص است، اینبار تلاش داشت به زیرساختهای ارتباطی ایران صدمهای وارد کند، البته به لطف هوشیاری تیمهای فنی، دست خالی بازگشت. این اقدام خصمانه را از طریق مجامع بینالمللی پیگیری میکنیم".وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین منبع حملات سایبری صبح امروز به زیرساخت شبکه ارتباطی کشور را از شرکت اینترنتی بنام «گلدن لاین» اعلام کرد و از پیگیری حقوقی آن در مجامع بینالمللی از طریق وزارت امور خارجه خبر داد.محمدجواد آذری جهرمی در تشریح جزئیاتی از حملات سایبری گفت: امروز صبح این حملات شکل جدیتری به خود گرفت و از یک شرکت اینترنتی به نام شرکت گلدن لاین اینترنت، این رژیم حملات طراحی شده و مقصد حملات به سمت زیرساخت شبکه ارتباطی کشور و بیشتر به سمت شبکه ارتباطات تلفن همراه بوده است.
https://www.isna.ir/news/97081406711/%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%BA%D8%A7%D8%B5%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
-
تو یک کلمه خلاصش میکنم!
خودشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JavanSoft
من فكر ميكنم مشكل از اينجاست
محمدجواد آذری جهرمی در پیام توییتری خود اعلام کرده "رژیمی که سابقهی آن در بکارگیری سلاح سایبری در پروندههایی چون استاکس نت مشخص است، اینبار تلاش داشت به زیرساختهای ارتباطی ایران صدمهای وارد کند، البته به لطف هوشیاری تیمهای فنی، دست خالی بازگشت. این اقدام خصمانه را از طریق مجامع بینالمللی پیگیری میکنیم".وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین منبع حملات سایبری صبح امروز به زیرساخت شبکه ارتباطی کشور را از شرکت اینترنتی بنام «گلدن لاین» اعلام کرد و از پیگیری حقوقی آن در مجامع بینالمللی از طریق وزارت امور خارجه خبر داد.محمدجواد آذری جهرمی در تشریح جزئیاتی از حملات سایبری گفت: امروز صبح این حملات شکل جدیتری به خود گرفت و از یک شرکت اینترنتی به نام شرکت گلدن لاین اینترنت، این رژیم حملات طراحی شده و مقصد حملات به سمت زیرساخت شبکه ارتباطی کشور و بیشتر به سمت شبکه ارتباطات تلفن همراه بوده است.
https://www.isna.ir/news/97081406711/%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%BA%D8%A7%D8%B5%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86
اين خبر براي آبان ماه است عزيز .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bhdanathema
برای ما که هنوز *****ه
ای پی های آلمان و فرانسه من سه روزه بسته بودن و فنلاند دیشب تا ثبت کردم یکساعت بعدش بسته شد
صبح چک کردم فنلاند و آلمان و فرانسه کامل پینگ داره
من فکر میکنم عقب نشینی کردن و دارن رنج رنج باز میکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
اين خبر براي آبان ماه است عزيز .
درست مي فرماييد ولي بخاطر همين حمله فكر ميكنم كه سعي كردند خطوط دفاعي ايران را در برابر حملات بعدي تقويت كنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JavanSoft
درست مي فرماييد ولي بخاطر همين حمله فكر ميكنم كه سعي كردند خطوط دفاعي ايران را در برابر حملات بعدي تقويت كنند
ای پی من باز نشده
ببخشید این حرف هایی که می زنید پشتوانه علمی هم داره،تحقیق کردین یا تو هوا یه چیز میگید؟
آهای کسایی که آی پیتون بسته شده،
از تو سرور خودتون راحت میتونید به ایران دسترسی داشته باشید و سایت ها رو مانیتور کنید.
این انجمن خیر سرمان مربوط به وب مسترهاست،این جواب های واقعا ضعیف و بی ربط به این موضوعات هست.
این دارن فلیتر میکنن،پاکت ها رو باز میکنن،میدونن ری***ت از کدوم طرفه،می دونن بعد از پورت http کجا رو درخواست میدید.
لطفا معلومات خودتون رو افزایش بدید و دهن بین نباشید و از عقل خودتون هم استفاده کنید.
من کم سواد ترین این مجموعه هستم
و ادعایی هم ندارم
-
ببخشيد استاد
ميشه بفرماييد نظر قطعي و قاطعانه شما چيست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JavanSoft
ببخشيد استاد
ميشه بفرماييد نظر قطعي و قاطعانه شما چيست ؟
عزیز جسارت نشه
از فکر خود استفاده کنید یعنی
وقتی ای پی تو از سمت ایران بستست،یعنی به سرورت دسترسی نداری،و از داخل سرور به ایران دسترسی هست و میتونید سایت های داخل ایران رو باز کنید
یعنی اونها به ایران دسترسی دارن
یعنی اونها میتونن حمله کنن
یعنی این سیستم برای جلوگیری از حمله نیست
یعنی فقط برای فلیتره
:)
نیاز به توضیح بیشتر است؟
-
فکر میکنم اشتباه می کنید
مگه قراره حمله به سرورهای ما باشه
حمله معمولا از خارج به سرورهای ایران هست پس بعضی از ای پی های خارج ذسترسی اش قطع می شه
البته این مورد که مشخصا همون ف یلتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alt+F4
عزیز جسارت نشه
از فکر خود استفاده کنید یعنی
وقتی ای پی تو از سمت ایران بستست،یعنی به سرورت دسترسی نداری،و از داخل سرور به ایران دسترسی هست و میتونید سایت های داخل ایران رو باز کنید
یعنی اونها به ایران دسترسی دارن
یعنی اونها میتونن حمله کنن
یعنی این سیستم برای جلوگیری از حمله نیست
یعنی فقط برای فلیتره
:)
نیاز به توضیح بیشتر است؟
اما من نگاهم به موضوع اينطور است كه وقتي شما كامپيوترتون كار نميكنه تمامي اتصالات را حذف ميكنيد و يكي يكي دوباره وصل ميكنيد ، تا اشكال را پيدا كنيد
وقتي يكماه پيش ما دچار حمله شديد به زيرساخت شديم ، حتي برقراري تماس تلفن همراه هم دچار مشكل شد
(بياد داشته باشيم كه شبكه زير ساخت ، بالاترين ميزان امنيت در كشور را دارد)
اينجا بود كه در قدم اول بنظر ميرسيد كه بايد كل شبكه مورد بازبيني قرار گيرد ، بنابراين از هسته و سرورهاي اصلي شروع به قطع و وصل كردند تا محل نفوذ قبلي و محل نفوذهاي احتمالي بعدي را پيدا كنند
چيزي كه الان بنظرم مي رسد اينست كه اين قطعي ها بدليل اختلالات شديدي كه بوجود آورده است ، دائمي نيست و در حد تست براي آمادگي حمله بعدي است
-
سیستم *****ینگ جدیده ... چرا قضیه رو جنایی میکنین !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi741
بله تایید میشه ای پی های ما همگی از مسدودی در اومدن ای ول ..مثل اینکه پاشون رو شیلنگ برداشتن خفه شدیم تو این چند روز
- - - Updated - - -
دوستان در سایر ispاعلام وضعیت کنند
با سلام
از بنده که چیزی باز نشده متاسفانه !!!
-
دوستان ی سوال
این گزارش ای پی من هستش در ISP مبین نت
Packets: Sent = 4948, Received = 4947, Lost = 1 (0% loss),
همشون موفق بود جز یکی ولی باز با این حال دسترسی ندارم به سرور
چرا ؟
-
سلام ، وقت همگی بخیر،
من چند روزه این مشکل رو دارم با سرورم و هر روز این تاپیک رو دنبال میکنم ، من روی سرور برای استفاده شخصی (2 یوزر) mtproto داشتم .
چیزی که چند بار دیدم توی پست ها اشاره شد این بود که آی پی توسط دوستان عوض شده ولی در عرض کمتر از چند ساعت دوباره مشکل بوجود اومده برای آی پی جدید، سوالی که به شدت ذهنمو درگیر کرده و باعث شد ثبت نام کنم تا این جا این پیام رو بدم این هست که
چطور ممکنه من الان یک هفته از یک mtproto که توی یک کانالی پیدا کردم استفاده میکنم و مشکلی براش پیش نمیاد ؟ آیا رنج خاصی مصونیت دارن ؟ اگر ***** سراسری هست نباید همچین چیزی اتفاقی باشه .
کسی در این باره اطلاعی داره ؟
-
نكته خوبي گفتيد
بنظر مي رسد كانالهايي كه در حال جمع اوري ممبر براي تزريق خبر هستند مشمول اين قضيه نيستند
نمونه آنها كانالهايي كه اعلام خبر ارز را انجام ميدهند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo Anderson Ir
سلام ، وقت همگی بخیر،
من چند روزه این مشکل رو دارم با سرورم و هر روز این تاپیک رو دنبال میکنم ، من روی سرور برای استفاده شخصی (2 یوزر) mtproto داشتم .
چیزی که چند بار دیدم توی پست ها اشاره شد این بود که آی پی توسط دوستان عوض شده ولی در عرض کمتر از چند ساعت دوباره مشکل بوجود اومده برای آی پی جدید، سوالی که به شدت ذهنمو درگیر کرده و باعث شد ثبت نام کنم تا این جا این پیام رو بدم این هست که
چطور ممکنه من الان یک هفته از یک mtproto که توی یک کانالی پیدا کردم استفاده میکنم و مشکلی براش پیش نمیاد ؟ آیا رنج خاصی مصونیت دارن ؟ اگر ***** سراسری هست نباید همچین چیزی اتفاقی باشه .
کسی در این باره اطلاعی داره ؟
سلام
اصلا معلوم نیست این سیستم بر چه اساس داره کار میکنه ، ما همه مدل داشتیم که بسته شده است...
-
دوستان لطفا تاپیک بالا نگهدارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
refigh
این تاپیک به معاون اقای وزیر گزارش شده و قرار است مرتب سر بزنن
دوستان لطفا تاپیک بالا نگهدارید
یعنی معاون وزیر نمی دونه که خوشون باعث و بانی این جریان هستند؟
یعنی می خوای تو محکمه ای حاضر بشی که *** و قاضی یک نفر باشی؟
هیچ کس به این تاپیک سر نمی زنه به جز خودمان،خیالتون راحت.
-
درود
تکلیف چیه دوستان
راهی که بشه آی پی رو بالا بیاریم پیدا نشده هنوز؟
از طریق ایمیل تماس گرفتم جواب دادن و گفتن چه پورتی و به چه دلیل و نام شرکت رو خواستن که بنده هم دادم این اطلاعاتو ولی بعدش دیگه جوابی ندادن بازم پیگیر شدم تماس گرفتم ولی جوابی ندادن
سرورم پینگ میده ولی با ریموت دسکتاپ باز نمیشه حتی پورت ریموت دسکتاپ رو تغییر دادم ولی بازم...
دوستانی که راهی پیا کردن اعلام کنن لطفا
-
درود
تایید میشه برخی از آی پی های ما که روشون وبسایت قانونی بود باز شده.
-
آيا راهي غير از ايميل زدن داريم ؟
چون حسب الظاهر ايميل ها رو كسي نميخونه
يا اگر فرمت خاصي بايد نوشته بشه بفرماييد
- - - Updated - - -
بلاخره جواب دادند
با سلام
لطفا اطلاعات ذیل را جهت بررسی بیشتر اعلام فرمایید
-نام شرکت شما
-نام شرکت خدمات دهنده اینترنتISP
-به چه منظوری از این آی پی استفاده می نمایید
-با چه پورتی به آن متصل میشوید
با تشکر
دوستان عزيز من كمپوت آناناس دوست دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JavanSoft
آيا راهي غير از ايميل زدن داريم ؟
چون حسب الظاهر ايميل ها رو كسي نميخونه
يا اگر فرمت خاصي بايد نوشته بشه بفرماييد
- - - Updated - - -
بلاخره جواب دادند
با سلام
لطفا اطلاعات ذیل را جهت بررسی بیشتر اعلام فرمایید
-نام شرکت شما
-نام شرکت خدمات دهنده اینترنتISP
-به چه منظوری از این آی پی استفاده می نمایید
-با چه پورتی به آن متصل میشوید
با تشکر
دوستان عزيز من كمپوت آناناس دوست دارم
انشالله که خودتون میوه آناناس میخرید مارو دعوت میکنید، کار به کمپوت آناناس نکشه!
آی پی هارو از دسترس خارج کنید! پینگ ببنیدید و درصورت امکان آی پی هارو به سایت های معتبر اختصاص دهید چند روزه باز بشه شاید... ایمیل زدن صرفا بی فایدس
-
بچه ها بعضی از MTProto ها که کار میکنند سرورشون ایرانه.
چطور با سرور ایران وصل میشه به تلگرام؟
-
مرکز ماهر اعلام کرد که در روزهای اخیر شاهد افزایش میزان حملات در سطح کشور بر روی پورت ۷۵۴۷ بودهاست.
فعالیتهای این پورت که یکی از پورت های اصلی مورد هجوم بدافزار میرای است، میتواند تا حدودی وضعیت این بدافزار و میزان فعال بودن باتنت های مرتبط با آن را مشخص کند.
گزارش تحلیلی مرکز ماهر را درباره این رویداد در لینک زیر بخوانید:
http://www.aftana.ir/fa/doc/news/14880
-
ای بابا من تازه امروز ای پی سرورم پینگ نمیده.اخه این چه وضعیه
دوستان راه کاری دارین یا باید صبر کنم خودش رفع بشه ؟
-
مجددا کلی از ایپی ها از دسترس خارج شدند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
biriyaa
ای بابا من تازه امروز ای پی سرورم پینگ نمیده.اخه این چه وضعیه
دوستان راه کاری دارین یا باید صبر کنم خودش رفع بشه ؟
از خارج کشور تست کردید پینگ میده داخل تایم اوت شده ؟ اگر بله روی سرور چه چیزی دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
از خارج کشور تست کردید پینگ میده داخل تایم اوت شده ؟ اگر بله روی سرور چه چیزی دارید؟
اره با ای پی خارج وصل میشه مشلی نداره
هیچی روی سرور ندارم یه هاست ساده سی پنله.*****شکن هم روش ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
biriyaa
اره با ای پی خارج وصل میشه مشلی نداره
هیچی روی سرور ندارم یه هاست ساده سی پنله.*****شکن هم روش ندارم
بله شبکه زیرساخت کشور 1 هفته ای مشه تقریبا همگی گرفتار این مشکلی هستیم معلوم نیست بخاطر چی هست نمیدونیم
-
هم یک اطلاع رسانی نمیکنن تکلیفمونو بدونیم که مشکل دارن و رفع میشه یا کلا رفع نمیشه و قضیه *****ینگه.ای بابا
-
واسه من که فعلا اوکی هست ...سایر دوستان اعلام وضعیت کنند
-
دوستان کسی فعلا راه حلی نداره ؟
-
تعداد زیادی از آی پی های ما هم امروز از دسترس خارج شدند .
این وضعیت واقعا غیر قابل تحمل هست.:62:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
تعداد زیادی از آی پی های ما هم امروز از دسترس خارج شدند .
این وضعیت واقعا غیر قابل تحمل هست.:62:
بنظر میاد با سعی و خطا دنبال چیزی هستن
بلاک میکنن بعد مورد به مرود رفع بلاک میکنن.
-
بازم اعلام میکنم
این مشکل برای پروکسی تلگرام هست و دلیلش هم اینه که پکت هایی که پروکسی تلگرام میفرسته سایزشون یکی هستن و شما برای جلوگیری از بلاک شدن random padding باید به اون اضافه کنید.
اضافه کردن random padding با اضافه کردن dd به اول secret شما انجام میشه.
اگه dd رو به اول secret پروکسیتون اضافه نکردید تعجب نکنید که ***** بشید.
در ضمن اضافه کردن dd در کلاینت انجام میشه و توی سرور نیازی نیست کاری بکنید.
وسلام
- - - Updated - - -
پروکسی هایی که الان کار میکنند اگه دقت کنید توی secret اولش dd رو دارند و باید حتما یه کلاینت اون dd رو پاک کنه و متصل بشه تا سیستم *****ینگ تشخیصش بده یا اینکه یه نفر دستی اونو ***** کنه.
- - - Updated - - -
یه سریا هم برای اطمینان اینکه پابلیک باشند و ***** نشوند داخل ایران سرور گرفتن و اونو از سرور خودشون به تلگرام فوروارد میکنند.
فعلا ای پی های ایران در دستور *****ینگ نیستن مثل اینکه! یا نمیتونن چون از روتر های مرزی *****ینگ رو اجرا کردن.
شاید بعدا یه این اشخاص تذکر کتبی داده شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdie19
بازم اعلام میکنم
این مشکل برای پروکسی تلگرام هست و دلیلش هم اینه که پکت هایی که پروکسی تلگرام میفرسته سایزشون یکی هستن و شما برای جلوگیری از بلاک شدن random padding باید به اون اضافه کنید.
اضافه کردن random padding با اضافه کردن dd به اول secret شما انجام میشه.
اگه dd رو به اول secret پروکسیتون اضافه نکردید تعجب نکنید که ***** بشید.
در ضمن اضافه کردن dd در کلاینت انجام میشه و توی سرور نیازی نیست کاری بکنید.
وسلام
- - - Updated - - -
پروکسی هایی که الان کار میکنند اگه دقت کنید توی secret اولش dd رو دارند و باید حتما یه کلاینت اون dd رو پاک کنه و متصل بشه تا سیستم *****ینگ تشخیصش بده یا اینکه یه نفر دستی اونو ***** کنه.
- - - Updated - - -
یه سریا هم برای اطمینان اینکه پابلیک باشند و ***** نشوند داخل ایران سرور گرفتن و اونو از سرور خودشون به تلگرام فوروارد میکنند.
فعلا ای پی های ایران در دستور *****ینگ نیستن مثل اینکه! یا نمیتونن چون از روتر های مرزی *****ینگ رو اجرا کردن.
شاید بعدا یه این اشخاص تذکر کتبی داده شود.
عزیز مسئله الآن مسئله فلهای مسدود شدن آی پی ها هست که حتی یک مورد سرور خاموش هم ما داشتیم که به فردی دادیم بعد فهمیدیم آی پی مسدوده! اصلا معلوم نیست بر طبق چه معیاری دارن مسدود میکنن. بحث *****ینگ پراکسی های تلگرام چیز دیگریست!