ایرانیا با یه دیداس ساده می خوابن هیچ ضمانتی بهشون نیست یا هم پورتشون از خارج داغونه بشینی سبک سنگین کنی میبینی ایناهم گرون کردن سرور رم 64 کردن 2 تومن ولی همی خارجی الا 1 و خرده ایه میمونه ادم واقعا ....
نمایش نسخه قابل چاپ
دلار شبانه هم بالا رفت❗
قیمت الان دلار16.400
- - - Updated - - -
دلار شبانه هم بالا رفت❗
💵قیمت الان دلار16.400
مثل من باشید..کلا دو ماهی میشه زندگی رو بیخیالی زدم ..قلنا تا صبح کار میکردم پای سیستم الان از مغازه میام میگیرم میخوابم ..:d نه اضافه کاری نه حرس و جوشی نه پیشرفتی..اره عزیزان گور پدر زندگی و دلار و ...
من که همو اولش بستم رفت بخدا سبک شدم فاکتور میومد همون قیمتو اماده میکردم دو ساعت بعد 50 تا یا 100 تا میومد روش ضرر بود کلا یورو از دیروزه شتاب گرفته فردا فکر کنم 20 رد کنه ملتم امادن برن ایران خودرو لگن بخرن بعدم حمله به موادغذایی اوضاع بدی در انتظار ایرانه ملتم بهتون بر نخوره خر و گاوم گذاشتن جیبشون شده بخور تا خورده نشی ...:-#-o8-|
به احتمال زیاد یک خبرایی میشه فردا اونور آب ، با سخنان اخیری که بمبئو داشته
خوبیه یورو 20,000 تومنی اینکه راحت تر ادم حساب میکنه یه سرور چقد در میاد.
به کجا داریم میریم؟
ارز به ما ما به مشتری فشار میاریم.
اشتغال ایجاد نشد.
3 میلیون اشتغال با مسدود کردن تلگرام نابود شد.
شغل های اینترنتی هم در حال نابودی.
میتونم بگم نابود.
یوروی 2800 تومنی کجا ، الان کجا.
اصلا همون 4800 تومن زیاد دور نریم، پری روز
چرا کسی هواسش به ما نیست.
بهای سکه اندکی کاهش یافت
دلار ۱۳۵۰۰ تومان هم با ۲۰۰درصد کاهش به ۱۷ هزار تومان رسید
دوستان با دلار 17 هزار تومان و یورو 20 هزار تومان چه کنیم؟o:-):d
ادامه تاپیک :dنقل قول:
دوستان با دلار 17 هزار تومان و یورو 20 هزار تومان چه کنیم؟
بهتره بپرسیم: چه گ...ی باید بخوریم؟
درود...
همه کشورها دارن کم کم از یوغ دلار خارج میشن و ایران هم باید اینکارو انجام دهد...
ریال ایران باید به پشتوانه طلا و سایر ارزها برگردد که بتواند به ثبات نسبی دست پیدا کند...
آقا یعنی چی که باید دلار و یورو رو بذاریم کنار !
شما برو به هتزنر بگو ریال قبول کنه در جا سرورات و اکانتتو بلاک میکنه !
من گفتم کشورهای جهانی دارد کم کم دلار رو کنار می ذارن و جاشو به یورو میده...
همین اروپا برای جهانی سازی یورو به تکاپو افتاده چون اعلام کردند که آمریکا دلار رو سلاح تبدیل کرده و دلار را به ارز خطرناک و نامعتبر تبدیل شده برای همین کشور ها تلاش می کنن از یوغ دلار خارج بشن...
بالاخره این اتفاق بیفته شرکت ها ارزهای دریافتی خود تغییر میدن که کاربران به مشکل بر نخورن..
ما به یه راه حل منطقی رسیدیم !
خیلی شیک و مجلسی موقع نهار بود توی دفتر صدا میاد
رفتم میبینم یکی از بچه ها یه ماهی تابه گرفته دستش داره میزنه بقیه ام دارن میرقصن !
یه نگاه معنا داری بهشون کردم و منم ملحق شدم بهشون :))
تا وقتی که به اکثریت مردم به شعور و آگاهی سیاسی نرسن وضعیت همینه
پیشنهاد منم به شما اینه که یه همچین حرکتیو جهت شادی اموات (نیرو های گرامی) انجام بدید
آزمودم بخت دور اندیش را ** بعد از این دیوانه سازم خویش را
عنوان تاوپیک رو اصلاح کنید با دلاری ۱۷۵۰۰ چه کنیم ؟
#ماـرکوردـزدیم
چند سطر از کتاب "چگونه بر جهان حکومت کنیم" آندره د گیلوم
فکر کنم اساس حکومت ایران را نوشته
https://worldup.ir/file/4092e80114dc3.jpg
دلار شد 18,000 تومان
طلا 540,000 تومان
https://bonbast.com
حساب کتاب نداره - بالاترم میره - اونایی که باید ضربه بخورن میخورن
اقایان هم که براشون مهم نیست - مهم اینه که امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه - همین , کلا وضعیت کشور به خاطر همین یک جمله هست - نه هیچ چیر دیگه
پارسال اگه میگفتن بهت یورو میشه 21 هزار تومن باور میکردید ؟
ئه شد 22
ئه شد 23
دلار 18500 به کجا چنین شتابان
خودمان میخواهیم عزیزم
چطور ان موقع که تخم مرغ شد 10.000 تومان مردم معترض شدن
الان که همه چیز 3 برابر شده - بیکاری فراوان شده - کسبه همه در حال جمع کردن هستند - شرکتهای بزرگ - تولیدی ها همه کار را استاپ کردن کسی چیزی نمیگه !!!!
این نشان از اینه که ما از این موارد استقبال میکنیم و دولت هم خوب با این کار داره بودجشو تامین میکنه - تحریم ها تا حدی الان دیگه هر کسی متوجه شده که این نرخهای نجومی ارز و طلا فقط و فقط درگیر مشکلات تحریم نیست - بلکه بیشتر مواردش داخلی هست
حتی مردم خودشان هم بی رحم شده اند - همه فقط به فکر خودشان هستند - هیچ کس حتی 1% به فکر کسی نیست - هر کسی در حرفه خودش بنا به دلایلی کاری انجام میده که فقط به منفعت خودش باشه - اما نمیدونه که در درازا مدت دودش در چشم خودش هم میره
دیگه اون عنوان را عوض کنید بزنید با دلار 20 تومن
عملا بسیاری از کسب و کار های اینترنتی که با خرید دلار و محصولات خارجی سر و کار داره، رو به نابودی هست. توانایی خرید مردم بشدت پایین اومده.
حتی اگه بازم توانایی خرید داشته باشن زورشون میاد واسه محصولی که قبلا با یه قیمت ارزونی میگرفتن الان با پنج یا شش برابر بیشتر تهیه کنند.
امید به آینده در مردم مخصوصا جوان ها روز به روز داره کمتر میشه و به صفر میرسه!
تحلیل بازار ارز در روزهای آتی :
شوک سخنرانی ترامپ و تب بازار خوابیده و دلار از فردا میاد پایین و به حدود 17200 میرسه همینجوری ثابت میمونه تا حدود 1 هفته قبل از شروع تحریم های نفتی که طی چند روز به 25 تومان میرسه و ماه های بعد نیز طبق شرایط سیا سی بین 25 تا 28 در گردش
چرب کن هموطن (:|
خیلی از کسایی که می شناختم داخل کشور بودن سایتاشونو بستن و دیگه تمدید سرویس نخواهند کرد فقط اونایی که خارج از کشورن فعلا نگهداشتن سایتاشونو حتی اون شاخا ایرانم دارن ورشکست میشن مثله دیجی کالا و مارکتا دیگه ...
- - - Updated - - -
ملت که فعلا حمله ور شدن مواد غذایی دارن انبار میکنن یا هم خودشون دس به کار شدن ارسال میکنن به مرزا بعد تبدیل به ارز داخل می کنن دلار تا صد هزارم میره شک نکن خوده دولتم بدش نمیاد که دلارایی که خودش داره چاپ میکنه کاغذ تیکه رو 100 هزارتومن بده به ملت تو سخنرانی اصلا حرفی از ملت ما نبرد فقط سوریه و...ترامپ چی فقط ملته خودش واسش مهم بود کاش رییس جمهور ماهم ترامپ بود ...
مثل اینکه قیمت ارز در حال سقوطه دلار برگشت ب ۱۷ تومن
ایران تنها کشوری در دنیاس که بجای پیشرفت دوس داره به گذشته برگرده
خدایا شکرت که امروز به ۲ روز پیش برگشتیم !
زندگی ما توی ایران ساعتی شده یعنی دلار 13500 و 18000 تومن معنی نداره اصلا:-p باید ببینیم اون لحظه یعنی دقیقا همون لحظه 10 ثانیه بعدشم نه دلار چقدره براش برنامه ریزی ثانیه ای بکنیم واکنش سریع شدیم دیگه این چند ماه
بابا دهنمون سرویس شد به خدا...گور پدر دلار و ترامپ و...نه میشه خرید کرد نه میشه فروخت...صبح ملت ریختن تمام فروشگاه ها رو غارت کردند که دلار داره میره بالا هرچی دم دستشون بود خریدن الان خریدا که تمام شده دلار قیمتش کشید پایین!!
لعنت به این سیاست کثیف...من که رفتم چوبمو بردارم برم ماهیگیری...مغازه رو هم بستم فعلا..
عزیزم طبیعیه بیاد پایین روحانی برگشته ایران باید حرفی تو تلویزیون داشته باشه یا نه یه خنده هم گوگولی بیاد:">
بعدشم الا اومد پایین جنسا مگه قیمتشون اومد پایین ؟
نگران نباش دلالا اوردن پایین و دولتیا عزیز 15 16 میخوابه اوجش دوباره چند هفته دیگس بخصوص ابان ماه وقتی دلار میرسه 25 30 و بعد 50 هزارتومن
دولت مردا ما نگران سوریه فلسطین و عربان نه که ایران اینم بخاطر خوده ملته که هربار میرن رای و میگن ما راضیم همونطور که کله کابینه میگن ملت راضی بودن که به ما رای دادنو ما رو انتخاب بارها شنیدی این تیکه رو پس مقصر ملتن که هنوز صداشون در نمیاد از اونورم به زودی زمین گرون میشه فعلا تا ارزونه بخر زمین چون بعدش زمینم نمیشه دیگه خرید ما که زدیم از نت بیرون دیگه سروریو...ارزش نداره با این قیمتا
3 تومن رفت بالا ، حالا 1000 تومن اومد پایین ، ملت ما دارن میگن اخیش اومد پایین ، داداش گلم ، همکار عزیزم ، 3 تومن بالا رفته رو ندیدی 1000 تومن بعد 3 تومن افزایش پایین اومدن رو دیدی.
ایرانی هستیم دیگه کاملا ظاهربین.
یادتونه روحانی برگشت گفت «مردم عزیز نگران قیمت دلار نباشند؟»
قول آخوندی همینه.
درود...بهتره این تایپک طولانی نشه...
بیش از حد به خاطر گرانی دلار به طرف فحش دادیم...
بهتره راهکار پیدا کنیم از این مشکلات بیرون بیاریم...
ورگرنه ما ایرانیها توی سر هر مسایلی حسابی غر می زنیم و مشکل رو حل نمی کنیم...
موفق باشید...