-
پاسخ : تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی
الان این پیشگامان که سرعت 16رو 3ترا حجم میده دقیقا چقدرش میشه برا ایران و خارج ایران استفاده کرد نسبتش چجوریاس کسی داره راضی هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
من فوق فوقش یک مگ با ترافیک 50 گیگ ماهانه می خرم قیمت 20 تومن یه pptp هم می گیرم ماهی 10 تومن ( ترافیک نامحدود ) این قیمت و شرایط pptp رو یکی از دوستان همین انجمن گرفتم .
می بینید که من نیاز بالایی به ترافیک ندارم فقط زورم میاد پول چیزی رو بدم و نتونم ازش استفاده کنم . چون بدون pptp من فوقش می تونم از 25 گیگ استفاده کنم یعنی نصف !
فقط فکر کنم کل دیتای من از سروری که PPTP ازش اجرا میشه رد میشه و موضوع امنیت کمی منو می ترسونه چون فکرش رو بکنید کل دیتا و پسورد ها و غیره قراره از این سرور PPTP رد بشه !
هر PPTP برای این کار نیست ما الان از 300تا آیپی که داریم همه آیپی ها برای آسیاتک ترافیک داخلی حساب میشه و کلا هیچ چیز کم نمیکنه! نه سرویس ADSL آسیاتک نه سرویس Wireless
http://up.vbiran.ir/uploads/26206151...iatechFree.png
-
سرور های آسیاتک با ترافیک رایگان داخلی (ویژه مشترکین ADSL و Wireless )
http://up.vbiran.ir/uploads/17282151...1_14-51-39.png
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
الان این پیشگامان که سرعت 16رو 3ترا حجم میده دقیقا چقدرش میشه برا ایران و خارج ایران استفاده کرد نسبتش چجوریاس کسی داره راضی هست؟
ترافیک بین الملل 1 ترا هست
بنده دارم خیلی هم راضی هستم
از نظر پینگ و قطعی فعلا از شرکت های دیگه بهتره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
سلام
اون پانصد سایت فقط داخلیه
pptp از ای پی اون پانصد سایت مگه میخوای بگیری ؟ مگه هست اصلا ؟
و این که الان که دیگه ترافیک خوبی دادن برای بین المللی ؛ پیشگامان 1 ترابایت اینترنت داده ؛ شما هرچی دانلود هم بکنی 33 گیگ نمیتونی توی یک روز دانلود کنی بعد یکی دو روز هم حرصت میخوابه و دیگه از دانلود کردن بدت میاد
شما چطور حساب کردی 33 گیگ تو یه روز؟
در روز با 16 مگ می تونی 160 گیگ دانلود کنی بطور پیوسته
پس اگر یه سره دانلود کنی ظرف تقریبا یک هفته یک ترا تموم میشه
اما بحث مهم اینه که چی یخوای دانلود کنی:d:d:d:d:d:d:d
-
1 فایل پیوست
سلام ؛ وقت بخیر
تعرفه های ، های وب به نظر من که مناسبه
فایل پیوست 37310
با احترام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
:Hamed:
سلام ؛ وقت بخیر
تعرفه های ، های وب به نظر من که مناسبه
فایل پیوست 37310
با احترام.
الان اون 16 مگ 1100 گیگ اینم یعنی 1سومش بین المللی هست درسته ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ErbHosting
ترافیک بین الملل 1 ترا هست
بنده دارم خیلی هم راضی هستم
از نظر پینگ و قطعی فعلا از شرکت های دیگه بهتره
این طرحش خیلی خوبه برا منی که مصرفم زیاده
-
سلام ؛ وقت بخیر
نقل قول:
الان اون 16 مگ 1100 گیگ اینم یعنی 1سومش بین المللی هست درسته ؟
1 چهار بین المللی هست
مثلا اگر از 500 تا سایتی که های وب اعلام کرده یک گیگ دانلود کنی همون یک گیگ کم میشه
اما اگه از سایت های دیگه یک گیگ دانلود کنی چهار گیگ کم میشه
با احترام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
سلام
اون پانصد سایت فقط داخلیه
pptp از ای پی اون پانصد سایت مگه میخوای بگیری ؟ مگه هست اصلا ؟
و این که الان که دیگه ترافیک خوبی دادن برای بین المللی ؛ پیشگامان 1 ترابایت اینترنت داده ؛ شما هرچی دانلود هم بکنی 33 گیگ نمیتونی توی یک روز دانلود کنی بعد یکی دو روز هم حرصت میخوابه و دیگه از دانلود کردن بدت میاد
pptp از ایران با ادرس یکی از 500 سایت های منتخب ایران ما داریم
ولی باز ترافیک را داخلی محاسبه نمیکنه
ولی با پ ر و کسی با ادرس نیم بها محاسبه میکنه
با تستی که ما با pptp کردیم روی چند ISP هیچ کدوم نیم بها نزد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
srsh
pptp از ایران با ادرس یکی از 500 سایت های منتخب ایران ما داریم
ولی باز ترافیک را داخلی محاسبه نمیکنه
ولی با پ ر و کسی با ادرس نیم بها محاسبه میکنه
با تستی که ما با pptp کردیم روی چند ISP هیچ کدوم نیم بها نزد
http://up.vbiran.ir/uploads/17282151...1_14-51-39.png
-
درود دوستان
من در ۵ سال اینترنت نامحدود مخابرات یگ مگابایت دارم و استفاده می کنم ایا این قانونی که تازه اعمال شده شامل حال من میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود دوستان
من در ۵ سال اینترنت نامحدود مخابرات یگ مگابایت دارم و استفاده می کنم ایا این قانونی که تازه اعمال شده شامل حال من میشه؟
نه نمیشه منم 512 نامحدود مخابرات از سری های قدیمش دارم و هنوزم می تونم تمدید کنم.
خوشبختانه مخابرات به مشترکین قدیمیش طرح تحمیل سرویس جدید فعلاً نداره.
-
آسیاتک داره از سرویس ISG یا
Intelligent Services Gateway
ذاخل Cisco ASR استفاده میکنه این سرویس ترافیک رو برای سرور AAA تفکیک میکنه داخل AAA تصمیم گرفته میشه که ترافیک رایگان ، نیم بها ویا تمام بها برای کاربر حساب بشه
-
شانس ... ما منطقه ما فقط مخابرات ساپورت میکنه طرح 1 مگ رو خریدم سرعت دانلودش شده 120 کیلوبیت بعد وزیر بیشرف *** ادعا میکنه که سرعت اینترنت رو زیاد کردیم اخه این چه بهبود سرعت وکیفیتیه کی از دست این مملکت *** راحت میشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid99
شانس ... ما منطقه ما فقط مخابرات ساپورت میکنه طرح 1 مگ رو خریدم سرعت دانلودش شده 120 کیلوبیت بعد وزیر بیشرف *** ادعا میکنه که سرعت اینترنت رو زیاد کردیم اخه این چه بهبود سرعت وکیفیتیه کی از دست این مملکت *** راحت میشیم
کاملا قانونی و درست هست
شرکت ها شمارو بد عادت کردن
سرویس 1 مگ باید 128KBps دانلود بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
کاملا قانونی و درست هست
منم از مخابرات هستم قبلا باز بود سرعت الان دقیقا همین شده سرعتم با خرید بسته یک مگ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
کاملا قانونی و درست هست
ر ی د م تو این قانونشون که فقط تو ایران کاربرد داره کجای دنیا اخه 120 کیلوبایت اینترنت حساب میشه جز کره شمالی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid99
ر ی د م تو این قانونشون که فقط تو ایران کاربرد داره کجای دنیا اخه 120 کیلوبایت اینترنت حساب میشه جز کره شمالی
درسته تو کشور های پیشرفته اصلاً این سرعت دیگه وجود نداره ولی از لحاظ قانونی که ایشون میگن قانون تبدیل Bit به Byte کامپیوتر هست نه قانون کشوری.
کوچکترین واحد حجم در کامپیوتر بیت (Bit) هستش که به هر 8 تا که میرسه میشه تازه یک بایت (Byte).
بعد چون تو ویندوز و وب و... حجم ها رو بر اساس بایت میگن و شرکت های ارائه دهنده اینترنت به بیت این وسط یه تبدیل واحد نیازه که واحد بیت شرکت ها رو به بایت تبدیل کنیم و برای همین سرعت اسمی به واحد بیت رو تقسیم بر 8 میکنیم که سرعت واقعی به واحد بایتش در میاد.
این تو همه چای دنیا هم هست که سرعت اینترنت رو به بیت میگن و بعدش به بایت تو ویندوز ازش استفاده میکنن :)
نمونه اش سرور هم میخرید پورت شبکه ای که میگن به شما تخصیص داده شده به بیت میگن مثلاً 100 مگابیت یا 1000 مگابیت که میشه 1 گیگابیت.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
کاملا قانونی و درست هست
البته شما هم یه اشتباهی کردید که کیلوبیت رو اینطوری می نویسن 128Kbps و کیلوبایت رو اینطوری 128KBps.
یعنی وقتی حرف b کوچک بیاد منظور Bit هستش ولی وقتی بزرگ میاد منظور Byte هستش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid99
استاد یک مگ رو تقسیم بر 8 کن میشه 128 .
کیلوبیت و کیلوبایت فرق میکنن . هر کیلوبایت , معادل 8 کیلوبیت هست . شما سرویس 1024 کیلوبیت میگیری که سرعت دانلود میشه 128 کیلوبایت
یکم مطالعه کن خو . چرا بیخود فحش میدی ؟
-
درود...به نظرم خیلی ها دوست دارن اینترنت ۱۶ مگی تجربه کنن و نمی دونم تمام کاربران در سراسر ایران خطشون از ۱۶ مگی می کشه یا نه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtrafNet
درسته تو کشور های پیشرفته اصلاً این سرعت دیگه وجود نداره ولی از لحاظ قانونی که ایشون میگن قانون تبدیل Bit به Byte کامپیوتر هست نه قانون کشوری.
کوچکترین واحد حجم در کامپیوتر بیت (Bit) هستش که به هر 8 تا که میرسه میشه تازه یک بایت (Byte).
بعد چون تو ویندوز و وب و... حجم ها رو بر اساس بایت میگن و شرکت های ارائه دهنده اینترنت به بیت این وسط یه تبدیل واحد نیازه که واحد بیت شرکت ها رو به بایت تبدیل کنیم و برای همین سرعت اسمی به واحد بیت رو تقسیم بر 8 میکنیم که سرعت واقعی به واحد بایتش در میاد.
این تو همه چای دنیا هم هست که سرعت اینترنت رو به بیت میگن و بعدش به بایت تو ویندوز ازش استفاده میکنن :)
نمونه اش سرور هم میخرید پورت شبکه ای که میگن به شما تخصیص داده شده به بیت میگن مثلاً 100 مگابیت یا 1000 مگابیت که میشه 1 گیگابیت.
- - - Updated - - -
البته شما هم یه اشتباهی کردید که کیلوبیت رو اینطوری می نویسن 128Kbps و کیلوبایت رو اینطوری 128KBps.
یعنی وقتی حرف b کوچک بیاد منظور Bit هستش ولی وقتی بزرگ میاد منظور Byte هستش.
الان من کوچیک نوشتم یا شما نمیبینی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
الان من کوچیک نوشتم یا شما نمیبینی؟
بله اشتباه از من بودم من فکر کردم شما سرعت اسمی 128kbps رو نوشتی دوباره خوندم دیدم منظورتون سرعت واقعی بوده :)
-
کسی اطلاع داره که ایا picofile.com تو لیست سایت های نصف بهای مخابرات هست یا نه ؟ اگر نبود سایتی سراغ دارید که نصف بها هاست بشه برای دانلود تو نت مخابرات؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
کسی اطلاع داره که ایا picofile.com تو لیست سایت های نصف بهای مخابرات هست یا نه ؟ اگر نبود سایتی سراغ دارید که نصف بها هاست بشه برای دانلود تو نت مخابرات؟
بله سروراشون داخلی هست از دیتاسنتر آسیاتک، به احتمال خیلی زیاد ترافیک ملی محاسبه میشه
برای اطمینان بیشتر میتونید با خودشون در تماس باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله
گمون کنم توی لیست مخابرات اسم پیکوفایل رو دیدم
- - - Updated - - -
چک کردم .
پیکوفایل وجود نداشت !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Geravand79
بله
گمون کنم توی لیست مخابرات اسم پیکوفایل رو دیدم
- - - Updated - - -
چک کردم .
پیکوفایل وجود نداشت !
تو لیست زیر که نیست در واقع هیچ سایت دانلودی وجود ندارد البته bayan.ir هست که اونم هر فایل حجمش خیلی خیلی محدود هست . من نیاز به سایتی دارم که بتونم از وی پی اس توش آپلود کنم و با نت خودم دانلود کنم و نصف بها حساب بشه
http://eportal.tci.ir/Portals/0/top-...-sites-500.pdf
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
تو لیست زیر که نیست در واقع هیچ سایت دانلودی وجود ندارد البته bayan.ir هست که اونم هر فایل حجمش خیلی خیلی محدود هست . من نیاز به سایتی دارم که بتونم از وی پی اس توش آپلود کنم و با نت خودم دانلود کنم و نصف بها حساب بشه
http://eportal.tci.ir/Portals/0/top-...-sites-500.pdf
فکر نکنم سایت های دانلود و آپلود رو نصف قیمت کنن (هرچقدر هم گشتم نبود)
چون خیلی به ضررشون میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Geravand79
فکر نکنم سایت های دانلود و آپلود رو نصف قیمت کنن (هرچقدر هم گشتم نبود)
چون خیلی به ضررشون میشه
bayan هست فقط هر فایل حجمش به 30 مگ محدود شده !
-
عجب از bayan هم که تو لیست هست فایل دانلود کردم دقیقا 2 برابر پهنا کم میکنه که ! حتی از سایت های تو لیست هم دو برابر پهنا کم می کنن این یعنی د ز د ی ! غیر اینه؟
من که به 195 شکایت کردم . تا آخر شکایت هم جلو میرم .
-
دوستان لطفا راهنمایی کنید . من الان یعنی باید برای دانلود یک فایل 2.5 گیگی به اندازه 5 الی 6 گیگ حجم از اینترنتم کم بشه ؟ هیچ راهی نداره که نصف بها یا حداقل با ضریب یک از حجم کم بشه ؟ حتی از bayan که تو لیست خود مخابرات هست با ضریب 2 حجم کم میشه !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان لطفا راهنمایی کنید . من الان یعنی باید برای دانلود یک فایل 2.5 گیگی به اندازه 5 الی 6 گیگ حجم از اینترنتم کم بشه ؟ هیچ راهی نداره که نصف بها یا حداقل با ضریب یک از حجم کم بشه ؟ حتی از
bayan که تو لیست خود مخابرات هست با ضریب 2 حجم کم میشه !!!
اگر از آسیاتک داشتید سرویس بهتون میدادم که کلا هیچی کم نشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NetworkFA
اگر از آسیاتک داشتید سرویس بهتون میدادم که کلا هیچی کم نشه
خط من رو فیبر هست مجبورم از مخابرات د ز د نت تهیه کنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
متاسفانه به خاطر این که هزینه ها روی قبض میوفته و اینکه یک سری خطشون فیبر نوریه , خیلیا ناچارن سرویس مخابرات بگیرن که سرعت و کیفیتشون صلا جالب نیست
حجم نت هم بیش از حد کم میشه !
در حالی که می بایست شرکت های دولتی عکس این عمل کنن :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
تو این کشور انحصار یعنی عقب افتادگی.
یادتونه 3g در انحصار رایتل بود تا از انحصار درآمد چند ماهم نشد سریع بستر 4g و به قول خودشون 4.5g و... هم سایر اپراتور ها آوردن.
یا الان 39 ساله انحصار خودرو در دست یکی دو تا شرکت داخلیه آیا پیشرفت کردیم؟؟
باید همه مون دعا کنیم فقط انحصار و انحصار طلبی در این کشور حذف بشه تا بتونیم پیشرفت کنیم وگرنه همینطوری عقب و عقب و عقب تر می مونیم که روزی میرسه که افغانستان و پاکستان پیشرفته حساب میشن ما هنوز داریم وام خرید پراید میدیم :71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raymvnd
درود...به نظرم خیلی ها دوست دارن اینترنت ۱۶ مگی تجربه کنن و نمی دونم تمام کاربران در سراسر ایران خطشون از ۱۶ مگی می کشه یا نه...
95 درصد کشور بیشتر 4 مگ نمیکشه به خاطر اینکه استاندارد های برق و تلفن رعایت نشده و نمیشه و نویز شدید ایجاد میشه .
به همین خاطر td lte بهترین گزینه و به صرفه ترین هست .
الان مبین نت یا ایرانسل بهترین سرویس دهنده اینترنت حساب میشن .
با ایرانسل سرعت 40 مگ رو به صورت ثابت داریم حتی یک ثانیه هم کم و زیاد نمیشه با اینکه خیلی از دکل ها دوریم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amlaaki
95 درصد کشور بیشتر 4 مگ نمیکشه به خاطر اینکه استاندارد های برق و تلفن رعایت نشده و نمیشه و نویز شدید ایجاد میشه .
به همین خاطر td lte بهترین گزینه و به صرفه ترین هست .
الان مبین نت یا ایرانسل بهترین سرویس دهنده اینترنت حساب میشن .
با ایرانسل سرعت 40 مگ رو به صورت ثابت داریم حتی یک ثانیه هم کم و زیاد نمیشه با اینکه خیلی از دکل ها دوریم .
td lte هزینه هاش کمی گرون تر در میاد از ADSL وگرنه خود من می خواستم td lte ایران سل بخرم ولی دیدم گرون در میاد . از طرفی هم بعضی دوستان میگفتن نوسان داره کیفیتش و ثابت نیست و بستگی به فاصله از دکل داره و .... برا این دو مورد هنوز هم مجبور به استفاده از مخابرات د ز د هستم !
-
1 فایل پیوست
دوستانی که باید از مخابرات تهیه کنن پیشنهاد میدم فعلا به صورت ماهانه سرویس خریداری کنن با رئیس یکی از مراکز که صحبت کردم گفت هنوز قیمت ها نهایی نشده و جلسه داشتن برای تغییر تعرفه ها (به خاطر رقابت با سایر شرکت ها ) عملا قصد کنار زدن شرکت های خصوصی ه
تست سرعت 16 مگ مخابرات:
http://beta.speedtest.net/result/6910870747.png
در حال حاظر بحث داخلی / خارجی نتونستم چک کنم چون پنل مخابرات اصلا به روز نیست و عملا فکر نمی کنم بشه روش حساب باز کرد
فایل پیوست 37335
خرید حجم اضافی هم به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه و حجم ذکر شده به صورت داخلی در نظر گرفته شده و در ارزون ترین حالت هر گیگ بین الملل 1743 تومان میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
data20
دوستانی که باید از مخابرات تهیه کنن پیشنهاد میدم فعلا به صورت ماهانه سرویس خریداری کنن با رئیس یکی از مراکز که صحبت کردم گفت هنوز قیمت ها نهایی نشده و جلسه داشتن برای تغییر تعرفه ها (به خاطر رقابت با سایر شرکت ها ) عملا قصد کنار زدن شرکت های خصوصی ه
تست سرعت 16 مگ مخابرات:
http://beta.speedtest.net/result/6910870747.png
در حال حاظر بحث داخلی / خارجی نتونستم چک کنم چون پنل مخابرات اصلا به روز نیست و عملا فکر نمی کنم بشه روش حساب باز کرد
فایل پیوست 37335
خرید حجم اضافی هم به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه و حجم ذکر شده به صورت
داخلی در نظر گرفته شده و در ارزون ترین حالت هر گیگ بین الملل 1743 تومان میشه
بله صد در صد ماهانه . سه ماهه یک مگ رو میده 58 اون وقت ماهانه یک مگ رو میده 20 ! سوالی پیش میاد فرق سه ماهه با ماهانه سرویس ثابت فقط 2 هزار تومن هست ؟!
پس پرداخت هم به هیچ وجه نخرید ! وقتی ترافیک تموم میشه بدون کسب اجازه از کاربر خودشون اتومات حجم اضافه میندازن رو سرویس با گیگی 2000 تومن ! آخر سر رو قبضت رقم نجومی بدهی میاد !!! اینه شرافت در نزد مخابرات د ز د !
-
یه فرق کوچیک دیگه هم هست ولی مستند نیست و فقط حرفی شندیم ،اونم این که وقتی 3 ماه میخرید برای 3 ماه 60 گیگ دارید یعنی الزامی نیست هر ماه 20 گیگ مصرف بشه و میتونید تقسیمش کنید البته با این حجم های پیشفرض بدرد خودشون میخوره
یه مورد دیگه هم هست سرویس های قدیمی تر مخابرات بعد از اتمام قرار داد قطع نمیشن و تاریخ قطع برابر با اخرین تاریخ خرید ترافیک اضافی و فقط اجازه خرید ترافیک جدید نمیدن برای همین یه روشی هست که دارم استفاده میکنم بد نیست
طرح قیلی گزاشتم 3 گیگ توی پنل بمونه و فقط شبانه دانلود میکنم
طرح جدید هم که روی یه خط دیگه گرفتم
فقط طرح شبانه هم حدود 1 هقته هست که سرعت محدود کردن و شب مرسه به 2مگ (256 کیلو بایت) و عملا بیشتر از 4 گیگ نمیشه دانلود کرد ولی باز ماهی 120 گیگ میده (تست روی سرور ایران نگرفتم ببینم سرعت فرق میکنه یا نه)
-
شکیت کردم به 195 چون از سایت های نیم بها دو برابر حجم کسر میشد . طرف از مخابرات اومده فایلی رو از سایت " ورزش 3 " که ت لیست نیم بهای خود مخابرات هم هست دانلود کرده دیده از حجم من دو برابر کم شده میگه همینه که هست !
بدبختی بزرگ تر از این ؟! گناه من چیه که خطم رو فیبر هست ؟ هم نمی زارن از شرکت دیگه ای اینترنت بخرم و هم حجم خریداری شده منو دو برابر کم می کنن حتی از سایت هایی که خودشون ادعا می کنن نصف بها هست !
راهکار چیه دوستان ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
شکیت کردم به 195 چون از سایت های نیم بها دو برابر حجم کسر میشد . طرف از مخابرات اومده فایلی رو از سایت " ورزش 3 " که ت لیست نیم بهای خود مخابرات هم هست دانلود کرده دیده از حجم من دو برابر کم شده میگه همینه که هست !
بدبختی بزرگ تر از این ؟! گناه من چیه که خطم رو فیبر هست ؟ هم نمی زارن از شرکت دیگه ای اینترنت بخرم و هم حجم خریداری شده منو دو برابر کم می کنن حتی از سایت هایی که خودشون ادعا می کنن نصف بها هست !
راهکار چیه دوستان ؟
tdlte ایرانسل عالیه !
هم قابل هم واسه لب تاب هست هم سرعتش بیشتره
فقط یکم هزینه بیشتره