-
پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین
این تاپیک به طرزی وحشتناک همه چیز رو نشون میده که هرکس ندونه فکر میکنه ایران برای بار اولی هست که دچار تحریم های مشابه میشه همکاران عزیز منتظر باشید و هیچ ترسی هم نداشته باشید ریسلو و تحریمی که ازش صحبت میکنید و این دلهرو رو بین همه دامن زده که دامنه هاشون از بین میرود اصلا به این صورت نیست و دقیقا سه ماه فرصت انتقال وجود دارد که طی این سه ماه هم باز امکان تمدید و انتقال دامنه وجود دارد بجای این همه بحث و گفتگو که اکثرا هم نتیجه ای در بر ندارد و برعکس ایجاد دلهره بین کاربر نهایی و ایجاد زمینه گرفتن ماهی از آب گلالود برای برخی میکند منتظر باشید و کمی صبور مطمئن باشید جایگزین برای ریسلو خیلی زیاد و بهتر وجود دارد ، ریسلو از ابتدا هم مورد علاقه هیچکس نبود و تنها به اجبار ازش سرویس دهی میشد .
صبر پیشه کنید و انقدر دلهره در دل کاربر نهایی نیندازید که برخی به این تصور دچار شدند که فردا دامنه هاشون حذف میشود لطفا نکنید اینکار رو از شرکت خارجی که متزلزل میشویم هیچ با این نوع صحبت ها در دید همگان شما ناخودگاه به خودی هم ضربه میزنید تشنج ایجاد میکنید
:-?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordcrazy
با سلام
دوستان من ساکن آلمان هستم و مشکلی از بابت پرداخت یا آدرس سکونت ندارم . اما طبیعتا به خاطر مالیات ارزش افزوده ( 19% ) پنل با آدرس ایران باز کرده بودم . حالا سوالم اینه :
1- اگر یک پنل با مشخصات آلمانم در ریسلو باز کنم ، و دامنه ها رو به پنل جدید انتقال بدم باز مشکل دارند ؟؟
2- آیا میتونم با Reserclub کار کنم یا کلا به ایرانی جماعت گیر میده ؟
3- کلا با شرایطی که دارم ( سکونت خارج از ایران و پرداخت با مشخصات خودم ) شما کجا را پیشنهاد میدین ؟
شما اگر اسناد اقامت قانونی در آلمان رو داشته باشید، میتوانید دامنههای خودتان را به بزرگترین شرکتهای ثبت دامین مثل GoDaddy و enom و 1and1 و... ببرید. البتّه مشروط به اینکه با آدرس آلمان حساب باز کنید. همون ریسلو هم اگر بهش ثابت کنید که مقیم قانونی آلمان هستید، باهاتون کار میکنه به راحتی. خود Real Time Registrar هم کار میکنه. میتوانید بگویید که از ایران به آلمان مهاجرت کردهاید به همین سادگی.
به نظر من آن 19 درصد مالیات را بدهید و راحت کار کنید. یا اینکه میتوانید با مشخّصات آلمانی امّا مثلا در شرکتهای غیر اروپایی ثبت کنید که در این صورت احتمالاً مشمول VAT نمیشوید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mri_6889
شما اگر اسناد اقامت قانونی در آلمان رو داشته باشید، میتوانید دامنههای خودتان را به بزرگترین شرکتهای ثبت دامین مثل GoDaddy و enom و 1and1 و... ببرید. البتّه مشروط به اینکه با آدرس آلمان حساب باز کنید.
پس با هویت ایرانی مشکلی ندارند ؟؟ فقط حساب و ادرس و ... از آلمان باشه کافیست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordcrazy
با ملیت شما کاری ندارن فقط براشون مهم اینه که کجا زندگی میکنید ... حال که در المان هستینم شهروند اون شهر هستین پس مشکلی با شما ندارند اما ممکنه با یوزر های زیر مجموعه شما مشکل داشته باشن
-
با سلام.
دوستان عزيز ! يك دامنه در پنل ريسلو دارم كه تل چند ماه ديگه موعد تمديدش ميرسه !! لطفا بگين ديگه نميشه تمديد كرد !؟؟ اگر نميشه لطفا از الان راه حل بگيد ممنون ميشم
-
باسلام
تمدید میشه و مشکلی نیست .
اگر شک دارید تو این موضوع ما امکان میزبانی دامنه شما را در همان ریسلو داریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iGolchin
بنظر منم تو شرايط حاضر رجيسترار هاي روس و فرانسوي واقعا مناسب هستند (با ترك ها كار نكردم) و از لحاظ پشتيباني فرانسوي ها، فقط تنها مشكلي كه دارند قيمتشان هست نسبت به ريسلو
مثلا فرانسوي ها 15$ ميگيرن واسه .com با هويز پرايوسي مجاني
روس ها هم 15$ دامنه + 3$ هويز پرايوسي
در مقابل ريسلو كه 10$ ميده با هويز پرايوسي مجاني
يا حتي Tucows كه ميده 11$ با هويز پرايوسي مجاني
يكمي زياده
ریسلو 8.3 نبود ؟؟؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsun
دیگه حالا روی هاست و سروراش نظری ندارم اما اینکه نماینده رسمی یک رجیسترار معتبر مثل جوکر هستند که سگش به این ریسلوی درب و داغون میرزه خدایی ریسلو دهن همه رو با مشکلات عجیب غریبش سرویس کرده بود ولی ما پوست کلفتی بخرج دادیم ضمنا ایران سرور میگ تو قراردادشون جوکر صراحتا عدم تحریم و ضمانت داده از طرفی قیمت هاشونم مناسبه جز قدیمی ترین ها و خوشنام هم هستن به نظر خود من بهترین گزینه ممکن هم نباشه فعلا تنها گزینه مطمئن ایرانی هست چون همه نماینده همین ریلسو بودن...
ضمنا اکثر این رجیسترارهایی که شما معرفی کردی ایران و تحریم کردن مثل آنلاین نیک... خوب اگه کسی مشخصات و هویت غیر ایرانی و حساب بین المللی داشته باشه که اصلا نیازی به انتقال از ریسلو نداره همونجا می مونه دیگه
عزیزم یوکر همونی هست که شما اسمش رو میگی جوکر :39: توضیح دادم حرف j توی آلمانی ی تلفظ میشه همونجور که توی فرانسوی ژ و توی اسپانیایی خ تلفظ میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
ریسلو 8.3 نبود ؟؟؟
Slab 1
9.99$ میباشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
با سلام.
دوستان عزيز ! يك دامنه در پنل ريسلو دارم كه تل چند ماه ديگه موعد تمديدش ميرسه !! لطفا بگين ديگه نميشه تمديد كرد !؟؟ اگر نميشه لطفا از الان راه حل بگيد ممنون ميشم
اگه بل از مسدود شدن تمدید بکنید مشکلی نداره مگرنه اول باید انتقال بدید بعد تمدید کنید ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordcrazy
با خوده شما کاری ندارن و به راحتی هم باهاتون همکاری میکنن
ولی خب مسلما وقتی یوزر های شما ایرانی هستن اینجا به مشکل میخورید
چون همونطور که گفته همه ی کانتکت ها رو بررسی میکنن و اگه ایرانی باشه ...
-
ببینید جایگزین برای ریسلو زیاد هست همونطور که همهمون به جز ریسلو چند جای دیگه هم اکانت داریم
الان بحثی که هست قیمت انتقال از ریسلو هست، چون عین ریسلر کلاب خودش جا به جا نمیکنه ، من با ترک ها صحبت کردم برای انتقال بهم پیشنهاد قیمت 7.99 برای com net org info و 9.3 برای biz رو دادن اما فکر کنم بازم بشه کمش کرد.
روس ها کلا هیچ انعطافی برای هزینه انتقال نشون ندادن، چینی ها که کلا مرغشون یه پا داره.
آلمانی ها گفتن بررسی میکنن.
فرانسوی ها من باهاشون کار نکردم نظری ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اگه بل از مسدود شدن تمدید بکنید مشکلی نداره مگرنه اول باید انتقال بدید بعد تمدید کنید ...
بعد از مسدود شدن چي
-
در ضمن توجه داشته باشین سرعت عمل و امکانات + قیمت تمدید هم مهم هست
-
و روز 18 جولای 2017 شروع شد و آغاز محدودیت در ثبت دامنه جدید و انتقال دامنه جدید به ریسلو
زمان باقی مانده تا امکان تمدید سرویس ها حدودا 4 ماه
به گفته ریسلو دامنه ها تا زمان انقضا در پنل باقی می مانند ولی امکان تمدید ندارند ( که توبه گرگ مرگه در کمتر از 4 ماه آینده باید انتقال داد ! )
البته نمیشه دست دست کرد تا 4 ماه دیگه ، حداکثر یک ماه دیگه ، هزینه تمدید به مقدار قابل توجهی افزایش پیدا میکنه برای کشورهای فوق الذکر !
As of August 18, 2017, pricing of services and products subject to policy restrictions will be increased significantly. This will affect the pricing of:
- Renewal of existing products
- Getting domains out of redemption
-
پس نتیجه این شد بریم؟ اما کجا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
پس نتیجه این شد بریم؟ اما کجا؟
به هر آن کجا که باشد .... به جز این سرا سرایم !
بنده لیستی دارم تهیه میکنم از رجیسترار های مختلف در پست اول آپدیت می کنم. ( آپدیت کردم اطلاع میدم )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bozurg
عزیزم یوکر همونی هست که شما اسمش رو میگی جوکر :39: توضیح دادم حرف j توی آلمانی ی تلفظ میشه همونجور که توی فرانسوی ژ و توی اسپانیایی خ تلفظ میشه!
والا اینکه خودشون چی تلفظ می کنن و اطلاع ندارم اما مطمئنن منظورشون همون جوکر خودمون هست از لوگوشون میشه فهمید joker.com
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود
دوستانی که جوکر و هگزونت را پیشنهاد میدید، ما به هر دو این شرکت ها ایمیل فرستادیم و همچنان با توجه به اینکه روزکاری شروع شده است پاسخگو نیستند!
ضمنا جوکر شماره تماسی هم تو سایتش پیدا نشد که حداقل تماس بگیریم باهاشون!
CSL Computer Service Langenbach GmbH
Hansaallee 191-193
D-40549 Duesseldorf
Phone: +49.211867670
Fax: +49 211 86767 6449
www.csl.de
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
این برای دوستانی که میگین عوض کنند اطلاعات درست میشه
Changing information will not work, the customers and resellers affected by these restrictions have been flagged already
من بصورت تلفنی با ریسلو صحبت کردم
البته خیلی داستان و باز نکرد اما به نظر میاد مشکل از بانک و تراکنش نیست گویا پارتنر یک شرکت آمریکایی شده و دیگه نمی تونه سرویس با ایرانی ها کار کنه
در مورد تغییر اطلاعات هم صحبت کردم همین جواب و داد که فایده نداره
حتی مطلع شدم که بعضی شرکت ها مثل طلا هاست به مشتریاشون گفتن که چون از اول با مشخصات غیر ایرانی با ریسلو کار کردن مشکل دار نمیشن اینم پرسیدم گفت در مراحل بعدی این ها هم کشف میشن و محدود میشن تقریبا منظورش این بود که بهتره ریسک نکنین چون بالاخره می فهمن
من از حرف طلاهاست تعجب می کنم داستان اصلا مشخصات ایرانی و غیر ایرانی نیست که... بعدشم طلاهاست و خود ریسلو برای شارژ اکانت به مشتری های ایرانی پیشنهاد می کرد و فارغ از مشخصات ریسلو کاملا می دونه که ایرانی هستن...
از حرف بعضی از دوستان هم که میگن صبر کنین عجله نکنین و فلان هم تعجب می کنم خدا رو شکر دامنه هام دست آدم مسئولیت پذیری بود زنگ زدم بهش گفت در جریانم مهندس دارم منتقل می کنم به جوکر خیالت راحت باشه تازه بدون هزینه گرفتن! خدا به مشتری های این مدل آدم های بی مسئولیت رحم کنه
لامصب دومین مشتری شاید همه زندگیش باشه چطور می تونی اینقدر ریلکس باشی... مجانی که نمی خوای ترنسفر کنی پولش و بگیر از مشتری ترنسفر کن یه جای دیگه
-
دوستانی که الان دارن با نیم کار می کنن لطفف کنن بگن به چه چیزایی حساسه و چه مواردیو باید رعایت کرد ؟
-
سلام
این سایت هم بررسی کنید.
http://www.connectreseller.com/
هندی هستند و ماژول WHMCS هم دارند. قیمت هاشم مناسب هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza21biologist
آدرس http://online.connectreseller.com/re...how_signupform با آی پی ایران باز نمی شود و با پیغام
403 Forbidden
Request forbidden by administrative rules.
مواجه می شوید . با آی پی غیر از ایران هم در لیست انتخاب کشور ها اثری از ایران نیست .
با این موارد به نظر نمی رسد با ایرانی روابط خوبی داشته باشد !
-
irpowerweb هم به عنوان بزرگ ترین نماینده ریسلو به نماینده هاش ایمیل زده و تائید کرده
با سلام و احترام
نماینده گرامی؛
این ایمیل حاوی اطلاعات مهمی است که با توجه به خدمات دریافتی شما، لازم است آن را با دقت مطالعه فرمایید.
با توجه به اطلاعیه ریسلو و تحریم های موجود آمریکا علیه ایران، استفاده از خدمات ریسلو (از جمله ثبت و انتقال دامنه) از ۱۸ جولای با محدودیت مواجه خواهد شد.
در روزهای اخیر با وجود همفکری های انجام شده با ریسلو، امید آن بود که از معدود راه حل های باقی مانده در جهت ادامه همکاری با این رجیسترار استفاده شود که این موضوع با توجه به محدودیت های ایجاد شده برای ریسلو امکانپذیر نبوده است.
دیگه با این تفاسیر باید پرونده ریسلو رو بسته شده بدونیم
- - - Updated - - -
irpowerweb هم به عنوان بزرگ ترین نماینده ریسلو به نماینده هاش ایمیل زده و تائید کرده
با سلام و احترام
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 🔴🔴🔴
نماینده گرامی؛
این ایمیل حاوی اطلاعات مهمی است که با توجه به خدمات دریافتی شما، لازم است آن را با دقت مطالعه فرمایید.
با توجه به اطلاعیه ریسلو و تحریم های موجود آمریکا علیه ایران، استفاده از خدمات ریسلو (از جمله ثبت و انتقال دامنه) از ۱۸ جولای با محدودیت مواجه خواهد شد.
در روزهای اخیر با وجود همفکری های انجام شده با ریسلو، امید آن بود که از معدود راه حل های باقی مانده در جهت ادامه همکاری با این رجیسترار استفاده شود که این موضوع با توجه به محدودیت های ایجاد شده برای ریسلو امکانپذیر نبوده است.
دیگه با این تفاسیر باید پرونده ریسلو رو بسته شده بدونیم
-
ریسلو گفته در هر زمان امکان انتقال دارید
پس بهتره صبر کنید تا ببینیم چی میشه دامنه های نزدیک تمدید رو تمدید کنید
باقی رو صبر کنید اگر دیدیم کلا نمیخوان سرویس بدن انتقال میدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
ریسلو گفته در هر زمان امکان انتقال دارید
پس بهتره صبر کنید تا ببینیم چی میشه دامنه های نزدیک تمدید رو تمدید کنید
باقی رو صبر کنید اگر دیدیم کلا نمیخوان سرویس بدن انتقال میدیم
سلام
به واحد پولی ریسلو یورو اضافه شده است.
http://www.axgig.com/images/24067382718706445248.png
به امید خدا صبر میکنیم ببینیم انشالله چی میشه!
انشالله بتونن راهی پیدا کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
به ما که اضافه نکردند الکی خودتون رو اذیت نکنید چون میخواند محدود کنند
انتقال به جوکر به نظر من بهتره
از همین الان شروع کنید در سایت جوکر ثبت نام و انتقال بدید
https://joker.com
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
به ما که اضافه نکردند الکی خودتون رو اذیت نکنید چون میخواند محدود کنند
انتقال به جوکر به نظر من بهتره
از همین الان شروع کنید در سایت جوکر ثبت نام و انتقال بدید
https://joker.com
والا برای من امروز دیدم اضافه شده.
شرایط و مدارک جوکر چیه؟
پیپال برای پرداخت قبول میکنند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
والا برای من امروز دیدم اضافه شده.
شرایط و مدارک جوکر چیه؟
پیپال برای پرداخت قبول میکنند؟
قیمتها یه کم بالاست مثلا دامنه ی دات کام در میاد 11.99 usd البته برای من چون تو اتریش هستم مالیات میاد شاید شما مثلا آدرس امارات بدید کمتر بشه برای من 2 دلار مالیات میزنه
پیپال هم داره
نقل قول:
You will be redirected to the PayPal site after clicking 'proceed' below. Please login and authorize your payment with PayPal. After this, you will be automatically redirected back to Joker.com's summary page, where you will find your order listed, ready for final confirmation!
Please note: Currently, PayPal payments require a verified PayPal account. Verification is offered by PayPal, in case it was not done when the account has been opened.
-
این جوکر رو میشه ادرس ایران داد یا نه انا رو هم باید ادرس فرعی بدیم؟
برای انتقال باید هزینه داد تو جوکر یا رایگان میشه منتقل کرد؟
-
من چند روز پیش با حساب بانکیم ریسلو رو شارژ گردم امروز ریسلو پولو به حسابم برگشت زد یعنی حتی پول از بانک اتریشم قبول نکرد برای پنلم
اونی که برای من مشخصه اینه که دامنه هاتون اگر اعتبار داره مشکلی نیست چیزیش نمیشه
هر زمان حتی 6 ماه دیگم بخواید میتونید منتقل کنید
فقط تمدید و حسابتون رو نمیتونید شارژ کنید
پس با حوصله فکر کنید
البته میتونید این مورد رو از ریسلو هم بپرسد
من دوستان جدید رو نمیدونم ولی اگر ماها قدیمیا اومدیم سمت ریسلو چون ما هممون روزی 90 دلار دادیم و در ریسلر کلاب عضو شدیم و یهو مارو به زور بردند اینجا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ادرس خارج بدی بهتره.
اره انتقال از ریسلو به ریجسترار دیگه هزینه داره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
قوانین انتقال
نقل قول:
- please make sure, that there is no so-called registry or client 'transfer lock' active for the domain you want to transfer. The transfer lock will prevent any attempt to transfer, please verify that the transfer lock has been removed at the current registrar,
and that he does not block or lock the domain otherwise - the domain to be transferred must have been active for at least 60 days at the current registrar, otherwise the transfer will fail
- the domain to be transferred must not be subject of an active ICANN UDRP dispute procedure
- the domain should have a remaining term of least 7 days, to ensure that the transfer succeeds within the time limits (a maximum of 6 days is granted to confirm or object a transfer). In case the domain has less than 7 days of remaining term, a successful transfer cannot be warranted.
- this procedure will trigger email notifications to the domain owner and the admin contact of the domain to be transferred
- - - Updated - - -
البته من سعی کردم نتونستم دامنمو منتقل کنم
ارور میده که
نقل قول:
The domain you are trying to transfer is in status "LOCK". To initiate a transfer process, your domain has to be unlocked. Usually you can do this yourself through the current registrar's Web site. If there is no such option, inform the current registrar to unlock the domain.
ولی قفل نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
قوانین انتقال
- - - Updated - - -
البته من سعی کردم نتونستم دامنمو منتقل کنم
ارور میده که
ولی قفل نیست
تغییر اطلاعات دادید؟؟ یا بتازگی تمدید کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
igolchin
تغییر اطلاعات دادید؟؟ یا بتازگی تمدید کردید؟
تازه تمدید کرده بودم ولی خب الان اکی شد و منتقل کردم جوکر
ولی انتقال هر دامنه ی دات کام
16.20usd
-
سلام
دوستان هر روز استرس جدید میاد اصلا
من ۲ تا دامین خیلی مهم هست توی پنل که تازه ۱ ماهه ثبت شده این ۲ تا از همه مهمتره آدرس قابل تایید توی خازج هم نداریم به تظر شما چیکار باید کرد؟
اگر ادرس رو عوض کنیم چقدر احتمال داره تایید بخوان ؟ اگر بخوان چیا باید ارسال بشه ؟
ممنون از شما
-
والا از این خارجی ها تو این اوضاع تحریم ما هیچی بعید نیست..میترسم هممون بریم جوکر خرش که از پل گذشت پولا رو زد بالا یکی دو ماه بعد همین کار ریسلو رو با ما کنه!!
-
بچه ها من همین الان دوتا دامنه با مشخصات ایران تو ریسلو ثبت کردم و بدون مشکل ثبت شد
تو حسابم پول داشتم گفتم ثبت کنم پوله که دیگه برنمیگرده :113:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
سلام
دوستان هر روز استرس جدید میاد اصلا
من ۲ تا دامین خیلی مهم هست توی پنل که تازه ۱ ماهه ثبت شده این ۲ تا از همه مهمتره آدرس قابل تایید توی خازج هم نداریم به تظر شما چیکار باید کرد؟
اگر ادرس رو عوض کنیم چقدر احتمال داره تایید بخوان ؟ اگر بخوان چیا باید ارسال بشه ؟
ممنون از شما
ببرید جوکر و تمدید گکنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
والا از این خارجی ها تو این اوضاع تحریم ما هیچی بعید نیست..میترسم هممون بریم جوکر خرش که از پل گذشت پولا رو زد بالا یکی دو ماه بعد همین کار ریسلو رو با ما کنه!!
اون هند بود از آمریکا میترسه
آلمان از آمریکا ترسی نداره که قوانین آمریکا رو بخواد اعمال کنه
مگر خود آلمان تحریم کنه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza tnt
بچه ها من همین الان دوتا دامنه با مشخصات ایران تو ریسلو ثبت کردم و بدون مشکل ثبت شد
تو حسابم پول داشتم گفتم ثبت کنم پوله که دیگه برنمیگرده :113:
بله ولی یه نگاه به ایمیل و تاریخهایی که گفتند بکنید
فعلا دارن بررسی میکنند به زودی ثبت و ... بسته میشه
-
اشتباه ما ایرانی ها این هست که همگی با هم میریم یکجا و انقدر آش رو شورش می کنیم که میزنن همه چیز رو بلاک می کنند. بهتره هر کسی بره یه سایت و پخش بشید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اون هند بود از آمریکا میترسه
آلمان از آمریکا ترسی نداره که قوانین آمریکا رو بخواد اعمال کنه
مگر خود آلمان تحریم کنه
ریسلو از لحاظ حقوقی هلندی بود ولی چون با شرکت های امریکایی قرارداد بست اینجوری شده مثلا این اخریا سرویس های Microsoft Azure هم داشت جوکر هم اگه بخواد اینکار رو بکنه از OFAC اخطاریه میگیره یا همین الان که واحد پولیش دلاره میتونه مشکل ایجاد کنه در اینده (بلاخره OFAC هروز یه بازی در میاره)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiancity
اشتباه ما ایرانی ها این هست که همگی با هم میریم یکجا و انقدر آش رو شورش می کنیم که میزنن همه چیز رو بلاک می کنند. بهتره هر کسی بره یه سایت و پخش بشید!
نه عزیز ما ایرانیها هیچ اشتباهی نداریم
نمیخوام بحث رو سیاسیش کنم پس بیخیالش
دوم اینکه مشکل بعدی اینه ما ایرانیها علاقه به فیک داریم
هویت فیک از بس ترسیدیم از هویت واقعی خودمون در کشورمون همش فیک هستیم یه خارجی حتی جوراب میخواد بخره قرار باشه فرمی پر کنه آدرس دقیق میده
من نمیدونم چرا ما ایرانیها اینجوری نیستیم طرف سایت مذهبی داره توی شرکت ما آدرسشو زده ایران ایران ایران
الان این میترسه بابت سایت مذهبیش بگیرنش؟
آخه این شد آدرس؟
باید درست کار کنیم
هویت واقعی
اگر ایران تحریمه باشه یه هویت خارجی واقعی دیگه الان همه یه فامیل در اروپا دارند یا یه دوست
-
آقا این جوکر خیلی قیمتهاش گرونه که. این بنده خدا reg.com روسی هم قیمتش خیلی کمتره هم دردسر PayPal و... نداره چون با WebMoney کار میکنه. اذیت تحریم هم نداره چون روسی هست. تازه اگر با قیمتهای جوکر باشه، این gandi.net هم هست که تازه بیت کوین هم قبول میکنه. ضمن اینکه درسته که اسمش هندی هست، ولی خودش فرانسوی هست.
همینطور یک عدّه اومدن این جوکر رو انداختن توی دهن ملّت و رفتنها. چه مزیتی داره این آخه؟ نه Payment Methodاش چیز جالبی داره و نه قیمتش جالبه.