-
پاسخ : آسمان پرداخت - درگاه واسط غیر عمومی
دوستان
داود عبید با پولتون داره تو این گروه ارز دیجیتال معامله میکنه و شده کارشناس ارز
https://t.me/joinchat/DG6yCRJXF4cEl6g0P8eJ_w
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
با چه ای دی داره فعالیت میکنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
چرا الکی جو میدی
خرید و فروش تو گروه ممنوع هست حتی کسی دنبال ارزی باشه فورا پیامش حذف میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali1150
با چه ای دی داره فعالیت میکنه؟
@Irvsk
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
چرا الکی جو میدی
خرید و فروش تو گروه ممنوع هست حتی کسی دنبال ارزی باشه فورا پیامش حذف میشه
عبید کلاه بردار اونجا مدیره. جو چی میدم؟
شما داری جو الکی میدی
http://cdn.zartalk.com/png/2/3/1517865085-Untitled.png
منم نمیدونستم یکی از کاربران شاپکیپر بهم گفت که خودش هم تو اون گروه مدیره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
شما توی پست قبلیتون نوشتید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
تو این گروه ارز دیجیتال معامله میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BazPardakht.Com
شما توی پست قبلیتون نوشتید
بد نوشتم منظورم تجارت ارز دیجیتال بود نه اینکه گروه شما محل داد و ستد هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
========================================
به حق چیز های ندیده نشنیده .یعنی واقعا با پول ملت خرید فروش میکنه عجب زمونه ای شده
-
دوستان این که کسی داره معامله میکنه به شما ارتباطی نداره .
قرار نیست چون به شما بدهکاره کسب و کاری نداشته باشه .
شاید میخواد با این تجارت ها پول ها و بدهی هاشو ردیف کنه و برگردونه .
لابد میخواین فردا بگین با پول ملت ازدواج کرد . با پول ملت دستشویی عمومی رفت تو خیابون ( اینم تصویرش ) و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paypress
لابد میخواین فردا بگین با پول ملت ازدواج کرد . با پول ملت دستشویی عمومی رفت تو خیابون ( اینم تصویرش ) و ...
دستشویی عمومی ! مگه پولیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
به نکته ظریفی اشاره کردی. :71:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
منظورشون اینه که وقتی وارد دستشویی عمومی شدن پول ملت توی جیبشونه یا توی کارت بانکی ای که توی جیبشون قرار داره...
-
حتما شکایت کنید.
تا زمانی که شما جدی نگیرید ، اون طرف هم تلاشی برای بازگشت وجه ها نمیکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali1150
به نکته ظریفی اشاره کردی. :71:
والا :دی
البته الان پول می گیرن تو عمومی :دی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dynabanner.com
منظورشون اینه که وقتی وارد دستشویی عمومی شدن پول ملت توی جیبشونه یا توی کارت بانکی ای که توی جیبشون قرار داره...
می دونم از سر شوخی گفتم :-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
البته الان پول می گیرن تو عمومی :دی
حتی پارک شهر :105:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2JZ
حتما شکایت کنید.
تا زمانی که شما جدی نگیرید ، اون طرف هم تلاشی برای بازگشت وجه ها نمیکنه.
میشه بفرمایید از چی شکایت کنند دقیقا ؟! اینا صرفا فقط دارن جو میدن همین ! نمونه این دوستان زیاده انشالله که به راه راست هدایت شوند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paypress
حرف مفت چرا میزنی
بدون شک خود عبید هستی
غلط کرده با پول ملت معامله میکنه یا حتی ازدواج
حرفی میزنیا !!!
مگه ساختمون سازیه برشکست کرده باشه پول ملت رو عمدا کشیده بالا رفته بره باهاش معامله کنه برگردونه؟
شما بیاد 5 میلیون بده من بعد از 1 سال معامله باهاش 6 تومن بهت برمیگردونم میدی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
حرف مفت چرا میزنی
بدون شک خود عبید هستی
غلط کرده با پول ملت معامله میکنه یا حتی ازدواج
حرفی میزنیا !!!
مگه ساختمون سازیه برشکست کرده باشه پول ملت رو عمدا کشیده بالا رفته بره باهاش معامله کنه برگردونه؟
شما بیاد 5 میلیون بده من بعد از 1 سال معامله باهاش 6 تومن بهت برمیگردونم میدی؟
عبید چیه برادر من .
من قربانزاده هستم مدیر عامیل شرکت توسعه ارتباطات هوشمند .
ش ث : 16722
http://ilenc.ir/Design/Print/Registe...0&extra=675851
اگه کفایت نمیکنه ادرس روزنامه رسمی بدم :|
شما اگه خیلی به خودت مطمسنی چرا شکایت نمیکنی ؟
البته با این ادبیاتی که داری شکایت کنی هم به نتیجه نمیرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paypress
عبید چیه برادر من .
من قربانزاده هستم مدیر عامیل شرکت توسعه ارتباطات هوشمند .
ش ث : 16722
http://ilenc.ir/Design/Print/Registe...0&extra=675851
اگه کفایت نمیکنه ادرس روزنامه رسمی بدم :|
شما اگه خیلی به خودت مطمسنی چرا شکایت نمیکنی ؟
البته با این ادبیاتی که داری شکایت کنی هم به نتیجه نمیرسی
مدیر عامل...!
با 170 تومن یک شرکت ثبت میکنید فکر میکنید مدیر عاملی
بخدا خود عبید هستی پستهای عبید رو ببینید همش عین همین یوزر حرف میزنه
مدیر عاملم/روزنامه بدم خدمتتونو...
ایشون پول منو برنداشته ولی از چند از مشتریهام زده و شکایتم کرده وگرنه اینقدر احمق نیستم با هر بچه توهمی که کسب و کاری میزنه کار کنم
طرف 19 سالشه تو یک دهات تو خراسان میگه یونان هستم و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
مدیر عامل...!
سلام
ایشان ارومیه ای هستند فکر کنم ولی خوب چون تازه عضو شدن و زیاد با جو انجمن آشنا نیستند بیشتر مواقع تو تاپیک ها پست های نامربوط میدن ، ولی مطمئنا آقای عبید نیستند
خواهش میکنم اون قسمت قسم را ویرایش بفرمایید
-
واقعا عالیه اقای عبید . اقا داود جز افرادی هستن که برا بنده خیلی محترمن و خیلی دوستشون دارم . طی شناختی که از ایشون دارم میشه بهشون اعتماد کرد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abdollahi38
واقعا عالیه اقای عبید . اقا داود جز افرادی هستن که برا بنده خیلی محترمن و خیلی دوستشون دارم . طی شناختی که از ایشون دارم میشه بهشون اعتماد کرد .
پولتو میخورد و سین میکرد بازم این حرفو میزدی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali1150
پولتو میخورد و سین میکرد بازم این حرفو میزدی ؟
دوست عزیز شما اگه اقای عبید پولتون رو خورده میتونید از مراجع قضایی پیگیر باشید .
بنده چند ماه دارم سرور های اختصاصی که برای خودمون و برای برخی از مشتریانمون که داریم استفاده میکنیم از ایشون دارم میگیرم کاملا هم راضیم .
تا الان هیچ گونه بد رفتاری . بی ادبی . و حتی مقداری کم کاری در ارائه سرویس و محصولاتشون که به ما دادن رو ندیدم حتی بیشتر مواقع ما داریم اذیتشون میکنیم .
ضرب المثل هستش که میگه کرم از خود درخته تا شما کاری نکرده باشی اقای عبید هم اذیتت نمیکنه . اگه قرار بود پول ما رو بخوره توی این هفت ماهی که داریم با هم کار میکنیم حتما میخورد .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abdollahi38
ضرب المثل هستش که میگه کرم از خود درخته تا شما کاری نکرده باشی اقای عبید هم اذیتت نمیکنه . اگه قرار بود پول ما رو بخوره توی این هفت ماهی که داریم با هم کار میکنیم حتما میخورد .
دوست عزیز در ادبیاتتون تجدید نظر کنید. بنده هم از ایشون نزدیک 3 میلیون طلب دارم. البته خدای نکرده انگ کلاهبرداری یا خوردن پول نمیزنم چون قول مساعد دادند که مشکل رو رفع کنند و حتما رفع میشه.
اما اینکه شما به مشکلی برخورد نکردید، دلیل نمیشه که همه افرادی که در این تاپیک مشکل مطرح می کنند "کرم داشته باشند"
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abdollahi38
دوست عزیز شما اگه اقای عبید پولتون رو خورده میتونید از مراجع قضایی پیگیر باشید .
بنده چند ماه دارم سرور های اختصاصی که برای خودمون و برای برخی از مشتریانمون که داریم استفاده میکنیم از ایشون دارم میگیرم کاملا هم راضیم .
تا الان هیچ گونه بد رفتاری . بی ادبی . و حتی مقداری کم کاری در ارائه سرویس و محصولاتشون که به ما دادن رو ندیدم حتی بیشتر مواقع ما داریم اذیتشون میکنیم .
با توجه به اینکه این هاکان وب هاست شما با کنتور وبگذز !!! که گذاشتید کلا 700 نفر بازدید داشته فکر نمی کنم تا حالا کنترل پنل سرور اختصاصی هم توی مانیتورت دیده باشی چه برسه به اینکه بخوای چند تا سرور داشته باشی به بقیه هم سرور بدی!
از همه اینا گذشته شما اگه واقعا چیزی بارت بود خودت سرور می گرفتی نه آویزون کس دیگه بشی!
اصلا کلا همه اینا به کنار!
با اینکه کاملا مشخصه از طرف خود داوود عبید داری پیام میدی ولی توصیه می کنم اگه واقعا از داوود عبید سرور داری قبل از اینکه پول از شما بگیره و فاکتور های سرور رو پرداخت نکنه و همه دیتاهات از بین بره هر چه زودتر به فکر انتقال باشی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yd2018
دوست عزیز در ادبیاتتون تجدید نظر کنید. بنده هم از ایشون نزدیک 3 میلیون طلب دارم. البته خدای نکرده انگ کلاهبرداری یا خوردن پول نمیزنم چون قول مساعد دادند که مشکل رو رفع کنند و حتما رفع میشه.
اما اینکه شما به مشکلی برخورد نکردید، دلیل نمیشه که همه افرادی که در این تاپیک مشکل مطرح می کنند "کرم داشته باشند"
شما واقعا دل خوجسته ای داری !
اگر می خوای جزو شاکی ها باشی و به پولت برسی لیست شماره کارت هایی که از اونها برای شما واریزی انجام شده رو از بانک پرینت بگیر مشخصات شرکتی که ثبت شده رو هم ما در آوردیم به جرم خیانت در امانت شکایت رو تنظیم می کنیم اونوقت زمانی که علاوه بر پرداخت مبالغ 6 ماه تا 3 سال رفت پشت میله های زندان و اونجا عروس شد یاد می گیره این کار ها چه تبعاتی داره
در ضمن اصلا هم مهم نیست موضوع سایت شما چی بوده حتی یک هزارم درصد
خودش رو هم گیر نیاوردم پول رو تا ریال آخر از همون هایی که توی ایران از کارتشون واریز شده می گیریم! بلاخره شرکت هستند دیگه :) و ما از کل مجموعه همراه با تک تک اعضا به صورت موازی در حال تنظیم شکایت هستیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abdollahi38
تو که نه پولتو خورده نه درگاه ازش داری و ما هم مشکلمون سرور یا اینگونه موارد نیست . واینکه چرا اینقدر سنگشو به سینه میزنی ؟ مدال افتخار میندازن گردنت ؟ پول دادی سرویس یا همون سرور داده بهت و با بحث این تاپیک جداس مربوط به درگاه پرداخت میشه نه سرور یا موارد دیگه.
-
اگه این انجمن مدیریت داشت الان وضع این نبود
2 روز دیگه آقای رامین! میاد کله پستارو حذف میکنه
2 روز بعد همین فرد به کارش ادامه میده
جمع کنید بابا
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abdollahi38
چرا انقد از آقای عبید میری بالا
بیا پایین خاکی نشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
اگه این انجمن مدیریت داشت الان وضع این نبود
2 روز دیگه آقای رامین! میاد کله پستارو حذف میکنه
2 روز بعد همین فرد به کارش ادامه میده
جمع کنید بابا
بزرگوار، مدیریت چیکار میتونه الان؟
میتونه پولاتون رو نقد کنه؟
حالا سلیقهای یا غیر سلیقهای تاپیک رو بست
یوزر رو بلاک کرد، نکرد!
چه فرقی میکنه؟ مگه پولاتون زنده میشه؟
تهش اینه که با یه یوزر دیگه میاد فعالیت میکنه! سخته؟ یه ثبتنام و یه سایت و یه قالب جدید و یه شماره ایرانسل و ...
وقتی با یه سایتی کار میکنید که نه آدرس داره، نه شماره تلفن، نه چیزی ...
میلیون میلیون هم میذارید وسط ...
خوب برید شکایت کنید.
۴-۵ نفر بشید حله، نیازی به این کارا نیست دیگه ...
این همه درگاه معتبر هست، دفتر فیزیکی، کلی کارمند!! تلفن!! پشتیبانی!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
بزرگوار، مدیریت چیکار میتونه الان؟
میتونه پولاتون رو نقد کنه؟
حالا سلیقهای یا غیر سلیقهای تاپیک رو بست
یوزر رو بلاک کرد، نکرد!
چه فرقی میکنه؟ مگه پولاتون زنده میشه؟
تهش اینه که با یه یوزر دیگه میاد فعالیت میکنه! سخته؟ یه ثبتنام و یه سایت و یه قالب جدید و یه شماره ایرانسل و ...
وقتی با یه سایتی کار میکنید که نه آدرس داره، نه شماره تلفن، نه چیزی ...
میلیون میلیون هم میذارید وسط ...
خوب برید شکایت کنید.
۴-۵ نفر بشید حله، نیازی به این کارا نیست دیگه ...
این همه درگاه معتبر هست، دفتر فیزیکی، کلی کارمند!! تلفن!! پشتیبانی!!
منظور من اینه، الان یکی در این سایت فعالیت میکنه(سایت فروش حالا هرچیزی داره). تاپیک با اسناد میزنیم تو سایت سریع میان تاپیک پاک میکنن..(این کار یعنی حمایت از کلاه بردار)
خواهش من اینه حداقل تاپیک + اسناد ایجاد میشه مدیریت دیلیت نکنه. تا فرد سالم با فرد خراب معلوم بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qqww
با توجه به اینکه این
هاکان وب هاست شما با کنتور وبگذز !!! که گذاشتید کلا 700 نفر بازدید داشته فکر نمی کنم تا حالا کنترل پنل سرور اختصاصی هم توی مانیتورت دیده باشی چه برسه به اینکه بخوای چند تا سرور داشته باشی به بقیه هم سرور بدی!
از همه اینا گذشته شما اگه واقعا چیزی بارت بود خودت سرور می گرفتی نه آویزون کس دیگه بشی!
اصلا کلا همه اینا به کنار!
با اینکه کاملا مشخصه از طرف خود داوود عبید داری پیام میدی ولی توصیه می کنم اگه واقعا از داوود عبید سرور داری قبل از اینکه پول از شما بگیره و فاکتور های سرور رو پرداخت نکنه و همه دیتاهات از بین بره هر چه زودتر به فکر انتقال باشی
همنطور که اول گفتم از ایشون شکایت دارید به مراجع قضایی برید و طرح شکایت کنید ازشون .
بله امار وبگذر تازه گذاشتم واسه اینکه تبلیغات کلیکی از سایت تبلیغ ایرانی گرفته بودم . میخوای اسکرین بگیرم برات .
تاریخ ثبت دامنه بنده مال یکشنبه، ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
۱۳۹۶/۰۵/۲۹
- بنده قبل از اینکه خودم مستقل بشم با شرکت های دیگه کار میکردم اینقدر به خودم اطمینان دارم که بگم سابقه کاری دارم و حتی نمومنه کار دارم توی این چند ماهی که مستقلم.
- همون اول دوتا سرور از ایشون گرفتم همونو دارم ادامه میدم بنده الان 5 تا سرور دارم که 3 تا سرور خودم گرفتم پس به قول شما یک چیزایی بارم هست و مثل بعضی ها نمایندگی و یا روی سرور مجازی به مشتری خدمات نمیدم .
- بنده اقای عبید رو هم از نزدیک ندیدم وحتی ایشون از دوستای صمیمی بنده نیستن که بگم هواشو دارم ولی به عنوان یک همکار که هفت ماهه با ایشون از زمانی که توی شرکت های دیگه کار میکردم اشنا شدم هیچگونه بدی و حتی کلاه برداری ندیدم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yd2018
بنده هیچگونه قصد توهین به شخص و یا اشخاصی رو نداشتم . بعضی افردا که حتی واسه خودم پیش اومده طی یک خصومت شخصی میان الکی میزن فلانی کلاه برداره . فقط واسه اینکه ابروی طرف رو ببرن . بابت حرفی که زدم وبعضی دوستان رو ناراحت شدن از این حرفم عذر خواهی میکنم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
چرا انقد از آقای عبید میری بالا
بیا پایین خاکی نشی
نه داداش مواظبم . اتفاقا بهم گفت بیا خرگوش داریم رو پایی میزنه نرفتم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
مدیر عامل...!
مدیر عاملم/روزنامه بدم خدمتتونو...
ایشون پول منو برنداشته ولی از چند از مشتریهام زده و شکایتم کرده وگرنه اینقدر احمق نیستم با هر بچه توهمی که کسب و کاری میزنه کار کنم
طرف 19 سالشه تو یک دهات تو خراسان میگه یونان هستم و...
گویا مشکل شخصیتی دارید ، الان اگه جناب عبید از شما حقی رو خورده میتونید با مراجعه به داداگاه یا .... هر چی که هست حقتونو بگیرید اینطوری ابشاری پست گذاشتن دردی رو شفا نمیده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
گویا مشکل شخصیتی دارید ، الان اگه جناب عبید از شما حقی رو خورده میتونید با مراجعه به داداگاه یا .... هر چی که هست حقتونو بگیرید اینطوری ابشاری پست گذاشتن دردی رو شفا نمیده .
الان بخوای از کسی شکایت کنی 400 هزارتومن هزینه کل دادگاه و... میشه. شما بودی شکایت میکردی؟ :39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
الان بخوای از کسی شکایت کنی 400 هزارتومن هزینه کل دادگاه و... میشه. شما بودی شکایت میکردی؟ :39:
همین روش کلاهبرداری بسیار خوب و کثیفی هست توی مبالغ کم کلاهبرداری میکنی تا طرف براش نصرفه بره شکایت کنه و همینطور کم کم برای خودت پول جمع میکنی روزی 100 تمن هم بتونی کلاهبرداری کنی ماهی میشه 3تمن. به قول شما 100 تمن ازش ***یده باشن بعد 400 تمن بخاد خرج کنه 300 هم ضرر میکنه.
بهترین کار اینه گروهی اقدام کنید چون شما واسه 100 تمن برید پیش قاضی مسخرتون میکنه ولی تعداد زیاد باشه قضیه فرق میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
در بحث کلاهبرداری شکایت نکردم
ولی دو تا شکایت داشتم
یکی افت قیمت ماشین که کلا 150 تومن هزینه نکردم
که بعدش از طرف اونم گرفتم با افت قیمت و 5 روز الافی که برام درست کرده بود روزانه 100 تومن
و در بحث شکایت از یه هکر که اونم 50 تومن خرج نکردم
فکر نکنم 400 هزار تومان هزینه منطقی باشه
تازه اگر بکنید بعد از محکوم شدن میتونید پس بگیرید ازشون+ هزینه الافی و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1771
مجبور نیستید وقتی اطلاعات کافی ندارید اطلاعات غلط بدید.
-
سلام
دوستان هدف از ادامه این تاپیک و حضورتان در این تاپیک چیه ؟
اگر فرض را بر اطلاع رسانی برای عدم تسویه حساب بزاریم که الان همه متوجه شدن که آسمان پرداخت تسویه انجام نمیده و متاسفانه دلیل عدم توضیحات فرد محترمی مانند آقای عبید را در تاپیک نمیدانم چون اعتبار ایشان زیر سوال رفته و عدم پاسخگویی هم به نوعی تایید حرف شاکیان هست
من از ایشان یک سرور دارم که دقیقا الان یک سال و نیم بیشتر هست تمدیدش میکنم و تا حالا مشکلی هم نداشتم ولی حالا به هر دلیلی مثل خیلی ها فعالیت خودشان را در اینجا محدود کردن ولی این محدود کردن نباید به قیمت از دست رفتن اعتبار باشه چون کسانی که از ایشان سرویس ندارند با دیدن این تاپیک مطمئنا ایشان را فردی نا مطمئن خواهند شناخت که پاسخگو نیستند
اعتبار و آبرو به راحتی بدست نمیاد که به همین راحتی بخوان از اون بگذرند
-
خوشبحتانه 1 میلیون تومان دیگه هم برای ما واریز کردند و بقیه مبلغ هم (حدود 1.700) با قول مساعد ایشون انشالله تسویه خواهد شد.
دوستانی که واقعا از ایشون درگاه داشتند و مبلغی طلب دارند فکر می کنم مشکل حل بشه و تدریجا تسویه ها صورت بگیره، نگران نباشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yd2018
خوشبحتانه 1 میلیون تومان دیگه هم برای ما واریز کردند و بقیه مبلغ هم (حدود 1.700) با قول مساعد ایشون انشالله تسویه خواهد شد.
دوستانی که واقعا از ایشون درگاه داشتند و مبلغی طلب دارند فکر می کنم مشکل حل بشه و تدریجا تسویه ها صورت بگیره، نگران نباشید
جالبه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yd2018
مدرک از چت و واریزی هاشون؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
مجبور نیستید وقتی اطلاعات کافی ندارید اطلاعات غلط بدید.
همین 3 ماه پیش شکایت کردم که میگم
فقط 6 ماه باید بدوئی(کم کمش گفتم) هزینه کرایه ماشین و..(تازه اگه ماشین داشته باشی 10لیترم بنزین بزنی حساب کنی خیلی بالاتر از این حرفا میزنه)
پول تمبر باطل کردن، پول کپی و پرینت ، ثبت نام سنا و...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yd2018
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alendelon1
دوستان این اقای داوود عبید بشدت شخص محترمی هستند و پول هیچکس نمیخورند
نماینده رسمی سیپنل در اروپا هستند ایشون و بیشتر از 500 مشتری ثابت دارند
این افرادی که اینجا پیام میدند اکثرا یوزر جدید الورود و فیک هستند و یکسری دیگر هم به اشتباه افتادند که اونها همین کار بیایند بکنند
دوستان چند روز به ایشون وقت بدید بزودی تسویه میکنند چون ایشون موجودی ریالی زیاد ندارند و در اروپا هستند،باید پول هاشون اکسچنج کنند و اکثر دوستانی که در خارج هستند میدونند کار اکسچنج چقدر مشکلات داره
من 2 سال مشتری ثابتشون هستم و همیشه ایشون را بخاطر پرانرژی بودن تحسین میکنم
سلام
این تاپیک به من مربوط نیست چون هیچ همکاری با این شخص نداشتم.
ولی چون فعالیتش رو داخل انجمن دیدم برای بنده جالبه که این تاپیکو دنبال کنم.
دقت کنید هر پستی که در طرفداری جناب عبید فرستاده میشه یوزر 2018هس که اکثرا پست اولشونه این یعنی به احتمال بسیار بسیار بالا جناب عبید درحال سرگرم کردن دوستان و امید دادن هست.
تنها راه حل اینه که همه با هم جمع بشید و شکایت کنید.