سلام
خسته نباشید
من این سرور رو میخام :
رم: 512
هارد: 100 گیگ
سی پی یو: 4 هسته corei7
پهنای باند:600 گیگ
پورت: یک گیگابیت
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 17000 تومان
آیا هنوز ارائه میدین ؟
بعد از پرداخت چقدر طول میکشه آماده بشه ؟
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خسته نباشید
من این سرور رو میخام :
رم: 512
هارد: 100 گیگ
سی پی یو: 4 هسته corei7
پهنای باند:600 گیگ
پورت: یک گیگابیت
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 17000 تومان
آیا هنوز ارائه میدین ؟
بعد از پرداخت چقدر طول میکشه آماده بشه ؟
با تشکر
یه سوال: برای مونت کردن یه ایزو به وی پی اس باید ایزو رو بدید دیتاسنتر براتون رایت کنه ؟ :-? چند روزه اوکی میکنید ؟!
از وقتی که آقای نظری رفته اصلا همه چیز قاطی شده . نمیخوام تاپیک فروشتونو خراب کنم اما دیگه نمیدونم باید چی کار کنم . سرویس 512 رو برام 256 مگ رم گذاشتین . یه یوزر دیگه لاگ این کرده ( تو تیکت عکس ایمیل رو بهتون دادم ) . دسترسی به ریموت ویندوز ندارم الان یه هفته هس که میخواین ایزوی ویندوز رو برام مونت کنین ویندوز رو عوض کنم اما تو کنسول فقط صفحه مشکی میبینم . ما که از خیر این سرویس گذشتیم . والا ما این پولو پیدا نکردیم ، واسش زحمت کشیدیم . همون روز که سرویس رو گرفتم ، دقیقا 3 روز بعد که سرویس آماده نشده بود تقاضای مانی بک کردم اما یه سرویس بهم دادین که دور هر چی سرور مجازی رو خط کشیدم .
احمد جان کمی طبیعی هستش روز های اولی که افراد تیم عوض میشن یه ناهماهنگی هایی رخ بده
من انتقادتونو قبول میکنم
در مورد اینکه سرویستون 256 هستش اصلا به ما چیزی گفته نشده تیکت بزنید 100% اپگرید میشه
ما تا به این لحظه هر کسی که خواسته ایزو ویندوز چه لینوکس مانت کردیم
شماره تیکتتون چیه دوست من ؟
من مجددا تیکت های 2 روز اخیر چک کردم
چیزی در مورد اینکه رم شما 256 هستش و گفته باشید اپگرید کنید اصلا ندیدم
ایزو شمارو اقای عباس زاده اینزرت کرده تو تیکت هم گفتند که ایزو اینزرت شده
شاید کمی دیر انجام شده که اون بالا ذکر کردم دلیلش چی بود که حل شد.
اما در مورد رم 256 به 512 بله ، پوزش می طلبم ، من پرسیدم از اقای عباس زاده متوجه نشدند
خوب بود باز هم تاکید میکردید روی این موضوع تا انجام میشد
منم ابتدا باهاشون مشکل داشتم ، بهم کنسول دادن ، یکمی هم ناشی بازی توی دادن پرمشین در آوردن اما خب با پیگیری هایی که کردم حل شد و زمان زیادی طول نکشید .. ، من ازشون کمال تشکر رو دارم بخاطر پشتیبانیشون ، نه بخاطر خبره بودن در مسائل سرور ، بلکه پیگیر و نسبتا پاسخگو هستند ..
من در این مورد تحقیق کردم و بعد از 24 ساعت تصمیم گرفتم پاسخ بدم فقط اول از هر چیزی میخوام جمع نبندید و همه رو اینطور نبینید قضیه از این قراره که
بعد از تشکیل تیم جدید ، افراد جدیدی به تیم ما افزوده شدند که اعلام امادگی کرده بودند برای کارهای منیج سرور و نصب ویندوز و.. برای تسریع در سفارشات این افراد رو استخدام کردیم کلا برای هر کاری که انجام میدند هزینه دریافت میکنند از ما !
من تیکت های شمارو بررسی کردم کسانی که جواب شما رو دادند اغلب واحد فروش و یا نصاب ویندوز فقط بودند که در ضمینه های سروری اطلاعات چندانی ندارن و فقط برای نصب ویندوز استخدام شدند ولی سعی کردند تیکت ها بی جواب نمونه و کمک واحد فنی بدند که زودتر مشکل مشترکین حل بشه
از انتقادتون ممنونم ، ولی در نظر داشته باشید کل افراد تیم رو از لحاظ فنی پایین نبینید
سلام
من هم سفارش دادم
بی زحمت سفارش من هم بدین
شماره تیکت : #142909
شماره سفارش : 329
ممنون
یه سوال
اصلا این vds چیست؟
خوب
اگه هنوز هم هست،و اگر میشه رزرو گرد
یدونه واسه من نگه دارید
شما دقیقا همین تیکت رو برای ما ارسال کردید و من همون جواب رو هم اینجا که توسط اقای فتحی ارسال شد برای شما ارسال میکنم
نقل قول:
سلام
در حال نصب سرویس شما هستیم
تعداد سفارشات بالا از 5 شنبه تا الا
و فطعی اینترنت دلیلش بود
سرویس شما در حال حاضر در حال نصبه
بابت این تاخیر عذر خواهی میکنم
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
مشخصات سرویس شما ارسال شد
.
با سلام و خسته نباشید
دوست عزیز من یه اکانت با رم 512 از شما خریداری کردم حدود هفت هشت ماهی هست
بعد از یه سری کارا حالا نیازی به این حد سرور ندارم و می خوام که اونو به 256 تغییر بدم
تیکت زدم پاسخ دادن که نمی شه
دلیل خاصی داره؟
سلام
از طریق پشتیبانی نظرتون رو اعلام کنید
اینجا فکر نمیکنم کسی پاسخگوتون باشه
من نگفتم که پاسخ ندادن عرض کردم که پاسخ دادن نمی شه اکانت رو از رم 512 برد رو 256 دلیلش رو می خواستم بدونم
به نظر شما این پاسخ معقول هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشاهده درخواست
پشتیبانی > ناحیه کاربری > درخواستهای پشتیبانی > مشاهده درخواست
مشاهده درخواست #861418
بخش تاریخ موضوع وضعیت وضعیت پشتیبانی 2011/01/17 16:27 عدم کارایی سرور دریافت پاسخ توسط کاربر مهم
حامد صالحی
کاربر 2011/01/17 16:27
چرا این روز ها این سرور یبه شدت کند شده است احساس می کنم منابع سرور درست تقسیم نشده هست الان حدود ۲۰ مین هست یه پارتیشن ۲۰ گیگی هنور فرمت نشده است و سرعت لود وب سایت من هم اومده بپایین کلاْ دانلود بالای ۸۰۰ تا ۹۰۰ بالا نمی رود لطفا بررسی کنید لطفاْ و در صورتی که امکان بهبود وضعیت وسرور وجود ندارد به ما اطلاع دهید دا به فکر جایگزین باشیم چون واقعا ما رو لنگ گذاشته هس مثل اون سابق نیست .
----------------------------
IP Address: 109.225.162.122
Novin VPS
کارمندان 2011/01/17 18:38
سلام
سرویس های شما اگه تحقیق کنید VPS
نیست
بلکه VDS
هستش
یعنی منابع را به صورت اختصاصی به هر سرویس دهنده داده شده
و هیچ مشترکی نمیتونه منابع دیگری رو از بین ببره یا تصاحب کنه
شما سرویس 256 دارای کمترین منابع استفاده دارید میکنید
امتیاز شما به این پاسخ چند است؟ ضعیف
عالی
نمی دونم چی فکر می کنه این پشتیبان فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم یا چیز دیگه ای دیده که این شکلی جواب می ده آخه تو را خدا فرمت کردن به پارتیشن ۱۰ مگی بیست دقیقه وقت می بره
آه خدای من از دست این مردمان پول پرست
ای مردم به هوش باشید و سایت های خود را به دست این مردمان پول پرست نسپارید
البته من منکر این موضوع نیستم که در زمان مدیریت آقای نظری http://novinvps.com بهترین سرویس دهنده بود اما الان وقعاْ بد شده است بسیاری از وقت در حسرت پینگ هستم
آه خدای من و امان از نوین وی پی اس
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
اشتر را پرسیدند از کجا می آیی
گفت :از حمام گرم کوی تو
گفت : خود پیداست از زانوی پای تو
** فقط گول نخورید :-(
جواب شمارو تو تیکت دادند بچه ها
فقط میتونم بگم از اینکه نمی تونیم خودتون کنترل کنید برای ما جای تعجب بر انگیز نیست
شما یک سرویس دارید دارای رم 256 ، دارای کمترین منابع سیستمی چه از لحاظ هارد و چه از لحاظ سرعت انتظار دارید بتونید به اندازه یه سرویس ارشدتر از منابع استفاده کنید ؟
خیلی ها مشکل شمارو داشتند به اپگرید مشکلشون حل شد. شما حتی زحمت ندادید درخواست اپگرید تست بدید . که مشکلتون حل میشه یا خیر !
نظر شخصی خودتونو بیان کرددی ممنوننقل قول:
** فقط گول نخورید :-(
لازم می دونم بهتون بگم الا 4 مشترک میدونند 3 روزه هزینه واریز کردند ولی جا نداریم ! نیازی نیست شما دل بسوزونید برای دیگران
بهتر هستش به مشکل خودتون رسیدگی کنید
بهتر این بود که درخواست میدادید پورت شما عوض بشه ممکن بود سرعتتون بهتر میشد ! ( باز هم خیلی ها این مشکل رو داشتند که با عوض کردن سویچ سرویسشون مشکل حل شد ! )
در حال حاضر سرویس شمارو مسدود می کنم و هر جای که دوست دارید می تونید شکایت ، فحاشی هر کاری که دوست دارید انجام بدید
سرویس شما مسدود و جای خالی رو به یکی از اون 4 نفر واگذار خواهد شد
موفق باشید
هوووووورا آقا برام نامه فدایت شوم فرستاده اوه اوه ترسیدم اگه جرات داری تعلیق کن از حولقمت می کشم بیرون فکر کرده شهر علی باباست
خانم/آقای حامد صالحی (Sushiyant Ltd)،
این اطلاعیه به منزله تعلیق سرویس شما می باشد لذا مشخصات سرویس تعلیقی شما به شرح زیر
سرویس : VPS-256
دامین : server1.sushiyant.org
مبلغ : 12,000
تاریخ تمدید : 2011/01/26
دلیل تعلیق :
در صورت تمایل برای خارج کردن سرویس خود از حالت تعلق صورتحساب های مربوط به سرویس خود را پرداخت کرده و یا با واحد فروش شرکت تماس حاصل کنید.
Best Regards
NovinVPS Team
البته به این هم توجه داشته باشید
نوین وی پی اس
پرداخت نشده
بانک ملت
شماره کارت: 6104337025282664
شماره حساب:۱۴۸۴۶۶۱۲۶۷
به نام احمد عباس زاده
شماره مرجع: 345
صورتحساب برای
Sushiyant Ltd
حامد صالحی
علی آباد ,
ارومیه, آذربایجان غربی, 5877111111
Iran, Islamic Republic Of مشخصات شرکت
نوین وی پی اس شناسه صورتحساب : 345
تاریخ صورتحساب: 2011/01/17
تاریخ تمدید صورتحساب: 2011/01/26
توضیحاتمبلغ VPS-256 - server1.sushiyant.org (2011/01/26 - 2011/02/25)12,000زیر مجموعه:12,000اعتبار:0کل:12,000 مشخصات پرداخت
تاریخ پرداختدرگاهشناسه پرداختمبلغ شناسه پرداخت مربوطه یافت نشدباقی مانده حساب:12,000
<< بازگشت به ناحیه کاربری | دریافت فایل | بستن پنجره
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
برو دست به دامان خدا شو که سرویس پرداخت الکترونیک غیر فعال شده وگرنه ی بلایی سرت می آوردم که اون سرش ناپیدا - و البته مکاتبات لازم با بانک ملت صورت گرفت چون من دقیقا رسید پرداخت الکترونیک ام را دارم و شما موظف هستید تا ۲۶ همین ماه میلادی به من ارائه خدمات نمایید و گرنه ....
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
*** مبارکه کلاهبرداری در روز روشن به این می گن ملت خودتون دیدید که چه طوری پول حاپولی می کنن
من شخصا از ابتدای شروع کار نوین وی پی اس از اینا اکانت داشتم واقعا عالی بوده
هم هزینه هم کیفیت حتی یه بار 1.5 ترابایت آپلود و دانلود داشتم که به خوبی انجام داد
در هر صورت سایت از طرف من مورد تایید هست و پاسخگوی نیازهام بوده
با احترام
بله زمانی خوب بود که آقای نظری تشریف داشتن نه الان که همشون ظاهراْ کلاهبردارن
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
گستاخی به این می گن که تو روز روشن پول کسی را خوردن اون هم ۱۲۰۰۰ هزار تومن نه زیاد - جای تاسف داره خیلی شدید - این کار خیلی بدتر از راهزنی هست
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
ایمیل وارده از نوین وی پی اس
سرویس شما به خاطر گستاخی خودتون بسته شد
----------------------------------------------
شناسه درخواست : #861418
موضوع : عدم کارایی سرور
وضعیت : پاسخ داده شده
آدرس : نوین وی پی اس - مشاهده درخواست
----------------------------------------------
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
گدای ۱۲۰۰۰ تومنی نداشتیم که خدا را شکر اون هم پیدا شده :71:
برادر بسیجی
من بی طرف
اما اگه اکانتتون مشکل داره خب درخواست تست یه اکانت بالاتر بدین شاید حل شد
این که حرف پولو می کشین وسط درست نیست
من همین یه ساعت پیش 17 تا واریز کردم به حساب ایشون و در عرض 15 دقیقه هم سرور روشن شد
حرفهاتون یه کم سنگینه فقط اوضاع رو بدتر می کنه به نظر من
ارادتمند شما
با سلام
دوست عزیز این بچه بازی ها چیه که انجام میدی ؟ منم دقیقا مشکل شمارو داشتم درخواست اپگرید موقتی کردم که انجام دادم وقتی دیدم مشکلم حل شد مبلغ رو واریز کردم فکر می کنم راه های بهتری هم وجود داشت تا اینکه بیاید اینجا مطرح کنید و به خیال خودتون تلافی کنید که مثلا نونشون رو آجر کنی فکر نکنم کارت به نتیجه برسه چون تا جایی که من میدونم اینا اینقدر کارشون درست هست که دیگران به صحبتهای شما توجه نکنن و فقط خودتون رو دارید خراب میکنی که اگه اینجوره واقعا متاسفافه ام سعی کنید از اخلاق عصر حجری دوری کنید و در یک فضای دوستانه به مشکل خودتون رسیدگی کنید چون تا جایی که من می بینم دوستای نوین وی پی اس دارن درست میگن و شما هستی که خارج از گود داری کشتی میگیری.
من همین الان با پشتیانی ۲۴ ساعته بانک ملت تماس گرفتم اون ها گفتن سرویس پرداخت الکترونیک اونها به خاطر عدم رضایت مشتری و یه جورهایی کلاهبرداری مسدود شده منظورش همین نوین وی پی اس بود اگه باور نمی کنید زنگ بزنید بانک ملت و سوال کنید اگه تایید نکردن من یک سال اضاف هزینه به این گدا ها می دم چی کار کنم گدا را که نمی شه از در خونه راند اون هم دست خالی
با سلام
حرفهایی میزنی که آدم رو به عقلتون شک میکنه
اگه توجه کرده باشی توی تاپیک بردار بسیجی که گفته
من یک ساعت پیش 17000 تومان رو پرداخت کردم
خوب اگه مسدود بود حساب این آقایون این آقا چطوری
پرداخت کرده حالا از این بگذریم من خودم یکی دو روز پیش
سرویس خودم رو آبدیت کردم
و اینترنتی پرداخت کردم
حالا نمیدونم شما این وسط از کجا سبز شدی
و داری میگی که بانگ گفته اینا کلاه بردارن
حالا نمیخواد این همه سند تراشی کنی
و هی خودتون رو به در و دیوار بزنید
و بگید که اینا کلاه بردارن
چون من تا به حالا مشکلی نداشتم
و همیشه از پشتیبانی به موقع شون تشکر کردم
و تشکر میکنم
و به شما دوست عزیز توصیه میکنم
که بیشتر به این موضوع نپردازید چون شخصیت خودتون داره
زیر سوال میره تا دوستای نوین وی پی اس.
اقا الان دو روزه این سرور من خاموشه پس چرا کسی جواب نمیده
من شمردم شد 3 نفر
خوب
نمیدونم
من که نمیتونم قضاوت کنم
پیشنهاد میکنم
واسه اینکه
به کسی ضربه نخوره
و مشکل هم حل شه
آقای نوین وی پی اس
زحمت بکشن بیان اینجا پول شاکی ها رو برگردونن
اگر این کارو کردید که یعنی حق با شماست
اگر این کارو نکردید یعنی حق با اون طرفی هاست
چی میگی آقا مشخص شد سواد درست حسابی هم که ندارید
کی به شما گفت اصلا بسیجی که به خودتون میگیری
بعدش به من چه آقا شما گند بالا آوردید نمیتونید درستش کنید
حالا اومدی اراجیف می بافی
والا اگه من هم جای این دوستای نوین وی پی اسی بودم
با این برخوردهای عصر حجری شما
کاری میکردم که هیچ کس به شما سرویس نده
حرفی نیست لطفا کلاه خودتون رو قاضی کنید
و یه مقدار به شعور و عقل خودتون مراجعه کنید
در آخر تاریخ عضویت منو اگه چک کنید متوجه میشی
که اینبار رو هم داری اشتباه میکنی دیدی حالا.
سلام من میخوام از شما خرید کنم یک شماره تماس بدید