-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
قسمت خرید غیرفعال هست
تحویل آنی هست؟
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba.p
عزیز وارد سایت نمیشه
چطور باید سفارش بدیم
با سلام
سایت در حال جابجایی بوده
شما میتونید انلاین سفارش را ثبت کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
قسمت خرید غیرفعال هست
تحویل آنی هست؟
ببخشید کدام قسمت غیر فعال است ؟
کدام پلن مدنظر شما است
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام
سایت در حال جابجایی بوده
شما میتونید انلاین سفارش را ثبت کنید
- - - Updated - - -
ببخشید کدام قسمت غیر فعال است ؟
کدام پلن مدنظر شما است
این بخش صفحه سفید میاد
پلن مورد نظر هم سرور مجازی آلمان مای لوک kvm با تحویل انی با سیستم عامل ویندوز 2003
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kyko
قسمت خرید غیرفعال هست
لطفا با کلید کنترل + f5 ربفرش کنید و درصورتی که موفق نشدید همین الان با آی دی یاهو و یا پشتیبانی آنلاین سایت با ما در ارتباط باشید
yahoo ID : info.serverstar
www.serverstar.ir
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt ;&a mp;amp;lt;&amp;lt ;&am
سلام. پرداخت 1 ساله 512 مگ رم چقدر میشه؟ یه آی پی تست هم بدید لطفا
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;lt;&amp;amp;lt;&amp;amp;lt ;&a mp;amp;amp;lt ;&a mp;amp;lt;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsicode.com
سلام. پرداخت 1 ساله 512 مگ رم چقدر میشه؟ یه آی پی تست هم بدید لطفا
با سلام و احترام
برای ویندوز 2003 یک ساله 108.000 تومان تقدیم می شود.
آی پی خدمت شما
62.141.32.3
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;lt;&amp;amp;lt;&amp;amp;lt ;&a mp;amp;amp;lt ;&a mp;amp;lt;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با سلام و احترام
برای ویندوز 2003 یک ساله 108.000 تومان تقدیم می شود.
آی پی خدمت شما
62.141.32.3
ممنون ولی centos 32bit مینیمال میخواستم.
هزینه شما تقریبا دو برابر بودجه بنده هستش. یک ماه برای تست خرید میکنم. پینگ خیلی خوب بود - یک ماه به صورت تستی خرید میکنم بعد ان شا الله تمدید میکنم یکساله. لینک خرید لطفا. با همین پینگ.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsicode.com
ممنون ولی centos میخوام.
هزینه شما تقریبا دو برابر بودجه بنده هستش. یک ماه برای تست خرید میکنم. پینگ خیلی خوب بود - یک ماه به صورت تستی خرید میکنم بعد ان شا الله تمدید میکنم یکساله. لینک خرید لطفا. با همین پینگ.
آفر از یکی از گرانترین و قویترین دیتاسنتر های دنیا تقدیم شده
بطوری که در دیتاسنتر مای لوک سرور اختصاصی حداقل 2 برابر گرانتر در مقایسه با همسایه خود یعنی هتزنر است بنابر این باید شبکه قوی و حرفه ای تری داشته باشد
لینک سفارش خدمت شما http://www.serverstar.ir/portal/cart.php?gid=8
چون رم 512 و 256 تمام شده میتونید 1 گیگ و یا 2 گیگ سفارش بدید درصورت تمایل به خرید سالانه پس از یک ماه میتونیم رم 512 تقدیم کنیم
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;amp;lt;&amp;amp;amp;lt;&am p;a mp;amp;lt ;&a mp;amp;amp;lt ;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
بطوری که در دیتاسنتر مای لوک سرور اختصاصی حداقل 2 برابر گرانتر در مقایسه با همسایه خود یعنی هتزنر است بنابر این باید شبکه قوی و حرفه ای تری داشته باشد
لینک سفارش خدمت شما
http://www.serverstar.ir/portal/cart.php?gid=8
چون رم 512 و 256 تمام شده میتونید 1 گیگ و یا 2 گیگ سفارش بدید درصورت تمایل به خرید سالانه پس از یک ماه میتونیم رم 512 تقدیم کنیم
سفارش داده شد. فقط سیستم عامل centos باشه به لینک زیر:
http://mirror.city.net.tr/centos/6.7...64-minimal.iso
منتظرم. ممنون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
لینک سفارش خدمت شما
http://www.serverstar.ir/portal/cart.php?gid=8
سرویس به سرعت تحویل داده شد. ممنون. امیدوارم در تناسب کاربر-منابع منصف باشید تا همکاری بلند مدت شود. با تشکر.
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
فقط چند عدد سرور دیگر با این شرایط موجود است
دوستانی که از سرور های ما خرید کردند بسیار زیاد هستند متاسفانه تعداد اندکی نظر دادند !
آفر بعدی انشاالله بعد از محرم خواهد بود
با تشکر
-
نقل قول:
دوستانی که از سرور های ما خرید کردند بسیار زیاد هستند متاسفانه تعداد اندکی نظر دادند !
برای نظر دادن باید یه مدتی از کار کردن با سرور بگذره...
اما به هر حال، بنده که یک سرور مجازی از شما خرید کردم، راضی بودم و کیفیتش خوب بوده.
همچنین پشتیبانی تون؛ نمونه اش اینه که با سرور مجازی مشکل داشتم و شما هم یکی دیگه به من دادید تا دوباره از یک سرور نو کار رو شروع کنم!
بابت این مورد تشکر می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jamal
برای نظر دادن باید یه مدتی از کار کردن با سرور بگذره...
اما به هر حال، بنده که یک سرور مجازی از شما خرید کردم، راضی بودم و کیفیتش خوب بوده.
همچنین پشتیبانی تون؛ نمونه اش اینه که با سرور مجازی مشکل داشتم و شما هم یکی دیگه به من دادید تا دوباره از یک سرور نو کار رو شروع کنم!
بابت این مورد تشکر می کنم.
با تشکر از شما که نظر دادید خیلی ار دوستان اینکار را انجام نمیدن و تا زمانی که همه چیز خوب است سکوت میکنند اما...
و فقط زمانی که خدایی ناکرده سرور دون بشود پیدا میشوند !!
به هر حال در صورت بروز هر مشکل احتمالی گوشی خاموش نمیشود و پشتیبانی پاسخگو خواهد بود
-
سلام
من به لینوکس میخوام
با رم یک گیگ
و یک میکروتیک میخوام با رم ۳۲ مگ
دوتاشون چقدر بهم میدید
مصرف عمومی نیست و شخصیه
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;lt;&amp;lt;&amp;lt;&amp;lt ;&a mp;amp;lt;&amp;lt ;&am
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tc1000
سلام
من به لینوکس میخوام
با رم یک گیگ
و یک میکروتیک میخوام با رم ۳۲ مگ
دوتاشون چقدر بهم میدید
مصرف عمومی نیست و شخصیه
با سلام
2 سرور 20 تومان تقدیم می شود
-
با سلام
یه وی پی اس میخام بدون افت کیفیت هارد!
رم 4 و هارد 500
چقدر حساب میکنین؟
تست هم دارین؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahsat.ir
با سلام
یه وی پی اس میخام بدون افت کیفیت هارد!
رم 4 و هارد 500
چقدر حساب میکنین؟
تست هم دارین؟
با تشکر
با سلام
ماهیانه 39 تومان تقدیم می شود
تست هم داده میشود
-
آقا من بخوام سرعت زیاد داشته باشم تا حد اینکه سایت یوتیوبو با کمترین تاخیر ببینم کارمو راه میندازه این سرورات یا نه؟ پیشنهادت کدوم سروره؟
-
امکان کانفیگ رایگان برای پروتکولهای مختلف و رایج وجود دارد ؟
پروتکولهای قدیمی و جدید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siros1
آقا من بخوام سرعت زیاد داشته باشم تا حد اینکه سایت یوتیوبو با کمترین تاخیر ببینم کارمو راه میندازه این سرورات یا نه؟ پیشنهادت کدوم سروره؟
با سلام و احترام
بله رم 2 گیگ با 11 کانفیگ مختلف ارائه میشود تضمین دانلود حداقل 50 - 60 مگ در ثانیه آیا اینترنت شما توان دانلود 1 مگ در ثانیه را دارد ؟ اگر داشته باشد سرور شما 60 برابر توان بیشتری برای پاسخ گویی دارد !
-
آخه از خیلیا شنیدم که سایت یوتیوبو با تاخیر فیلماشو پخش میکنن همه سرورهای مجازی.حتی میخواستم برم سرور اختصاصی بخرم که شما اینجوری میگی دیگه حرفی ندارم.
آخه از خیلیا شنیدم که سایت یوتیوبو با تاخیر فیلماشو پخش میکنن همه سرورهای مجازی.حتی میخواستم برم سرور اختصاصی بخرم که شما اینجوری میگی دیگه حرفی ندارم.اگه میشد تستش کنم خیلی خوبه آفرهای شما رو.13 تومنیو میشه لطف کنید به ایمیلم بفرستین؟
gta5 forever at gmail
2 نفر از دوستان تا حالا سرور تست بهم دادن که هیچکدوم یوتیوبو با سرعت نرمال پخش نمیکنه.من اونقدر میگردم تا یک سرور مجازی خوب پیدا کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siros1
آخه از خیلیا شنیدم که سایت یوتیوبو با تاخیر فیلماشو پخش میکنن همه سرورهای مجازی.حتی میخواستم برم سرور اختصاصی بخرم که شما اینجوری میگی دیگه حرفی ندارم.
آخه از خیلیا شنیدم که سایت یوتیوبو با تاخیر فیلماشو پخش میکنن همه سرورهای مجازی.حتی میخواستم برم سرور اختصاصی بخرم که شما اینجوری میگی دیگه حرفی ندارم.اگه میشد تستش کنم خیلی خوبه آفرهای شما رو.13 تومنیو میشه لطف کنید به ایمیلم بفرستین؟
gta5 forever at gmail
2 نفر از دوستان تا حالا سرور تست بهم دادن که هیچکدوم یوتیوبو با سرعت نرمال پخش نمیکنه.من اونقدر میگردم تا یک سرور مجازی خوب پیدا کنم.
لطفا برای دریافت تست در سایت ثبت نام نمایید و در تیکت درخواست تست نمایید
برای تماشا فیلم در یوتوب روش شما اشتباه است نباید مستقیم از داخل ویندوز تماشا کنید اینطوری بدون شک تصویر شکست دارد چون اینترنت شما این توان را ندارد و ما روش مطلوبتری برای رفع مشکل شما داریم
-
اون روش که بشه سایت یوتیوبو دید لطفا با ذکر قیمت برام ایمیل کنین.
-
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;&am p;a mp;am p;a mp;am p;a mp;amp;a mp;lt ;&a
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siros1
اون روش که بشه سایت یوتیوبو دید لطفا با ذکر قیمت برام ایمیل کنین.
لطفا جهت تست در سایت ثبت نام کنید و در تیکت درخواست دهید
باید جهت تست در سایت عضو باشید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
FILMHOO
امکان کانفیگ رایگان برای پروتکولهای مختلف و رایج وجود دارد ؟
پروتکولهای قدیمی و جدید
با سلام
بله در صورت تمایل رایگان انجام می شود.
و محدودیتی وجود ندارد
-
شاید تو این یکی دو سال حدود 40 تا 50 افر خریدم اما به جرات بگم هیچکدوم من رو راضی نکرد و حتی اینم با قاطعیت بگم نصفشون دز*د و کلاهبردار بودن ....ولی ولی از وقتی با سرور استار کار کردم که طولانی هم نیست خیلی راضیم و اصلا باورم نمیشه (اخه توقع من رو این سرویسدهی های مزخرف که در وب هاستینگ داده میشد اورده بود پایین)
جا داره بگم برای مشکلم خودشون زنگ زدن در صورتی که من پیگیری نکردم و بی خیال شدم اما اونها زنگ زدن و سرویس منو با اشکال فنی کمی که داشت درست کردن
شاید پستمو حذف کنن اما تشکر سرور استار