-
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
این شماره حساب و شماره کارت تون اشتباهه هرچی سعی کردم از طریق اینترنتی براتون واریز کنم میگفت اینا نامعتبر است . لطفا بگید چیکار کنم
شماره حساب : 1-1938778-810-870
شماره کارت : 6219861013973507
- - - Updated - - -
سرور مجازی رم 1 گیگ فرانسه سفارش داده شد!
-
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
والا ما که داریم این روزها با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنیم(سرور انگلستان). بخدا سرعت نت ایرانم 250 هست و 50 تا بیشتره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
والا ما که داریم این روزها با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنیم(سرور انگلستان). بخدا سرعت نت ایرانم 250 هست و 50 تا بیشتره
دوست عزیز اول تیکت کنید برای مشکلتون اگر رفع نشد انتقاد کنید
سرعت دانلود روی سرور به خیلی چیز ها بستگی داره ممکنه جایی که ازش دانلود میکنید سرعت شمارو محدود کرده باشه ! یا بعضی مواقع دیده شده که مصرف سی پی یو کاربر 100 درصد بوده و دیگر پردازش برای دانلود نمیزاشته و سرعت به شدت پایین می امده.
از لینک های تست برای سرعت دانلود تست کنید مانند لینک زیر :
cachefly.cachefly.net/2000mb.test
به تستی که همین الان گرفتم دقت کنید
http://up.vbiran.ir/uploads/38666140...26327_test.jpg
-
با نهایت احترام
نمیخاستم سو تفاهم بشه که تخریب میکنم خواستم جواب ندم اما اینو میگم بعد با تیکت در خدمت خواهم بود
این چیزای سطحی رو در جریانش هستم(محدود کردن کانکشن و سرعت سرور+استفاده رم و سی پی یو بالا)
دانلود با سرور خودم همزمان در دو سرور یکی 200 کیلو بایت (سرور شما)
و سرور دیگه که اتفاقا از رد استیشن انگلستان هم هست با سرعت 12 مگابایت
استفاده از سی پی یو و رم در حد باز کردن ای دی ام و دیدن سرعت دانلود فقط
البته بازم اینو بگم دو روزه اینجور شده و در کنارش هم از کیفیت سرویس ها و قیمت راضیم و خداییش خوبه (بجز بدقولی در مورد سه ماه تغییر نکردن اف انگلیس)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
با نهایت احترام
نمیخاستم سو تفاهم بشه که تخریب میکنم خواستم جواب ندم اما اینو میگم بعد با تیکت در خدمت خواهم بود
این چیزای سطحی رو در جریانش هستم(محدود کردن کانکشن و سرعت سرور+استفاده رم و سی پی یو بالا)
دانلود با سرور خودم همزمان در دو سرور یکی 200 کیلو بایت (سرور شما)
و سرور دیگه که اتفاقا از رد استیشن انگلستان هم هست با سرعت 12 مگابایت
استفاده از سی پی یو و رم در حد باز کردن ای دی ام و دیدن سرعت دانلود فقط
البته بازم اینو بگم دو روزه اینجور شده و در کنارش هم از کیفیت سرویس ها و قیمت راضیم و خداییش خوبه (بجز بدقولی در مورد سه ماه تغییر نکردن اف انگلیس)
به هر حال هروقت تیکت دادید مشکلتون بررسی و برطرف میشه
از سمت ما هیچ محدودیتی روی کانکشن و هیچ چیز دیگری نیست چون هیچ دسترسی برای اینکار نداریم
موفق باشید
-
قعلا ما هم کانکت می کنیم timeout می گیریم اونم در ssh .
کلا پینگ تایم خیلی داغون است و اصلا نمی شود کار کرد کیفیت خوب بود اما چند روزه بد شده است به شدت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4danlod
قعلا ما هم کانکت می کنیم timeout می گیریم اونم در ssh .
کلا پینگ تایم خیلی داغون است و اصلا نمی شود کار کرد کیفیت خوب بود اما چند روزه بد شده است به شدت.
سلام
بهخ دوست قبلیمون هم گفتم برای مشکلات تیکت بدید اگر رفع نشد هر کجا که دوست دارید میتونید شکایت کنید
واقعا نمیدونم چرا تا یک مشکلی پیش میاد همه فکر تخریب می افتند!
مشکل این سرور برطرف شد یکی از کاربر ها داشته به صورت وسیعی اتک میکرده! مدرک براتون توی عکس زیر گذاشتم
http://up.vbiran.ir/uploads/71941407...245_attack.jpg
- - - Updated - - -
مدیریت محترم لطفا این تاپیک را قفل کنند فروش خیلی وقت هست به پایان رسیده
با تشکر.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alivali09
سلام الان فروش ندارین ؟
به تاپیک فروش جدید ما مراجعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f15/119782/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
بهخ دوست قبلیمون هم گفتم برای مشکلات تیکت بدید اگر رفع نشد هر کجا که دوست دارید میتونید شکایت کنید
واقعا نمیدونم چرا تا یک مشکلی پیش میاد همه فکر تخریب می افتند!
مشکل این سرور برطرف شد یکی از کاربر ها داشته به صورت وسیعی اتک میکرده! مدرک براتون توی عکس زیر گذاشتم
http://up.vbiran.ir/uploads/71941407...245_attack.jpg
- - - Updated - - -
مدیریت محترم لطفا این تاپیک را قفل کنند فروش خیلی وقت هست به پایان رسیده
با تشکر.
دوست عزیز من به فکر تخریب اصلا نیستم . اما شما خودتان را بزارید جای من ، کلی برنامه ریزی شده است که دیروز از 2 تا 8 صبح کاری انجام شود و یک دفعه عملا تمامی برنامه ریزی ها و هماهنگی ها و پول هایی که صرف شده است به هم بریزد بهتون چه حسی دست می دهد .
تیکت هم زده بودیم . بله رفع شد اما در این وسط pilot یک پروژه را failed شدیم.
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4danlod
دوست عزیز من به فکر تخریب اصلا نیستم . اما شما خودتان را بزارید جای من ، کلی برنامه ریزی شده است که دیروز از 2 تا 8 صبح کاری انجام شود و یک دفعه عملا تمامی برنامه ریزی ها و هماهنگی ها و پول هایی که صرف شده است به هم بریزد بهتون چه حسی دست می دهد .
تیکت هم زده بودیم . بله رفع شد اما در این وسط pilot یک پروژه را failed شدیم.
با سپاس
دوست عزیز
همیشه توی هر سرور یوزر خرابکار پیدا میشه!
به هرحال این مشکلی نبود که ماعمدا ایجاد کرده باشیم براتون عکس گذاشتم!
چنیدن راه پشتبانی گذاشتیم
۱- سایت
۲- یاهو
۳- تماس تلفن
شما این همه راه را کنار گذاشتید و اومدید اینجا پست دادید که مشکل دارید.
به هرحال مشکل برطرف شد و خوشحال میشم اینجا این بحث را ادامه ندید.
روزخوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad2002
سرویس ما رو بستن بعد فاکتور رو ایمیل کردند !
واقعا که سرویس دهی مزخرفه!
تشکر از اسپم شما!
باید به خدمتتون بگم که ۵روز قبل از سررسید سرویس فاکتور براتون ایمیل میشه!
بر هرحال موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
تشکر از اسپم شما!
باید به خدمتتون بگم که ۵روز قبل از سررسید سرویس فاکتور براتون ایمیل میشه!
بر هرحال موفق باشید.
سلام
این مورد برای بنده هم پیش اومده !
دوست عزیزم مشکل از سیستم شما هست که تاریخ سرور رو درست تنظیم نکردین(طی تیکت هم اعلام شد)
ولی در کل سرویس دهی بدون دغدغه بود و از شما تشکر میکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
این مورد برای بنده هم پیش اومده !
دوست عزیزم مشکل از سیستم شما هست که تاریخ سرور رو درست تنظیم نکردین(طی تیکت هم اعلام شد)
ولی در کل سرویس دهی بدون دغدغه بود و از شما تشکر میکنیم
سلام
مشکل از قالب هست
۱۰-۱۵ روز دیگه قالب اختصاصی سایتمون اماده بشه این مشکلهم برطرف میشه
ولی ۵روز قبلش برای همه کاربران ایمیل میشه فاکتور
داخل فاکتور تاریخ صحیح هست!
خواهش میکنم امیدوارم همیشه سرویس خوبی بهتون ارائه بدم .
-
اون تاپیک قفل شده چرا ؟
من هم دو روزه تیکت زدم و درخواست برگشت وجه کردم و به شدت ناراضی هستم
ولی ایشون در جواب فقط گفتند که
"1 ریال هم بهت برگشت نمیکنم" و در جای دیگه گفتند که برو شکایت کن .... این باید باشه طرز صحبت ایشون ؟
با همین ادب و لحن
حتی بهشون گفتم سه ماهه گرفتم شما دوماه رو برگردونین و اون یکماه هم نمیخوام
که جوابی ندادند
در صورتیکه موقع فروش تا 30 روز برگشت وجه در صورت عدم رضایت هست
-
واسه یکی از سرویس های هاستینگ من هم مشکل پیش اومده لطفا یکی مدیر این سرور رو راهنمایی کنه بتونه سی پنل رو نصب کنه بخدا الان نزدیک دو هفتست قطعی دارم هیچکاری نمیتونم بکنم دیگه تازه رفتم دامنه خریدم سایت بزنم الان همچنان منتظرم
ظاهرا مشکل دیتابیس دارن که اجرا نمیشه لطفا کمکش کنید
-
از ایشون سرور گرفتم که به مشکل خورد 3 روز قطع بود بعد تیکت دادم یک سرور جایگزین دادن نمیدونم چیکار میکنن که انقد مشکل دارن هیشکی اینجوری نیس
-
سلام
بنده هیچ وقت نمیخواستم از طریق انجمن پیگیر بشم ولی خوب چیکار کنیم تنها راه همینه
عزیز بنده 5 تا سرور مجازی فرانسه از شما داشتم که همشون قطعن... (2 هفته بیشتر)
یک نمایندگی هاست داشتم که 1 هفتس قطع (20 تا یوزر فعال روش بوده)
الانم که 3-4 روز جواب تیکت ها رو نمیدین چی شد بلاخره ؟؟ نه سرور جایگزین میدین نه بازگشت وجه مییدین بنده که نمیتونم هی صبر کنم 1 روز 2 روز نه 2 هفته ....
-
من به دوستان پیشنهاد می کنم از این آقا سرور نخرید :(
حتما قبلا از خریداری سرور از ایشان ارسال ها و نظرهای سایر کاربران را در تاپیک فروش این آقا ملاحظه کنید
ایشان اصلا خدمات مناسب ارائه نمی کند و همه سرورهای ایشان مشکل دارد من خودم از ایشان دوتا سرور خریدم ولی 3 روز بیشتر کار نکردم
اصلا جواب منو نمیدادن و من قید 32 هزارتومان خودم رو زدم
مدیران محترم انجمن وب هاستینگ تاک به صورت متفکرانه این امکان را برای همه کاربران فراهم کردن تا بشه نظرات خود را در خصوص سرویسهای تحویلی در همان تاپیک فروشنده برای
راهنمایی کاربران و مشتریان ثبت کرد و درواقع مشاور این نفرات بود
پس قبل از خرید ارسال های قبلی این تاپیک را ملاحظه کنید و پس از اطمینان اقدام کنید
با تشکر
-
پیشنهاد بنده به دوستان اینه در کل محیط نت در سطح به غایت وسیع اطلاعات کامل شرکت و دستد اندر کاران کلاهبردار رو بدین و کامل در وبلاگ ها فروم ها اتاق های چت صجبت کنید تا اسم شرکتشون که بیاد با کلمه کلاهبردار گره زده بشه
در سرچ گوگل اول بشه
بسم اللله اگه هر نفر یک پست و چند جا بده تمومه با خاک زیر و رو میشن
دوم اینکه اسم شرکت و مدارک رو جمع کنید ( مدارک مستدل ) بنده شکایت میکنم و پیگیر میشم و در صورت لزوم اگر خواسته شد به شما اطلاع میده شما هم اگر شاکی هستید به دادگستری محل سکونت مراجعه و پورنده روپیگیر باشید و من شماره و اطلاعات رو میدم بگین در این خصوص تا کلاهبرداری و خیانت در امانت و فروش شرکتی معلوم و در سطح وسیعتر از شاکیان بیان و فعال باشن و بی خیال نشن ..شرکت تعطیل و حداقل صاحبش جریمه هنگفتی میده یا میره زندان .
شرکت هم دیگه اسمشو نمیشه گفت شرکت قدیم که خودش ابهت داشت
الان یکی از دوستانی من تنها هیچی حالیش نیست رفته شرکت ثبت کرده و خودش تنهاست
یه مممغازه تو کوچه هم تو پیلوت درست کرده خودش وامیسته اونجا و بازی میکنه با سیستم درب و داغون و کلا هر ماه یک نفرم پاشو نیمذاره تو مغازه و به اصطلاح شرکت
کلا شرکت اینا الکیه و گول اسم شرکت نخورین که الان هر کی از ننش قهر کرده و دیپلمم نداره و 1000 تومان پول تو جیبش میتونه شرکت داشته و بگیره
دوریس وب کلاهبردار بزرگ نت ایران
- - - Updated - - -
کلا من نزدیک 7 تا 8 تا سرور از طریق افر های این انجمن خریدم به خداوندی خدا همش (اغراق نیستا همش و به قران همشون ) مشکل و کلاهبرداری بودن
دیگه به افرهای کل این انجمن شک کردم
انگار این انجمن ...خانه است
قبلا از سایت و گوگل خرید کردم حتی یادمه 30 توما ماهی دادم یه سرور 1 گیگ با 80 هارد و یک کور سی پی یو گرفتم (همین دوریس مثال میارم و بقیه هم همین بودن) اما این 7 تا 8 تا مثلا رم 2 تا 4 بود و کور 2 تا 4 اما بخداوندی خدا به اندازه اون نه سرعت نه کیفیت داشت و فمیدم اینا همش اورسله که بلا نسبت بعضیا خیلیا که میان تو این انجمن سایت ندارن یا دارن نمیگیره و نمیفروشه و اینا از اینجا میفروشن و سود بالا و اورسل
به خدا الان پشیمونم برای 10 تومان خیال راحتی 6 ماه مداوم بدون حتی 5 دقیقه قطعی رو دادم اومدم تو نزدیک 6 ماه از 7 تا 8 جا خرید کردم و هیج جا نموندم یکی سرورش به ...عظما رفت مثل اون ای پاور --دوریس یک سری ما رو و بکاپو نابود کرد بعد 7 روز سرور داد اونم خراب و کند و پند روز نشد شاید 4 روز که اینم نابود شد.قبل ای پاور از اون تیک دیتا گرفتم کلاهبردار شارلاتان بود مثل این ای پاور و دوریس
خدا وکیلی قیمت رو به خیال راحت فروختم و دارم ضرر میکنم . از وقتی با این انجمن اشنا شدم همش داره وقت و هزینه و بکاپ و زحمتم هدر میره
-
ایشون دارای نماد هستن و اگر مدرک دارید میتونید از همون صفحه ازشون شکایت کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
پیشنهاد بنده به دوستان اینه در کل محیط نت در سطح به غایت وسیع اطلاعات کامل شرکت و دستد اندر کاران کلاهبردار رو بدین و کامل در وبلاگ ها فروم ها اتاق های چت صجبت کنید تا اسم شرکتشون که بیاد با کلمه کلاهبردار گره زده بشه
در سرچ گوگل اول بشه
دوم اینکه اسم شرکت و مدارک رو جمع کنید ( مدارک مستدل ) بنده شکایت میکنم و پیگیر میشم و در صورت لزوم اگر خواسته شد به شما اطلاع میده شما هم اگر شاکی هستید به دادگستری محل سکونت مراجعه و پورنده روپیگیر باشید و من شماره و اطلاعات رو میدم بگین در این خصوص تا کلاهبرداری و خیانت در امانت و فروش شرکتی معلوم و در سطح وسیعتر از شاکیان بیان و فعال باشن و بی خیال نشن ..شرکت تعطیل و حداقل صاحبش جریمه هنگفتی میده یا میره زندان .
یه مممغازه تو کوچه هم تو پیلوت درست کرده خودش وامیسته اونجا و بازی میکنه با سیستم درب و داغون و کلا هر ماه یک نفرم پاشو نیمذاره تو مغازه و به اصطلاح شرکت
کلا شرکت اینا الکیه و گول اسم شرکت نخورین که الان هر کی از ننش قهر کرده و دیپلمم نداره و 1000 تومان پول تو جیبش میتونه شرکت داشته و بگیره
- - - Updated - - -
کلا من نزدیک 7 تا 8 تا سرور از طریق افر های این انجمن خریدم به خداوندی خدا همش (اغراق نیستا همش و به قران همشون ) مشکل و کلاهبرداری بودن
قبلا از سایت و گوگل خرید کردم حتی یادمه 30 توما ماهی دادم یه سرور 1 گیگ با 80 هارد و یک کور سی پی یو گرفتم (همین دوریس مثال میارم و بقیه هم همین بودن) اما این 7 تا 8 تا مثلا رم 2 تا 4 بود و کور 2 تا 4 اما بخداوندی خدا به اندازه اون نه سرعت نه کیفیت داشت و فمیدم اینا همش اورسله که بلا نسبت بعضیا خیلیا که میان تو این انجمن سایت ندارن یا دارن نمیگیره و نمیفروشه و اینا از اینجا میفروشن و سود بالا و اورسل
به خدا الان پشیمونم برای 10 تومان خیال راحتی 6 ماه مداوم بدون حتی 5 دقیقه قطعی رو دادم اومدم تو نزدیک 6 ماه از 7 تا 8 جا خرید کردم و هیج جا نموندم یکی سرورش به ...عظما رفت مثل اون ای پاور --دوریس یک سری ما رو و بکاپو نابود کرد بعد 7 روز سرور داد اونم خراب و کند و پند روز نشد شاید 4 روز که اینم نابود شد.قبل ای پاور از اون تیک دیتا گرفتم کلاهبردار شارلاتان بود مثل این ای پاور و دوریس
خدا وکیلی قیمت رو به خیال راحت فروختم و دارم ضرر میکنم . از وقتی با این انجمن اشنا شدم همش داره وقت و هزینه و بکاپ و زحمتم هدر میره
این همه افراد خرید درست میکنند و مشکل نمیخورند شما چرا درست خرید نمیکنید ؟ اگر درست خرید کنید به مشکل نخواهید خورد، البته شما دیگه پیش کسوت هستید هر کسی 1 بار مشکل میخوره 2 بار میخوره دیگه 3 بار نمیشه شما 7-8 بار شده بازم ادامه داره.
من نمیدونم این که میگن سر آدم به سنگ میخوره بالاخره یه روزی ظاهرا برای شما صدق نمیکنه.
مشکل از خودتان هست گردن انجمن نندازید :)
امیدوارم جبهه نگیرید و به عنوان یک برادر بزرگتر به متن هایی که نوشتم با دقت فکر کنید.
در کل صبر کنید ایشون شرکت ثبت شده هستند و احتمالا مشکلی هست که زیر فشار هستند.
با تشکر
-
شایانی دیگر ....! خوش آمدی برادر ! به دوران تاپیک هایت خوش آمدی! خوش آمد میگویم!
و پ ا س ف ا ر س زنده باد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadrafilm
در سرچ گوگل اول بشه
- - - Updated - - -
درود
گویا شما در خرید سرور خیلی خوش شانس نیستید
به هرحال 1 زیر پله یا یک شرکت عظیم، هر ارائه دهنده ای ممکنه این مشکلات رو داشته باشه و اجتناب ناپذیره
بهتر هست زود قضاوت نکنید راجب این همکار محترم به هرحال بوجه ایشان از دست رفته و منتظر باشید که به شما اطلاع رسانی کنند
گوگل هم که جستجو کنید اکثرا وبسایت همکاران همین انجمن هستند اما به هرحال وقتی دیتاسنتر سرور رو ببنده چه فرقی داره شما از کجا تهیه کرده باشید؟
چقدر بهتر میشه اگر کمی بیشتر صبور باشیم و از تهمت زدن دست بکشیم...
-
1 فایل پیوست
دوستان بنده هم بعد از اون ماجرا سرور جایگزین گرفتم و تا الان هیچ مشکل هم نداشتم..
زود در مورد کسی قضاوت نکنید.. شاید ایشون نباشن یا مشکلی داشته باشند ولی فکر نمیکنم کسی بخواد هزینه و...چندین وقت کار خودش رو به باد بده..
یه روز قبل هم من تیکت زده بودم که جواب گرفتم..پس فکر نمیکنم فرار کرده باشن..
اینک عکس سرور من الان گرفتم..
فایل پیوست 22391
یه کمی صبر کنید بعد این همه تصمیم بگیرید... بعد من همیشه فعالیت های ایشون رو زیر نظر دارم بیشتر اوقات دیدم مشتری ها خیلی زود قضاوت میکنند البته از حق نگزریم کمی ایشون هم تند برخورد میکنه خب که هرکسی یه ذاتی داره
پیشنهاد من که کمی بیشتر صبر کنیم..
-
نقل قول:
شما آخرین بار کی جواب گرفتی ؟
ما تیکت میزنیم ج نمیدن
سرور کنسولشون رو داوون شده :|
اطلاعات مهمی ام رو سرور دارم و اصلا خوش ندارم از دستشون بدم
دوست عزیز کمی صبر کنید اگر مطمئن شدید اطلاعات شما از بین رفته سپس قانونی اقدام کنید
طبق قانون جرایم رایانه ای برای از بین بردن اطلاعات یک شخص جریمه نقدی در نظر گرفته میشود
البته این در صورتی است که سرور به علت مسائل مالی تمدید نشده باشد . اگر به علت تحریم باشد به دوریس وب هیچ ارتباطی ندارد
-
در تاپیک قبلی فرمودند دچار مشکل مالی شدند :|
-
تشکر از نظرات دوستان!
به کاربران خودمان از طریق ایمیل اطلاع دادیم مشکلاتی که پیش امده .
کلیه تیکت ها شنبه پاسخ داده میشه .
دوستانی هم که فکر میکنند ما کلاه برداری کردیم شکایت کنند.
دوستانی که نیاز دارند مبلغشون برگشت داده بشه تیکت ارسال کنند! ( که این موضوعات در ایمیل توضیح داده شده .)
هیچ اطلاعاتی پاک نشده تا ۱شنبه که مشکلات ما برطرف بشه سرور ها مجدد روشن میشوند .
به هرحال دیگر در انجمن فعالیتی نخواهیم داشت . مشتریان زیادی از این انجمن امدند انجمن پر برکتی بود ولی بیشتر کاربر ها کلاس کاریشون پایین هست
کمترین قیمت سرور مجازی هم ارائه کنیم باز هم کسانی هستند که دنبال مفت تر هستند مشتری داشتیم که تمدید سرور نکرده بود و سرور بعد از ۷روز بدهی حذف شده بود کل شخصیت مارو به فهش کشید! از اینگونه افراد زیاد داشتیم که همین دی اکتیو کردن یاهو های مکرر ما کار همین اشخاص بوده .
از ماه اینده کلیه سرویس های ما به نحوه جدیدی ارائه خواهد شد و با قیمت فوق العاده بالاتر هر کاربری خواست با ما همکاری کنه نخواست هم تیکت ارسال کنند براشون مبلغ برگشت داده خواهد شد.
متاسفانه ما دیگر در این انجمن نیستیم که نظرات شما عزیزان رو ببینیم
بزرگترین اشتباه ما فعالیت در این انجمن بود و قیمت های پایین !
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
تشکر از نظرات دوستان!
به کاربران خودمان از طریق ایمیل اطلاع دادیم مشکلاتی که پیش امده .
کلیه تیکت ها شنبه پاسخ داده میشه .
دوستانی هم که فکر میکنند ما کلاه برداری کردیم شکایت کنند.
دوستانی که نیاز دارند مبلغشون برگشت داده بشه تیکت ارسال کنند! ( که این موضوعات در ایمیل توضیح داده شده .)
هیچ اطلاعاتی پاک نشده تا ۱شنبه که مشکلات ما برطرف بشه سرور ها مجدد روشن میشوند .
به هرحال دیگر در انجمن فعالیتی نخواهیم داشت . مشتریان زیادی از این انجمن امدند انجمن پر برکتی بود ولی بیشتر کاربر ها کلاس کاریشون پایین هست
کمترین قیمت سرور مجازی هم ارائه کنیم باز هم کسانی هستند که دنبال مفت تر هستند مشتری داشتیم که تمدید سرور نکرده بود و سرور بعد از ۷روز بدهی حذف شده بود کل شخصیت مارو به فهش کشید! از اینگونه افراد زیاد داشتیم که همین دی اکتیو کردن یاهو های مکرر ما کار همین اشخاص بوده .
از ماه اینده کلیه سرویس های ما به نحوه جدیدی ارائه خواهد شد و با قیمت فوق العاده بالاتر هر کاربری خواست با ما همکاری کنه نخواست هم تیکت ارسال کنند براشون مبلغ برگشت داده خواهد شد.
متاسفانه ما دیگر در این انجمن نیستیم که نظرات شما عزیزان رو ببینیم
بزرگترین اشتباه ما فعالیت در این انجمن بود و قیمت های پایین !
با تشکر.
شما که به هر حال پول کسی رو پس نمیدید و مطرح کردنش در تیکت چه فایده ای داره! نهایت تاریخ تیکت ها رو جا به جا و شخص رو به مسخره میگیرید. دوستان به تاپیک دیگر ایشون مراجعه کنید متوجه منظور بنده میشین.
دوست عزیز تنها شما نیستید که با پی پل کار میکنید و پرداخت آنلاین انجام میدین دوستان بسیاری در این انجمن مدت هاست با پی پل کار میکنند و پرداخت های ovh رو انجام میدن و با چندین سال فعالیت مشکل جدی ای هم نداشتن. به هر حال بهونه خوبی برای جمع کردن پول ملت هست.
بزرگترین مشکل شما عدم آشنایی، کم تجربگی و شاید بی تجربگی و قیمت های پایین بود، نه فعالیت در این انجمن! در واقع زیاد شدن افرادی مثل شما در این انجمن مشکل ساز شده.
-
-
خوبه که دیگه افرادی مث شما نیان تو انجمن .. البته میان و خوبم میان چون نمیتونن فروش داشته باشن جایی . شرکت در پیتی که سایتش رو از یک اسکریپت اماده که تو همه سایتها هست نصب کرده و مثل خیلی از سایتای تو همین انجمن با قالب و اسکریپت که همه دکمه ها و جاهاش غیر فعال و الکیه مثلا سرور ترکیه و فلان و بهمان
دوم شما قیمتتون کم بود حالا میخاین با قیمت بالاتر سود کلان تر و درامد بالاتر و کلاهبرداری پر سودتر کسب کنید بسم الله
سوم شما اصن مشتری نخواهید داشت . و همین مشتریاتون از همین انجمن و با خام شدن برای قیمتاتون بود .هر چند من قیمت کم سرور گرفتم از قیمت بالا هم بهتر جواب داده و اینطوری نمیتونین کلاس کاریتونو بالا ببرین و مگر مثل خیلیا که هر روز به یک اسم افر میدن اینکارو بکنین و شرکتی که تنهایی ثبت کردین با خرج پول فتوکپی مدارک .شرکت هزار سیلابی که شرکت نیست . نماد اعتماد هم که الان دیگه بی اعتماده ..مگه کم ***ا نماد داشتن ( هر چند نمیدونم نماد داشتن یا نه )
در مورد دوستان که میگن زود قضاوت نکنین لطف کنن حرفی نزنن و خودشون زود قضاوت نکنن ..یک بار مارو بدبخت کرد دو بار سه بار که دیگه صبر ایوب هم براش بس نیس ...تموم بکاپ ما رو با کلی زحمت و خرج تو بار اول به ...عظما داد.... هر چی تیکت جواب نبود و میگفت یک روزه سرور جایگزین میدیم زنگ و تیکت بعد یک رز جواب میگن الان دو ساعت دیگه سرورو میدیم میبینی دو روز گذشت ندادن ..باز میگیم الان دو ساعت دیگه تا بعد 3 روز و جمعا یک هفته جایگیزین دادن و اونم 4 روز بعد مشکل دار و الان نه هزینه و نه سرور جایگزین....تو قیتاتو بالا بکنی حتما کلاس کارت میره بالا حتما .....
-
با سلام
ببخشید دوستانی که رنج ای پی اون ها
188.227xxxxx
جز این قطی بودند یاخیر؟
لطفا حتما نظر بدین
ممنون منتظرم
-
اره از همون سرویس انگلستان بود درخوسات برگشت وجه دادم گفتن سرویس شما جز اون سرویس ها نیست
به حق چیزا نشنیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
با سلام
188.227xxxxx
جز این قطی بودند یاخیر؟
لطفا حتما نظر بدین
ممنون منتظرم
سلام
این سرور ها اول مشکل نداشتند که بعدش برای سرور ها انگلستانم مشکل پشی اومد
-
مشکل ما نه تخفیف هست نه مشکلات مالی !
در ایمیل به کاربران خودمان توضیح دادیم !
به احتمال زیاد تا پایان امروز مشکل برطرف خواهد شد یا نهایت فردا صبح!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
سلام
لطفا این تیکت رو پیگیری کنید#837839
بنده 1 هفتس منتظز رفع مشکل هاستینگ ها هستم ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sor
با سلام
188.227xxxxx
جز این قطی بودند یاخیر؟
لطفا حتما نظر بدین
ممنون منتظرم
سلام
سرور رنج
188.227.161
قطع هست چندین روزه.
اما سرور رنج
188.227.172
مشکلی نداره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
متاسفانه ایمیلی به دست من نرسیده دوست عزیز :(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fullserver.ir
سلام
سرور رنج
188.227.161
قطع هست چندین روزه.
اما سرور رنج
188.227.172
مشکلی نداره
ای پی بنده : 188.227.161 این رنج هست !
جوابی هم که گرفتم از طریق تیکت :
نقل قول:
دوست عزیز ایپی شما جزو مشکل دار ها نیست
من اصلا نخواستم پست بزنم توی انجمن چون اصلا خوشم نمیاد شخصیت کسی رو خراب کنم به خاطر یکم پول ( البته یکم ما 30 تومن هست ) خوشم نمیاد
ولی این جوابی که به من دادند دیگه خیلی خیلی ....... بود
جناب : alfavps.com
این طوری نکنید با مردم خوب نیست به قران
-
و باز هم تکرار مشکلات مشابه برای کاربرانی ک فقط دنبال قیمت پایین هستند!!خب مسلما فروشنده مجبوره چندین برابر منابع سرور،اقدام به فروش سرور مجازی کنه تا فقط هزینه سرور در بیاد!خب دوستان بجای قیمت پایین با قیمت مناسب خرید کنید (قیمت بالا نه) تا با خیال راحت شب ها بخوابین!نه اینکه صبح بیدار شین و ببینین سرورتون ... البته هیچ فایده ای هم نداره!چون بنده الان رم 1 گیگ 5600 هم داخل انجمن دیدم! خود آی پی 3000 حداقل قیمتش هست حالا چطوری سرور رو تمدید میخان کنن خدا میدونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
K!NG
دوست عزیز قبلا به خاطر مشکل سرور ovh برای جبران خسارت یک ایمیل ارسال کرده بودید یعنی 2 ماه بعد که قرار بود با قیمیت 40 % تخفیف تمدید شود باطل شد ؟!
اولا مشکل سرور های فرانسه ماه قبل چه ربطی الان به اینجا داره؟!
خیر باطل نشده امروز چندین کاربر تمدید کردند با ۴۰ درصد تخفیف!
موفق باشید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrasol
و باز هم تکرار مشکلات مشابه برای کاربرانی ک فقط دنبال قیمت پایین هستند!!خب مسلما فروشنده مجبوره چندین برابر منابع سرور،اقدام به فروش سرور مجازی کنه تا فقط هزینه سرور در بیاد!خب دوستان بجای قیمت پایین با قیمت مناسب خرید کنید (قیمت بالا نه) تا با خیال راحت شب ها بخوابین!نه اینکه صبح بیدار شین و ببینین سرورتون ... البته هیچ فایده ای هم نداره!چون بنده الان رم 1 گیگ 5600 هم داخل انجمن دیدم! خود آی پی 3000 حداقل قیمتش هست حالا چطوری سرور رو تمدید میخان کنن خدا میدونه
قیمت این سرویس ها از ۲۴ هزارتومان شروع میشه
انقدر خود شیرینی نکنید و اسپم الکی ارسال نکنید!
عزیزم مشکل ما مالی و کم اوردن پول سرور نیست :-)
مشکل مربوط به کاربران ما میشه نه کسانی که مثل شما از ما سرویس ندارند
روز اول هم برای همه ایمیل ارسال کردیم و مشکل رو توضیح دادیم