-
پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
به نظره منم همین طور باشه، تاحالا که فک نکنم همچین سرویس ارائه شده باشه ؟
راستی الان همه یوزرها میرن رو این سرور یا فقط برای کابرای جدیدی هست که از انگلستان خرید میکنند ؟
سلام و عرض ادب
امیدوارم از سرویس ها راضی باشید.
فرقی نداره دذوست عزیز ، الان ما هم از سرور های قبلی مون سری 490 که هارد ساتا3 با 240 گیگ کش کید ssd داشتند ارائه میدیم برای کسانی که به هارد بالا نیاز دارند و هم روی هارد های ssd که بر روی سرور جدیدمون است.
دست مشتری کاملا باز است برای انتخاب.
:53:
-
پاسخ : فروش ابر سرورهای انگلیس~پردازنده 16 هسته ای~پورت10گیگ~جزو قدرتمندترین سرورهای ارائه شده برای مجازی ساری تاکنون~33%تخفیف~رم1گیگ12ت~کان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
پلان دایموند
سی پی یو: 4 هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت sata 3 یا 25 گیگابایت ssd
پورت: 10 گیگابیت نامحدود
پهنای باند نامحدود
----------
هارد رو میتونید به 150 گیگ ارتقا بدید ؟
هر یک گیگ رم چند تومان ؟
هر هسته سی پیو چند تومان ؟
با عرض سلام و احترام
دوست عزیز روی هارد های ساتا هر مقدار بخواید میتونیم بدیم ولی رو هارد های SSD محدودیت داریم.
چون کلا 3ترا هارد داریم روی سرور.
قیمت های سی پی یو و رم اضافی در پلان پایه سایت درج شده است.
Server Gate Inc سبد خرید
-
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsd
هارد ssd پنجاه گیگ نداره؟
چرا زدید سه ماه؟ یعنی بعد از سه ماه ارائه نمیدید دیگه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید!
من تخفیف ماهیانه دائمی میخوام و به مدت یکسال هم به وی پی اس احتیاج دارم حداقل!! میتونید بدید؟
توی سایتتون برای کانفیگ دلخواه ، کدوم پلن رو باید اول انتخاب کنم؟ اونی که زده پلن پایه 15 تومن؟!
دوست عزیز جواب سوالات بنده رو هم بدید.
-
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsd
هارد ssd پنجاه گیگ نداره؟
چرا زدید سه ماه؟ یعنی بعد از سه ماه ارائه نمیدید دیگه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید!
من تخفیف ماهیانه دائمی میخوام و به مدت یکسال هم به وی پی اس احتیاج دارم حداقل!! میتونید بدید؟
توی سایتتون برای کانفیگ دلخواه ، کدوم پلن رو باید اول انتخاب کنم؟ اونی که زده پلن پایه 15 تومن؟!
بعد 3 ماه تخفیف باید به قیمت اصلی درج شده در سایت تمدید کنید.
فعلا فر در نظر گرفته شده برای 3 ماه است و فقط میتونیم سرور 3ماهه ارائه بدیم ، بیش از این زمان مقدور نیست متاسفانه.
بله برای پیکربندی - پلان پایه را انتخاب و منابع را انتخاب کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط agraph
سلام و خسته نباشید
تاپیکتون را دیدم سرورتون فوق العاده هست
من یه سوال داشتم من وی پی اس نیاز داشتم اما مصرفم اینکه فیلم دانلود می کنم روی فیلم با نرم افزار لوگو قرار میدم بعد اپلود می کنم الان سرور با رم 1 دارم زمانی که برای قرار دادن لوگو روی فیلم صرف میشه خیلی زیاد هست و خیلی اذیت میشم می خواستم بدونم روی پنل پلان دایمون می تونم راحت این کار را انجام بدم؟
منتظر پاسختون هستم
با تشکر
همانطور که مشخصات سرور رو در پست اولمون مشاهده کنید ، سرور دارای پورت و هارد بسیار قوی و پردازنده 32 هسته ای است.
مطمئنن پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ™LEO
سلام
خسته نباشید
من آگهی شمارو دیدم توی فروم.من به یک وی پی اس نیاز دارم اما چون میخوام اشتراک مدت دار بگیرم،حتما باید تستش کنم.
میخواستم بدونم امکان دادن اکانت تست یک روزه(ویندوز) براتون وجود داره یا نه.
با تشکر
سرویس ها دارای 72 ساعت مهلت تست و عودت وجه بی قید و شرط هستند.
و تا 27 روز ذارای گارانتی با کسر هزینه راه انداری ..
این چنین گارانتی ، دلیلی بر اعتماد ما بر سرویس هایمان است.
موفق و پیروز باشید :53:
-
سلام ما جدیدا اومدیم اینجا شاید یکی از قویترین سروره که دیدم تو فروم تا حالا اصلا چنین سروری ندیدم به این قدرت خیلی توپه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payhost
سلام ما جدیدا اومدیم اینجا شاید یکی از قویترین سروره که دیدم تو فروم تا حالا اصلا چنین سروری ندیدم به این قدرت خیلی توپه
سلام دوست عزیز.
این سرور فقط و فقط برای رفاه حال مشتریان عزیزمون تهیه شده است.
امیدوارم مورد رضایت قرار بگیرد.
-
دو سرور خریداری و تحویل بنده شد
ممنونم
-
یک سرور خریداری و تحویل داده شد
ممنون از تحویل سریع و پشتیبانی عالی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saadatieathar
سلام دوست جان
شما تاپیک زده بودید وی پی اس های دانشجویی
حالا من یه راهنمایی از شما می خوام
من برای انجام و ارائه پروژه ام نیاز به یه هاست دارم
نکته مهم اینه که باید سایت با ای پی باز بشه
مثلا شما تو مرورگرتون این ای پی رو وارد کنید
38.74.1.42
سایت بلاگفا باز میشه
منم برای انجام کارم به چنین چیزی نیاز دارم
زمانی که ای پی رو تو مرورگر وارد کنیم صفحه ایندکس بیاد بالا
سایت هم به زبان php قراره نوشته شه
حالا درخاست دارم شما منو راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟
ایا این سرویس های وی پی اس شما چنین امکانی رو داره ؟ که با ای پی باز بشه و فایل php هم بتونم روش بذارم و اجرا بشه
بعد هزینه ماهیانه اش چقدر میشه چنین سرویسی ؟
ممنون
با عرض سلام
در مورد سوال شما:
برای اینکار میتونید یک سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و از طریق وب سرویس مثل Xampp یا Wamp server سایت مورد نظرتون رو بالا بیارید طوری که با زدن ای پی سایت اصلی بالا بیاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Domain474
سلام
هزینه هارد اضافی (sata) ؟
با کپی و رایت سرور ها مشکلی ندارن ؟
کنسول رایگان داده میشود ؟
هزینه پهنای باند اضافی ؟
مجازی ساز سرور؟
هزینه کانفیگ ( سرور دانلود ) ؟
سپاس
با سلام
- هر 100 گیگ 7 هزار تومان
- مشکلی ندارند
- پنل ریبوت در ناحیه کاربری فعال است.
Vmware 5.1
- رایگان کانفیگ میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط domain474
به نظر شما چه نوع پلان برای سرور دانلود مناسب هست ؟
ممنون
سرور های جدید که اضافه شده برای دانلود بسیار مناسب هستند ، چون هم هارد ssd دارند و هم پردازنده بسیار قوی و پورت 10 گیگ
موفق پیروز باشید
-
با سلام
حداکثر پهنای باند که کاربر میتونه استفاده کنه در سرور ها چقدر هست ؟ ( ماهانه )
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Domain474
با سلام
حداکثر پهنای باند که کاربر میتونه استفاده کنه در سرور ها چقدر هست ؟ ( ماهانه )
ممنون
میزان محدودی در نظر گرفته نشده است.
و پهنا به صورت نامحدود ارائه میشود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saadatieathar
دوست عزیز الان من اگر یک وی پی اس ویندوز توی سایت شما سفارش بدم و ومپ رو نصب کنم کارم راه می افته دیگه ؟
بعد با ای پی اختصاصی می تونم سایت رو تست کنم درسته ؟
بله - بدون مشکلی میتونید سایتتون رو اپ کنید.
-
سرور 192 گیگ رم چطور تضمین اورسل نشدن هست؟برعکس به نظرمیاد بخاین این رم رو پر کنید فشار به سی پی یو میاد؟
-
سلام خسته نباشید بنده مدیر پایگاه مهدویت ظهور هستم
از سرور هاتون استفاده میکنم واقعا کیفیتش عالیه مخصوصا پشتیبانیتون خیلی قویه موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahesami
سرور 192 گیگ رم چطور تضمین اورسل نشدن هست؟برعکس به نظرمیاد بخاین این رم رو پر کنید فشار به سی پی یو میاد؟
ببینید دوست عزیز:
الان بنده بیام در جواب سوال شما بگم که نه ما اورسل نمیکنیم و حقوق مشتری رو زیر پا نمیذاریم و از این قبیل صحبت ها، به نظر بنده شعاری بیش نیست و ارزشی نداره.
ولی ، ما کیفیت کارامون رو روی 5 تا سرور قبلی 490 که 96 گیگ رم داشت و همین سوالات شما مطرح بود، اثبات کردیم.
تک تک مشتریانی که روی این سرور ها الان سرویس دارند تاییدی بر این ادعا ما هستند.
ما با توجه به منابع سرویس روی سرور ایجاد میکنیم و مطمئن باشید جایی ببینیم با افزایش یوزر حتی 1 درصد افت کیفیت داریم ، این کار رو انجام نخواهیم داد.
30 روز گارانتی بازگشت وجه ، اعتماد ما به سرویس هایمان و کیفیت مان را نشان میدهد.
این سرور یکی از قدرتمند ترین سرور های حال حاضر برای مجازی سازی است ، که با سی پی یو 33 هسته و قدرتمند و هارد های ssd مطمئن باشید احساس جدیدی نسبت به کار کردن با سرور مجازی خواهید داشت.
موفق و پیروز باشید.
-
ما هم ازشون سرویس داریم -- نه اورسلی شده و نه افت کیفیتی داریم... کیفیت مثل روز اول است و خیلی خوب کار میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
it_yashar
با سلام آی پی لطف می کنیین؟
براتون ارسال شد. :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
ببینید دوست عزیز:
الان بنده بیام در جواب سوال شما بگم که نه ما اورسل نمیکنیم و حقوق مشتری رو زیر پا نمیذاریم و از این قبیل صحبت ها، به نظر بنده شعاری بیش نیست و ارزشی نداره.
ولی ، ما کیفیت کارامون رو روی 5 تا سرور قبلی 490 که 96 گیگ رم داشت و همین سوالات شما مطرح بود، اثبات کردیم.
تک تک مشتریانی که روی این سرور ها الان سرویس دارند تاییدی بر این ادعا ما هستند.
ما با توجه به منابع سرویس روی سرور ایجاد میکنیم و مطمئن باشید جایی ببینیم با افزایش یوزر حتی 1 درصد افت کیفیت داریم ، این کار رو انجام نخواهیم داد.
30 روز گارانتی بازگشت وجه ، اعتماد ما به سرویس هایمان و کیفیت مان را نشان میدهد.
این سرور یکی از قدرتمند ترین سرور های حال حاضر برای مجازی سازی است ، که با سی پی یو 33 هسته و قدرتمند و هارد های ssd مطمئن باشید احساس جدیدی نسبت به کار کردن با سرور مجازی خواهید داشت.
موفق و پیروز باشید.
سوال من اين نبود ، ارتباط رم با اورسل نشدن رو پرسيدم و الا جسارتي به كيفيت شما نيست مي تونيد با سروري با رم ٢ هم كيفيت بالا بديد.
-
داداش نصب و کانفیگ دایرکت ادمین+امنیت و ... برای هاست دهی دارید؟
رایگانه یا پولی؟
اگه پولیه قیمت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dsamyes
داداش نصب و کانفیگ دایرکت ادمین+امنیت و ... برای هاست دهی دارید؟
رایگانه یا پولی؟
اگه پولیه قیمت؟
نصب رایگان ولی کانفیگ با هزینه است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahesami
سوال من اين نبود ، ارتباط رم با اورسل نشدن رو پرسيدم و الا جسارتي به كيفيت شما نيست مي تونيد با سروري با رم ٢ هم كيفيت بالا بديد.
ببینید ، سی پی یو که روی این سرور بسته شده یکی از قردرتمند ترین پزدازنده های موجود در جهان است .
با توجه به رم و هارد های ssd روی سرور ، مطمئن باشید شما هیچ احساس کندی حس نخواهید کرد و تجربه جدیدی از کار کردن با سرور مجازی کسب خواهید کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
سلام
تحویل سریع دارید ؟ یک میکروتیک میخواستم.
منتظر جواب هستیم
تمامی سفارشات بین 20 دقیقه تا 1 ساعت کاری تحویل داده میشوند.
(البته در صورت تراکم بالای سفارشات این زمان تا حدکثر 2 ساعت هم افزایش میابد)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط qqww
پلان نقره ای
سی پی یو: 2 هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 60 گیگابایت SATA 3 یا 20 گیگابایت SSD
پورت: 10 گیگابیت نامحدود
پهنای باند نامحدود
ماه اول فقط 15000 تومان
3 ماه فقط 46000 تومان
سفارش
=============
سلام
اینو زود می خوام با 2003 32 بیتی
چقدر طول می کشه ردیف بشه ؟
با سلام
حداکثر 30 - 45 دقیقه از زمان سفارش ، مشخصات براتون ارسال میشه.
-
حداکثر چقدر هارد اس اس دی میتونید بدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهاد م
سلام من ماه بعد میخوام سایتو وی ای پی میخوام بکنم برای 3 ماه دنبال سرور ارزون میگردم با مشخصات زیر
مجازی ویندوز 2003 با هارد 350 گیگ رم 3
2. چون می خوام سایت وی ای پی کنم شما بیاید اسکریپ وی ای پی نصب کنید به همراه در گاه واسطه چقدر دریافت می کنید؟ به همراه پشتیبانی اسکریپ و اموزش اولیه
اگه همرو از شما بگیرم چقدر میتونید حساب کنید سرور رو یک ماهه و دو ماهه و سه ماهه جدا چقدر هزینه داره؟
مشخصات سرور رو هم بگین از کدوم دیتا سنتر
انتقال هم رایگان انجام می دید؟
پشتیبانی به چه صورت انجام میشه؟
نصب اسکریپت های وی ای پی رو باید از سرویس دهنده که اسکریپت رو میگیرید درخواست بدید براتون نصب کنند.
مشخصات سرور هم در پست اول تاپیک درج شده است.
پشتیبانی فنی به صورت تیکت و در مواقع ضروری به صورت تلفنی امکان پذیر است.
سرویس ها هم فعلا فقط به صورت ماهانه و سه ماهه امکان پذیر هستند.
موفق باشید. :53:
-
آی پی برای تست پینگ لطف میکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir.killer
آی پی برای تست پینگ لطف میکنید ؟
با عرض سلام و وقت بخیر
خدمتتون پ.خ شد.
ارزوی موفقیت و پیروزی برای شما.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir.killer
با سلام
امکان تست از سرور هم وجود داره ؟
تمامی سرویس ها دارای گارانتی 72 ساعته هستند.
شما میتونید تا 3 روز سرور رو تست کنید و هر زمان احساس کردید براتون مناسب نیست هزینه بدون قید و شرط و کامل عودت میشود.
-
ببخشید قیمت 750گیگ هاارد و 2گیگ رم اضافه چند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad1377
ببخشید قیمت 750گیگ هاارد و 2گیگ رم اضافه چند؟
برای مشاهده لیست اپگرید ها لطفا به لینک زیر:
Server Gate Inc سبد خرید
سپس پلان پایه را انتخاب و میزان و قیمت منابع رو مشاهده کنید.
-
با سلام
این دیتاسنتر کنترلش به چه صورته؟
من از سرور به عنوان هاست دانلود (نرم افزار های کرک شده) میخوام استفاده کنم...
-
داداش آی پی فرش موجود داری؟ میخوام سی پنل تریال روش واسم نصب کنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hades_54
با سلام
این دیتاسنتر کنترلش به چه صورته؟
من از سرور به عنوان هاست دانلود (نرم افزار های کرک شده) میخوام استفاده کنم...
سلام.
فکر نمیکنم با استفاده ای که شما فرمودید ، مشکلی داشته باشند.
به ندرت برای اینگونه موارد مشکل پیش میاد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms96
داداش آی پی فرش موجود داری؟ میخوام سی پنل تریال روش واسم نصب کنی
با عرض سلام.
ای پی های ارائه شده به صورت اختصاصی هستند.
پس میتونید برای مصارف مختلفی که دارید استفاده نمایید.
-
سلام .
با 33% تخفیف هنوز موجوده ؟؟؟
ایدی شما هر کاری کردم ادد نشد !
ایدیمو پ.خ کردم........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
update@japan.com
سلام .
با 33% تخفیف هنوز موجوده ؟؟؟
ایدی شما هر کاری کردم ادد نشد !
ایدیمو پ.خ کردم........
بله - تخفیف ها فعال هستند.
پ.خ شما پاسخ داده شد.
روز خوش :53: