اگه بخواهیم از سرور به یک سرور خارجی فایلهارو ریموت کنیم حداقل سرعت چقدر میده؟
چون برام مهم هست؟
قیمت سرور با هارد 300 گیگ چقدر میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بخواهیم از سرور به یک سرور خارجی فایلهارو ریموت کنیم حداقل سرعت چقدر میده؟
چون برام مهم هست؟
قیمت سرور با هارد 300 گیگ چقدر میشه؟
حداقل 2 مگابایت و تا 15 مگابایت می شه انتقال داد در هر ثانیه
سرور رم 1 گیگ با 300 گیگ هارد ساتا 60 هزار تومان ماهانه
دوست عزیز لطفا اگه امروزسرور آماده نمیشه پول رو برگشت بدین
ای بابا راست میگه منم نمیخوام امروزم تموم شد هنوز تحویل ندادید میشه برگشت بدید؟
بنده هم تقاضا برگشت رو دارم !
ممنون میشم جوابه تیکتهارو بدین
ای بابا
چرا نیستین
خوب من الان لازم دارم بلا تکلیف موندم اگر نمیخواین درست سرویس بدید حداقل بریم از یکجا دیگه بخریم
15ساعت بیشتر شده که هنوز جواب ندادید
دادا چرا 2 مگ ( البته فکر کنم منظورتون مگابیت بود نه مگابایت ها؟ )
اگه مگابایت باشه و حداقل 10 باشه که عالی میشه
چون همین الان یه سرور ایرانی دارم ولی فقط روز اولش سرعت آپلود و دانلود رو سرور خارجی رو بالای 20 مگابایت در ثانیه داد ( مگابیت نه ها ) و از فرداش سرعت اومد پایین و به زور 1 مگابایت در ثانیه رو میداد ! حالا فکر کنید منی که میخوام یه 10 ترابایت فایل رو سرور دانلود کنم و بعد بوسیله اون رو سرور خارجی ریموت کنم با اون سرعت کم چقدر باید صبر کنم ( البته 10 ترا طی چندین ماه هست ها نه 1 ماه )
نمیشه کاریش کنید حداقل با 10 مگ رو سرور خارجی بتونیم ریموت کنیم 0 چون فقط این برام مهم هست )
آخه برا من سرعت خیلی مهم هست
بعضی سایتهای وی ای پی اومدن دانلود آی پی های خارجی رو در سرورشون بستن و فقط با ای پی ایرانی میشه ازشون دانلود کرد و چون منم دارم از نو آرشیو جمع میکنم برا همین برا اینکه سرعت عمل زیاد باشه نیاز هست سرعت آپلود پورت در ریموت زیاد باشه
راهی نداره
درضمن من مشتری 1 ماهه نیستم و اگه پورت خوب جواب بده مططمعن باشید همیشگی تمدیدش خواهم کرد
راستی با هارد 500 قیمت چقدر میشه؟
یه چیز دیگه اگه بعدا بخواهیم سرور دانلودمون رو به سرور اختصاصی که در ایران هست منتقل کنیم ممکن هست بخاطر اینکه فایلها فیلم و سریال خارجی هستن بیان سرور رو ببندن؟؟؟؟ ( البته مطمعنن اگه مشکلی با محتوای سرور نداشته باشن سرور از خود شما تهیه میشه)
راستی سرعت آپلود و دانلود سرور برا کاربران ایرانی چقدر میشه؟ ( حاقل و حداکثر )
منظورم اینکه بخواهیم سرور دانلود داخل ایران باشه و فقط کاربران داخل ایران ازش استفاده کنن؟
فعلا که جواب تیکت رو هم نمیدن چه برسه به سرعت و اینا