پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
تبريک ! حساب کاربری شما با موفقيت ایجاد شد!
هم اکنون می توانيد با ما از تجربه خريد آنلاين لذت ببريد.
اگر شما هر گونه سوالی در مورد عملکرد اين فروشگاه داريد به صاحب فروشگاه ایمیل بفرستيد.
اگر تا يک ساعت ديگر ايميل تاييد حساب شما به ايميل شما نيامد با ما تماس بگيريد. تماس با ما.
ایمیل یاهو است و در ناحیه کاربری هم موجوده
پاسخ : دامنه 8000 تومانی net com us info org ویژه سایتهای موزیک و غیره - با پنل مدیریت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
تبريک ! حساب کاربری شما با موفقيت ایجاد شد!
هم اکنون می توانيد با ما از تجربه خريد آنلاين لذت ببريد.
اگر شما هر گونه سوالی در مورد عملکرد اين فروشگاه داريد به صاحب فروشگاه ایمیل بفرستيد.
اگر تا يک ساعت ديگر ايميل تاييد حساب شما به ايميل شما نيامد با ما تماس بگيريد.
تماس با ما.
ایمیل یاهو است و در ناحیه کاربری هم موجوده
خوب عرض کردم ایمیل یاهو نزنین یاهو مشکل داره. gmail بزنین . در ضمن بدون فعالسازی هم می تونین سفارش بدین و کلیه وضعیت و اطلاعات سفارش در داخل پنل وب سایت ما هم موجوده
من ازشون خرید کردم و کاملا راضی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed_slow
من ازشون خرید کردم و کاملا راضی هستم
ممنون شما لطف دارین
سلام من ۴-۵ تا دات کام میخواستم رجیستر کنم تمدید ۵ ساله دارین؟ تخفیف؟ با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n0va
سلام من ۴-۵ تا دات کام میخواستم رجیستر کنم تمدید ۵ ساله دارین؟ تخفیف؟ با تشکر
1 ساله هستن دوست عزیز
ایشون رسما پول مارو خوردن !
کسی ثبت نکنه
ما ثبت کردیم
بعد چهار روز دامنه ای که ثبت شده بود و فعال هم بود ، الان به حالت آزاد در اومده و میشه ثبتش کرد دوباره !
یعنی به صورت دمو دامنه میدن انگار !
بعد چهار روز دامنه تون می پره
از من میشنوین نخرین که پشیمون میشید 8 تومن پول ما هم پرید
خدا ازشون نگذره که اینقدر راه کلاه مردم رو برمیدارن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
کسی ثبت نکنه
ما ثبت کردیم
بعد چهار روز دامنه ای که ثبت شده بود و فعال هم بود ، الان به حالت آزاد در اومده و میشه ثبتش کرد دوباره !
دوست عزیز شما که اینطور دم از درستی و خدا شناسی میزنین به ما مشکلتونو گفتین که اومدین اینجا اینطور حرف میزنین؟
چه دامنه ای مشکل پیدا کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.rival
کسی ثبت نکنه
ما ثبت کردیم
یعنی چی ...!
این دیگه چه جورش هست
من تازه میخواستم دامنه ثبت کنم چند مورد,
کسایی که دامنه از طریق این پست ثبت کردن اعلام کنند چی شده نتیجه ثبت ؟ داستان چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Domain474
یعنی چی ...!
این دیگه چه جورش هست
من تازه میخواستم دامنه ثبت کنم چند مورد,
کسایی که دامنه از طریق این پست ثبت کردن اعلام کنند چی شده نتیجه ثبت ؟ داستان چیه ؟
دوست عزیز ما پول کسی رو نمی خوریم.برخی از دوستان همکار برخی مواقع لطف می کنن پستهای مشابه رو با اکانت های جدید میزارم به امید اینکه مارو بد نام جلوه بدن. ما روزانه 20 30 دامنه ثبت می کنیم و بیش از 6 ماه هست که ار این دامنه ها ثبت می کنیم .