پاسخ : مشکل در ایجاد Child Name Servers در ریسلو
سلام خدمت دوستان گرامی
بنده یک دامنه برای امور هاستینگ وب سایت های مشتریا داشتم که Child Name Servers و DNS اینها خیلی برام مهم بود چون زیاد تغییرات داشتند
از این رو ، فشار عصبی زیادی وارد میشد ، بخاطر اینکه DNS جدید تعریف میکردیم ولی اعمال نمیشد اصلا.
در نتیجه مجبور به انتقال از ریسلو به آنلاین نیک شدم.
که در ابتدا طرف حساب ایرانی ما که دامنه رو ثبت کرده بود ، زیر بار انتقال نمیرفت و میگفت انتقال بسته است. و فقط نیاز بود دامنه رو آنلاک کنند تا انتقال صورت گیرد
لذا بصورت مستقیم به آدرس زیر درخواست انتقال رو دادیم و در اون تیکت اطلاعات فردی ثبت شده در دامنه مانند ایمیل ، نام و شماره تماس و ... رو درج کردیم و پشتیبانی ریسلو کمتر از چند ساعت دامنه را آنلاک کردند
https://www.resello.com/support
و به سایت Mihannic.ir اعلام انتقال کردیم و دامنه رو کمتر از یک هفته به آنلاین نیک انتقال دادند.
امیدوارم که مشکل دوستان نیز برطرف شود. ارادتمند
بله ولی باید هزینه انتقال هم انجام بدیم و این هزینه بر هست
سلام مجدد
ببخشید من یک مورد رو یادم رفت.
در زمان انتقال ، هزینه جهت تمدید یک سال دامنه رو ازتون میگیرن. چون دامنه com بود ، من 34 بیشتر هزینه نکردم.
ارادت
میتونستین بدون انتقال هم مشکل رو حل کنید پیشنهاد من اینه که یک نمایندگی داشته باشین با حجم کم (البته آپتایم تضمینی و هی انتقالش ندی) که فقط سایت خودت روش باشه (دامنه اشاره کنه به آی پی همین اکانتت) و از پنل هاست اون (نه کنترل پنل دامنه) دی ان اس ها رو تخصیص بدی به آی پی سرورهای دیگه اینجوری هروقت سرور مشتریات رو عوض کرد بدون لحضه ای قطعی میتونی با تغییر آی پی رکورد ، هدایتشون کنی.