پاسخ : قطعی شبکه dc19 هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
syncronet
طبق اعلام هتزنر ظاهرا حمله با سرعت حدود 60Gbit/sec هنوز قطع نشده. البته این مشکل از بعد از ظهر روز قبل هم به مدت ۱۲ ساعت وجود داشته. مشکل امروز مربوط به حمله دوم هست.
تائید میشه
از ساعت 10 تا 12 صبح شبکه دیتاسنتر خیلی تایم اوت داشت ، حمله دوم هم باشدت خیلی بیشتری از ساعت 3 بعدظهر شروع شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
:-? چرا از این مشکل ها برای سایت هایی مثله فیس بوک یا یاهو ؟ شاید هم گوگل پیش نمیاد ؟!
بخش اعظم سرور های دنیا برا شرکت گوگله اونارو با دیتاسنترهای کوچیکی مثل هتزنر مقایسه نکنید البته کوچیک درمقابل گوگل و فیس بوک البته اونا هم مطئنا حمله داشتند
من 6-7 ماهه با هتزنر سرو کار دارم بار اول هستش با این مشکل مواجه میشم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
:-? چرا از این مشکل ها برای سایت هایی مثله فیس بوک یا یاهو ؟ شاید هم گوگل پیش نمیاد ؟!
از کجا میدونید پیش نمیاد b-)
شبکه دیتاسنترهای گوگل و فیس بوک کلا قضیش فرق داره و با از کار افتادن کلا 2 یا 3 دیتاسنتر هیچ اتفاق خاصی نمیفته و سرورهای دیتاسنترهای دیگر جایگزین خواهند شد ، فکر میکنم داشتم درباره شبکه یوتیوب مطالعه میکردم که به این مطلب رسیدم (بزار ببینم اگه لینکش رو پیدا کنم بدم بهت)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
از کجا میدونید پیش نمیاد b-)
شبکه دیتاسنترهای گوگل و فیس بوک کلا قضیش فرق داره و با از کار افتادن کلا 2 یا 3 دیتاسنتر هیچ اتفاق خاصی نمیفته و سرورهای دیتاسنترهای دیگر جایگزین خواهند شد ، فکر میکنم داشتم درباره شبکه یوتیوب مطالعه میکردم که به این مطلب رسیدم (بزار ببینم اگه لینکش رو پیدا کنم بدم بهت)
حق با شماست, هیچ وقت گوگل را DOwn نمی بینید ولی خدا می داند در روز چند بار ممکن است ِDown شوند چون به محض از کار افتادن یک سرور به سرور دیگری هدایت می شوید ااگر به صورت همزمان چند سرور گوگل از دسترس خارج شوند کاربران به سرور های باقیمانده هدایت می شوند که ممکن است شما در ظاهر فقط کمی کندی لحظه ای در سرویسهای گوگل مشاهده کنید!! البته به ندرت پیش می آید که چند سرور گوگل همزمان از دسترس خارج شوند,
دوستان از حایی که هاست میگیرم هم بهش حمله شده اما با چیز پی ان سایتم مثل فرفره میاد بالا اما عادی نمیاد!!
قضیش چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msgpanel.ir
دوستان از حایی که هاست میگیرم هم بهش حمله شده اما با چیز پی ان سایتم مثل فرفره میاد بالا اما عادی نمیاد!!
قضیش چیه؟
همچنین
جالبشم اینه لود سرور من زیر 2 هستش! این آی پی ها رو باز کنن من مشکلم برطرف میشه :d
سرور من درست شد اقا:-*:53:
کاش زودتر میگفتم:))
متاسفانه بنده هم با آی پی 144.76. مشکل دارم !
امیدوارم زودتر این مشکل بر طرف بشه
هتزنر هنوز هیچ جوابی به ما نداده
مال منم درست شد :دی
سرعتی شده ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msgpanel.ir
مال منم درست شد :دی
سرعتی شده ها
چون سرور ها هنوز همشون بالا نیومدن درواقع منظورم بازدیدکنندهای وبستهایی که پشتیبانی میشن هست
برا همون پورت بالاست!
نترس نیم ساعت دیگه مثل قبل میشه!